eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Ruda Śląska › Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w II półroczu 2020r.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2020-05-29



Ogłoszenie nr 544986-N-2020 z dnia 2020-05-29 r.

Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w II półroczu 2020r.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej, krajowy numer identyfikacyjny 12459040000000, ul. ul. Puszkina  7 , 41-704  Ruda Śląska, woj. śląskie, państwo Polska, tel. 322 481 774, , e-mail sekretariat@dpssenior.pl, , faks 032 2481774 w. 33.
Adres strony internetowej (URL): http://www.dps-senior.4bip.pl/
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Samorządowa jednostka budżetowa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Nie
http://www.dps-senior.4bip.pl/


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego tj. Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej, 41- 704 Ruda Śl., ul. Puszkina 7, lub przesłać ofertę pocztą
Adres:
Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej, 41- 704 Ruda Śl., ul. Puszkina 7


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w II półroczu 2020r.
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w II półroczu 2020r. Zamówienie realizowane będzie z podziałem na wyszczególnione poniżej pakiety: Pakiet nr 1 Dostawa przetworów spożywczych Pakiet nr 2 Dostawa artykułów sypkich Pakiet nr 3 Dostawa artykułów nabiałowych Pakiet nr 4 Dostawa wyrobów piekarskich Pakiet nr 5 Dostawa wypieków cukierniczych Pakiet nr 6 Dostawa warzyw świeżych i suszonych Pakiet nr 7 Dostawa owoców świeżych i suszonych Pakiet nr 8 Dostawa warzyw i owoców mrożonych Pakiet nr 9 Dostawa ryb świeżych, mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych Pakiet nr 10 Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów Pakiet nr 11 Dostawa mięsa i podrobów drobiowych Pakiet nr 12 Dostawa wędlin Pakiet nr 13 Dostawa jaj kurzych Pakiet nr 14 Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych Pakiet nr 15 Dostawa napojów bezalkoholowych

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15131000-5
15410000-5
15330000-0
15600000-4
15800000-6
15500000-3
15400000-2
15898000-9
15810000-9
15820000-2
03200000-3
15331135-2
15332410-1
15330000-0
15200000-0
15211100-1
15110000-2
15131100-6
03142500-3
15840000-8
15980000-1


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  6   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: - Wykonawca musi dysponować środkiem transportu przeznaczonym wyłącznie do przewozu artykułów spożywczych (żywnościowych). Środek transportu musi być utrzymywany w dobrym stanie technicznym, zabezpieczającym przed zanieczyszczeniem artykułów żywnościowych i umożliwiającym zachowanie ich właściwej jakości zdrowotnej, posiadać powierzchnię ładunkową dostosowaną do rodzaju przewożonych artykułów oraz konstrukcję umożliwiającą łatwe utrzymanie czystości i porządku, a także dezynfekcję. - Wykonawcy winni zapewnić dowóz artykułów spożywczych w pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością, łatwych do utrzymania w czystości oraz zapewniających artykułom żywnościowym odpowiednie warunki w czasie przewozu i rozładunku. Wszystkie artykuły spożywcze winny być przewożone w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość zdrowotna oraz cechy organoleptyczne określone w przepisach o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz innych przepisach. Dostawy artykułów żywnościowych muszą być realizowane zgodnie z właściwymi przepisami prawa oraz zasadami "dobrej praktyki higienicznej" obejmującymi takie aspekty jak: odpowiedni stan higieniczny pojazdu i opakowań, temperaturę przewozu żywności, higienę osobistą i odzież ochronną dostawcy, datę przydatności do spożycia, itp.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)

Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)




III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
cena oferty100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy. Zmiana umowy może nastąpić w przypadkach, o których mowa w art. 144 ust. 1 pkt 2-6 ustawy (zgodnie z warunkami podanymi we wzorze umowy, stanowiącym załączniki nr 5 do SIWZ).
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-06-08, godzina: 11:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH



Część nr: 1Nazwa: DOSTAWA PRZETWORÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:I Przetwory, tłuszcze roślinne 1 Ananas kons. plastry - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 11 2 Brzoskwinie konserwowe - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 11 3 Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 150-300g kg 35 4 Ćwikła z chrzanem 250-500g kg 5 5 Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) min 40g owoców na 100g 200-500g kg 45 6 Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 15 7 Groszek konserwowy - masa netto bez zalewy 200-500g kg 60 8 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 600-1000g kg 85 9 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 250-599g kg 24 10 Koncentrat pomidorowy 30% 800-1000g kg 90 11 Koncentrat pomidorowy 30% 180-200g kg 24 12 Koncentrat buraczany płynny min.50% soku z buraków 180-400g kg 15 13 Krem czekoladowy do smarowania z dodatkiem orzechów - nie więcej niż 34g tłuszczu na 100g produktu 180-400g kg 19 14 Kukurydza konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 15 15 Miód naturalny 200-500g kg 33 16 Musztarda delikatesowa 500-1000g kg 48 17 Musztarda delikatesowa 150-250g kg 30 18 Ocet spirytusowy - 10% kwasowości 0,4-0,5l l 45 19 Ogórki konserwowe całe - masa netto bez zalewy 400-1000g kg 140 20 Olej uniwersalny rzepakowy 0,9-1 l l 390 21 Olej słonecznikowy tłoczony na zimno 0,25l l 3,5 22 Oliwa z oliwek extra virgin 0,25-0,5l l 7,5 23 Papryka konserwowa, słodka płaty - masa netto bez zalewy 260-600g kg 40 24 Powidła śliwkowe - min 150g owoców na 100g produktu 250-500g kg 42 25 Przyprawa do zup w płynie z wyciągiem z lubczyku 500-1000ml l 275 26 Seler konserwowy nitki - masa netto bez zalewy 150-500g kg 7 27 Sos słodko kwaśny, chiński, meksykański, itp. z kawałkami warzyw 300-600g kg 17 28 Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 1l l 175 29 Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 0,5l l 20 30 Majonez dekoracyjny 180-490g kg 50 31 Majonez dekoracyjny 500-1000g kg 90 II Konserwy mięsne 1 Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska itp. min. 55% mięsa 100-300g kg 40 2 Szynka konserwowa wieprzowa - min. 60% mięsa wieprzowego 100-300g kg 18 3 Szynka konserwowa drobiowa - min. 59% mięsa drobiowego 100-300g kg 18 4 Pasztet drobiowy smakowy (np. z bazylią i szonymi pomidorami, z pieczarkami, z koperkiem, z pomidorami, z papryką) - min. 33% mięsa 100-200g kg 7 5 Pasztet drobiowy - min. 33% mięsa drobiowego 130g-160g kg 30 6 Pasztet wieprzowy - min. 33% mięsa wieprzowego 100-300g kg 60 III Bakalie 1 Rodzynki kg 1,5 2 Kokos - wiórki kg 0,5 3 Orzechy włoskie łuskane kg 1,3 4 Morele suszone kg 1,2 5 Migdały - płatki kg 1,1
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15131000-5, 15330000-0, 15410000-5

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagania jakościowe dla przetworów spożywczych Artykuły spożywcze winny być dostarczane w czystych, nieuszkodzonych mechanicznie, szczelnie zamkniętych opakowaniach. Produkty nie mogą wykazywać objawów psucia, pleśni, obcych zapachów. Nie dopuszcza się produktów potłuczonych, połamanych, pogniecionych oraz z kończącym się terminem przydatności do spożycia.


Część nr: 2Nazwa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SYPKICH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Bazylia suszona 10-40g kg 0,10 2 Budyń - różne smaki (bez cukru) 1000g kg 24 3 Budyń - różne smaki (bez cukru) 35-200g kg 1,50 4 Bulion grzybowy (sypki) 200-500g kg 1,50 5 Cukier kryształ 1000g kg 1600 6 Cukier wanilinowy 10-50g kg 0,70 7 Cynamon mielony 10-20g kg 0,15 8 Czosnek granulowany, polski 10-20g kg 9 9 Galaretka owocowa - różne smaki 75-90g kg 38 10 Gałka muszkatołowa, mielona 10-20g kg 0,10 11 Herbata expresowa owocowa, różne smaki, a 20 szt 30-40g kg 0,50 12 Herbata expresowa typu earl grey a' 100 szt - mieszanka mocnych czarnych herbat z dodatkiem olejku z bergamotki 150-200g kg 72 13 Herbata expresowa ziołowa a' 20 szt (mięta, melisa, rumianek, pokrzywa) 30-40g kg 0,40 14 Imbir mielony 10-20g kg 0,06 15 "Kakao naturalne ciemne (tłuszcz kakaowy min. 12% )" 100-200g kg 6 16 Kasza gryczana - cała palona 500-1000g kg 60 17 Kasza jęczmienna - średnia 500-1000g kg 50 18 Kasza manna 500-1000g kg 70 19 Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa) 230-350g kg 8 20 Kawa naturalna mielona 100% 100g kg 18 21 Kawa naturalna mielona 100% 250-500g kg 25 22 Kawa zbożowa 200-500g kg 25 23 Kleik ryżowy 160-200g kg 8 24 Kminek cały 10-20g kg 0,15 25 Kurkuma 10-20g kg 0,05 26 Kwasek cytrynowy 10-20g kg 0,20 27 Liść laurowy 5-20g kg 0,40 28 Lubczyk suszony 5-10g kg 0,30 29 Majeranek 5-20g kg 1 30 Makaron 4 jajeczny - łazanki # 500-1000g kg 40 31 Makaron 4 jajeczny - nitki # (domowy, do rosołu) 250g kg 40 32 Makaron 4 jajeczny - kolanka, rurki, muszelki, świderki # 500-1000g kg 60 33 Makaron z mąki durum - świderki # 500-1000g kg 50 34 Mąka pszenna poznańska 1000g kg 380 35 Maka ziemniaczana 1000g kg 150 36 Mąka żytnia żurek 500g-1000g kg 15 37 Papryka słodka mielona 10-20g kg 3,5 38 Pieprz czarny mielony 10-20g kg 4 39 Płatki jaglane 200-500g kg 24 40 Płatki kukurydziane - różne smaki (np.: naturalne, czekoladowe, z miodem) 250-500g kg 18 41 Płatki owsiane 200g-500g kg 20 42 Przyprawa curry 10-30g kg 0,15 43 Płatki ryżowe 200-500g kg 22 44 Przyprawa warzywna do potraw 75-200g kg 19 45 Rosół drobiowy (sypki lub w kostkach) - musi zawierać suszone mięso drobiowe lub ekstrat mięsa drobiowego 80-1000g kg 38 46 Ryż biały 1000g kg 170 47 Sos biały (na bazie mleka) 25-50g kg 2,5 48 Sos pieczeniowy ciemny 25-50g kg 5 49 Sos sałatkowy 100% naturalnych składników - różne smaki (np.: ziołowy, paprykowo-ziołowy, czosnkowy, włoski, francuski, grecki itp.) ## 5-20g kg 3 50 Sól spożywcza jodowana 1000g kg 200 51 Sucharki bez cukru 280-300g kg 6 52 Ziele angielskie całe 10-20g kg 0,45 53 Żelatyna spożywcza wieprzowa 50g-100g kg 5,5
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15600000-4, 15800000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagania jakościowe dla artykułów sypkich Artykuły sypkie winny być dostarczane w czystych, nieuszkodzonych mechanicznie, szczelnie zamkniętych opakowaniach. Produkty nie mogą wykazywać objawów psucia, pleśni, uszkodzenia, obcych zapachów. Powinny posiadać swoisty zapach. Nie dopuszcza się produktów zmoczonych, pogniecionych, nadmiernie zbrylonych oraz z kończącym się terminem przydatności do spożycia.


