eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Czeladź › Posiłki dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Czeladzi



Ogłoszenie z dnia 2022-01-17


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Posiłki dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Czeladzi

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Czeladzi

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 003450413

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: 17 Lipca 27

1.5.2.) Miejscowość: Czeladź

1.5.3.) Kod pocztowy: 41-250

1.5.4.) Województwo: śląskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22B - Sosnowiecki

1.5.7.) Numer telefonu: 032/265-14-42

1.5.8.) Numer faksu: 032/265-68-11

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: mops@mops.czeladz.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.mops.czeladz.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://mops-czeladz.logintrade.net/rejestracja/przetargi.html

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Posiłki dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Czeladzi

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-d2a05a13-5696-11ec-8c2d-66c2f1230e9c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00021804

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-01-17

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00004192/03/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.2 Usługi przygotowania, dostarczania i podawania posiłków

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00301650/02

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ZP.4.U.MOPS.21

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 255759,33 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Opis dla Części I
1. Wykonawca sporządza gorący posiłek z własnych produktów i surowców. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania obiadów o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP.
2. Wykonawca sporządza gorące posiłki ściśle wg załączonego jadłospisu (Załącznik nr 1 do opisu przedmiotu zamówienia). Jadłospis powtarza się cyklicznie, w kolejności ustalonej w ww. załączniku (kolejno od poz.1 do 16) do końca realizacji zamówienia.
3. Wykonawca zobowiązany jest przedstawić w cotygodniowym jadłospisie informacje dotyczące składników potraw mogących powodować alergie.
4.Dostarczane posiłki będą przygotowywane przez personel z ważnymi badaniami sanitarno-epidemiologicznymi.
5. Wykonawca dostarcza gorący posiłek do punktów żywienia, we własnych termosach i pojemnikach, własnym środkiem transportu. Przy przewożeniu i wydawaniu posiłków Wykonawca zapewni obsługę i transport zgodnie z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi. zapewniając właściwą temperaturę posiłków.
6. Na obiady uczęszczają osoby o umiarkowanej aktywności fizycznej. Miejsce wydawania posiłków: Punkt Żywienia nr 1 ul. 17 lipca 27, Czeladź, ilość osób: 65, godziny wydawania posiłków: od 13.00 do 14.30
7. Gorące posiłki będą wydawane od poniedziałku do soboty. Na dni świąteczne ustawowo wolne od pracy (ustawa z 18 stycznia 1951r. o dniach wolnych od pracy tj. DZ.U. z 2020r. poz. 1920 z późn. zm.) przypadające w ciągu tygodnia będzie wydawany suchy prowiant w cenie obiadu. Jeżeli na niedzielę przypadnie dzień ustawowo wolny od pracy to na ten dzień również będzie wydawany suchy prowiant w cenie obiadu.
