To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-03-12
Ciechanów: Usługa cateringowa na spotkaniach informacyjnych na potrzeby realizacji projektu pn. eIntegracja - Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Powiecie Ciechanowskim
Numer ogłoszenia: 51691 - 2014; data zamieszczenia: 12.03.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 43756 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe w Ciechanowie, ul. 17 Stycznia 7, 06-400 Ciechanów, woj. mazowieckie, tel. 023 6723485, 6725415, faks 023 6722945.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa na spotkaniach informacyjnych na potrzeby realizacji projektu pn. eIntegracja - Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Powiecie Ciechanowskim.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Usługa cateringowa na spotkaniach informacyjnych na potrzeby realizacji projektu pn. eIntegracja - Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Powiecie Ciechanowskim. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa na 32 spotkaniach informacyjnych dla mieszkańców gmin powiatu ciechanowskiego, tj. Gminy Ciechanów, Miasta i Gminy Glinojeck, Gminy Gołymin-Ośrodek, Gminy Grudusk, Gminy Ojrzeń, Gminy Opinogóra Górna, Gminy Regimin oraz Gminy Sońsk, na potrzeby realizacji projektu pn. eIntegracja - Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Powiecie Ciechanowskim. Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności: 1) przygotowanie cateringu na każdym z 32 spotkań informacyjnych dla 60 osób każde. Catering musi być dostarczony co najmniej na 30 minut przed rozpoczęciem każdego spotkania. W salach zostaną zapewnione warunki do ustawienia naczyń oraz produktów dla uczestników spotkań. 2) odpowiednie świadczenie usługi cateringowej: Wykonawca powinien zapewnić usługę cateringową podczas spotkań informacyjnych, przy użyciu zastawy jednorazowej, z użyciem sztućców jednorazowych, oraz z użyciem serwetek papierowych i obrusów materiałowych oraz powinien zapewnić filiżanki i szklanki, w formie stołu szwedzkiego; estetyka usługi cateringowej: Wykonawca powinien zapewnić estetyczne podawanie napojów zimnych i gorących (w termosach lub innych urządzeniach utrzymujących temperaturę) oraz poczęstunku (ciasto powinno być podane na paterach, ciastka na talerzach a paluszki w pojemnikach lub szklankach), a także zebrać naczynia oraz resztki pokonsumpcyjne najpóźniej 30 minut po zakończeniu spotkania. 3) wytyczne dot. bezpieczeństwa żywności i żywienia: Posiłki przygotowywane dla Zamawiającego przez Wykonawcę winny spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. Świadczenie usług cateringowych powinno odbywać się zgodnie z zapisami wskazanymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (DZ. U. 2010, Nr 136 poz. 914, ze zm.). Wymagania stawiane Wykonawcy w zakresie realizacji usługi cateringowej: 1) Miejsce i termin realizacji zamówienia: Na terenie każdej z 8 gmin powiatu ciechanowskiego, tj. Gminy Ciechanów, Miasta i Gminy Glinojeck, Gminy Gołymin-Ośrodek, Gminy Grudusk, Gminy Ojrzeń, Gminy Opinogóra Górna, Gminy Regimin oraz Gminy Sońsk, odbędą się po 4 spotkania informacyjne. Szczegóły zawiera załącznik nr 1 do SIWZ pn. Harmonogram spotkań informacyjnych dla mieszkańców gmin powiatu ciechanowskiego. 2) Menu na każde ze spotkań informacyjnych przedstawia się następująco: Kawa rozpuszczalna, herbata czarna, oddzielnie gorąca i zimna woda, cukier biały, śmietanka do kawy w jednorazowych opakowaniach, pokrojone w plastry cytryny; woda mineralna niegazowana i gazowana - 0,125l/na osobę każdej; ciasto: szarlotka 30 szt., sernik, 30 szt., wuzetka 30 szt., gramatura 1 szt. ciasta min. 80 g; ciasteczka suche, drobne, w czekoladzie, różne rodzaje, łącznie 4 kg; wafelki w czekoladzie 2 kg; słone paluszki 1 kg. Poczęstunek powinien być dostępny przez cały czas trwania każdego spotkania, stąd Wykonawca winien zadbać w trakcie trwania każdego spotkania, by uczestnik mógł w każdym czasie napić się gorącego napoju (kawa, herbata), w tym celu sugeruje się wystawienie warników lub termosów konferencyjnych stołowych z wrzątkiem o pojemności odpowiedniej do ilości godzin konferencji.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: projekt pn. eIntegracja - Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Powiecie Ciechanowskim..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.03.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 4.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
MAZOWIECKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W WARSZAWIE
- Mazowiecka Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy, ul. K. I. Gałczyńskiego 4, 00-362 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 15609,76 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 13152,00
Oferta z najniższą ceną: 13152,00 / Oferta z najwyższą ceną: 38112,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z CIECHANOWA
- Zakup i dostawa ziemniaków
- Zorganizowanie i przeprowadzenie szkolenia w zakresie: "Pracownik magazynu z obsługą wózka jezdniowego"
- Opracowanie dokumentacji projektowej oraz specyfikacji technicznej wykonania i odbioru robót budowlanych, realizowanych w związku z przebudową, rozbudową oraz doposażeniem SOR SSzW w Ciechanowie.
- Zakup i montaż urządzeń elektrycznych w Specjalistycznym Szpitalu Wojewódzkim w Ciechanowie.
- "Rozbudowa monitoringu miejskiego - etap II"
- Dostawa i montaż mebli do obiektu hotelowo-gastronomicznego hotel "Olimpijski" w Ciechanowie
więcej: przetargi w Ciechanowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringową polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg określonych przez Zamawiającego diet , odbioru odpadów pokonsumpcyjnych
- usługa cateringu w projekcie pn. "Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się przez całe (...)
- DZP.261.10.2024 Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Fundacji Rozwoju Systemu Edukacji.
- Usługi restauracyjne na rzecz uczniów Szkoły Podstawowej nr 91 im. Orląt Lwowskich przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 24 we Wrocławiu w roku szkolnym 2024/2025.
- Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu
- Organizacja Międzynarodowego Pikniku Rodzinnego Opolskie Gościnne III
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.