Część nr: 3Nazwa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 120-200g kg 125 2 Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu, twarożku 115-200g kg 140 3 Jogurt owocowy, z kawałkami owoców 115-200g kg 180 4 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 150-200g kg 85 5 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 300g-500g kg 20 6 Jogurt naturalny (dwukomorowy) z musem owocowym 110-150g kg 100 7 Jogurt pitny 150-250ml l 140 8 Jogurt owocowy ze zbożami - różne smaki 150-200g kg 35 9 Jogurt deserowy z owianką - różne smaki 150-200g kg 35 10 Maślanka naturalna karton 1l l 270 11 Maślanka owocowa 250-300ml l 120 12 Kefir naturalny 1l l 90 13 Kluski na parze kg 18 14 Margaryna do smarowania pieczywa, z dodatkiem masła 450-500g kg 8 15 Margaryna mleczna zwykła 250g kg 175 16 Masło - min. 82% tłuszczu mlecznego 200g kg 1050 17 "Mix tłuszczowy do smarowania min.75% tłuszczu ( zawartość tłuszczu mlecznego min.12%)" 200-250g kg 15 18 Mleko 2% 5-20l l 6300 19 Mleko 2% 1l l 380 20 Ser biały półtłusty - krajanka (masa netto) kg 290 21 Ser podpuszczkowy pleśniowy 100-200g kg 22 22 Ser domowy z kminkiem 150-200g kg 110 23 Ser feta 200-300g kg 2,7 24 Ser mozarella (kulki w zalewie) 100-130g kg 12 25 Ser wielosmakowy fromage 75-100g kg 55 26 Ser żółty łagodny, tłusty # 500-3000g kg 140 27 Ser żółty wędzony 500-2000g kg 30 28 Serek topiony kremowy kostka - różne smaki (min. 40% serów) # 100g kg 120 29 Serek topiony kremowy wędzony 500-2000g kg 60 30 Ser twarogowy kanapkowy w plastrach -rózne smaki 150g kg 72 31 Serek homogenizowany - różne smaki 100-200g kg 150 32 Serek naturalny homogenizowany 100-200g kg 55 33 Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki 100-150g kg 55 34 Serek twarożkowy wiejski ziarnisty 200g kg 100 35 Śmietanka do kawy 10% 10 g szt 1200 36 Śmietana spożywcza słodka 18% 250-500ml l 220 37 Śmietana 12% homogenizowana 180-400g kg 16 38 Śmietanka 36% (do deserów) 200-500ml l 5 39 Smalec wieprzowy kostka 200-250g kg 26 40 Twaróg wędzony 200-300g kg 12 41 Napój probiotyczny (smak naturalny) 100g kg 30 42 Mleczko smakowe do picia (ze słomką) 200-250ml l 6 43 Drożdże piekarnicze świeże 42-100g kg 1,5
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3, 15400000-2, 15898000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagania jakościowe dla artykułów nabiałowych Artykuły nabiałowe winny być dostarczane świeże, odpowiadające przyjętym normom, w czystych, nieuszkodzonych mechanicznie, szczelnie zamkniętych opakowaniach. Produkty nie mogą wykazywać objawów psucia, pleśni. Powinny posiadać swoisty dla danego produktu zapach i smak - nie dopuszcza się towarów o skwaśniałym, obcym zapachu i smaku. Nie będą uznawane wyroby "seropodobne" oraz towary z kończącym się terminem przydatności do spożycia.


