eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bytom › dostawa żywności na potrzeby Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bytomiu



Ogłoszenie z dnia 2014-02-28

Bytom: dostawa żywności na potrzeby Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bytomiu
Numer ogłoszenia: 43741 - 2014; data zamieszczenia: 28.02.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich, ul. Stefana Żeromskiego 26, 41-902 Bytom, woj. śląskie, tel. 32 281 38 41, faks 32 281 38 41.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkoła publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa żywności na potrzeby Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bytomiu.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: dostawa żywności.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 03.14.25.00 - Jaja 15.11.00.00 - Mięso 15.11.20.00 - Drób 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.31.17.00 - 15.31.17.00 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 03.21.21.00 - Ziemniaki .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: produkty spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Nabiałowa-Spożywcza Beata Szpak, ul. Chrzanowskiego 23a, Bytom, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28688,49 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 31224,70

  • Oferta z najniższą ceną: 31224,70 / Oferta z najwyższą ceną: 33358,25

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: nabiał i jaja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Nabiałowo-Spożywcza Beata Szpak, ul. Chrzanowskiego 23a, Bytom, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 42908,33 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 44047,50

  • Oferta z najniższą ceną: 44047,50 / Oferta z najwyższą ceną: 45053,75

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: mięso

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Ferpol II Krzysztof Różański, ul. Kruszcowa 4, Bytom, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 30565,71 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 30335,25

  • Oferta z najniższą ceną: 30335,25 / Oferta z najwyższą ceną: 32094,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: drób

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Ferpol II Krzysztof Różański, ul. Kruszcowa 4, Bytom, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7465,33 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7333,90

  • Oferta z najniższą ceną: 7333,90 / Oferta z najwyższą ceną: 7838,60

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: warzywa owoce ziemniaki

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Warzyw i Owoców Stanisław Adamczyk, ul. Korfantego 1A, Gierałtowice, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22752,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 19981,07

  • Oferta z najniższą ceną: 19981,07 / Oferta z najwyższą ceną: 22600,80

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: ryby

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa ANNA, ul. Złota 120, Częstochowa, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4265,80 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 3554,83

  • Oferta z najniższą ceną: 3554,83 / Oferta z najwyższą ceną: 4479,10

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: pieczywo

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Wylenzek i Wspólnicy sp. Jawna, ul. Gwarków 67, Radzionków, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2130,66 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2052,63

  • Oferta z najniższą ceną: 2052,63 / Oferta z najwyższą ceną: 2237,20

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    przedmiotem zamówienia są artykuły żywnościowe powszechnie dostępne o ustalonych standardach jakościowych. Wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w art.11 ust. 8 ustawy prawo zamówień publicznych. Zaproszenia wysłano do co najmniej pięciu wykonawców realizujących dostawy w kazdym asortymencie.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.