8. Suchy prowiant na dni świąteczne wydawany będzie w dniu poprzedzającym to święto, przy wydawaniu gorącego posiłku.
9. Przykładowo suchy prowiant powinien składać się z: konserwy mięsnej, pasztetu lub konserwy rybnej i pieczywa.
10.Wymienione powyżej ilości posiłków należy traktować jako ilości szacunkowe, które mogą ulegać weryfikacji wyłącznie przez Zamawiającego. Gwarantowany (minimalny) zakres zamówienia: 15 800 posiłków.
12. Wydawanie posiłków nastąpi po udokumentowaniu prawa do poboru posiłku przez osoby korzystające ze stołówki.
13.Wykonawca zachowuje prawo do rozliczenia obiadu zgodnie z zamówieniem również w przypadku wystąpienia różnicy między ilością zamówioną a wydaną.
14. Rozładunek i transport termosów i pojemników jest obowiązkiem Wykonawcy.
15. Mycie termosów i pojemników Wykonawca zapewnia we własnym zakresie poza punktem żywienia.
14. Talerze i sztućce dostarcza Zamawiający.
16. Zadaniem Wykonawcy jest zapewnienie osoby w punkcie żywienia do sprawnego funkcjonowania punktu żywienia.
17. Osoba wydająca posiłki powinna posiadać aktualne badania lekarskie, książeczkę zdrowia oraz właściwą odzież roboczą.
18. Obowiązkiem Wykonawcy jest codzienny odbiór termosów i pojemników po posiłkach oraz mycie i wyparzanie brudnych naczyń i sztućców własnymi środkami myjącymi, przy użyciu sprzętu będącego na wyposażeniu punktu żywienia.
19. Wykonawca zobowiązuje się do utrzymania porządku w pomieszczeniach kuchni, jadalni, zapleczu własnymi środkami czystości.
20. Wykonawca usuwa z ww. placówek odpady.
21.Wykonawca przestrzega zasad higieny w pomieszczeniach oddanych w użytkowanie oraz przy wydawaniu posiłków stosuje dodatkowe środki ochrony sanitarnej oraz zasad BHP i p.poż.
22. Wykonawca ponosi ryczałtowy koszt dostawy przez Zamawiającego mediów oraz ryczałtowy koszt za używanie pomieszczeń kuchennych. Kwota ryczałtowa za media wynosi 350 zł netto miesięcznie plus 23% VAT (kwota ta dotyczy odpłatności za wszystkie punkty żywienia łącznie). Zapłata nastąpi „z góry” do dnia 10-go danego miesiąca na podstawie wystawionej przez Zamawiającego faktury VAT.
23. Wykonawca zobowiązuje się do użytkowania powierzonego sprzętu zgodnie z instrukcjami obsługi.
24. Wykonawca ponosi koszt naprawy powierzonego sprzętu.
25. Wykonawca sporządza posiłek Wigilijny z własnych produktów i surowców.
26. Wykonawca sporządza posiłek Wigilijny ściśle wg załączonego jadłospisu (Załącznik nr 3 do opisu przedmiotu zamówienia).
27. Posiłek Wigilijny wydany będzie w dniu wskazanym przez Zamawiającego wg jadłospisu określonego w załączniku nr 3 do opisu przedmiotu zamówienia.
28.Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania wszelkich zaleceń związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19, innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych.
29. Zamawiający wymaga aby osoby wykonujące czynności bezpośrednio związane z realizacją zamówienia, tj. kucharz, były zatrudnione na umowę o pracę.
30. Zamawiający będzie zgłaszał Wykonawcy z jednodniowym wyprzedzeniem do godz. 11:00 ilość gorących posiłków (dotyczy tylko części I) przewidzianych do wydania na dzień następny.

