eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sieraków Ślaski › Sukcesywna dostawa mięs i wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-01-02

Ogłoszenie nr 808 - 2017 z dnia 2017-01-02 r.

Sieraków Ślaski: Sukcesywna dostawa mięs i wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 342294-2016


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim, krajowy numer identyfikacyjny 24344379350000, ul. Ul. Cegielniana  13, 42793   Sieraków Ślaski, państwo Polska, woj. śląskie, tel. 343538505, faks 343538505, e-mail barbara.klim@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: jednostka organizacyjna więziennictwa - zakład karny

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywna dostawa mięs i wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

DKw-220/13/16

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Część 1 - mięsa drobiowe 1.1. kurczak mrożony w ilości 1 800kg. - dostawy sukcesywne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. 1.2. serca drobiowe w ilości 180kg - dostawy sukcesywne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. 1.3. żołądki drobiowe w ilości 180kg - dostawy sukcesywne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. 1.4. wątroba drobiowa w ilości 180kg - dostawy sukcesywne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy Część 2 - wędliny drobiowe 1.1.pasztet drobiowy zapiekany z mięsa drobiowego o puszystej konsystencji, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 950kg. - dostawy sukcesywne. 1.2.pieczeń drobiowa o strukturze wysoko rozdrobnionej termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 950kg - dostawy sukcesywne dostawy sukcesywne. 1.3.blok drobiowy z indyka o strukturze wysoko rozdrobnionej, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 950kg. - dostawy sukcesywne. 1.4.kiełbasa mielonka drobiowa wysoko rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg. - dostawy sukcesywne. 1.5 kiełbasa kanapkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 950kg. - dostawy sukcesywne. 1.6.baleron drobiowy produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego , średnio rozdrobniony, baton 70-90mm, parzony, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg. - dostawy sukcesywne. 1.7.kiełbasa mortadela drobiowa wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg.- dostawy sukcesywne. 1.8.kiełbasa śniadaniowa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 950kg. - dostawy sukcesywne. 1.9.parówki drobiowe parzone, homogenizowana, w jelicie naturalnym, średnica ok. 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 500kg.- dostawy sukcesywne. 1.10.salceson drobiowy produkowany wyłącznie z mięsa drobiowego, średnio rozdrobniony, parzony, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg. - dostawy sukcesywne. 1.11. kiełbasa śląska drobiowa produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego w jelicie naturalnym średnio rozdrobniona, parzona, baton 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 500kg - dostawy sukcesywne. 1.12.kiełbasa krakowska drobiowa produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego średnio rozdrobniona, baton średnica ok. 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg. - dostawy sukcesywne. 1.13.kiełbasa żywiecka drobiowa produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego średnio rozdrobniona, baton ok. 70-90mm, parzona,, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg. - dostawy sukcesywne. 1.14.kiełbasa szynkowa drobiowa, produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg. - dostawy sukcesywne. 1.15. szynka z piersi z indyka produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg.- dostawy sukcesywne. 1.16. polędwica z indyka wysoko rozdrobniona produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy w ilości 450kg.- dostawy sukcesywne.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak


II.5) Główny Kod CPV: 15112100-7
Dodatkowe kody CPV: 15112000-6, 15112300-9, 15131135-0

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1   NAZWA: mięsa drobiowe
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT16470.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Ubojnia Drobiu "JAN-MAR",  janmar@janmar.eu,  Borowe, ul. Długa 185,  42-133,  Węglowice,  kraj/woj. śląskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 15120.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 15120.00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 16764.30
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 2   NAZWA: wędliny drobiowe
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT79755.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert3
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
PPHU "JOHN" Paweł John,  kadry@john.com.pl,  Grotniki, ul. Źródlana 5,  64-140,  Włoszczakowice,  kraj/woj. wielkopolskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 63299.25
Oferta z najniższą ceną/kosztem 60763.50
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 134688.75
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie   na podstawie art.  ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.