eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Płońsk › Dostawa artykułów żywnościowych w 2021r. dla Miejskiego Centrum Kultury w Płońsku

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2021-01-09

Ogłoszenie nr 510398706-N-2021 z dnia 2021-01-09 r.
Miejskie Centrum Kultury:

Dostawa artykułów żywnościowych w 2021r. dla Miejskiego Centrum Kultury w Płońsku

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak
Numer ogłoszenia: 615109-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Miejskie Centrum Kultury, krajowy numer identyfikacyjny 13034313300000, ul. Płocka 50, 09-100 Płońsk, woj. mazowieckie, państwo Polska

telefon: 0-23 6622232
faks: 0-23 6622702
e-mail: mckplonsk@op.pl
www: www.mckplonsk.pl

adres profilu nabywcy: www.mckplonsk.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny - samorządowa instytucja kultury

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych w 2021r. dla Miejskiego Centrum Kultury w Płońsku

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): MCK/1593/2020

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1. Przedmiotem
zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych w 2021 r. dla potrzeb Miejskiego Centrum
Kultury w Płońsku z siedzibą 09-100 Płońsk ul. Płocka 50. 2. Przedmiot zamówienia został podzielony na
części I - XIII, w tym: CZĘŚĆ I – MIĘSO I PRZETWORY ( kod CPV 15100000-9 produkty zwierzęce,
mięso i produkty mięsne) CZĘŚĆ II – JAJA (kod CPV- 03142500-3 jaja) CZĘŚĆ III – PIECZYWO (kod
CPV – 15810000-9 pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie) CZĘŚĆ IV – MROŻONE
WARZYWA, OWOCE, RYBY, POTRAWY , FRYTURA (kod CPV – (kod CPV-15897000-5 produkty
głęboko mrożone;15221000-3 ryby mrożone;15234000-7 ryby wędzone, 15410000-2 frytura) CZĘŚĆ V –
WARZYWA I OWOCE (kod CPV 03222000-3 Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy) CZĘŚĆ VI –
PRODUKTY MLECZARSKIE (kod CPV – 15500000-3 produkty mleczarskie) CZĘŚĆ VII – RÓŻNE
ARTYKUŁY ŻYWNOŚCIOWE (kod CPV – 15300000-1 owoce warzywa i podobne produkty;15400000-2
oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne ; 15600000-4 produkty przemiału ziarna, skrobi i podobne produkty
;15800000-6 różne produkty spożywcze) CZĘŚĆ VIII – HERBATY SPECJALISTYCZNE -SYPANE W
OPAKOWANIACH GASTRONOMICZNYCH (kod CPV 15863000-5 herbata) CZĘŚĆ IX – SOSY
,MAKARONY, PRZYPRAWY W OPAKOWANIACH GASTRONOMICZNYCH, (kod CPV 15851100-9
makaron niegotowany, 15871260-4 sosy, 15871230-5 keczup,15871273-8 majonez, 15870000-7 przyprawy)
CZĘŚĆ X – CIASTA I WYROBY CUKIERNICZE (kod CPV - 15812000-3 wyroby ciastkarskie i ciastka,
15840000-8 kakao; czekolada i wyroby cukiernicze) CZĘŚĆ XI -KAWA ZIARNISTA, CZEKOLADA DO
PICIA DO PRZYGOTOWYWANIA W EKSPRESIE CIŚNIENIOWYM((kod CPV - 15861000-1 kawa;
15842210-7 czekolada do picia) CZĘŚĆ XII- POPCORN I OPAKOWANIA (KOD CPV 15331470-2
kukurydza,15411000-4 olej mix palmowo-kokosowy, 15872400-5 sól maślana, 33772000-2 jednorazowe
wyroby papierowe) CZĘŚĆ XIII- NAPOJE ORZEŹWIAJĄCE ( kod CPV 15982000-5) 3. Szczegółowy
asortyment, zakres i wielkość poszczególnych części zamówienia, oraz wymagania dotyczące realizacji
dostaw zostały określone w Szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia części I - XIII stanowiącym
Załącznik nr 1do SIWZ. 4. W uzasadnionych przypadkach Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu
innych artykułów spożywczych nie wymienionych w Opisie przedmiotu zamówienia(np. dla osób z innymi
