eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BoniewoZorganizowanie i przeprowadzenie szkoleń i kursów zawodowych dla uczestników projektu systemowego pn. Program aktywności społeczno-zawodowej w gminie Boniewo

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-10-20

Boniewo: Zorganizowanie i przeprowadzenie szkoleń i kursów zawodowych dla uczestników projektu systemowego pn. Program aktywności społeczno-zawodowej w gminie Boniewo
Numer ogłoszenia: 349014 - 2014; data zamieszczenia: 20.10.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 290218 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Szkolna 28, 87-851 Boniewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 2840181, faks 54 2840181.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zorganizowanie i przeprowadzenie szkoleń i kursów zawodowych dla uczestników projektu systemowego pn. Program aktywności społeczno-zawodowej w gminie Boniewo.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Usługi szkoleniowe, kursy, warsztaty świadczone w ramach niniejszego zamówienia muszą być wykonywane na terenie wskazanym w wymaganiach dla poszczególnych rodzajów zajęć. 2. Wykonawca zobowiązany jest do bieżącego informowania Zamawiającego o nie zgłoszeniu się na szkolenie ,kurs , warsztat osoby skierowanej przez Zamawiającego, o nieobecności na szkoleniu/kursie lub rezygnacji z udziału w szkoleniu ,kursie , warsztacie w trakcie jego trwania pod rygorem odmowy przez Zamawiającego zapłaty za udział w szkoleniu/kursie tych osób. 3. Wykonawca zobowiązuje się do ochrony danych osobowych uczestników szkoleń/kursów oraz przetwarzania tych danych jedynie dla potrzeb prowadzonych przez siebie szkoleń/kursów. 3. Wykonawca musi prowadzić w trakcie szkolenia,kursu co najmniej następujące dokumenty: dziennik zajęć, lista obecności, protokół odbioru wyżywienia, protokół odbioru materiałów szkoleniowych (dzienny lub ogólny - jeśli dotyczy), protokół odbioru zwrotu kosztów dojazdu, badania lekarskie (jeśli dotyczy), ankieta końcowa, protokół odbioru zaświadczeń o ukończeniu szkolenia,kursu, protokół z egzaminu (jeśli dotyczy), inne wymagane przy danym rodzaju szkolenia,kursu. 4. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia po zakończonych szkoleniach/kursach protokół z realizacji danego szkolenia/kursu oraz kopie dokumentów, w tym: dziennik zajęć, lista obecności, protokół odbioru wyżywienia, protokół odbioru materiałów szkoleniowych (dzienny lub ogólny), protokół odbioru zwrotu kosztów dojazdu, badania lekarskie (jeśli dotyczy)ankieta końcowa, protokół odbioru zaświadczeń o ukończeniu, protokół z egzaminu (jeśli dotyczy), badania lekarskie (jeśli dotyczy), wzór materiałów szkoleniowych (jeśli dotyczy), inne wymagane przy danym rodzaju szkolenia/kursu. 5. Wykonawca zobowiązany jest do przechowywania oryginalnych dokumentów dotyczących realizacji szkoleń,kursów do 31 grudnia 2020r. 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do kontroli prowadzonych szkoleń/kursów. 7. Ww. wymagania dotyczą wszystkich szkoleń,kursów składających się na przedmiot zamówienia, chyba że w poszczególnych punktach poniżej zapisano inaczej. 8. Wymagania przy rodzajach szkoleń/kursów/warsztatów: 8.1 Dla osób objętych kontraktami socjalnymi 1) Szkolenie -Warsztaty motywacyjne - szkolenie grupowe: 1 grupa - liczba osób: 23 - miejsce szkolenia: miejscowość Boniewo - liczba godzin szkolenia: 24, 1 godzina szkolenia = 45 minut, - godziny szkolenia: 8.00 - 15.00, maksymalnie 8 godz. dziennie, od poniedziałku do piątku, - termin szkolenia: w okresie wrzesień- listopad 2014 rok - zakres programu szkolenia: definicja motywacji, systemy motywacji, hierarchia potrzeb Maslowa motywatory i demotywatory, motywacja a pokolenia na rynku pracy, cele, planowanie, Pro aktywność i reaktywność, zarządzanie sobą w czasie a motywacja, motywacja Eisenhowera, metoda ABC, motywacja w poszukiwaniu pracy Wykonawca zapewnia: - salę do przeprowadzenia zajęć wyposażoną co najmniej w stoły/ławki i miejsca do siedzenia