Część nr: 4Nazwa: DOSTAWA WYROBÓW PIEKARSKICH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Chleb pszenno - żytni krojony 900-1000g kg 6 400 2 Chleb wielosmakowy - krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, cebulowy, razowy itp.) bez sztucznych barwników 400 - 500g kg 940 3 Wek krojony (bułka pszenna długa, krojona) 300-500g kg 150 4 Bułka kajzerka 50-60g kg 700 5 Pieczywo mleczne (rogal, chałka ) 70-100g kg 75 6 Bułka mleczna 50-80g kg 65 7 Groszek ptysiowy kg 2,2 8 Bułka tarta 400-500g kg 140
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15820000-2, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Pieczywo należy dostarczać w zamkniętych opakowaniach. W przypadku dostarczenia towaru w nieodpowiednich opakowaniach towar będzie podlegał zwrotowi. Wymagania jakościowe dla pieczywa Pieczywo winno być dostarczane świeże, dobrze wyrośnięte, o barwie złocistej po jasnobrązową. Skórka ściśle połączona z miękiszem. Produkty nie mogą wykazywać objawów psucia, pleśni. Powinny posiadać smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się pieczywa: zdeformowanego, uszkodzonego mechanicznie, o oddzielającym się od miękiszu, zabrudzonej lub spalonej skórce, niedopieczonego, z zakalcem, kruszącego się, z obecnością grudek mąki (lub grudek innych surowców), o gorzkim, zbyt kwaśnym, zbyt słonym, niesłonym lub innym obcym smaku (stęchłym, mdłym).


Część nr: 5Nazwa: DOSTAWA WYROBÓW CUKIERNICZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ślimaczki cynamonowe (drożdżowe ślimaczki z cynamonowym nadzieniem) 60-80g kg 21 2 Ślimaczki cynamonowe z ogr. Ilością cukru (drożdżowe ślimaczki z cynamonowym nadzieniem) 60-80g kg 8 3 Rogalik z różnymi nadzieniami (z marmodalą, budyniem, czekoladą) 70-120g kg 45 4 Rogalik z różnymi nadzieniami z ogr. ilością cukru 70-120g kg 20 5 Drożdżówka wielosmakowa (z budyniem, cynamonem, serem i owocami, serem i marmoladą) ) 80-120g kg 60 6 Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru 80-120g kg 22 7 Jagodzianka 70 -100g kg 55 8 Jagodzianka z ogr.ilością cukru 70-100g kg 20 9 Pączek z różnym nadzieniem (ze śmietaną, marmoladą, budyniem, kajmakiem, itd.) 70 - 100g kg 70 10 Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy 70 - 100g kg 28 11 "Biszkopt z kremem budyniowym z galaretką i sezonowymi owocami" kg 30 12 Kruche ciasto - typu pleśniak- jasne i ciemne przekładane kwaśnym dżemem (np. z czarnej porzeczki) lub owocami i bezowym wierzchem kg 30 13 Ciasto -typu malinowa chmurka na kruchym spodzie pokryte galaretką z malinami, przełożone naturalną bitą śmietaną, na wierzchu z warstwą bezową i migdałami kg 70 14 Rolada z bitą śmietaną - Rolada biszkoptowa z naturalną bitą śmietaną i nadzieniem (truskawki, galaretka itp.) kg 16 15 Ciastko W-Z - Czekoladowy biszkopt pokryty cienką warstwą dżemu lub marmolady, przełożony naturalną bitą śmietaną z polewą czekoladową 80-100g kg 18 16 Ciasto Tiramisu - włoski deser z delikatnym biszkoptem nasączonym kawą i kremową masą mascarpone, posypany kakao kg 28 17 Ciasto tortowe - Ciasto biszkoptowe przekładane owocami (np.: wiśniami) i kremem,masą kokosową, masą orzechową itp. kg 30 18 Szarlotka - Ciasto z jabłek z cynamonem, na kruchym spodzie kg 65 19 Delikatny sernik oblewany czekoladą - typu wiedeński kg 30 20 Sernik na ucieranym cieście kg 30 21 Sernik z rosą - Ciasto na kruchym spodzie z masą serową pokryte bezową pianką kg 30 22 Sernik na drożdżowym spodzie kg 30 23 Ciasto drożdżowe z owocami (sezonowymi) kg 25 24 Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 18 25 Ptysie miniaturki nadziewane naturalną bitą śmietaną, budyniem itp. do ok. 30g/szt. kg 9 26 Kokosanki domowe - na maśle i białkach jaj z całymi wiórkami kokosowymi min. 35% kg 18 27 Piernik do moczki kg 3,5 28 Piernik z bakaliami, przekładany marmoladą i oblewany czekoladą kg 25 29 Pączki "mini" z nadzieniem do ok. 30g/szt. kg 6 30 Babeczki piaskowe 70-100g kg 75
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wypieki cukiernicze należy dostarczać w zamkniętych opakowaniach. W przypadku dostarczenia towaru w nieodpowiednich opakowaniach towar będzie podlegał zwrotowi. Wymagania jakościowe dla wypieków cukierniczych Wypieki cukiernicze winny być dostarczane świeże, charakteryzujące się smakiem i zapachem swoistym dla danego asortymentu. Produkty nie mogą wykazywać objawów psucia, pleśni. Nie dopuszcza się wypieków zdeformowanych, uszkodzonych mechanicznie, zabrudzonych lub spalonych, niedopieczonych, niewyrośniętych, z zakalcem, nadmiernie kruszących się, z obecnością grudek mąki (lub grudek innych surowców), o obcym smaku (stęchłym lub mdłym).