dietami) po cenach wynikających z ogólnie dostępnego cennika Wykonawcy na dzień złożenia zamówienia
przez Zamawiającego do limitu posiadanych środków finansowych. 5. Podane ilości towaru są wielkościami
szacunkowymi, na etapie postępowania służą wyłącznie do obliczenia ceny oferty. Zamawiający nie będzie
zobowiązany do zakupu pełnego asortymentu w podanych ilościach. 6. Wykonawca będzie zobowiązany do
dostarczania zamawianych artykułów spożywczych zgodnie ze złożoną ofertą/ofertami do siedziby
Zamawiającego na własny koszt i ryzyko, transportem przystosowanym do przewozu żywności oraz
rozładunku towaru i złożenia go w miejscu wskazanym przez pracownika Zamawiającego w jego
magazynach. 7. Zamówienia na dostawy bieżące, zgodne z potrzebami Zamawiającego będą składane z min.
jednodniowym wyprzedzeniem, telefonicznie, e-mailem lub w czasie dostawy na dostawę następną.
Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność we wszystkie dni robocze od poniedziałku do piątku, a w
uzasadnionych przypadkach na żądanie Zamawiającego również w soboty. 8. Przedmiotem zamówienia w
niniejszym postępowaniu są różne artykuły żywnościowe. Dla dostaw opisanych przez Zamawiającego
standardy jakościowe nie są ustalane indywidualnie przez Zamawiającego na jego konkretne potrzeby, ale
Zamawiający zaspokaja swoje potrzeby poprzez nabywanie towarów ogólnie dostępnych na rynku,
powszechnie oferowanych, takich jakie są oferowane wszystkim, ewentualnie zainteresowanym ich
zakupem. Różnią się tylko ceną nabycia. Standardy jakości określają dostawy jako dobra popularne,
wszędzie na rynku oferowane i wykonywane przez wszystkich wykonawców działających w określonej
branży. Można je nabywać bez względu na miejscowość i czas. Zamawiający uwzględnił koszt cyklu życia
zamawianych dostaw ponoszony w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia poprzez opisany
sposób dostawy na koszt Wykonawcy, wymagania dotyczące okresu przydatności do spożycia oferowanych
produktów, gramaturę produktów, sposób pakowania, zastrzeżenie zmienności ilości zamawianych
produktów a przede wszystkim niezmienność oferowanej ceny w okresie realizacji umowy z zastrzeżeniem
zmian ustawowych, wysokości obowiązującej stawki VAT oraz waloryzacji cen jednostkowych na podstawie
wskaźnika ogłoszonego przez GUS. Wskazanie w opisie przedmiotu zamówienia znaków towarowych,
patentów lub pochodzenia stanowi przykładowe odniesienie do specyfiki przedmiotu zamówienia a
wskazaniu takiemu towarzyszą wyrazy „lub równoważny”. Wykonawca, który powoła się na rozwiązania
równoważne opisanym przez Zamawiającego jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy
spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. 9. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy
jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które
obowiązują na terenie Polski oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania
dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych muszą być oznakowane widoczną datą terminu
przydatności do spożycia. 10. W okresie trwania umowy Wykonawca na każde żądanie Zamawiającego
zobowiązany jest przedstawić: a) decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej
Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego
przedmiotem zamówienia, b) dokumenty potwierdzające stosowanie systemu HACCP. 10. Wykonawca
zobowiązuje się do dostarczania produktów żywnościowych do siedziby Zamawiającego własnym
transportem przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych wymaganych dla przewozu żywności
zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz innymi aktualnie
obowiązującymi przepisami prawa w zakresie przedmiotu zamówienia. Koszt dostarczenia musi być
wliczony w oferowane ceny jednostkowe produktów, Wykonawcy nie przysługuje odrębne wynagrodzenie z
tytułu kosztów transportu. 11. Wymagania Zamawiającego w odniesieniu do poszczególnych artykułów
żywnościowych. 1)Wymagania dla mięsa i produktów mięsnych oraz podrobów: a)czystość -mięso czyste,
bez śladów zanieczyszczeń ciałami obcymi, dobrze wykrwawione; b)konsystencja -jędrna, elastyczna,
odkształcająca się; c)smak i zapach -swoisty, charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i zepsucia,
nie dopuszczalny zapach płciowy lub moczowy; d)barwa -od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej; e)mięso
oznakowane przez lekarza weterynarii -zdatne do spożycia, ze sztuk zdrowych; f)mięso wołowe z bydła
młodego (jałówek, wolców, buhajków); g)mięso wieprzowe nie pochodzące z knurów i loch; 2) Wymagania
dla asortymentu wędliny: a)klasa I, świeże, wystudzone, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca,
równomiernie pomarszczona. Niedopuszczalne zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką, jej pęknięcia i wyciek
farszu, w osłonkach naturalnych lub sztucznych; 3) Wymagania dla drobiu i mięsa drobiowego, wędlin i
podrobów drobiowych. Mięso drobiowe w elementach z kością : a)elementy właściwie umięśnione; nie
dopuszcza się mięśni i skóry nie związanych ze sobą; b)linie cięcia równe, gładkie; w asortymentach ze
skrzydłami dopuszcza się brak ostatniego członu skrzydła; c)połówka oraz ćwiartka przednia może być z
szyją lub bez szyi; d)barwa charakterystyczna, naturalna dla skóry i mięśni danego gatunku drobiu; e)nie
dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach piersi i nóg; f)dopuszcza się przyciemnienie naturalnej
barwy powierzchni elementów mrożonych; g)dopuszcza się lekkie zaczerwienienie ostatniego członu
skrzydła. 4) Mięso drobiowe w elementach bez kości: a)mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i
ścięgien; b)dopuszcza się niewielkie rozerwania i nacięcia mięśni powstałe podczas oddzielania od skóry i
kośćca c)barwa naturalna, charakterystyczna dla mięśni piersiowych danego gatunku drobiu d)nie dopuszcza
się wylewów krwawych w mięśniach; e)dopuszcza się przyciemnienie naturalnej barwy powierzchni mięśni
elementów mrożonych. Zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa danego gatunku drobiu;
niedopuszczalny zapach obcy, zapach świadczący o procesach rozkładu mięsa przez drobnoustroje oraz
zapach zjełczałego tłuszczu. 5) Przetwory muszą być dostarczane w oryginalnych opakowaniach, nie
otwieranych i nie uszkodzonych podczas transportu, z widoczną datą przydatności do spożycia 6) Warzywa i
owoce świeże, pierwsza klasa jakości, produkty kierowane na rynek bezpośrednio po zbiorze, jak i po
odpowiednim czasie przechowywania w warunkach zapewniających minimalne zmiany w wyglądzie i
podstawowych parametrach opisujących ich własności. Odpowiednie pakowanie warzyw i owoców (np.
worki umożliwiające cyrkulację powietrza, wytłaczanki chroniące warzywa i owoce miękkie), właściwy
transport produktów do Zamawiającego gwarantujący dostawy pełnowartościowych produktów. 7)Cechy
dyskwalifikujące produkty to: a)porażenie mokrą i suchą zgnilizną, b)zapleśnienie, c)zgnicie, d)zaparzenie,
e)zwiędnięcie, f)sfermentowanie, g)porażenie chorobami, h)obcy zapach, i)uszkodzenia mechaniczne (w tym