dostosowane do ilości uczestników, flipchart z papierem i mazakami lub tablicę sucho ścieralną z mazakami i gąbką, rzutnik multimedialny, ekran i laptop dla wykładowcy (jeśli wykładowca wymaga takiego sprzętu); sale muszą spełniać wymagania zgodnie z przepisami przeciwpożarowymi i BHP, - oznaczenie sal oraz budynku, w których odbywać się będą zajęcia poprzez umieszczenie informacji zawierającej: logo Unii Europejskiej, logo Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, tytuł projektu, nr i nazwę działania oraz podziałania, adnotację Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, - dostęp do zaplecza sanitarnego - materiały szkoleniowe: zeszyt, długopis, materiały opracowane przez prowadzącego, arkusze ćwiczeń (zeszyt oraz materiały opracowane przez prowadzącego, arkusze ćwiczeń muszą być oznaczone logiem Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i logiem Unii Europejskiej oraz zawierać adnotację o współfinansowaniu szkolenia przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego), - obiad (ciepłe drugie danie: podane w trójdzielnych jednorazowych styropianowych opakowaniach w przypadku obiadu dostarczonego z zewnątrz lub na zastawie ceramicznej + sztućce) i przerwa kawowa nielimitowana , serwis kawowy musi znajdować się w sali szkoleniowej lub w bezpośrednim sąsiedztwie, - zwrot kosztów dojazdu uczestnika na szkolenie, - obsługę techniczną szkolenia, - wydanie zaświadczenia o ukończeniu szkolenia zawierającego informację o nazwie projektu systemowego, w ramach którego prowadzone jest szkolenie, nazwę programu operacyjnego, numer i nazwę priorytetu, numer i nazwę działania oraz podziałania, adnotację o współfinansowaniu szkolenia przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, logo Unii Europejskiej oraz Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, - osobę/osoby prowadzące szkolenie posiadającą: wykształcenie wyższe, kwalifikacje psychologa lub psychoterapeuty i trenera warsztatów umiejętności psychospołecznych oraz doświadczenie w prowadzeniu szkoleń zgodnych z tematyką zawartą w opisie przedmiotu zamówienia lub wykształcenie wyższe i kwalifikacje trenera i edukatora w zakresie edukacji psychospołecznej oraz doświadczenie w prowadzeniu szkoleń zgodnych z tematyką zawartą w opisie przedmiotu zamówienia. 2) Szkolenie Warsztaty z doradcą zawodowym - szkolenie grupowe: 1 grupa - liczba osób: 23 - miejsce szkolenia: miejscowość Boniewo . - liczba godzin szkolenia: 16, 1 godzina szkolenia = 45 minut, - godziny szkolenia: 8.00 - 15.00, maksymalnie 8 godz. dziennie, od poniedziałku do piątku, - termin szkolenia: w okresie wrzesień-listopad 2014 - zakres programu szkolenia: rola twórczego i pozytywnego myślenia w poszukiwaniu pracy, analiza niepowodzeń w poszukiwaniu pracy, analiza predyspozycji i kwalifikacji zawodowych, mocne i słabe strony - moja osobowość, dokumenty aplikacyjne w poszukiwaniu pracy, autoprezentacja, ukryty i jawny rynek pracy - źródła miejsc pracy Wykonawca zapewnia: - salę do przeprowadzenia zajęć wyposażoną co najmniej w stoły/ławki i miejsca do siedzenia dostosowane do ilości uczestników, flipchart z papierem i mazakami lub tablicę sucho ścieralną z mazakami i gąbką, rzutnik multimedialny, ekran i laptop dla wykładowcy (jeśli wykładowca wymaga takiego sprzętu); sale muszą spełniać wymagania zgodnie z przepisami przeciwpożarowymi i BHP, - oznaczenie sal oraz budynku, w których odbywać się będą zajęcia poprzez umieszczenie informacji zawierającej: logo Unii Europejskiej, logo Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, tytuł projektu, nr i nazwę działania oraz podziałania, adnotację Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, - dostęp do zaplecza sanitarnego - materiały szkoleniowe: zeszyt, długopis, materiały opracowane przez prowadzącego, arkusze ćwiczeń (zeszyt oraz materiały opracowane przez prowadzącego, arkusze ćwiczeń muszą być oznaczone logiem Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i logiem Unii Europejskiej oraz zawierać adnotację o