eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Oleśnica › Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 4 w Oleśnicy



Ogłoszenie z dnia 2020-12-07



Ogłoszenie nr 763046-N-2020 z dnia 2020-12-07 r.

Przedszkole Nr 4:

Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 4 w Oleśnicy

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych: Nie

Minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %): 0%

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający: Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: Nie
I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 4, krajowy numer identyfikacyjny 93011371500000, ul. Kazimierza Wielkiego 4, 56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie, państwo Polska

telefon: 71 314 29 13
faks: 71 314 29 13
e-mail: przedszkole4olesnica@op.pl
www: https://p4.zosolesnica.pl/
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL): Tak, https://p4_olesnica.bip.gov.pl/zamowienia-publiczne/

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia: Tak, https://p4_olesnica.bip.gov.pl/zamowienia-publiczne/

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem: Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie: Nie

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Nie

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Tak

Inny sposób: Wymagane jest składanie ofert w formie pisemnej pod rygorem nieważności

Adres: ul. Kazimierza Wielkiego 4, 56-400 Oleśnica, Przedszkole nr 4

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: Nie

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 4 w Oleśnicy

Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny: Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych

Zamówienie podzielone jest na części: Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do: wszystkich części


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa
artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 4 w Oleśnicy przy podziale na następujące części: 1) Część
1 – pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie 2) Część 2 – warzywa i owoce świeże i kiszonki 3)
Część 3 – Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 4) Część 4 – Produkty mleczarskie 5) Część 5 –
Ryby przetworzone i konserwowane 6) Część 6 – Przetworzone warzywa i owoce - mrożonki 7) Część 7
– Jajka 8) Część 8 – Makarony 100% pszenicy durum, ryż paraboliczny 9) Część 9 – Przyprawy 10)
Część 10 – Płatki i artykuły wielozbożowe 11) Część 11 – Pozostałe różne produkty spożywcze 12) Część
12 – Soki naturalne, tłoczone na zimno 13) Część 13 – Mleko modyfikowane Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy oraz załącznik nr 1 do niego.


II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):

Wartość bez VAT: 0,00

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie

II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:

data zakończenia: 31.12.2021

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów

Określenie warunków:

III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna

Określenie warunków:

III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa

Określenie warunków:

Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: brak danych

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp

III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: Tak

Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:
- podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp - TAK
- podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp - TAK
- podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp - TAK
- podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp - TAK

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu: Tak

Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji: Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW, SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu
zamawiający będzie żądał następujących dokumentów: a) odpisu z właściwego rejestru lub z
centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu
do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5
pkt 1 ustawy pzp; Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium
Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w ppkt. a) powyżej, składa: b)
dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania,
potwierdzające odpowiednio, że: – nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości -
wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (spółki cywilne, konsorcja, itp.),
podmiotów trzecich udostępniających zasoby, dokumenty i oświadczenia określone w ust. 11 pkt. a (b)
SIWZ zobowiązany jest złożyć każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie
zamówienia, podmiotów trzecich udostępniających zasoby

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:


III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
1. Formularz ofertowy – wg wzoru – załącznik nr 1 do SIWZ, podpisany przez osoby uprawnione do
reprezentowania Wykonawcy. 2. Wypełniony formularz wg załącznika nr 1 do umowy, zawierający
ceny jednostkowe oraz ceny sumaryczne. 3. Zobowiązanie lub inne dokumenty w formie pisemnej,
potwierdzające oddanie zasobów podmiotów trzecich do dyspozycji wykonawcy, sformułowane w
sposób pozwalający Zamawiającemu określić czy będzie dysponował niezbędnymi zasobami w
stopniu umożliwiającym należyte wykonanie zamówienia publicznego oraz oceny, czy stosunek
łączący wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów – gdy
Wykonawca polega na zdolnościach innych podmiotów przy wykazywaniu spełniania warunków
udziału w postępowaniu. W szczególności dokumenty te powinny określać: 1) zakres dostępnych
wykonawcy zasobów innego podmiotu; 2) sposób wykorzystania zasobów innego podmiotu, przez
wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia publicznego; 3) zakres i okres udziału innego podmiotu
przy wykonywaniu zamówienia publicznego; 4) czy podmiot, na zdolnościach którego wykonawca
polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu dotyczących wykształcenia, kwalifikacji
zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje roboty budowlane lub usługi, których wskazane zdolności
dotyczą. 4. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia, zobowiązani są do
załączenia do oferty dokumentu, ustanawiającego pełnomocnika do reprezentowania ich w
postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w
sprawie zamówienia publicznego 5. W przypadku, gdy ofertę w imieniu wykonawcy podpisuje
pełnomocnik, do oferty należy załączyć pełnomocnictwo określające jego zakres, podpisane przez
osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy. 6. W terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez zamawiającego na stronie internetowej informacji, dotyczących: 1) kwoty, jaką zamierza przeznaczyć
na sfinansowanie zamówienia; 2) firm oraz adresów wykonawców, którzy złożyli oferty w terminie; 3)
ceny, terminu wykonania zamówienia, okresu gwarancji i warunków płatności zawartych w ofertach,
Wykonawcy będą zobowiązani do złożenia oświadczenia wykonawcy o przynależności albo braku
przynależności do tej samej grupy kapitałowej – wg załącznika nr 4 do SIWZ