Część nr: 6Nazwa: DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Buraki czerwone, śreniej wielkości kg 340 2 Botwinka kg 20 3 Brokuły - różyczka kg 20 4 Cebula (bez szczypioru) twarda, min. średniej wielkości kg 285 5 Cebulka zielona,szczypiorek (VII-X) kg 36 6 Cebulka zielona, szczypiorek (XI-XII) kg 18 7 Cukinia kg 18 8 Czosnek polski kg 21 9 Kalafior - różyczka kg 140 10 Kalarepa kg 16 11 Kapusta biała - główka kg 450 12 Kapusta biała młoda - główka kg 200 13 Kapusta czerwona - główka kg 200 14 Kapusta czerwona młoda - główka kg 170 15 Kapusta kiszona kg 450 16 Kapusta pekińska kg 140 17 Kapusta włoska - główka kg 60 18 Kapusta włoska młoda - główka kg 20 19 Koperek zielony (VII-X) kg 32 20 Koperek zielony (XI-XII) kg 16 21 Młode liście lub mieszanka liści ( botwinka, cykoria, endywia, roszponka, rukola, szpinak, itp.) 80-200g/op. kg 4 22 Ogórki kiszone kg 200 23 Ogórki małosolne kg 20 24 Ogórki zielone (VII-X) kg 150 25 Ogórki zielone (XI-XII) kg 40 26 Papryka czerwona kg 50 27 Papryka żółta/pomarańczowa kg 15 28 Papryka zielona kg 3 29 Pieczarki kg 130 30 Pietruszka korzeń min. średniej wielkości min. 150g kg 465 31 Pietruszka zielona (VII-X) kg 60 32 Pietruszka zielona (XI-XII) kg 30 33 Pomidory (VII-X) kg 350 34 Pomidory (XI-XII) kg 150 35 Por kg 125 36 Rzodkiewka bez liści (VII-X) kg 40 37 Rzodkiewka bez liści (XI-XII) kg 18 38 Rzodkiew biała kg 25 39 Sałata zielona (VII-X) kg 80 40 Sałata zielona (XI-XII) kg 25 41 Sałata lodowa kg 70 42 Seler korzeń kg 520 43 Marchew min. średniej wielkości kg 1 220 44 Ziemniaki żółte lub czerwone średniej lub dużej wielkości - jednogatunkowe min. 100g kg 7 000 45 Ziemniaki żółte lub czerwone młode - jednogatunkowe min. 75g kg 3 000 46 Fasola kolorowa - sucha kg 15 47 Fasola Jaś - sucha kg 32 48 Fasolka szparagowa kg 80 49 Groch łuszczony kg 18 50 Pasternak kg 1 51 Mak niebieski mielony kg 8 52 Grzyby suszone kg 2,6
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 03200000-3, 15331135-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagania jakościowe dla warzyw świeżych i suszonych Dostarczane warzywa muszą być zdrowe, świeże, czyste, praktycznie wolne od szkodników i uszkodzeń miąższu. Powinny charakteryzować się smakiem i zapachem swoistym dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się produktów gnijących, nadmiernie zawilgoconych lub z objawami zepsucia, pleśni, obicia. Warzywa suszone dostarczane powinny być w odpowiednio zabezpieczonych opakowaniach.


Część nr: 7Nazwa: DOSTAWA OWOCÓW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Arbuz kg 450 2 Banany # 170-220g/szt kg 750 3 Borówka amerykańska kg 36 4 Brzoskwinie # 120-150g/szt kg 140 5 Brzoskwinie paraquayo # 60-100g/szt kg 75 6 Cytryny kg 2 7 Czereśnie kg 80 8 Grapefruity # 300-350g/szt kg 170 9 Jabłka kg 600 10 Jabłka deserowe # 200-250g/szt kg 700 11 Jagody kg 8 12 Morele deserowe kg 90 13 Mandarynki # 80-110g/szt kg 240 14 Nektaryny # 120-150g/szt kg 80 15 Owoce kiwi # 100-120g/szt kg 90 16 Pomarańcze # 200 - 250g/szt kg 600 17 Truskawki ( VII ) kg 50 18 Truskawki ( VIII-XII ) kg 6 19 Śliwki kg 300 20 Śliwki deserowe kg 220 21 Winogrona deserowe ( VII - X ) kg 150 22 Winogrona deserowe ( XI - XII ) kg 8 23 Wiśnie kg 90 24 Rabarbar kg 90 25 Gruszki deserowe # 170-220g/szt kg 140 26 Gruszki suszone kg 2,5 27 Śliwki suszone bez pestek kg 6 28 Jabłka suszone kg 2,5
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 03200000-3, 15332410-1

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagania jakościowe dla owoców świeżych i suszonych Dostarczane owoce muszą być zdrowe, świeże, czyste, praktycznie wolne od szkodników i uszkodzeń miąższu. Powinny charakteryzować się smakiem i zapachem swoistym dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się produktów gnijących, nadmiernie zawilgoconych lub z objawami zepsucia, pleśni, obicia