4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55320000-9 - Usługi podawania posiłków

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

4.5.5.) Wartość części: 181941,46 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Opis dla Części II
Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu do Placówki Wsparcia Dziennego „Planeta Saturn” oraz Ośrodka Wspierania Dziecka i Rodziny w Będzinie Filia w Czeladzi posiłków gotowych do spożycia w formie podwieczorku dla maksymalnie 30 dzieci w wieku szkolnym.
1. Wykonawca sporządza podwieczorek z własnych produktów i surowców, z wyłączeniem napojów które sporządza Zamawiający z produktów dostarczonych przez Wykonawcę.
2. Wykonawca dostarcza podwieczorek pod wskazany adres własnym środkiem transportu i przekazuje go opiekunowi placówki. Wydawanie podwieczorku należy do obowiązków Zamawiającego.
3. Z podwieczorków korzystają dzieci od 6 do 15 lat o umiarkowanej aktywności fizycznej.
4. Podwieczorek będzie przygotowywany ściśle wg załączonego jadłospisu (Załącznik nr 2 do opisu przedmiotu zamówienia). Jadłospis powtarza się cyklicznie, w kolejności ustalonej w ww. załączniku (kolejno od poz.1 do 15) do końca realizacji zamówienia. W razie wyjazdu dzieci na wycieczkę Wykonawca przygotuje tzw.: "suchy prowiant" zgodnie z Załącznikiem nr 2 do Opisu przedmiotu zamówienia. Zamawiający poinformuje Wykonawcę o planowanej wycieczce telefonicznie lub za pomocą środków komunikacji elektroniczne (e-mail) z wyprzedzeniem 3 dni roboczych.
5. Zamówienie wykonane zostanie w następujący sposób: od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 13:00 w trakcie roku szkolnego, natomiast w ferie i wakacje w godzinach od 9:00 do 10:00 (z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy i innych dni wolnych ustalonych przez Zamawiającego dla maksymalnie 30 dzieci (maksymalnie 7.530 podwieczorków = 251 dni x 30 dzieci). W wyjątkowej sytuacji związanej ze zmianą organizacji pracy placówki, dostawa podwieczorków odbędzie się o innej godzinie - po wcześniejszym uzgodnieniu z Wykonawcą. Z podwieczorków korzystają dzieci w wieku szkolnym.
6. Miejsce dowożenia podwieczorków
Miejsce dowożenia posiłków Placówka Wsparcia Dziennego „Planeta Saturn”, ul. Biedermanna 2, 41-250 Czeladź; Ilość dzieci:15; Godziny wydawania posiłków w roku szkolnym Od 12:00 do 13:00; godzina wydawania posiłków w ferie i wakacje d 9:00 do 10:00;dni wydawania posiłków: od poniedziałku do piątku; Ośrodek Wspierania Dziecka i Rodziny w Będzinie Filia w Czeladzi, ul. 11 listopada 8, 41-250 Czeladź;Ilość dzieci: 15; Godziny wydawania posiłków w roku szkolnym Od 12:00 do 13:00; godzina wydawania posiłków w ferie i wakacje d 9:00 do 10:00;dni wydawania posiłków: od poniedziałku do piątku;
7. Wykonawca zapewnia niezbędne talarze i sztućce. Akceptowane są opakowania biodegradowalne, papierowe, drewniane i wielokrotnego użytku. Odbiór opakowań termicznych wielokrotnego użytku przez Wykonawcę będzie możliwy dnia następnego lub tego samego dnia, kiedy zostały doręczone w nich posiłki w godzinach od 16:30 do 17:00.
8. Wykonawca zobowiązany jest prowadzić zestawienie dostarczonych posiłków dla każdego dnia i przedkładać go każdorazowo do podpisu osobie upoważnionej ze strony Zamawiającego w każdym dniu dostawy. Zestawienie musi zawierać m. in: potwierdzenie daty, godziny, ilości posiłków oraz ich zgodności pod względem jakości z załącznikiem nr 2 do Opisu przedmiotu zamówienia tj. Jadłospis. Wykonawca sporządza na koniec każdego miesiąca zestawienie zbiorcze obejmujące ilość dostarczonych w danym miesiącu podwieczorków. Zamawiający poniesie odpłatność (zapłaci) tylko za faktycznie dostarczoną liczbę posiłków.
9. Wymienione powyżej ilości podwieczorków należy traktować jako ilości maksymalne. Rzeczywista dzienna liczba posiłków uzależniona będzie od obecności dzieci w placówce.
10. Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszania ilości dostarczanych podwieczorków. O liczbie podwieczorków w danym dniu Wykonawca będzie informowany przez Zamawiającego w dniu poprzedzającym dzień dostawy, maksymalnie do godziny 16:00 telefonicznie lub w formie elektronicznej (e-mail).
11. W szczególnych przypadkach, po wcześniej uzyskanej zgodzie Zamawiającego istnieje możliwość zmiany kolejności dostarczania posiłków, jednak tak aby nie były one powtarzalne.
12. Nie dopuszcza się dokonywania zmian w załączonym jadłospisie dot. Ośrodka Wspierania Dziecka i Rodziny bez uprzedniej zgody kierownika Działu Świadczeń Społecznych, a w przypadku Placówki Wsparcia Dziennego „Planeta Saturn” bez uprzedniej zgody kierownika Placówki Wsparcia Dziennego „Planeta Saturn”. W przypadku zmiany jadłospisu należy wybrać podwieczorek z listy czyli Załącznika nr 2 do opisu przedmiotu zamówienia w takiej samej cenie jaka przypada na dzień dokonania zmiany. Jadłospis powtarza się cyklicznie, (podwieczorki będą wydawane w kolejności ustalonej w ww. załączniku tzn. kolejno od poz.1 do 15) od początku do końca realizacji zamówienia.
