To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2018-01-11
Ogłoszenie nr 500008645-N-2018 z dnia 11-01-2018 r.
Centralna Komisja Egzaminacyjna: ZEFS/27/2017 Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja TG.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, kwalifikacja TG.03. Produkcja wyrobów piekarskich, kwalifikacja TG.04. Produkcja wyrobów cukierniczych, kwalifikacja TG.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, kwalifikacja TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
tak
Nazwa projektu lub programu
Rozwój banków zadań do egzaminu zawodowego, który współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej Funduszu Społecznego Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER) na lata 2014-2020
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 618110-N-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Centralna Komisja Egzaminacyjna, Krajowy numer identyfikacyjny 1492522400000,
ul. ul. Lewartowskiego
6,
00190
Warszawa, woj.
mazowieckie, państwo
Polska, tel.
22 536 65 31, e-mail
przetargi@cke-efs.pl, faks
22 536 65 46.
Adres strony internetowej (url): www.cke.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Państowa jednostka budżetowa
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZEFS/27/2017 Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja TG.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, kwalifikacja TG.03. Produkcja wyrobów piekarskich, kwalifikacja TG.04. Produkcja wyrobów cukierniczych, kwalifikacja TG.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, kwalifikacja TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):ZEFS/27/2017
II.2) Rodzaj zamówienia:
Usługi
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest ułożenie i zrecenzowanie zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie (EPKwZ), zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja TG.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, kwalifikacja TG.03. Produkcja wyrobów piekarskich, kwalifikacja TG.04. Produkcja wyrobów cukierniczych, kwalifikacja TG.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, kwalifikacja TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych. Zamówienie jest podzielone na części: Część 1 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności; Część 2 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności; Część 3 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności; Część 4 - Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności; Część 5 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności; Część 6 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności; Część 7 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności; Część 8 - Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności; Część 9 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 10 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 11 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 12 - Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 15 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 13 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 14 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 15 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 16 - Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 17 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 18 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 19 - Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności; Część 20 - Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 80212000-3
Dodatkowe kody CPV: 80211000-6
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Podstawa art.93 ust.1 pkt.1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm) - nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu. |
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
15000.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Marek Dyba
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
8800.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Unieważniono na podstawie art. 93 ust.1 pkt. 1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź.zm) - nie złożono żadnej oferty nie podlegającej odrzuceniu. |
|
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.02) Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
19/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
6750.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Renata Pohl
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
4200.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
19/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
15000.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Danuta Bajor
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
9040.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Unieważnienie na podstawie art.93 ust.1 pkt 1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty nie podlegającej odrzuceniu. |
|
CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Unieważniono na podstawie art.93 ust.1 pkt.1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty nie podlegającej odrzuceniu. |
|
CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.03) Produkcja wyrobów piekarskich w zawodzie Technik technologii żywności |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Unieważniono na podstawie art.93 ust.1 pkt.1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty nie podlegającej odrzuceniu. |
|
CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
17250.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Marta Jackowska
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
10750.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
11/01/2018 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
17250.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Katarzyna Wojtalik
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
10460.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 11 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
19/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
17250.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Joanna Kośka
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
10460.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 12 NAZWA: Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 15 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.04) Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
20/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
7875.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Elżbieta Szudrowicz
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
5040.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 13 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
19/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
15000.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Elżbieta Kukieła
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
9160.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 14 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
04/01/2018 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
15000.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Aleksandra Kleśta
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
9200.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 15 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
15000.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Marta Jankowska
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
9200.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 16 NAZWA: Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.05) Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Unieważniono na podstawie art.93 ust.1 pkt.1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 - Prawo zamówień publicznych (Dz. U z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty nie podlegającej odrzuceniu. |
|
CZĘŚĆ NR: 17 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
19/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
15000.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Marta Matuszewska-Sitek
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
9120.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 18 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
20/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
15000.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Izabela Rosiak
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
9120.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe: Wartość części zamówienia podana w punkcie IV.2) obejmuje zamówienia polegające na powtórzeniu podobnych usług zgodnych z jego przedmiotem. |
CZĘŚĆ NR: 19 NAZWA: Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Unieważnienie na podstawie art.93. ust.1 pkt.1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu. |
|
CZĘŚĆ NR: 20 NAZWA: Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje (TG.17) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Unieważnienie na podstawie art. 93 ust.1 pkt.1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z póź. zm.) - nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu. |
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Wykonanie, dostawa i montaż oznakowania szpitala WIM - PIB
- Połączenie i remont lokali mieszkalnych nr 35 i 26/37 w budynku przy ul. Krakowskie Przedmieście 16/18 w Warszawie
- Dostawa 8 nowych, niezarejestrowanych samochodów osobowych
- Dostawa oraz montaż artykułów łazienkowych do kwater internatowych
- Remont pustostanów w budynku mieszkalnym przy ul. Króla Maciusia 11A m 55 i m 88 w Warszawie
- Realizacja ilościowego badania ewaluacyjnego Pikniku Naukowego i opracowanie raportu podsumowującego.
więcej: przetargi w Warszawie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.