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony

IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium: Nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: Nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej: brak danych
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: brak danych

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej: brak danych

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców:

Przewidywana minimalna liczba wykonawców:

Maksymalna liczba wykonawców:

Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta: brak danych

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej: brak danych

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów: brak danych

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych: brak danych

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów: brak danych

IV.1.8) Aukcja elektroniczna

Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): brak danych

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:

IV.2.2) Kryteria

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony): Tak

IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne

IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem

Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji: brak danych

Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: brak danych

IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego

Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: brak danych

Informacje na temat etapów dialogu:

Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego

Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia: brak danych

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak

Zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Wskazano we wzorze umowy stanowiącym załącznik do SIWZ

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym:

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:

Data: 15.12.2020, godzina: 09:00

Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: język polski

IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: brak danych

IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIKI

Część nr: 1
Nazwa: pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
bułka długa weka szt. 200,00
bułka kajzerka 40g szt. 2000,00
bułka mammamija/ orkiszowa/z dynią/grahamka 40g szt. 2000,00
bułka maślana/rogal maślany szt. 500,00
bułka słodka szt. 750,00
bułka tarta 0,5kg szt. 50,00
chleb rozmaitości/gryczany 400/500g szt. 600,00
chleb orkiszowy/graham/wieloziarnisty 400g-500g szt. 600,00
pączek szt. 170,00
grzanki 200/250 g szt. 50,00
drożdże 100g szt. 50,00
chałka szt. 150,00


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
termin płatności:10,00
cena:60,00
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
termin dostawy:20,00
Część nr: 2
Nazwa: warzywa i owoce świeże i kiszonki

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
arbuz kg 150,00
awokado szt 50,00
banan kg 800,00
brokuły świeże szt. 70,00
brukselka kg 15,00
buraki kg 200,00
cebula kg 50,00
cukinia kg 30,00
cytryny kg 90,00
czosnek świeży szt. 60,00
dynia kg 50,00
fasola Jaś średni 500g op 30
fasola szparagowa kg 20,00
groch łuskany 500g op 20
gruszka kg 160,00
jabłka kg 1000,00
kalafior świeży szt. 70,00
kalarepa szt. 50,00
kapusta biała kg 100,00
kapusta czerw kg 50,00
kapusta kiszona kg 200,00
kapusta młoda szt. 50,00
kapusta pekińska kg 40,00
kapusta włoska kg 10,00
kiełki różne rodzaje 250g szt. 50,00
kiwi szt. 150,00
koperek szt. 300,00
mandarynka kg 150,00
marchew kg 500,00
natka pietruszki szt. 250,00
nektarynka kg 200,00
ogórek świeży kg 250,00
ogórki kiszone wiadro 3kg ogórka/ogórek z beczki kg 200,00
papryka świeża mix kg 150,00
pieczarki kg 60,00
pietruszka kg 150,00
pomarańcza kg 100,00
pomidor kg 200,00
pora szt. 100,00
rzodkiewka szt. 350,00
sałata lodowa szt. 20,00
sałata masłowa szt. 200,00
seler kg 180,00
soczewica 500g op 20
szczaw konserwowy cięty 300g-350ml szt 40
szczypior szt. 350,00
winogron ciemny/jasny kg 100,00
brzoskwinia kg 100,00
ziemniaki kg 3000,00
ziemniaki młode do końca sierpnia kg 1000,00


