eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grójec › Dostawy warzyw, ziemniaków i kiszonek

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2020-04-03



Ogłoszenie nr 529169-N-2020 z dnia 2020-04-03 r.

Areszt Śledczy w Grójcu: Dostawy warzyw, ziemniaków i kiszonek
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Grójcu, krajowy numer identyfikacyjny 32075600000000, ul. ul. Armii Krajowej  21 , 05-600  Grójec, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 486 642 052, , e-mail dkw_grojec@sw.gov.pl, , faks 486 642 725.
Adres strony internetowej (URL): zp.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Areszt Śledczy

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Nie


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
W formie opisanej w SIWZ
Adres:
Areszt Śledczy ul. Armii Krajowej 21 05-600 Grójec


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy warzyw, ziemniaków i kiszonek
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
3


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Część I : 1. Buraki ćwikłowe (czerwone) - świeże, twarde, bez liści, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny w opakowaniach jednorazowych do 15 kg, 03221111-7 - ilość 1 600 kg. 2. Cebula biała - świeża, bez szczypioru, sucha, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny, o średnicy min. 5 cm, w opakowaniach jednorazowych do 15 k, 03221113-1 - ilość 3 500 kg. 3. Jabłka - czyste, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny o średnicy 6,5-8,5cm, dostawy w skrzyniach do 25 kg, 03222321-9 - ilość 3 000 kg. 4. Kapusta głowiasta biała - głowiasta, bez wierzchnich liści, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 30 kg, 03221410-3 - ilość 3 000 kg. 5. Kapusta głowiasta czerwona - głowiasta, bez wierzchnich liści nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 30 kg, 03221410-3 - ilość 2 000 kg. 6. Marchew (bez naci) - świeża, sucha, o średnicy min. 2 - 3 cm, ma być cała - nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń mechanicznych, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, bez chorób, pleśni, zgnilizny, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 15 kg, 03221112-4 - ilość 3 500 kg. 7. Por - czysty, świeży, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 15 kg, 03221110-0 - ilość 500 kg. 8. Seler korzeniowy - świeży, nienadmarznięty, bez śladów uszkodzeń mechanicznych bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 15 kg, 03221110-0- ilość 800 kg. 9. Ogórek świeży - czysty, w opakowaniach jednorazowych do 10kg, 03221270-9 - ilość 1 200 kg. 10. Pomidory - świeże, nienadmarznięte, bez uszkodzeń mechanicznych, w opakowaniach jednorazowych do 10kg, 03221240-0 - ilość 1 000 kg. 11. Pietruszka (korzeń) - świeża, sucha, o średnicy min. 2 - 3 cm, ma być cała - nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń mechanicznych, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, bez chorób, pleśni, zgnilizny, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 15 kg, 03221110-0 - ilość 800 kg. 12. Kalafior - świeży, czysty, bez liści, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, waga 1 szt. - około 1 kg ,bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 30 kg, 03221420-6 - ilość 200 kg. 13. Truskawki - świeże, czyste, dojrzałe, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, 03222313-0 - ilość 100 kg. 14.Natka pietruszki - świeża, czysta, bez oznak uszkodzeń mechanicznych, pęczek minimum 0,05 kg, 03221110-0 - 50 pęczków. 15. Botwina - świeża, czysta, wiązana w pęczkach, bez oznak uszkodzeń mechanicznych, minimalna waga 0,5 kg, 03221110-0 - ilość 100 pęczków. 16. Koperek - świeży, czysty, bez oznak uszkodzeń mechanicznych, minimalna waga 0,05 kg, 03221110-0 - ilość 60 pęczków. 17. Rzodkiewka - dojrzała, czysta, świeża, bez oznak uszkodzeń mechanicznych, minimalna waga 0,5 kg, 03221110-0 - ilość 300 pęczków. 18. Kapusta pekińska - świeża, nienadmarznięta, bez oznak uszkodzeń mechanicznych, bez wierzchnich liści, bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 30 kg, 03221410-3 - ilość 400 kg. Termin przydatności do spożycia min. - 8 dni, 03100000-2 Część II : Ziemniaki - jadalne, nie zzieleniałe, czyste, suche, twarde, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny, średniej wielkości jednak o średnicach nie mniejszych niż: poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm, dostawy w workach jednorazowych do 20kg, 03212100-1 - ilość 26 000 kg. Termin przydatności do spożycia min. - 8 dni, 03212100-1 Część III : 1. Kapusta kiszona - dostawy w beczkach zwrotnych o pojemności do 60 kg, 15331400-1 - ilość 1500 kg. 2. Ogórek kiszony - - dostawy w beczkach zwrotnych o pojemności do 60 kg, 15331400-1 - ilość 800 kg. Termin przydatności do spożycia min. - 60 dni, 15331400-1,

