Ogłoszenie z dnia 2021-06-02
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00063636/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-05-25
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00072637 z dnia 2021-06-02 |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby szkolenia „Instruktor kajakarstwa”
w ramach projektu „Wsparcie uczelni szansą na jej rozwój”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000001471
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Konarskiego 2
1.5.2.) Miejscowość: Siedlce
1.5.3.) Kod pocztowy: 08-110
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL925 - Siedlecki
1.5.7.) Numer telefonu: 256431956
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: ewa.zanko@uph.edu.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.uph.edu.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://uph-edu.logintrade.net/1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Państwowa Szkoła Wyższa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby szkolenia „Instruktor kajakarstwa”w ramach projektu „Wsparcie uczelni szansą na jej rozwój”
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-0a21c806-bd19-11eb-911f-9ad5f74c2a25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00072637
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-06-02
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak
2.12.) Nazwa projektu lub programu:
Projekt „Wsparcie uczelni szansą na jej rozwój” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Nr umowy o dofinansowanie projektu POWR.03.05.00-00-Z107/17-002.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00063636/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DZPZ.290.16.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 66203,15 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelowo-gastronomicznej na potrzeby szkolenia „Instruktor kajakarstwa”.
2. Przedmiot zamówienia jest opisany następującymi kodami Wspólnego Słownika 3. Przedmiot zamówienia obejmuje:
Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby szkolenia „Instruktor kajakarstwa”.
Przedmiot zamówienia obejmuje:
1) 6 x nocleg ze śniadaniem:
w terminie 21-27 czerwca 2021 r. - 30 osoby,
w terminie 19 - 25 lipca 2021 r. - 30 osoby.
łącznie 60 osób w dwóch terminach.
Usługa winna być świadczona w obiekcie o kategorii pensjonatu lub hotelu z trzema gwiazdkami z co najmniej 15 pokojami 2-osobowymi (zgodnie z procedurą bezpieczeństwa w świetle Covid-19), w odległości od siedziby Uczelni do 60 km. Obiekt winien być wyposażony w węzeł sanitarny, posiadać bezpłatny dostęp do Internetu, a każdy z pokoi powinien posiadać odbiornik telewizyjny oraz dwa oddzielne łóżka. Miejsce pobytu winno być usytuowane w odległości do 500 m od rzeki, gdzie będzie się odbywał równoległe kurs na instruktora kajakarstwa.
Zamawiający informuje iż liczba uczestników może ulec zmianie.
2) Wyżywienie dla 60 osób (2 grupy) przez 7 dni w w/w terminach.
obiad – zupa, II danie - danie mięsne lub rybne, kompot lub woda
kolacja – kolacja jako stół szwedzki, składający się z jednego dania gorącego (mięso, ryba lub warzywa), wędlin, serów, pieczywa, kawy, herbaty, soków i wody.
Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania posiłków dla faktycznej liczny uczestników szkolenia
Menu zostanie ustalone miedzy stronami na 3 dni przed rozpoczęciem świadczenia usługi.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo sprawdzenia obiektu przed rozpoczęciem świadczenia usługi.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55000000-0 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55511000-5 - Usługi bufetowe oraz usługi kawiarniane dla ograniczonej grupy klientów
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
W prowadzonym postępowaniu w trybie podstawowym bez negocjacji o którym mowa w art. 275 ust. 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2019 r. poz. 2019 ze zm.; zwana dalej: PZP), do terminu składania ofert tj. 02.06.2021 r. do godz. 9.00 wpłynęła jedna oferta Wykonawcy MARKOS Barbara Kosińska, ul. Jana z Drohiczyna 3, 17-312 Drohiczyn. Oferta została w dniu 02.06.2021 r. odrzucona z postępowania na podstawie Art. 226 ust 1 pkt 3) PZP.Zamawiający informuje, że o wszczęciu postępowania dotyczącego tego samego przedmiotu zamówienia lub obejmującego ten sam przedmiot zamówienia zostaniecie Państwo poinformowani osobnym pismem.
Jednocześnie Zamawiający informuje, że wobec czynności Zamawiającego przysługują Wykonawcom środki ochrony prawnej w terminach i zgodnie z zasadami określonymi w Dziale IX PZP.
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 61200,00
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 61200,00
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
2021-06-02 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o wyniku postępowania - - Usługi |
INNE PRZETARGI Z SIEDLEC
- Modernizacja ewidencji gruntów i budynków
- Zakup zestawu z laserem holmowym do wykonywania procedur urologicznych.
- Opracowanie dokumentacji projektowej na przebudowę drogi powiatowej nr 3677W - ul. Pustej i Stefana Wyszyńskiego w Mordach
- "Dostawa odzieży dla pracowników PGL LP biorących udział w działaniach związanych z gaszeniem pożarów lasów - powtórzenie"
- Wyk. us. w zakresie czysz. oraz odb. i dal. zagosp. odp. z urz. sozotech. (separ. subst. ropopo., osad., piask., kont. odpad. z pias.), udroż. przep. wraz z roz. tech. myjni zlok. w m. W-wa- Wesoła
- Wyposażenie dla Centrum Symulacji Medycznych.
więcej: przetargi w Siedlcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej
- Świadczenie usług cateringowych w 2024 roku
- Świadczenie usługi cateringowej w dniach 6-7.05.2024 r. dla 25 osób
- świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby premier spektakli i innych wydarzeń organizowanych lub współorganizowanych przez Teatr Śląski im. Stanisława Wyspiańskiego w Katowicach
- Wykonywanie usług z zakresu obsługi Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego "Bażyna" w Pogorzelicy w latach 2024 - 2025
- "Usługa cateringowa - przygotowanie oraz dostarczanie wyżywienia" w ramach projektu pt.: "Sieć Klubów Seniora na terenie Gminy Jasło"
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.