To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-05-14
Chorzów: Bezgotówkowe wydawanie gorących posiłków dla osób korzystających z pomocy społecznej
Numer ogłoszenia: 103019 - 2014; data zamieszczenia: 14.05.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 93471 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Kruszcowa 22, 41-500 Chorzów, woj. śląskie, tel. 032 2496228, faks 032 2496229.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa samorządu terytorialnego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Bezgotówkowe wydawanie gorących posiłków dla osób korzystających z pomocy społecznej.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest bezgotówkowe wydawanie jednodaniowych gorących posiłków dla osób korzystających z pomocy społecznej poprzez realizację wydawanych przez Zamawiającego bloczków żywieniowych. Miejsce wydawania posiłku powinno znajdować się w dzielnicy Chorzów Batory. 2. Jednodaniowe gorące posiłki winny obejmować zupę wraz pieczywem o pojemności nie mniejszej niż 400ml lub ,zamiennie, z drugim daniem o gramaturze nie mniejszej niż 380 g. 3. Temperatura wydawanych posiłków zgodna będzie z obowiązującymi przepisami prawa i normami. 4. Wykonawca przedstawi Zamawiającemu propozycję co najmniej 6 (sześciu) różnorodnych jednodaniowych gorących posiłków, zgodnie z zasadami określonymi w Dziale II pkt. 2 SIWZ, o cenie zaoferowanej przez Wykonawcę w przedmiotowym postępowaniu. Propozycja zestawów obiadowych stanowić będzie załącznik do oferty Wykonawcy. 5. Realizacja przedmiotu umowy odbywać się będzie w co najmniej 1 (jednym) lokalu Wykonawcy mieszczącym się w Chorzowie Batorym, w godzinach funkcjonowania placówki, od poniedziałku do soboty każdego tygodnia, za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy. Zamawiający wymaga aby czas wydawania posiłków obejmował (zawierał) co najmniej godziny od 10.00 do 18.00 w dni powszednie, a w soboty - godziny od 10.00 do 14.00. 6. Wydawanie gorących posiłków może być prowadzone jedynie w punktach spełniających wymogi dotyczące żywienia zbiorowego (bary, jadłodajnie). Wykonawca zapewni odpowiednie miejsce spożycia posiłku na terenie swojej placówki, talerze oraz sztućce. Osoba korzystająca z posiłku będzie mogła wynieść posiłek poza placówkę we własnych naczyniach lub pojemnikach. 7. Przygotowywanie, wydawanie i konsumpcja posiłków odbywać się będzie zgodnie z warunkami przewidzianymi w postanowieniach odpowiednich przepisów sanitarnych, epidemiologicznych i higienicznych. 8. Podczas wydawania posiłku w pomieszczeniu nie będą sprzedawane, podawane ani spożywane napoje alkoholowe, w tym piwo. Wykonawca zobowiąże się do nie wydawania napojów alkoholowych (łącznie z piwem) albo wyrobów tytoniowych za bon żywieniowy upoważniający do sprzedaży i wydania gorącego posiłku. 8. Realizacja przedmiotu zamówienia odbywać się będzie w co najmniej 1 (jednym) punkcie zlokalizowanym w dzielnicy Chorzów Batory. 9. Punkt żywieniowy realizujący przedmiot zamówienia, nie może w zamian za realizację bloczków żywieniowych wydawać ekwiwalentu pieniężnego ani innych produktów niż gorący posiłek. 10. Na dzień ogłoszenia postępowania, Zamawiający wydaje bloczki żywieniowe dla łącznie około 400 (czterysta) posiłków dziennie. Ilość wydawanych posiłków może ulec zmianie. 11. Zamawiający wydaje osobom korzystającym z pomocy społecznej bloczki żywieniowe na wszystkie dni miesiąca, zgodnie z ilością dni w miesiącu kalendarzowym. 12. Potwierdzeniem realizacji przedmiotu umowy będą wystawiane przez Wykonawcę faktury wraz ze zwrotem zrealizowanych, wystawionych przez Zamawiającego bloczków żywieniowych. Faktury oraz zrealizowane bloczki żywieniowe rozliczane będą w cyklach comiesięcznych. 13. Za zrealizowane bloczki żywieniowe Zamawiający zobowiązuje się zapłacić cenę określoną w fakturze, będącą suma wartości nominalnych dołączonych, zrealizowanych bloczków żywieniowych, w terminie do 14 dni od dnia przedstawienia faktury z wymaganymi dokumentami.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.05.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
jakie przetargi wygrała firma
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
- SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców, ul. Wolności 12, 41-500 Chorzów, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 300000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 300000,00
Oferta z najniższą ceną: 300000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 300000,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z CHORZOWA
- Dostawa wraz z montażem i ustawieniem w miejscach wskazanych przez Zamawiającego fabrycznie nowych mebli na potrzeby Zakładu Ubezpieczeń Społecznych Oddziału w Chorzowie.
- "Zakup i dostawa gadżetów promocyjnych wraz ze znakowaniem - 2 Zadania"
- Wykonanie audytu w wybranych obszarach dotyczących dotychczasowej działalności Miasta Chorzów
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 20 w Chorzowie, ul. Czempiela 49 - II/2024
- Świadcz.usług pocztowych dla OPS w Chorzowie w zakr.przyjm.,przemieszcz., doręcz. przesyłek poczt. w obrocie kraj. i zagr., odbioru przesyłek z siedziby Zamawiającego i pieniężn.przekazu poczt.w2025r.
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 19 w Chorzowie, ul. Karpacka 15 - III/2024
więcej: przetargi w Chorzowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług cateringowych dla środowisk senioralnych oraz najuboższych z terenu Dz. Bielany m.st. W-wy polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i podawaniu posiłków wigilijnych dla 1550 osób
- Świadczenie usług cateringowych w ramach projektu "Małopolski Tele-Anioł 2.0" z prawem opcji
- Usługa cateringowa na uroczystości, szkolenia, konferencje organizowane przez jednostki Politechniki Krakowskiej
- "Świadczenie usług w formie przygotowywania i podawania gorącego posiłku dla osób korzystających ze wsparcia Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Malborku na 2025 rok"
- Usługa cateringowa podczas XXX Jubileuszowej konferencji "Lekkie konstrukcje w Inżynierii Lądowej" dla Wydziału Inżynierii Lądowej Politechniki Warszawskiej
- Organizacja konferencji
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.