współfinansowaniu szkolenia przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego), - obiad (ciepłe drugie danie: podane w trójdzielnych jednorazowych styropianowych opakowaniach w przypadku obiadu dostarczonego z zewnątrz lub na zastawie ceramicznej) i przerwa kawowa nielimitowana ,serwis kawowy musi znajdować się w sali szkoleniowej lub w bezpośrednim sąsiedztwie, - zwrot kosztów dojazdu uczestnika na szkolenie, - obsługę techniczną szkolenia, - wydanie zaświadczenia o ukończeniu szkolenia zawierającego informację o nazwie projektu systemowego, w ramach którego prowadzone jest szkolenie, nazwę programu operacyjnego, numer i nazwę priorytetu, numer i nazwę działania oraz podziałania, adnotację o współfinansowaniu szkolenia przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, logo Unii Europejskiej oraz Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, - osobę, osoby prowadzące posiadające wykształcenie wyższe kierunkowe lub ukończone studia podyplomowe w zakresie doradztwa zawodowego lub licencję doradcy zawodowego I stopnia, doświadczenie w prowadzeniu szkoleń zgodnych z tematyką zawartą w opisie przedmiotu zamówienia. 3) Kurs Sprzedawca z obsługą kasy fiskalnej - liczba osób: 5 - miejsce kursu: miejscowość Boniewo lub do 35 km od m. Boniewo - liczba godzin kursu: 80 (w tym minimum 24 godz. zajęć praktycznych), 1 godzina szkolenia = 45 minut, - godziny kursu: 8.00 - 15.00, maksymalnie 8 godz. dziennie, od poniedziałku do piątku, - termin kursu: w okresie wrzesień -listopad 2014 - zakres programu kursu: istota sprzedaży; zadania handlu, jego specyfikacja; lokal handlowy (wyposażenie, wnętrze); reklama; obsługa klienta, strategie negocjacyjne, narzędzia komunikacji; badanie potrzeb klienta; profil profesjonalnego sprzedawcy; ścieżka sprzedaży; ceny netto i brutto; obliczanie podatku VAT; wystawianie rachunków/faktur, sztuka efektywnej sprzedaży, wyliczanie zysku; towaroznawstwo w pracy nowoczesnego sprzedawcy, urządzenia fiskalne (rodzaje urządzeń, zasady pracy, podstawy prawne wprowadzenia urządzeń fiskalnych, zasady serwisowania, praktyczne wykorzystanie urządzeń fiskalnych, wykonanie raportów i sprawozdań), egzamin. Wykonawca zapewnia: - salę do przeprowadzenia zajęć wyposażoną co najmniej w stoły, ławki i miejsca do siedzenia dostosowane do ilości uczestników, flipchart z papierem i mazakami lub tablicę sucho ścieralną z mazakami i gąbką, rzutnik multimedialny, ekran i laptop dla wykładowcy (jeśli wykładowca wymaga takiego sprzętu); sale muszą spełniać wymagania zgodnie z przepisami przeciwpożarowymi i BHP, - oznaczenie sal oraz budynku, w których odbywać się będą zajęcia poprzez umieszczenie informacji zawierającej: logo Unii Europejskiej, logo Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, tytuł projektu, nr i nazwę działania oraz podziałania, adnotację Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, - dostęp do zaplecza sanitarnego - dostęp do kas fiskalnych na zajęciach praktycznych, w tym 1 kasa 1 uczestnika szkolenia - materiały szkoleniowe: zeszyt, długopis, materiały opracowane przez prowadzącego lub podręczniki lub skrypty (zeszyt oraz materiały opracowane przez prowadzącego lub podręczniki lub skrypty muszą być oznaczone logiem Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i logiem Unii Europejskiej oraz zawierać adnotację o współfinansowaniu szkolenia przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego) - obiad (ciepłe drugie danie: podane w trójdzielnych jednorazowych styropianowych opakowaniach w przypadku obiadu dostarczonego z zewnątrz lub na zastawie ceramicznej + sztućce) i przerwa kawowa nielimitowana , serwis kawowy musi znajdować się w sali szkoleniowej lub w bezpośrednim sąsiedztwie, - zwrot kosztów dojazdu uczestników na kurs, - obsługę techniczną kursu, - wydanie zaświadczeń o ukończeniu kursu, w tym zaświadczenie zgodne z rozporządzeniem MEN z dnia 3.02.2006r. (Dz. U. nr 31 poz. 216) oraz zaświadczenie zawierające informację o nazwie projektu systemowego, w ramach którego