Część nr: 8Nazwa: DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Brokuły - różyczka 2000-2500g kg 130 2 Brukselka 2000-2500g kg 45 3 Fasolka szparagowa zielona, cięta 2000-2500g kg 65 4 Kalafior - różyczka 2000-2500g kg 110 5 Marchewka krojona w kostkę 2000-2500g kg 75 6 "Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia,czarna porzeczka, śliwka,truskawka)" 450g kg 80 7 "Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia,czarna porzeczka, śliwka,truskawka)" 2000-2500g kg 480 8 Szpinak drobno rozdrobniony 2000-2500g kg 130 9 Truskawki 2000-2500g kg 25 10 Włoszczyzna mrożona paski (marchew, pietruszka, seler) 2000-2500g kg 35
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15330000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagania jakościowe dla owoców i warzyw mrożonych Produkty mrożone winny być dostarczane w czystych, nieuszkodzonych, szczelnie zamkniętych opakowaniach. Produkty te muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującymi normami. Nie mogą wykazywać cech przerwania łańcucha chłodniczego, nie mogą być rozmrożone.


Część nr: 9Nazwa: DOSTAWA RYB ŚWIEŻYCH, MROŻONYCH, WĘDZONYCH I PRZETWORÓW RYBNYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Filety z zielonego śledzia kg 50 2 Filet z morszczuka, b/s, płaty SHP kg 42 3 Filet z miruny b/s, płaty SHP kg 85 4 Filety z mintaja b/skóry IQF - 10% glazury kg 45 5 Filety z dorsza płaty b/skóry ,SHP kg 160 6 Filet z pangi trymowanej płaty,SHP kg 80 7 Filety z matiasa b/skóry solone 1000-4000g kg 55 8 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-3000g kg 15 9 Sałatka z filetów śledziowych w sosie śmietanowo- majonezowym - różne smaki (tatarski, koperkowy, itp.) 1000-3000g kg 18 10 Sałatka z filetów śledziowych w sosie śmietanowo- majonezowym - różne smaki (tatarski, koperkowy, itp.) 100-900g kg 2 11 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby min. 15% 1000-3000g kg 50 12 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby min. 15% 100-900g kg 2 13 Sałatka-krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) - różne smaki (z pomidorami, żurawiną, rodzynkami, salsa, itp.) 1000-3000g kg 30 14 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-3000g kg 30 15 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 22 16 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 2 17 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 1000-4000g kg 30 18 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 50-500g kg 8 19 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 25 20 Makrela wędzona ( tusze) kg 120 21 Szproty wędzone kg 3 22 Paprykarz # 100-400g kg 55 23 Szproty w oleju - min. 65% mięsa rybnego 150-200g kg 16 24 Tuńczyk w oleju - kawałki - min. 70% mięsa rybnego 150-200g kg 15 25 Śledzie w oleju o zawartości 60% mięsa rybnego 150-200g kg 10 26 Śledzie w pomidorach o zawartości 50% mięsa rybnego 150-200g kg 30 27 Filet z karpia świeży kg 30 28 Ryba w galarecie - min. 30% mięsa rybnego 150-200g kg 75
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15200000-0, 15211100-1

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagania jakościowe dla ryb świeżych mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych Produkty mrożone winny być dostarczane w czystych, nieuszkodzonych, zamkniętych opakowaniach. Muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującymi normami. Nie mogą wykazywać cech przerwania łańcucha chłodniczego, nie mogą być rozmrożone. Filety po rozmrożeniu powinny być całe, bez obcych zanieczyszczeń, na skórze może występować przezroczysty śluz. Powierzchnie cięć gładkie, bez poszarpanych krawędzi, bez pozostałości wnętrzności. Produkty powinny charakteryzować się swoistym zapachem - niedopuszczalny jest jełki, gorzki, kwaśny lub obcy zapach. Nie będzie uznawany towar z oznakami zepsucia oraz z kończącym się terminem przydatności do spożycia. Tusze ryb wędzonych powinny być całe, bez obcych zanieczyszczeń; jędrne, równomiernie wywędzone; mięso soczyste i delikatne. Przetwory rybne winny być dostarczane w czystych, nieuszkodzonych, szczelnie zamkniętych opakowaniach. Produkty nie mogą wykazywać oznak zepsucia po otwarciu opakowania.


Część nr: 10Nazwa: DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ PODROBÓW DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Boczek wp. bez kości - świeży kg 10 2 Flaki wołowe parzone cięte kg 65 3 Karczek wp. bez kości - świeży kg 120 4 Łopatka wp. bez kości - świeża kg 810 5 Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże kg 20 6 Nóżki wieprzowe - świeże kg 33 7 Ogony wieprzowe - świeże kg 25 8 Ozory wieprzowe - świeże kg 55 9 Płuca wieprzowe - świeże kg 36 10 Schab wp. bez kości - świeży kg 300 11 Słonina mielona - świeża kg 35 12 Wołowe - extra bez kości - świeże kg 25 13 Wołowe z kością - antrykot, świeże kg 180 14 Żeberka wieprzowe extra mięsne, paski - świeże kg 80
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Mięso i podroby należy dostarczać w zamkniętych opakowaniach. W przypadku dostarczenia towaru w nieodpowiednich opakowaniach towar będzie podlegał zwrotowi. Wymagania jakościowe dla mięsa wołowego, wieprzowego oraz podrobów Mięsa i podroby winny być dostarczane świeże, o swoistej dla tej grupy produktów barwie od bladoróżowej do czerwonej. W przekroju lekko wilgotne, sok mięsny przeźroczysty. Wygląd dostarczanych artykułów typowy dla danego produktu, tj.: powierzchnia dość sucha, matowa, nie śluzowata (dopuszczalna przy podrobach). Mięsa muszą być wolne od specjalnych zabiegów polegających na wprowadzaniu do niego wody lub jakichkolwiek substancji dodatkowych. Nie mogą wykazywać objawów psucia, nieświeżości surowca, stęchnięcia lub obcych zapachów.


