eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Łomża › Dostawy wędlin i mięs drobiowych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-12-20

Ogłoszenie nr 500079037-N-2017 z dnia 20-12-2017 r.

Zakład Karny Czerwony Bór 2: Dostawy wędlin i mięs drobiowych

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 608003-N-2017

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 500053475-N-2017


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zakład Karny Czerwony Bór 2, Krajowy numer identyfikacyjny 45109521500000, ul. Czerwony Bór 2, 18400 Łomża, woj. podlaskie, państwo Polska, tel. 086 215 35 83, e-mail zk_czerwony_bor@sw.gov.pl, faks 086 215 35 83 wew. 510.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Zakład Karny jednostka nie posiadająca osobowości prawnej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawy wędlin i mięs drobiowych

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

DKw.2232.9.2017

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Część 1 Lp Opis przedmiotu zamówienia j.m Ilość szacunkowa 1 2 3 4 1 Blok drobiowy- z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 2 500 2 Mortadela drobiowa- z mięsa drobiowego i tłuszczu , homogenizowana, w osłonce sztucznej, drobno rozdrobniona , konsystencja dość ścisła, barwy różowej, na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonego i parzonego , wyczuwalne przyprawy i proces wędzenia, pakowane w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 800 3 Przysmak drobiowy - z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 5 Polędwica drobiowa- z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526:1996, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 6 Polędwica drobiowa z warzywami - z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, z warzywami, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 150 6 Indyk faszerowany - z mięsa drobiowego, parzony w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998 , CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 7 Szynka drobiowa- z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 8 Rolada drobiowa - z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane PN-A-86526/Az1:1998 , CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 9 Baleron drobiowy- z mięsa drobiowego peklowanego, bez kości, wędzona, barwa różowa opalizująca, tłuszczu - biała, konsystencja miękka, rozciągliwa, zapach charakterystyczny dla wędzonek z mięsa peklowanego , wędzonego i parzonego, pakowany w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 10 Kiełbasa szynkowa drobiowa - z mięsa drobiowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, z dodatkiem naturalnych przypraw, w osłonce sztucznej białkowej, formowana w batony o wadze 1 kg, barwa przekroju jasno różowa, tłuszczu - biała, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 11 Serdelki drobiowe- z mięsa drobiowego i tłuszczu , homogenizowana, w osłonce sztucznej, drobno rozdrobniona, konsystencja dość ścisła, barwy różowej na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej i parzonej, wyczuwalne przyprawy i proces wędzenia, pakowane w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998 , CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 4 000 12 Kiełbasa z piersi kurczaka - z mięsa drobiowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, w osłonce naturalnej - jelicie naturalnym, konsystencja ścisła, barwa brązowa z dodatkiem naturalnych przypraw, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 13 Pierś z kurczaka wędzona- z mięsa drobiowego (filet), wędzona, parzona, bez kości, kształt bloku o wadze do 3 kg, zapach charakterystyczny dla wędliny parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 Część 2 Lp Przedmiot zamówienia J.m Ilość 1 2 3 4 1 Ćwiartka tylna - waga 320-370 g/1 szt., element uzyskany z tuszki kurcząt, właściwie umięśnione, linia cięta równa, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od -1ºC do 2ºC, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 2 000 2 Filet z kurczaka, piersi bez skóry - mięso uzyskane z tuszki kurcząt, mięśnie piersiowe, pojedyncze, pozbawione skóry, kości, obojczyka, barwa i zapach charakterystyczny dla mięśni piersiowych, nie dopuszcza się wylewów krwawych,pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od -1ºC do 2ºC, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 1 300 3 Żołądki drobiowe - element podrobowy z kurczaka, pakowany w opakowania zbiorcze po 5 kg, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od 0º do 3ºC, zapach świeży i swoisty, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15114000-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 4 Serca drobiowe - element podrobowy z kurczaka, pakowany w opakowania zbiorcze po 5 kg, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od 0º do 3ºC, zapach świeży i swoisty, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15114000-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 5 Kurczak tuszka - bez części niejadalnych, bez pozostałości po pierzu, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, barwa charakterystyczna dla skóry i mięśni, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od 0º do 3ºC, zapach świeży i swoisty, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 2 500 6 Mięso gulaszowe z indyka - mięso klasa II uzyskany z części tylnej tuszki, bez kości, właściwie umięśnione, linia cięta równa, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od -1ºC do 2ºC, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 1 500

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15.11.20.00 - Drób


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Dostawy wędlin drobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/11/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 135000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Agripol Food Sp. z o.o. w Białymstoku
Email wykonawcy: prezes@agripol.com.pl
Adres pocztowy: ul. AL. 1000-lecia P.P. 4
Kod pocztowy: 15-103
Miejscowość: Białystok
Kraj/woj.:

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 148551.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 148551.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 216387.00
Waluta:

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Dostawy mięs drobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/11/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 78000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Agripol Food Sp. z o.o. w Białymstoku
Email wykonawcy: prezes@agripol.com.pl
Adres pocztowy: ul. AL. 1000-lecia P.P. 4
Kod pocztowy: 15-103
Miejscowość: Białystok
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 77175.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 77175.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 82160.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.