prowadzone jest szkolenie, nazwę programu operacyjnego, numer i nazwę priorytetu, numer i nazwę działania oraz podziałania, adnotację o współfinansowaniu szkolenia przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, logo Unii Europejskiej oraz Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, - osobę/osoby prowadzące posiadające: a) w zakresie zajęć teoretycznych i praktycznych: wykształcenie minimum średnie i doświadczenie w realizacji kursów, w tym w zakresie niniejszego kursu i lub doświadczenie zawodowe odpowiadające charakterowi kursu, w zakresie b) w zakresie zajęć praktycznych: dodatkowo doświadczenie zawodowe w obsłudze kasy fiskalnej 4) Kurs brukarz - liczba osób: 8 - miejsce kursu: miejscowość Boniewo lub do 35 km od m. Boniewo - liczba godzin kursu: 80 h (w tym ilość godzin praktycznych 64h , ilość godzin teoretycznych 16h , 1 godzina szkolenia = 45 minut, - godziny kursu: 8.00 - 15.00, maksymalnie 8 godz. dziennie, od poniedziałku do piątku, - termin kursu: w okresie wrzesień - listopad 2014 r. - zakres programu - Materiały stosowane w brukarstwie spoiwa mineralne, cement, kruszywa, skały i inne materiały w zakresie robót brukarskich, -Zasady bezpieczeństwa i higieny pracy przy procesach brukarskich, -technologie wykonywania nawierzchni brukarskich, -narzędzia i urządzenia do robót brukarskich, -wyroby z materiałów kamiennych i inne związane z robotami brukarskimi, - Przygotowanie kursanta do pracy, -usuwanie humusu i montaż obrzeży, -wykonywanie podbudowy, -zagęszczanie podbudowy przy użyciu zagęszczania mechanicznego, -wykonywanie podsypki, -Układanie kostki brukowej, wypełnienie, fug, - Egzamin. Wykonawca zapewnia: - salę do przeprowadzenia zajęć teoretycznych wyposażoną co najmniej w stoły,ławki i miejsca do siedzenia dostosowane do ilości uczestników, flipchart z papierem i mazakami lub tablicę sucho ścieralną z mazakami i gąbką, rzutnik multimedialny, ekran i laptop dla wykładowcy (jeśli wykładowca wymaga takiego sprzętu); sale muszą spełniać wymagania zgodnie z przepisami przeciwpożarowymi i BHP) - oznaczenie sal oraz budynku, w których odbywać się będą zajęcia poprzez umieszczenie informacji zawierającej: logo Unii Europejskiej, logo Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, tytuł projektu, nr i nazwę działania oraz podziałania, adnotację Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, - dostęp do zaplecza sanitarnego - materiały szkoleniowe: zeszyt, długopis, materiały opracowane przez prowadzącego lub podręczniki lub skrypty (zeszyt oraz materiały opracowane przez prowadzącego lub podręczniki lub skrypty muszą być oznaczone logiem Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i logiem Unii Europejskiej oraz zawierać adnotację o współfinansowaniu szkolenia przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego) - obiad (ciepłe drugie danie: podane w trójdzielnych jednorazowych styropianowych opakowaniach w przypadku obiadu dostarczonego z zewnątrz lub na zastawie ceramicznej + sztućce) i przerwa kawowa nielimitowana , serwis kawowy musi znajdować się w sali szkoleniowej lub w bezpośrednim sąsiedztwie, - zwrot kosztów dojazdu uczestników na kurs, - obsługę techniczną kursu, - wydanie imiennego zaświadczeń o ukończeniu kursu, w tym zaświadczenie zgodne z rozporządzeniem MEN z dnia 3.02.2006r. (Dz. U. nr 31 poz. 216) oraz zaświadczenie zawierające informację o nazwie projektu systemowego, w ramach którego prowadzone jest szkolenie, nazwę programu operacyjnego, numer i nazwę priorytetu, numer i nazwę działania oraz podziałania, adnotację o współfinansowaniu szkolenia przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, logo Unii Europejskiej oraz Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, 5) Kurs Kucharz - liczba osób: 10 - miejsce kursu: miejscowość Boniewo lub do 35 km od m. Boniewo - liczba godzin kursu: 72 (w tym minimum 64 godz. zajęć praktycznych), 1 godzina szkolenia = 45 minut, - godziny kursu: 8.00 - 15.00, maksymalnie 8 godz. dziennie, od poniedziałku do