Część nr: 11Nazwa: DOSTAWA MIĘSA I PODROBÓW DROBIOWYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Kurczaki świeże 1300 - 1700g kg 100 2 Porcje rosołowe mrożone - paczkowane 500 - 2000g kg 720 3 Serca z indyka - świeże kg 30 4 Udka z kurczaka - ćwiartki świeże 350 - 400g kg 60 5 Wątróbka z kurczaka - świeża kg 85 6 Żołądki z indyka - świeże kg 45 7 Filety z kurczaka - świeże kg 255 8 Filety z indyka - świeże kg 80 9 Podudzie z kurczaka świeże 150 - 180g kg 420 10 Udziec z kurczaka b/k b/skóry- świeży 100 - 200g kg 190 11 Udziec z kurczaka b/k ze skórą - świeży 120 - 220g kg 60 12 Udziec z kurczaka z/k ze skórą - świeży 180 - 220g kg 60 13 Skrzydła z indyka - świeże kg 90
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Mięso i podroby należy dostarczać w zamkniętych opakowaniach. W przypadku dostarczenia towaru w nieodpowiednich opakowaniach towar będzie podlegał zwrotowi. Wymagania jakościowe dla mięsa i podrobów drobiowych Mięso i podroby winny być dostarczane świeże, o swoistej dla tej grupy produktów barwie od jasnoróżowej do różowej/ciemnoróżowej. W przekroju lekko wilgotne, sok mięsny przeźroczysty, bez nadmiernego wycieku. Wygląd dostarczanych artykułów typowy dla danego produktu, tj.: bez zewnętrznych krwawych wybroczyn. Mięso musi być wolne od specjalnych zabiegów polegających na wprowadzaniu do niego wody lub jakichkolwiek substancji dodatkowych. Nie mogą wykazywać objawów psucia, nieświeżości surowca, stęchnięcia lub obcych zapachów. Surowce powinny być skalibrowanej wielkości, np. udka, filety, itp.


Część nr: 12Nazwa: DOSTAWA WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Baleron wieprzowy gotowany (zawartość mięsa wieprzowego min. 75% ) kg 90 2 Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 65% ) kg 105 3 Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego min. 65% ) kg 95 4 Boczek rolowany faszerowany ( zawartość mięsa 60%) kg 50 5 Boczek wędzony-surowy, paski, bez kości kg 160 6 Filet z indyka wędzony, pieczony-płat (mięso z indyka nierozdrobnione min. 74%) kg 90 7 Kiełbasa wieprzowa biała parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.75%) kg 55 8 Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona - kanapkowa, np.żywiecka, krakowska, oławska itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 150 9 Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 65%) kg 120 10 Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70% ) kg 35 11 Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -"cienka", średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70% ) kg 90 12 Kiełbasa wieprzowa parzona grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. krakowska, kminkowa, dębicka itp.(zawartość mięsa wieprzowego min. 75%) kg 155 13 Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 75%) kg 130 14 Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min.70%) kg 100 15 Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 110 16 Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 65%) kg 90 17 Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%) kg 65 18 Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.60%) kg 170 19 Kiełbaski wieprzowe nadziewane serem średnio rozdrobnione, "cienkie"( zawartość mięsa min.60% ) kg 55 20 Krupnioki śląskie kg 70 21 Bułczanka kg 25 22 Metka podwędzana grubo rozdrobniona kg 66 23 Metka smakowa średnio rozdrobniona, np.cebulowa, tatarska, łososiowa itp. kg 66 24 Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min. 60%) kg 75 25 Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 60%) kg 75 26 Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min. 60%) kg 80 27 Ogonówka parzona ( zawartość mięsa wieprzowego min. 75%) kg 155 28 Parówki drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa drobiowego min. 65%) kg 110 29 Parówki wieprzowe z szynki średnio rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego z szynki min. 75%) kg 120 30 Pasztetowa drobiowa kg 40 31 Pasztetowa wieprzowa kg 45 32 Pasztetowa wieprzowa podwędzana kg 45 33 Polędwica sopocka (zawartość mięsa min. 75%) kg 130 34 Polędwica z indyka średnio rozdrobniona (zawartość mięsa z indyka min. 65%) kg 80 35 Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa drobiowego min. 60%) kg 100 36 Rolada ze schabu w przyprawach (min. 75% mięsa wieprzowego) kg 50 37 Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 80%) kg 22 38 Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 40% ) kg 45 39 Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych min. 51%, w tym ozory 35% ) kg 70 40 Schab pieczony, wędzony (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 45 41 Szynka biała parzona (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%) kg 25 42 Szynka drobiowa z kurczaka grubo rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min.65% ) kg 85 43 Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 100 44 Szynka wieprzowa konserwowa (zawartość mięsa wieprzowego min. 65%) kg 80 45 Indyk w galarecie (zawartość mięsa z indyka min. 50%) kg 75 46 Szynka wieprzowa tradycyjna, np.wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 80
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15131100-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Towar musi być w opakowaniach hermetycznych. Masa netto bez opakowań (klipsów, sznurków, folii, banderoli) - nie dotyczy naturalnego flaku. W przypadku dostarczenia towaru w nieodpowiednich opakowaniach towar będzie podlegał zwrotowi. Wymagania jakościowe dla wędlin Dostarczane wędliny winny być zawsze świeże. Powierzchnia zewnętrzna wyrobów czysta, sucha lub lekko wilgotna. Konsystencja wędlin soczysta, powierzchnia przekroju lekko wilgotna, o barwie różowej lub różowo-czerwonej w przypadku wędzonek z mięsa peklowanego lub szarej w przypadku wędzonek z mięsa niepeklowanego. Smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości surowca lub zapachu obcym. Wędliny/kiełbasy powinny być dostarczane z jednej partii produkcyjnej o jednorodnej wielkości.


