eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Czarne › Dostawa owoców i warzyw do kantyn, kuchni i stołówek prowadzonych przez Zamawiającego

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-03-04

Czarne: Dostawa owoców i warzyw do kantyn, kuchni i stołówek prowadzonych przez Zamawiającego
Numer ogłoszenia: 71786 - 2014; data zamieszczenia: 04.03.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 26587 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA", ul. Pomorska 1, 77-330 Czarne, woj. pomorskie, tel. 59 833 36 79, faks 59 833 24 30.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa owoców i warzyw do kantyn, kuchni i stołówek prowadzonych przez Zamawiającego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 2.1. Część I L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. burak czerwony kg 12000 2. brokuły szt 86 3. brukselka kg 10 4. cebula kg 17600 5. cebula czerwona kg 56 6. czosnek szt 2400 7. fasola drobna kg 1800 8. fasola Jaś kg 70 9. groch połówki kg 1300 10. kalafior świeży szt 175 11. kapusta biała kg 11000 12. kapusta czerwona kg 5000 13. kapusta pekińska kg 1800 14. Koper ( pęczek) szt 210 15. marchew kg 19000 16. natka pietruszki ( pęczek) szt 138 17. ogórek zielony kg 1000 18. ogórek gruntowy kg 250 19. papryka świeża kg 170 20. pestki z dyni 100g szt 42 21. pieczarki kg 2200 22. pietruszka korzeń kg 200 23. pomidor kg 3700 24. por kg 1500 25. rzepa biała kg 420 26. rzodkiewka szt 300 27. sałata szt 500 28. sałata karbowana szt 180 29. sałata lodowa szt 100 30. seler kg 8000 31. słonecznik prażony z przyprawami 150g szt 3000 32. szczypior( pęczek) szt 240 33. zestaw do kiszenia szt 22 34. ananas szt. 60 35. arbuz kg 1 200 36. banan kg 4 700 37. brzoskwinia kg 400 38. cytryna kg 1 800 39. grapefruit kg 600 40. gruszka kg 500 41. kiwi kg 500 42. mandarynka kg 600 43. nektarynka kg 300 44. pomarańcza kg 1 200 45. winogrono fioletowe kg 150 46. winogrono zielone kg 250 47. jabłka konsumpcyjne gat. 1 w 4 rodza-jach kg 20 000 2.1.1. Miejsce dostawy dla cz.I: 1) Kantyna w Zakładzie Karnym w Czerwonym Borze, Czerwony Bór 2, 18 -400 Łomża; 2) Kantyna w Zakładzie Karnym w Przytułach Starych, Przytuły 13A, gm. Rzekuń, 07-411 Rzekuń; 3) Kantyna w Zakładzie Karnym w Grądach Woniecko, ul. Grądy-Woniecko 34, 18-312 Rutki-Kossaki; 4) Kuchnia w Zakładzie Karnym w Borze, Czerwony Bór 2, 18 -400 Łomża 5) Kuchnia Kasyna w Czerwonym Borze, Czerwony Bór 23, 18-400 Łomża. 6)Sklep w Czerwonym Borze, Czerwony Bór 23, 18-400 Łomża 2.2. Część II L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. Burak czerwony kg. 100 2. Cebula kg. 3000 3. Cebula czerwona kg. 100 4. Fasola Jaś kg. 100 5. Fasola drobna kg. 100 6. Kapusta biała kg. 400 7. Kapusta czerwona kg. 400 8. Marchew kg. 800 9. Por kg. 100 10. Seler kg. 100 11. Groch połówki kg. 200 12. Pomidor kg. 3000 13. Ogórek zielony kg. 4000 14. Ogórek gruntowy kg. 3000 15. Pietruszka korzeń kg. 100 16. Rzepa biała kg. 100 17. Kapusta pekińska kg. 500 