eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › ZEFS/27/2017 Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja TG.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, kwalifikacja TG.03. Produkcja wyrobów piekarskich, kwalifikacja TG.04. Produkcja wyrobów cukierniczych, kwalifikacja TG.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, kwalifikacja TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2018-01-11

Ogłoszenie nr 500008645-N-2018 z dnia 11-01-2018 r.

Centralna Komisja Egzaminacyjna: ZEFS/27/2017 Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja TG.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, kwalifikacja TG.03. Produkcja wyrobów piekarskich, kwalifikacja TG.04. Produkcja wyrobów cukierniczych, kwalifikacja TG.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, kwalifikacja TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

tak
Nazwa projektu lub programu
Rozwój banków zadań do egzaminu zawodowego, który współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej Funduszu Społecznego Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER) na lata 2014-2020

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 618110-N-2017

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Centralna Komisja Egzaminacyjna, Krajowy numer identyfikacyjny 1492522400000, ul. ul. Lewartowskiego 6, 00190 Warszawa, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 22 536 65 31, e-mail przetargi@cke-efs.pl, faks 22 536 65 46.
Adres strony internetowej (url): www.cke.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Państowa jednostka budżetowa

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

ZEFS/27/2017 Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja TG.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, kwalifikacja TG.03. Produkcja wyrobów piekarskich, kwalifikacja TG.04. Produkcja wyrobów cukierniczych, kwalifikacja TG.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, kwalifikacja TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

ZEFS/27/2017

II.2) Rodzaj zamówienia:

Usługi

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest ułożenie i zrecenzowanie zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie (EPKwZ), zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja TG.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, kwalifikacja TG.03. Produkcja wyrobów piekarskich, kwalifikacja TG.04. Produkcja wyrobów cukierniczych, kwalifikacja TG.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, kwalifikacja TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych. Zamówienie jest podzielone na części: Część 1 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności; Część 2 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności; Część 3 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności; Część 4 - Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności; Część 5 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności; Część 6 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności; Część 7 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności; Część 8 - Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności; Część 9 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 10 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 11 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 12 - Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 15 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 13 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 14 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 15 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 16 - Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 17 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 18 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 19 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 20 - Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 80212000-3


Dodatkowe kody CPV: 80211000-6

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Podstawa art.93 ust.1 pkt.1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm) - nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu.

CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 15000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Marek Dyba
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Słowian 15
Kod pocztowy: 62-300
Miejscowość: Września
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 8800.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 8800.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 8800.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Unieważniono na podstawie art. 93 ust.1 pkt. 1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź.zm) - nie złożono żadnej oferty nie podlegającej odrzuceniu.

CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 6750.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Renata Pohl
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Osowo 13A
Kod pocztowy: 62-300
Miejscowość: Września
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 4200.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 4200.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 4200.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 15000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Danuta Bajor
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Urzędnicza 39 m 63
Kod pocztowy: 91-312
Miejscowość: Łódź
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9040.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9040.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 9040.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 6

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Unieważnienie na podstawie art.93 ust.1 pkt 1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty nie podlegającej odrzuceniu.

CZĘŚĆ NR: 7

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Unieważniono na podstawie art.93 ust.1 pkt.1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty nie podlegającej odrzuceniu.

CZĘŚĆ NR: 8

NAZWA: Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Unieważniono na podstawie art.93 ust.1 pkt.1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty nie podlegającej odrzuceniu.

CZĘŚĆ NR: 9

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 17250.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Marta Jackowska
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Sadowa 2
Kod pocztowy: 18-421
Miejscowość: Piątnica
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 10750.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 10750.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 10750.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 10

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11/01/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 17250.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Katarzyna Wojtalik
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Gołębia 8 m 21
Kod pocztowy: 90-340
Miejscowość: Łódź
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 10460.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 10460.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 10460.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 11

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 17250.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Joanna Kośka
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Sczanieckiej 21 m 10
Kod pocztowy: 93-342
Miejscowość: Łódź
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 10460.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 10460.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 10460.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 12

NAZWA: Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 15 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 7875.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Elżbieta Szudrowicz
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Ks. Rembowskiego 5/12
Kod pocztowy: 95-100
Miejscowość: Zgierz
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 5040.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 5040.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 5040.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 13

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 15000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Elżbieta Kukieła
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Piotra Skargi 74 m 5
Kod pocztowy: 95-200
Miejscowość: Pabianice
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9160.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9160.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 9160.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 14

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04/01/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 15000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Aleksandra Kleśta
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Sokolnickiego 55
Kod pocztowy: 95-039
Miejscowość: Sokolniki Las
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9200.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9200.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 9200.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 15

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 15000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Marta Jankowska
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Księżnej Anny 31/11
Kod pocztowy: 18-400
Miejscowość: Łomża
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9200.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9200.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 9200.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 16

NAZWA: Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Unieważniono na podstawie art.93 ust.1 pkt.1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 - Prawo zamówień publicznych (Dz. U z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty nie podlegającej odrzuceniu.

CZĘŚĆ NR: 17

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 15000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Marta Matuszewska-Sitek
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Klinowa 20
Kod pocztowy: 99-200
Miejscowość: Poddębice
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9120.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9120.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 9120.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 18

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 15000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Izabela Rosiak
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ulica Tamka 2 m 8
Kod pocztowy: 91-403
Miejscowość: Łódź
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9120.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9120.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 9120.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem.


CZĘŚĆ NR: 19

NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Unieważnienie na podstawie art.93. ust.1 pkt.1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu.

CZĘŚĆ NR: 20

NAZWA: Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Unieważnienie na podstawie art. 93 ust.1 pkt.1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu.

IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.