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
termin dostawy:20,00
cena:60,00
termin płatności:10,00
Część nr: 3
Nazwa: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
filet z indyka(mięso) kg 50,00
filet z kurczaka ( mięso) kg 180,00
karczek mięso b/k całkowicie odkostniony, pozbawiony błony, niepeklowany szt. 200,00
wędliny drobiowe z kurczaka i indyka kg 150,00
kiełbasa śląska kg 100,00
kurczak cały swieży kg 50,00
łopatka mieso b/k, bez skóry, bez tłuszczu, niepeklowany kg 170,00
polędwica wieprzowa kg 36,00
parówka z szynki zaw. Mięsa pow. 97% i z fileta indyka/opakowanie szt. 300,00
schab mięso b/k, słonina całkowicie zdjęta, mięso o barwie jasnej, niepeklowane kg 50,00
wędliny wieprzowe schab/szynka/kiełbasa kanapkowa kg 150,00
porcja z kaczki kg 15,00
szyje z indyka kg 20,00
szynka kulka mięso b/k, całkowicie odkostniona, odtłuszczona, niepeklowana kg 50,00
udko z kurczaka kg 150,00
boczek wędzony kg 10,00
wołowina bez kości kg 50,00


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust. 1 wzoru umowy:10,00
termin dostawy:20,00
cena:60,00
termin płatności:10,00
Część nr: 4
Nazwa: Produkty mleczarskie

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
jogurt naturalny 370g szt. 1500,00
masło 82% tłuszczu 200g szt. 1300,00
mleko 2% w woreczku niepasteryzowane szt. 4000,00
serek homogenizowany 150g szt. 1000,00
ser biały półtłusty kg 400,00
ser żółty w plastrach zaw. Tłuszczu <26g/100g kg 100,00
aktimelki do picia szt 1000,00
śmietana 18% szt. 800,00
kefir 400ml szt 200,00
maślanka owocowa 1 l szt 200,00


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
termin dostawy:20,00
cena:60,00
czas realizacji reklamacji o której mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
termin płatności:10,00
Część nr: 5
Nazwa: Ryby przetworzone i konserwowane

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
miruna nowozelandzka -5% glazury, ze skórą kg 150,00
dorsz - 5% glazury, bez skóry kg 150,00
makrela wędzona kg 50,00
tuńczyk w oleju kawałki, 120g po odsączeniu szt. 300,00


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
termin płatności:10,00
czas realizacji reklamacji o której mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
termin dostawy:20,00
cena:60,00
Część nr: 6
Nazwa: Przetworzone warzywa i owoce - mrożonki

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
brokuły 2,5kg szt. 10,00
fasola szparagowa żółta 2,5 kg szt. 7,00
marchewka z groszkiem 2,5 kg szt. 20,00
marchew mini 2,5 mini szt. 15,00
mieszanka wielowarzywna (marchew czerwona i żółta, fasola szparagowa, brokuł) 2,5 kg szt. 10,00
miazga szpinakowa 2,5 kg szt. 20,00
barszcz ukraiński z fasolką 2,5 kg szt. 10,00
mieszanki warzywna na patelnę 450g szt. 100,00
mieszanka kompotowa 2,5 kg szt. 70,00
truskawki 2,5 kg szt. 30,00
jagody 2,5 kg szt. 10,00
wiśnia 2,5 kg szt 30,00
czarna porzeczka 2,5 kg szt. 10,00
maliny 2,5 kg szt. 30


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
termin dostawy:20,00
czas realizacji reklamacji o której mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
termin płatności:10,00
cena:60,00
Część nr: 7
Nazwa: Jajka

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
jajka - kurze świeże, kl. A, kat.wagowa L, waga 63-73g, znakowane zgodnie z polskimi normami, poddawane dezynfekcji przez naswietlanie, pakowane w sterylne wytłaczanki po 30szt szt. 8000,00


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
termin dostawy:20,00
termin płatności:10,00
cena:60,00
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
Część nr: 8
Nazwa: Makarony 100% pszenicy durum, ryż paraboliczny

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
makaron świderki duże 3kg - op 30,00
makaron świderki pełnoziarnisty 5 kg op 10,00
makaron łazanki 3kg op 10,00
makaron spaghetti 3kg op 5,00
makaron rurki 3kg op 5,00
makaron nitki 3kg op 8,00
makaron kolanko małe 3kg op 8,00
makaron muszelki 3kg op 5,00
ryz paraboliczny 5kg op 30,00
ryż brązowy 5 kg op 10,00


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
termin płatności:10,00
termin dostawy:20,00
cena:60,00
Część nr: 9
Nazwa: Przyprawy

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
pieprz czarny prawdziwy, mielony 100% pieprzu 0,5 kg op 5
czosnek granulowany, 100% 0,5kg op 5
papryka mielona słodka, 100%, 0,5kg op 5
pieprz ziołowy 0,6kg op 5
bazylia otarta 300g op 3
majeranek otarty 250 g op 5
ziele angielskie 500g op 2
kurkuma 420g op 2
imbir mielony 250g op 2
curry 900g op 1
oregano suszone 120g op 3
liść laurowy 100g op 2
zioła prowansalskie 200g op 5