18. Papryka świeża kg. 300 19. Rzodkiewka( pęczek) szt. 300 20. Sałata szt. 300 21. Pestki z dyni 100g szt. 2000 22. Pestki z dyni łuskane 100g szt. 500 23. Sałata karbowana szt. 300 24. Szczypior( pęczek) szt. 400 25. Pieczarki kg. 200 26. Brukselka kg. 50 27. Sałata lodowa szt. 200 28. Koper( pęczek) szt. 100 29. Natka pietruszki( pęczek) szt. 100 30. Czosnek szt. 1000 31. Brokuły szt. 50 32. Zestaw do kiszenia szt. 50 33. Kalafior świeży szt. 50 34. Słonecznik prażony z przyprawami 150g szt. 5000 35. Pestki słonecznika łuskane 100g szt. 500 36. Ziemniaki kg 15000 37. Ananas szt. 50 38. Arbuz kg. 300 39. Banan kg. 4000 40. Brzoskwinia kg. 300 41. Cytryna kg. 2000 42. Grapefruit kg. 1000 43. Gruszka kg. 500 44. Kiwi kg. 500 45. Mandarynka kg. 500 46. Nektarynka kg. 400 47. Pomarańcza kg. 1000 48. Winogrono fioletowe kg. 100 49. Winogrono zielone kg. 100 50. Jabłka konsumpcyjne gat. I w 4 rodza-jach kg. 20000 2.2.1 Miejsce dostawy dla cz. II: 1. Kantyna i stołówka w Areszcie Śledczym w Białymstoku, ul. Ko-pernika 21, 15-377 Białystok; 2. Kantyna i stołówka w Zakładzie Karnym w Białymstoku, ul. Hetmańska 89, 15-377 Białystok; 3. Kantyna w Areszcie Śledczym w Hajnówce, Warszawska 67, 17-200 Hajnówka. 2.3. Część III L.p. Asortyment Jedn. miary Ilość do 1. Pomarańcza kg 250 2. Mandarynka kg 560 3. Cytryna kg 400 4. Banan kg 700 5. Grapefruit kg 120 6. Kiwi (1 szt) Szt. 100 7. Kiwi kg 80 8. Papryka słodka kg 70 9. Jabłka konsumpcyjne w I gatunek w 4 rodzajach kg 5000 10. Winogrona kg 80 11. Pomidory kg 700 12. Cebula kg 4000 13. Gruszka kg 70 14. Ogórek gruntowy kg 150 15. Ogórek długi kg 150 16. Truskawki (2,5 kg) kosz 50 17. Czosnek główki szt 1200 18. Czosnek zgrzewki ( nie mniej niż 3 w zgrzewce) Szt. 120 19. Rzodkiewka (pęczek) Szt. 100 20. Nektarynka ( 1 kg ) op 120 2.3.1 Miejsce dostawy dla części III 1) Kantyna w Zakładzie Karnym w Kamińsku, ul. XXX- lecia 1, 11 - 120 Gó-rowo Iławeckie, Kamińsk 2) Kantyna w Zakładzie Karnym w Dublinach, Dubliny 16 ,11 - 430 Korsze. 3) Kantyna w Zakładzie Karnym w Braniewie, Plac Grunwaldzki 2a, 14-500 Braniew 4) Kantyna w Areszcie Śledczym w Olsztynie, ul. Piłsudskiego 3,10-575 Olsz-tyn; 5) Kantyna Areszcie Śledczym w Olsztynie. Oddział Zewnętrzny, ul. Opolska 42, 10-625 Olsztyn. 6) Kantyna w Areszcie Śledczym w Szczytnie , ul. Sienkiewicza 10, 14- 100 Szczytno..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00 - Warzywa, owoce i orzechy .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa warzyw i owoców do kantyn w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni i sklepu w Czerwonym Borze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • BENIHANA S. C., Robert i Wojciech Skrodzcy,, ul. Towarowa 10, 18-400 Łomża,, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 237000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 228826,09

  • Oferta z najniższą ceną: 228826,09 / Oferta z najwyższą ceną: 238274,68

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.