13. Zamawiający zastrzega sobie prawo do otrzymywania różnych porcji owoców w tygodniu i różnych porcji warzyw. Dany owoc czy warzywo nie może się powtarzać w ciągu jednego tygodnia.
14. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie z uwzględnieniem najlepszych tradycji kulinarnych, z wykluczeniem półproduktów i zgodnie z wymogami Państwowego Inspektora Sanitarnego, norm systemu HACCP oraz innych obowiązujących w tym zakresie aktów prawnych. Wykonawca zobowiązuje się przy wykonywaniu umowy do przestrzegania zapisów prawnych i obowiązujących norm w zakresie przechowywania, przygotowywania i transportu artykułów spożywczych, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t. j. Dz.U. z 2020 r. poz.2021 z późn. zm.)
15. Zamawiający zastrzega, że posiłki muszą spełniać następujące warunki jakościowe: potrawy powinny być przygotowane z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, bez substancji dodatkowych, konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanyc
16. Do przygotowania posiłku należy zastosować: produkty zbożowe; warzywa i owoce, surowe lub nisko przetworzone, o niskiej zawartości cukrów i substancji słodzących. Zamawiający zabrania używania produktów z zawartością syropu glukozowego, syropu glukozowo - fruktozowego, aspartamu oraz innych szkodliwych słodzików dodawanych do żywności.
17. Posiłki dostarczane będą samochodem przystosowanym do przewozu żywności przez osobę posiadającą odpowiednie pozwolenie sanepidu. Pojazd, którym przewożone są posiłki dla dzieci jest zgłoszony do sanepidu i ma wydaną odpowiednią zgodę.
18. Posiłki ciepłe mają być dostarczane w pojemnikach utrzymujących ich temperaturę (65 stopni) i gotowe do spożycia po ich dostarczeniu.
19. Posiłki, które nie będą wymagały podtrzymywania temperatury będą zapakowane i poporcjowane dla każdego dziecka osobno.
20. Wykonawca zobowiązany jest do pobierania i przechowywania próbek posiłków we własnym zakresie.
21. Zgodnie z wymogami Państwowej Inspekcji Sanitarnej, posiłek w formie cateringu musi zostać wydany w czasie 4 godzin od momentu jego sporządzenia (wyprodukowania).
22. Wykonawca odpowiada prawnie za żywienie dzieci przed Państwowym Inspektorem Sanitarnym.
23. Wykonawca ponosi pełną odpowiedzialność cywilną, administracyjną i karną za jakość dostarczonych posiłków oraz skutki wynikające z zaniedbań przy ich przygotowaniu i transporcie, mogące mieć negatywny wpływ na zdrowie żywionych dzieci.
24. W przypadku nieprzygotowania podwieczorku lub jego części z winy Wykonawcy, Zamawiający ma prawo zakupu podwieczorków lub jego części u innego Wykonawcy, a kosztami zakupu w całości obciąży Wykonawcę. Wysokość kosztów podwieczorków może wtedy przekroczyć ustaloną cenę wyżywienia na 1 osobę.
25. Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli podwieczorków. Z kontroli sporządzany jest protokół w dwóch egzemplarzach po jednym dla Zamawiającego i dla Wykonawcy.
26. Wykonawca jest zobowiązany przez cały czas trwania umowy do posiadania aktualnej Decyzji Powiatowego Inspektora Sanitarnego na prowadzenie działalności w zakresie objętym zamówieniem tj. produkcji potraw od surowca do gotowego wyrobu oraz prowadzenia usług cateringowych. (Decyzja musi dotyczyć miejsca produkcji posiłków objętych niniejszym zmówieniem). Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli ważności ww. dokumentu przez cały czas trwania umowy.
27. Zamawiający wymaga aby osoby wykonujące czynności bezpośrednio związane z realizacją zamówienia, tj. kucharz, były zatrudnione na umowę o pracę. Szczegółowy jadłospis zawarty jest w załączniku nr 6 do SWZ tj. Opis przedmiotu zamówienia

4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

4.5.5.) Wartość części: 73817,87 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 199846,40 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 200350,80 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 199846,40 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Catermed Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6772164383

7.3.3) Ulica: ul. Traktorowa 126 lok. 201

7.3.4) Miejscowość: Łódź

7.3.5) Kod pocztowy: 91-204

7.3.6.) Województwo: łódzkie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 199846,40 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2022-01-03 do 2022-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 70782,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 72363,30 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 70782,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Maciej Świstek Firma Handlowo-Usługowa Mixline

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6443370124

7.3.3) Ulica: ul. Zamkowa 19

7.3.4) Miejscowość: Sosnowiec

7.3.5) Kod pocztowy: 41-200

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 70782,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2022-01-03 do 2022-12-31

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.