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
termin dostawy:20,00
termin płatności:10,00
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
cena:60,00
Część nr: 10
Nazwa: Płatki i artykuły wielozbożowe

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
ciastka owsiano-owocowe bez cukru (4 szt) szt. 2000
chrupki kukurydziane smakowe 15g szt 1000
chrupki kukurydziane 100%grys kukurydziany 80g szt 1000
płatki orkiszowe błyskawiczne 400g szt 50
płatki żytnie błyskawiczne 400g szt 50
płatki ryżowe błyskawiczne 400g szt 50
płatki owsiane górskie błyskawiczne 400g szt 120
płatki jaglane pełnoziarniste 400 g szt. 50
płatki kukurydziane kasza kukurydziana 95%, 250g szt. 100
płatki wielozbożowe miodowe i czekoladowe zaw. Cukru poniżej 29g/100g produktu szt 200
wafle ryżowe wypiekane z pełnego ziarna ryżu brązowego 15g szt. 1000


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
termin dostawy:20,00
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
termin płatności:10,00
cena:60,00
Część nr: 11
Nazwa: Pozostałe różne produkty spożywcze

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
ananasy w puszce, plastry ,masa netto po odcieku 340g, tłuszcz 0, cukier do 14,8 g/100 szt. 50
biszkopty bezcukrowe 100g szt. 500
brzoskwinie w puszce,połówki,masa po odcieku 470g szt. 50
cukier biały 1kg kg 400
cukier puder 0,5kg szt. 10
cukier waniliowy 32g szt. 50
cynamon 20g jakość Q szt. 20
dżem 100% owoców, bez dod. Cukru i konserwantów, 220g mix smaków szt. 200
fasola czerwona konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 30
groszek konserwowy masa po odsączeniu 220 g szt. 60
herbata czarna <98% 100torebek/op szt. 50
herbaty owocowe, ziołowe 100% nat. Składników pochodzenia roslinnego szt. 800
kakao o obnizonej zaw. Tł. Kakaowego 10-12% 80g szt. 70
kasza gryczana 500g 13g białka/100g produktu szt. 50
kasza jęczmienna 400g 10g błonnika/100g produktu szt. 50
kasza manna błyskawiczna 500g 11g błonnika/100g produktu szt. 80
kasza pęczak 500g szt. 50
kasza jaglana kg kg 10
kasza bulgar 400 g szt 50
kasza kus kus- 350 g szt 50
kawa inka - 72% zboża- prażone szt. 40
ketchup 480g bez substancji konserwujących, pomidorowy 198g/100g szt. 50
kukurydza konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 30
mączka ziemniaczana 0,5kg szt. 80
maka orkiszowa kg 30
maka razowa/ graham typ 1800 kg 30
mąka tortowa TYP 450 kg 300
miód pszczeli naturalny 1l kg 50
musztarda sarepska w słoiku 180g szt. 20
olej rzepakowy 100rafinowany z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno, zaw.65,5g kwasów jednonienasyconych poj.1l szt. 200
oliwa z oliwek 1l,1000ml,z Vit E min 17mg,kwasy nasycone-14g,jednonienasycone 69g,wielonienasycone 9g szt. 20
orzechy włoskie 200g szt. 80
płatki migdałowe 50g szt 50
pomidory w puszce, krojone, powyżej 60%pomidorów,420 ml,tłuszcz 0,cukry 3,1g/100,sól 0,4g/100 szt 50
przecier pomidorowy 28-30% 950g szt 50
rodzynki 200g szt 80
złote siemie lniane kg 5
suchary szt 50
soczek wielowocowy w kartoniku 200ml, bez sub.konserwujących wzbogacony wit.C i żelazem szt. 1200
sól o obnizonej zawartości potasu i sodu kg 100
wiórki kokosowe 100g szt 50
czekolada szt 50
śliwka suszona 100g szt 50
żurawina suszona 150g szt. 50
żurek 0,5l w szklanej butelce szt 60


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
cena:60,00
termin płatności:10,00
termin dostawy:0,00
Część nr: 12
Nazwa: Soki naturalne, tłoczone na zimno

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
sok tłoczony na zimno, naturalnie mętny i pasteryzowany.mix smaków 5l szt 200


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
termin dostawy:20,00
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00
termin płatności:10,00
cena:60,00
Część nr: 13
Nazwa: Mleko modyfikowane

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa i opis przedmiotu zamówienia Jm Planowana ilość
mleko modyfikowane 4 BEBIKO 800g z zaw. Wit. A,C,D,E lub równoważne op 70


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
termin płatności:10,00
cena:60,00
termin dostawy:20,00
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy:10,00

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.