II.5) Główny kod CPV: 03100000-2
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15331400-1


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  4   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:
Okres w miesiącachOkres w dniachData rozpoczęciaData zakończenia
4

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)






Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
Cena 60,00
Termin realizacji reklamacji40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-04-15, godzina: 09:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH



Część nr: 1Nazwa: Dostawy warzyw
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Buraki ćwikłowe (czerwone) - świeże, twarde, bez liści, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny w opakowaniach jednorazowych do 15 kg, 03221111-7 - ilość 1 600 kg. 2. Cebula biała - świeża, bez szczypioru, sucha, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny, o średnicy min. 5 cm, w opakowaniach jednorazowych do 15 k, 03221113-1 - ilość 3 500 kg. 3. Jabłka - czyste, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny o średnicy 6,5-8,5cm, dostawy w skrzyniach do 25 kg, 03222321-9 - ilość 3 000 kg. 4. Kapusta głowiasta biała - głowiasta, bez wierzchnich liści, nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 30 kg, 03221410-3 - ilość 3 000 kg. 5. Kapusta głowiasta czerwona - głowiasta, bez wierzchnich liści nienadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 30 kg, 03221410-3 - ilość 2 000 kg. 6. Marchew (bez naci) - świeża, sucha, o średnicy min. 2 - 3 cm, ma być cała - nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń mechanicznych, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, bez chorób, pleśni, zgnilizny, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 15 kg, 03221112-4 - ilość 3 500 kg. 7. Por - czysty, świeży, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 15 kg, 03221110-0 - ilość 500 kg. 8. Seler korzeniowy - świeży, nienadmarznięty, bez śladów uszkodzeń mechanicznych bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 15 kg, 03221110-0- ilość 800 kg. 9. Ogórek świeży - czysty, w opakowaniach jednorazowych do 10kg, 03221270-9 - ilość 1 200 kg. 10. Pomidory - świeże, nienadmarznięte, bez uszkodzeń mechanicznych, w opakowaniach jednorazowych do 10kg, 03221240-0 - ilość 1 000 kg. 11. Pietruszka (korzeń) - świeża, sucha, o średnicy min. 2 - 3 cm, ma być cała - nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń mechanicznych, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, bez chorób, pleśni, zgnilizny, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 15 kg, 03221110-0 - ilość 800 kg. 12. Kalafior - świeży, czysty, bez liści, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, waga 1 szt. - około 1 kg ,bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 30 kg, 03221420-6 - ilość 200 kg. 13. Truskawki - świeże, czyste, dojrzałe, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, 03222313-0 - ilość 100 kg. 14.Natka pietruszki - świeża, czysta, bez oznak uszkodzeń mechanicznych, pęczek minimum 0,05 kg, 03221110-0 - 50 pęczków. 15. Botwina - świeża, czysta, wiązana w pęczkach, bez oznak uszkodzeń mechanicznych, minimalna waga 0,5 kg, 03221110-0 - ilość 100 pęczków. 16. Koperek - świeży, czysty, bez oznak uszkodzeń mechanicznych, minimalna waga 0,05 kg, 03221110-0 - ilość 60 pęczków. 17. Rzodkiewka - dojrzała, czysta, świeża, bez oznak uszkodzeń mechanicznych, minimalna waga 0,5 kg, 03221110-0 - ilość 300 pęczków. 18. Kapusta pekińska - świeża, nienadmarznięta, bez oznak uszkodzeń mechanicznych, bez wierzchnich liści, bez chorób, pleśni, zgnilizny, dostawa w opakowaniach jednorazowych do 30 kg, 03221410-3 - ilość 400 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03100000-2,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena60,00
Termin realizacji zamówienia40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2Nazwa: Dostawy ziemniaków
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ziemniaki - jadalne, nie zzieleniałe, czyste, suche, twarde, nienadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, bez chorób, pleśni, zgnilizny, średniej wielkości jednak o średnicach nie mniejszych niż: poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm, dostawy w workach jednorazowych do 20kg, 03212100-1 - ilość 26 000 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03212100-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena60,00
Termin realizacji zamówienia40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3Nazwa: Dostawy kiszonek
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Kapusta kiszona - dostawy w beczkach zwrotnych o pojemności do 60 kg, 15331400-1 - ilość 1500 kg. 2. Ogórek kiszony - - dostawy w beczkach zwrotnych o pojemności do 60 kg, 15331400-1 - ilość 800 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331400-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena60,00
Termin realizacji zamówienia40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.