Część nr: 13Nazwa: DOSTAWA JAJ KURZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Jaja kurze 63g-73g (L) szt. 14 000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03000000-1, 03142500-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagania jakościowe dla jaj kurzych Jaja kurze winny być dostarczane świeże, o odpowiedniej wielkości - zgodnie ze specyfikacją. Powinny posiadać nieuszkodzoną, niezdeformowaną, naturalnie czystą skorupkę. Nie mogą wykazywać obcych, nieświeżych zapachów, świadczących o zepsuciu produktu. Niedopuszczalne jest występowanie pleśni pod skorupką czy jajka z rozwijającym się zarodkiem.


Część nr: 14Nazwa: DOSTAWA CZEKOLAD I WYROBÓW CUKIERNICZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Biszkopty 500-3000g kg 28 2 Bombonierka - czekoladki nadziewane bezalkoholowe# 120-150g kg 15 3 Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, np. michałki itp.) kg 5 4 Ciastka maślane 800-2500g kg 18 5 "Ciastka deserowe-kakaowe, z cukrem, z kokosem itp." 800-2500g kg 12 6 Ciastka deserowe oblewane czekoladą 800-2500g kg 6 7 Ciasteczka deserowe z nadzieniem owocowym, kremowym 800-2500g kg 18 8 Pierniki nadziewane w czekoladzie 800-2500g kg 7 9 Biszkopty z galaretką w czekoladzie 800-1000g kg 12 10 Galaretka w czekoladzie kg 4 11 Praliny nadziewane (min.40% masy kakaowej) kg 2 12 Ciastka bez dodatku cukru 70-150g kg 12 13 Wafelki bez dodatku cukru 70-150g kg 10 14 Mieszanka czekoladowa-opakowanie świąteczne 200-250g kg 30 15 "Wafelki z kremem kakaowym (min32%) w czekoladzie deserowej (min.47%)" 200-250g kg 30 16 "Pierniczki w czekoladzie (min 15%) z nadzieniem owocowym (min 29%)" 150-200g kg 24 17 Biszkopty z galaretką w czekoladzie (min 15% czekolady) 120 - 150g kg 18 18 Czekolada mleczna nadziewana - świąteczna (min.30% masy kakaowej) 100g szt 125 19 Czekolada mleczna, deserowa bez dodatku cukru 100g szt 40 20 Mikołaj świąteczny z czekolady mlecznej (min.30% masy kakaowej) 60 -80g kg 14,4
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15840000-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagania jakościowe dla czekolad i wyrobów cukierniczych Czekolady i wyroby winny być dostarczane w czystych, nieuszkodzonych mechanicznie, szczelnie zamkniętych opakowaniach. Nie mogą wykazywać objawów psucia, pleśni, uszkodzenia, obcych zapachów. Nie dopuszcza się produktów zmoczonych, pogniecionych, połamanych. nadmiernie zbrylonych oraz z kończącym się terminem przydatności do spożycia. Nie uznaje się wyrobów czekoladopodobnych.


Część nr: 15Nazwa: DOSTAWA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Napoje owocowe pasteryzowane niegazowane min. 25% soku " 1000 - 2000ml l 240 2 Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 250 - 330ml l 180 3 Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 750 - 1000ml l 220 4 Sok wysokosłodzony - naturalny zagęszczony z owoców czerwonych. Ekstrat ogólny owoców min. 60% 330 - 500ml l 12 5 Woda mineralna gazowana, niegazowana 1500ml szt 12 6 Piwo ciemne bezalkoholowe 400 - 500ml l 4 7 Soki owocowe 100% 1000ml l 120
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15980000-1

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena oferty100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:Wymagania jakościowe dla napojów bezalkoholowych Napoje winny być dostarczane w czystych, nieuszkodzonych mechanicznie, szczelnie zamkniętych opakowaniach. Barwa i smak właściwy dla użytych owoców lub warzyw (w przypadku wody przeźroczysty). Produkty nie mogą wykazywać obcych zapachów. Nie dopuszcza się produktów potłuczonych, pogniecionych oraz z kończącym się terminem przydatności do spożycia.






Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.