powstałe w czasie transportu od Wykonawcy do Zamawiającego -zmarznięcia, zaparzenia, zwiędnięcia itp.,
będące wynikiem transportowania warzyw i owoców w nieodpowiednich warunkach). j)uszkodzenia
wywołane przez szkodniki, k)obecność szkodników i ich pozostałości, l)łykowatość, ł)miękkie i sparciałe
korzenie. 8) Jaja świeże; charakteryzujące się czystą, nie uszkodzoną skorupką, białko powinno być
przezroczyste i klarowne, rodzaj zgodny ze szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia. Wymagany
minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy -20 dni, 9) Cechy pieczywa: a)kształt i wygląd
zewnętrzny powinien być charakterystyczny dla danego rodzaju pieczywa. b)skórka pieczywa powinna być
sprężysta, ściśle związana z miękiszem w kolorze od jasno do ciemnobrązowej w przekroju zanikająca
równomiernie w kierunku miękiszu, nie powinna być cieńsza niż 2 mm. Powierzchnia skórki powinna być
gładka, nie popękana i bez uszkodzeń mechanicznych. c)miękisz powinien być dobrze wypieczony,
elastyczny, suchy, nie kruszący się, równomiernie porowaty, o jednolitej barwie, bez grudek mąki. d)smak i
zapach powinien być charakterystyczny dla danego rodzaju pieczywa. Niedopuszczalny jest smak i zapach
obcy, mdły, stęchły, gorzki, kwaśny, niesłony lub zbyt słony. e)pieczywo powinno zachować świeżość: 72
godzin -pieczywo pakowane; 48 godzin -pieczywo niepakowane. 10) Przyprawy, sosy i zupy: a)opakowanie:
torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe,
szczelne; b)wygląd, tekstura i konsystencja: charakterystyczne dla rodzaju i stopnia rozdrobnienia;
konsystencja sypka, bez grudek, nie zlepiająca się przy ucisku, bez zbryleń, delikatna; c)smak:
charakterystyczny dla rodzaju surowca, bez obcych posmaków; d)zapach: charakterystyczny dla rodzaju
surowca, przyjemny, bez obcych zapachów; e)właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak
zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz
bakterii chorobotwórczych. 11)Mąka: a)opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak
zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo –mącznych, całe, szczelne; b)wygląd, tekstura i
konsystencja: barwa biała z odcieniem żółtawym; konsystencja gładka, śliska w dotyku, sypka, bez grudek;
c)smak: swoisty dla danej mąki; d) zapach: przyjemny, swoisty, charakterystyczny dla danej mąki, bez
obcych zapachów; e)właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak obecności zanieczyszczeń fizycznych i
biologicznych, 12)Makaron: a)opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak
zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo –mącznych, całe, szczelne; b)wygląd, tekstura i
konsystencja: barwa jednolita, kremowa lub jasnożółta bez pęknięć i rys, prawidłowy kształt, całe elementy,
bez zanieczyszczeń fizycznych, błyszcząca powierzchnia, tekstura i konsystencja charakterystyczny dla
danego gatunku, bez oznak zepsucia, uszkodzeń, prawidłowy kształt i barwa ziaren, bez zanieczyszczeń
fizycznych, tekstura i konsystencja charakterystyczna dla stopnia rozdrobnienia i formy, suchy, gładka
powierzchnia, szklisty po przełamaniu, w czasie gotowania zwiększenie objętości 2-3 razy, bez oznak
lepkości i grudek, po ugotowaniu elastyczny, zachowuje pierwotny kształt, nie skleja się i nie ciemnieje;
c)smak: po ugotowaniu smak i zapach odpowiadający produktowi świeżemu, wykluczony posmak
skwaśniały lub gorzki; d)właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak
i pozostałości szkodników, obecności pleśni, szkodników, bakterii chorobotwórczych. 13)Kasze, ryż,
produkty zbożowe : a)opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia,
zapleśnienia, obecności szkodników zbożowo –mącznych, całe, szczelne; b)wygląd, tekstura i konsystencja:
charakterystyczny dla danego gatunku, bez oznak zepsucia, uszkodzeń, prawidłowy kształt i barwa ziaren,
bez zanieczyszczeń fizycznych, tekstura i konsystencja charakterystyczna dla stopnia rozdrobnienia, sypka,
suche, bez oznak lepkości i grudek, 1 część wagowa kaszy suchej po ugotowaniu ma dawać 2,5 części
wagowych kaszy gotowanej; c)smak: po ugotowaniu smak i zapach odpowiadający produktowi świeżemu,
wykluczony posmak skwaśniały lub gorzki; d)zapach: charakterystyczny, bez obcych zapachów, stęchłych;
e)właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości
szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych. 14) Herbaty
a)opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności
szkodników, całe, szczelne; b)wygląd, tekstura i konsystencja: charakterystyczny dla danego rodzaju
produktu zabarwienie, jednolite, wygląd naparu żywy, tekstura i konsystencja sypkie, suche, w zależności od
stopnia rozdrobnienia liści czy dodatku owoców, bez grudek, zlepień, torebki całe, suche, granulat suchy bez
zbryleń i grudek; c)smak naparu: właściwy, charakterystyczny dla danego gatunku lub dodatków, bez obcych
posmaków; d)zapach: właściwy, charakterystyczny dla danego gatunku i dodatków, bez obcych zapachów;
e)właściwości fizykochemiczne i biologiczne: suche, brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości
szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych. 15)Sól, cukier,
wyroby cukiernicze, kakao. a)opakowanie: torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak
zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe, szczelne; b)wygląd, tekstura i konsystencja: cukier i
sól barwa biała, pozostałe wygląd typowy dla produktu, bez oznak pleśni i szkodników; tekstura i
konsystencja: kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, pozostałe konsystencja chrupiąca, sucha; c)smak:
właściwy, charakterystyczny dla danego produktu, słodki, przyjemny, sól - słony, bez obcych posmaków
zjełczenia czy pleśni; d)zapach: właściwy, lekko słodkawy, charakterystyczny dla dodanego aromatu lub
dodatków, bez obcych zapachów, sól b/zapachu; e)właściwości fizykochemiczne i biologiczne: suche, brak
zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników, brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz
bakterii chorobotwórczych. 16)Koncentraty deserów (kisiele): a)opakowanie: torebki odpowiednio
oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia, zapleśnienia, obecności szkodników, całe, szczelne; b)wygląd,
tekstura i konsystencja: charakterystyczny dla rodzaju, barwa charakterystyczna dla rodzaju; tekstura i
konsystencja: sypka, bez grudek, nie zlepiająca się przy ucisku, bez zbryleń, łatwo rozpuszczalne; c)smak:
właściwy, charakterystyczny dla rodzaju i określonego smaku przez producenta, bez obcych posmaków;
d)zapach: właściwy, charakterystyczny dla rodzaju, przyjemny, bez obcych zapachów; e)właściwości
fizykochemiczne i biologiczne: suche, brak zanieczyszczeń fizycznych, oznak i pozostałości szkodników,
brak zanieczyszczeń biologicznych, pleśni oraz bakterii chorobotwórczych. 12. Zamawiający nie przewiduje
udzielenia zaliczki na poczet wykonania zamówienia.

