Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-11-09
Sztum: przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów
Numer ogłoszenia: 389418 - 2009; data zamieszczenia: 09.11.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie , ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2672800, faks 0-55 2672820.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: boczek wędzony w ilości 1600 kg; podgardle wędzone w ilości 1600 kg; kaszanka krwista w ilości 4810 kg; kaszanka biała jęczmienna w ilości 3770 kg; kiełbasa szynkówka drobiowa w ilości 480 kg; kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości 480 kg; kiełbasa biała parzona w ilości 220 kg; kiełbasa czosnkowa w ilości 2500 kg; kiełbasa drobiowa w ilości 3000 kg; kiełbasa golonkowa w ilości 240 kg; kiełbasa krakowska parzona w ilości 480 kg; kiełbasa mielonka w ilości 2600 kg; kiełbasa mortadela z papryką w ilości 2500 kg; kiełbasa kanapkowa w ilości 2500 kg; kiełbasa parówkowa w ilości 2500 kg; mortadela drobiowa w ilości 2500 kg; kiełbasa pierś z indyka w ilości 240 kg; kiełbasa piwna w ilości 200 kg; kiełbasa zielonogórska w ilości 240 kg; kiełbasa zwyczajna w ilości 2600 kg; kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 2600 kg; kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 240 kg; paluszki drobiowe w ilości 5520 kg; polędwica drobiowa w ilości 240 kg; parówka cielęca w ilości 480 kg; kiełbasa luncheon meat w ilości 2500 kg; szynka z warzywami w galarecie w ilości 240 kg; pasztetowa w ilości 2500 kg; wątrobianka w ilości 2500 kg; salceson biały w ilości 2500 kg salceson podrobowy w ilości 2500 kg; salceson wiejski w ilości 2500 kg; serdelka drobiowa w ilości 2500 kg..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.40.00 - Podroby .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie zostali wykluczeni na podstawie art. 24, spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późn.zm.) oraz spełniają wymagania zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych; 2.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Sztumie Ul. Nowowiejskiego 14 82-400 Sztum.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.11.2009 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Sztumie Ul. Nowowiejskiego 14.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z SZTUMU
- Zorganizowanie i przeprowadzenie 20 kursów dla uczestników projektu ,,Podniesienie jakości szkolnictwa zawodowego pomorskich medycznych szkół policealnych - etap II"
- Opracowanie planu ogólnego Miasta i Gminy Sztum
- Opracowanie wielobranżowej dokumentacji projektowo-kosztorysowej na budowę świetlicy wiejskiej wraz z zagospodarowaniem terenu w miejscowości Uśnice, gmina Sztum na działce nr 190
więcej: przetargi w Sztumie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 42 w Szczecinie w podziale na części.
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Jemielnicy w 2025r.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Publicznego nr 2 "Magiczny Ogród" w Ożarowie Mazowieckim
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 1 w Cieszynie
- Dostawy drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pleszewie w roku 2025
- Sukcesywne dostawy żywności do Regionalnej Placówki Opiekuńczo-Terapeutycznej w Dębnie na rok 2025
więcej: Podroby »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.