eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GdyniaDostawę artykułów spożywczych do Morskiego Instytutu Rybackiego w Gdyni dla obsługi Centrum Konferencyjnego

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-11-30

Gdynia: Dostawę artykułów spożywczych do Morskiego Instytutu Rybackiego w Gdyni dla obsługi Centrum Konferencyjnego
Numer ogłoszenia: 412180 - 2009; data zamieszczenia: 30.11.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Morski Instytut Rybacki w Gdyni , ul. Kołłątaja 1, 81-332 Gdynia, woj. pomorskie, tel. 058 7356100, 7356105, 7356108, faks 058 7356110.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mir.gdynia.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Badawczo-Rozwojowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawę artykułów spożywczych do Morskiego Instytutu Rybackiego w Gdyni dla obsługi Centrum Konferencyjnego.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawę artykułów spożywczych do Morskiego Instytutu Rybackiego w Gdyni dla obsługi Centrum Konferencyjnego.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 03.22.00.00 - Warzywa, owoce i orzechy 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane 15.87.20.00 - Zioła i przyprawy korzenne 15.84.23.00 - Wyroby cukiernicze 39.22.21.00 - Artykuły cateringowe jednorazowe 15.32.10.00 - Soki owocowe 15.89.42.00 - Posiłki gotowe 15.98.10.00 - Wody mineralne 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający odstąpił od wnoszenia wadium na podstawie art. 45 ust. 2 ustawy Prawo zamówień publicznych.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy o zamówieniach publicznych; 2. spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 pkt 1 - 3: 1) Posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień: 2) Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia: 3) Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. Aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne lub zaświadczenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 3. Formularz oferty, złożony na druku, stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. 4. Oświadczenie Wykonawcy, że spełnia warunki określone w art. 24 ust. 1 i ust 2 oraz art. 22 ust. 1 pkt 1 - 3 ustawy Prawo zamówień publicznych, złożone na druku, stanowiącym załącznik nr 2 do SIWZ. 5. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA / Formularz cenowy, wypełniony i podpisany, złożony na druku, stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ. 6. WZÓR UMOWY - Parafowany i wypełniony stanowiący Załącznik C do SIWZ..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mir.gdynia.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację istotnych warunków zamówienia można odebrać w siedzibie zamawiającego, w pok. 501 w godz. 10:00-12:00..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2009 godzina 11:30, miejsce: Morski Instytut Rybacki w Gdyni, ul. Kołłątaja 1 81-332 Gdynia, Kancelaria MIR, pok. 404..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie 1. Kawa, herbata i podobne produkty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kawa, herbata i podobne produkty.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4, 15.86.10.00-1, 15.86.41.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie 2. Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nabiał.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.53.00.00-2, 15.51.10.00-3, 15.51.23.00-3, 15.54.30.00-6, 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie 3. Wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wędliny.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2, 15.13.14.10-2, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1, 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie 4. Warzywa, owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa, owoce. 03222210-8.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9, 03.22.12.70-9, 03.22.12.40-0, 03.22.12.30-7, 03.22.11.13-1, 03.22.13.10-2, 03.22.11.10-0, 03.22.13.00-9, 03.22.22.40-7, 03.22.23.21-9, 03.22.23.40-8, 03.22.23.32-9, 03.22.21.11-4, 03.22.21.12-1, 03.22.22.10-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie 5. Przetwory w słoikach.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przetwory w słoikach..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1, 15.33.11.36-9, 15.33.14.50-6, 15.33.11.35-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie 6. Przyprawy i dodatki do przypraw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawy i dodatki do przypraw..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.20.00-1, 15.87.24.00-5, 15.87.21.00-2, 15.87.10.00-4, 15.87.12.50-1, 15.87.12.73-8, 15.87.12.00-6, 15.83.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Zadanie 7. Słodycze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Słodycze..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.23.00-5, 15.82.00.00-2, 15.84.23.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Zadanie 8. Opakowania jednorazowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Opakowania jednorazowe.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.21.00-4, 39.22.21.20-1, 39.22.11.30-7, 39.22.22.00-6, 39.22.21.00-5, 33.76.40.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Zadanie 9. Napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Napoje.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.32.10.00-4, 15.98.21.00-6, 15.32.12.00-6, 15.32.11.00-5, 15.98.21.00-6, 15.32.16.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Zadanie 10. Posiłki gotowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Posiłki gotowe..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.42.00-3, 15.33.10.00-7, 15.20.00.00-0, 15.33.10.00-7, 15.89.50.00-8, 15.89.60.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Zadanie 11. Wody mineralne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wody mineralne..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8, 15.98.12.00-0, 15.98.14.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Zadanie 12. Pieczywo i ciasta.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo i ciasta..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.21.00-4, 15.81.22.00-5, 15.81.10.00-6, 15.81.14.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.