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Tak

II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1
NAZWA: MIĘSO I PRZETWORY

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 47248.50 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Zdzisław Zielonkowski
Email wykonawcy: zpmzielonkowski@interia.pl
Adres pocztowy: Garwarz Stary, 06-450 Glinojeck
Kod pocztowy: 06-450
Miejscowość: Glinojeck
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 37608.55

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 37608.55
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 37608.55
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 2
NAZWA: JAJA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 2519.55 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Zbigniew i Agnieszka Czerwińscy
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Drochowo 23, 09-152 Naruszewo
Kod pocztowy: 09-152
Miejscowość: Drochowo
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 2475.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 2475.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 2750.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 3
NAZWA: PIECZYWO

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 887.80 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: P.P.H.U. Hubertus Hubert Grala
Email wykonawcy: hubertusgral@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Kubińskiego 15, 09-130 Baboszewo
Kod pocztowy: 09-130
Miejscowość: Baboszewo
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 1351.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 1351.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 1351.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 4
NAZWA: MROŻONE WARZYWA, OWOCE, POTRAWY, RYBY, FRYTURA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 70449.01 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: HURT-DETAL Art. Spożywczo-Rolne Anna Siekierko
Email wykonawcy: psiekirko@op.pl
Adres pocztowy: 18-200 Wysokie Mazowieckie, ul Szpitalna 24
Kod pocztowy: 18-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 44715.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 44715.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 53884.05
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 5
NAZWA: WARZYWA I OWOCE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 21338.34 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Hurtownia Owoców i Warzyw Sławomir Kasiak
Email wykonawcy: hurtownia-kasiak@wp.pl
Adres pocztowy: 09-100 Płońsk, ul. Prosta 15
Kod pocztowy: 09-100
Miejscowość: Płońsk
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 19750.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 19750.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 22806.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 6
NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 29358.41 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Spółdzielnia Mleczarska MLEKOVITA
Email wykonawcy: handel.dzaldowo@mlekovita.com.pl
Adres pocztowy: 18-200 Wysokie Mazowieckie, ul. Ludowa 22, Hurtownia-Magazyn Nr 26 w Działdowie, 13-200 Działdowo ul. Grunwaldzka 13
Kod pocztowy: 18-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 29625.95

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 29625.95
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 29949.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 7
NAZWA: RÓŻNE ARTYKUŁY ŻYWNOŚCIOWE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 15204.95 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: HURT-DETAL Art. Spożywczo-Rolne Anna Siekierko
Email wykonawcy: psiekirko@op.pl
Adres pocztowy: 18-200 Wysokie Mazowieckie, ul Szpitalna 24
Kod pocztowy: 18-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 17189.60

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 17189.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 17189.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 8
NAZWA: HERBATY SPECJALISTYCZNE SYPANE W OPAKOWANIACH GASTRONOMICZNYCH

Postępowanie / część zostało unieważnione: tak

Podstawa i przyczyna unieważnienia postępowania:
Uzasadnienie faktyczne: Na Część Nr VIII zamówienia w terminie składania ofert nie złożono żadnej oferty. Uzasadnienie prawne: art. 93 ust.1. pkt 1) ustawy Pzp.
CZĘŚĆ NR: 9
NAZWA: SOSY, MAKARONY,PRZYPRAWY W OPAKOWANIACH GASTRONOMICZNYCH

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 12468.45 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: HURT-DETAL Art. Spożywczo-Rolne Anna Siekierko
Email wykonawcy: psiekirko@op.pl
Adres pocztowy: 18-200 Wysokie Mazowieckie, ul. Szpitalna 24
Kod pocztowy: 18-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 13799.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 13799.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 16311.53
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 10
NAZWA: CIASTA I WYR0BY CUKIERNICZE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 3599.00 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Hurtownia Artykułów Spożywczych SMAK Mieczysław Kasiak
Email wykonawcy: hurtownia-kasiaks@wp.pl
Adres pocztowy: 09-100 Płońsk, ul. Moniuszki 9
Kod pocztowy: 09-100
Miejscowość: Płońsk
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 4033.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 4033.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 4304.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 11
NAZWA: KAWA ZIARNISTA, CZEKOLADA DO PICIA DO PRZYGOTOWYWANIA W EKSPRESIE CIŚNIENIOWYM

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 7730.64 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: PRIDE Coffee Roasters
Email wykonawcy: LUKASZ@PRIDECOFFEE.PL
Adres pocztowy: 01-940 Warszawa, ul. Opłotek 40B
Kod pocztowy: 01-940
Miejscowość: Warszawa
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 8025.05

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 8025.05
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 8250.00
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 12
NAZWA: POPCORN I OPAKOWANIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 44463.32 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: MAAT Jacek Burda
Email wykonawcy: biuro@gastrorent.pl
Adres pocztowy: 41-500 Chorzów, ul. Astrów 12/25
Kod pocztowy: 41-500
Miejscowość: Chorzów
Kraj/woj.: małopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 65556.48

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 65556.48
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 65556.48
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 13
NAZWA: NAPOJE ORZEŹWIAJĄCE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 42317.83 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: HURT-DETAL Art.Spożywczo - Rolne Anna Siekierko
Email wykonawcy: psiekirko@op.pl
Adres pocztowy: 18-200 Wysokie Mazowieckie, ul. Szpitalna 24
Kod pocztowy: 18-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 50432.00

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 50432.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 60314.80
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.