eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Usługa gastronomiczna na studiach podyplomowych oraz szkoleniach ustawicznych dla 27 - 39 osób obejmująca lunch oraz przerwy kawowe w dniach 09.04.-10.12.2018 r. realizowanych w ramach projektu "Świadczenie usługi przygotowania i przeprowadzenia Akademii Oceny Skutków Regulacji (w formie dwusemestralnych studiów podyplomowych) oraz szkoleń ustawicznych z zakresu technik analitycznych stosowanych w ramach oceny skutków regulacji" (Umowa nr. 58/2017/DSC/US/SM z dn. 19 czerwca 2017 r.).

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2018-04-12

Ogłoszenie nr 500079995-N-2018 z dnia 12-04-2018 r.

Uniwersytet Warszawski: Usługa gastronomiczna na studiach podyplomowych oraz szkoleniach ustawicznych dla 27 - 39 osób obejmująca lunch oraz przerwy kawowe w dniach 09.04.-10.12.2018 r. realizowanych w ramach projektu "Świadczenie usługi przygotowania i przeprowadzenia Akademii Oceny Skutków Regulacji (w formie dwusemestralnych studiów podyplomowych) oraz szkoleń ustawicznych z zakresu technik analitycznych stosowanych w ramach oceny skutków regulacji" (Umowa nr. 58/2017/DSC/US/SM z dn. 19 czerwca 2017 r.).

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia:

nieobowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

tak
Nazwa projektu lub programu
Przedmiot zamówienia realizowany jest w ramach projektu "Świadczenie usługi przygotowania i przeprowadzenia Akademii Oceny Skutków Regulacji (w formie dwusemestralnych studiów podyplomowych) oraz szkoleń ustawicznych z zakresu technik analitycznych stosowanych w ramach oceny skutków regulacji" (Umowa nr. 58/2017/DSC/US/SM z dn. 19 czerwca 2017 r.).

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Uniwersytet Warszawski, Krajowy numer identyfikacyjny 125800000, ul. ul. Krakowskie Przedmieście -, 00-927 Warszawa, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 225 520 360, e-mail dzp@adm.uw.edu.pl, faks 225 522 507.
Adres strony internetowej (url): www.uw.edu.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Usługa gastronomiczna na studiach podyplomowych oraz szkoleniach ustawicznych dla 27 - 39 osób obejmująca lunch oraz przerwy kawowe w dniach 09.04.-10.12.2018 r. realizowanych w ramach projektu "Świadczenie usługi przygotowania i przeprowadzenia Akademii Oceny Skutków Regulacji (w formie dwusemestralnych studiów podyplomowych) oraz szkoleń ustawicznych z zakresu technik analitycznych stosowanych w ramach oceny skutków regulacji" (Umowa nr. 58/2017/DSC/US/SM z dn. 19 czerwca 2017 r.).

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

DZP-361-23/2018

II.2) Rodzaj zamówienia:

Usługi

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej na studiach podyplomowych oraz szkoleniach ustawicznych dla 27 - 39 osób obejmującej lunch oraz przerwy kawowe w dniach 09.04.-10.12.2018 r. 2. Przedmiot zamówienia realizowany jest w ramach projektu "Świadczenie usługi przygotowania i przeprowadzenia Akademii Oceny Skutków Regulacji (w formie dwusemestralnych studiów podyplomowych) oraz szkoleń ustawicznych z zakresu technik analitycznych stosowanych w ramach oceny skutków regulacji" (Umowa nr. 58/2017/DSC/US/SM z dn. 19 czerwca 2017 r.). 3. Szczegółowe wymagania Zamawiającego dotyczące sposobu świadczenia usługi będącej przedmiotem zamówienia zostały zawarte w Opisie Przedmiotu Zamówienia, który stanowi załącznik nr 2 do umowy.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

Postępowanie o udzielenie zamówienia jest prowadzone na podstawie art. 138o ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 ze zm.), zwanej dalej "ustawą".

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/04/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 100850.40
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: BISTRO SMAK CATERING Robert Niedziałek
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ul. Topazowa 2
Kod pocztowy: 05-500
Miejscowość: Piaseczno
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 109620.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 109620.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 109620.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.