piątku, - termin kursu: w okresie wrzesień-listopad 2014 r. - zakres programu kursu: podstawowe przepisy z zakresu BHP w gastronomii przechowywanie surowców i potraw, obróbka wstępna i cieplna surowców, charakterystyka i zastosowanie w produkcji kulinarnej warzyw, ziemniaków, grzybów i owoców. Zajęcia praktyczne: przygotowywanie zup, potraw mięsnych, potraw mącznych, surówek, przystawek, zakąsek, sałatek, ciast i deserów, składanie serwetek płóciennych, składanie i rozkładanie obrusów, ustawianie stołów, podstawowe oraz rozszerzone nakrycie, dekoracja stołów, egzamin. Wykonawca zapewnia: - salę do przeprowadzenia zajęć teoretycznych wyposażoną co najmniej w stoły, ławki i miejsca do siedzenia dostosowane do ilości uczestników, flipchart z papierem i mazakami lub tablicę suchościeralną z mazakami i gąbką, rzutnik multimedialny, ekran i laptop dla wykładowcy (jeśli wykładowca wymaga takiego sprzętu); salę do przeprowadzenia zajęć praktycznych wyposażoną w niezbędne naczynia i sprzęt kuchenny; sale muszą spełniać wymagania zgodnie z przepisami przeciwpożarowymi i BHP, - oznaczenie sal oraz budynku, w których odbywać się będą zajęcia poprzez umieszczenie informacji zawierającej: logo Unii Europejskiej, logo Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, tytuł projektu, nr i nazwę działania oraz poddziałania, adnotację Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, - dostęp do zaplecza sanitarnego - materiały szkoleniowe: zeszyt, długopis, materiały opracowane przez prowadzącego lub podręczniki lub skrypty (zeszyt oraz materiały opracowane przez prowadzącego lub podręczniki lub skrypty muszą być oznaczone logiem Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i logiem Unii Europejskiej oraz zawierać adnotację o współfinansowaniu szkolenia przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego) - obiad na zajęciach teoretycznych (ciepłe drugie danie: podane w trójdzielnych jednorazowych styropianowych opakowaniach w przypadku obiadu dostarczonego z zewnątrz lub na zastawie ceramicznej + sztućce) i przerwa kawowa nielimitowana przez wszystkie dni kursu ,serwis kawowy musi znajdować się w sali szkoleniowej lub w bezpośrednim sąsiedztwie, - badania sanepidowskie, - zwrot kosztów dojazdu uczestników na kurs, - obsługę techniczną kursu, - wydanie zaświadczeń o ukończeniu kursu, w tym zaświadczenie zgodne z rozporządzeniem MEN z dnia 3.02.2006r. (Dz. U. nr 31 poz. 216) oraz zaświadczenie zawierające informację o nazwie projektu systemowego, w ramach którego prowadzone jest szkolenie, nazwę programu operacyjnego, numer i nazwę priorytetu, numer i nazwę działania oraz poddziałania, adnotację o współfinansowaniu szkolenia przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, logo Unii Europejskiej oraz Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, - osobę,osoby prowadzące posiadające wykształcenie minimum średnie w zakresie technologii żywienia, doświadczenie w realizacji kursów, w tym w zakresie niniejszego kursu, i lub doświadczenie zawodowe odpowiadające charakterowi kursu...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80.50.00.00 - Usługi szkoleniowe 80.53.00.00 - Usługi szkolenia zawodowego 80.51.00.00 - Usługi szkolenia specjalistycznego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zadanie współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego - Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet VII Promocja Integracji Społecznej, Działanie 7.1. Rozwój i upowszechnienie aktywnej integracji, Poddziałanie 7.1.1 Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez ośrodki pomocy społecznej...

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.10.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • EDUKATOR Kursy i szkolenia, Aleja 23 Stycznia 18, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 64400,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 23605,00

  • Oferta z najniższą ceną: 23605,00 / Oferta z najwyższą ceną: 42982,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.