To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-12-20
Ogłoszenie nr 500079037-N-2017 z dnia 20-12-2017 r.
Zakład Karny Czerwony Bór 2: Dostawy wędlin i mięs drobiowych
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 608003-N-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 500053475-N-2017
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny Czerwony Bór 2, Krajowy numer identyfikacyjny 45109521500000,
ul. Czerwony Bór
2,
18400
Łomża, woj.
podlaskie, państwo
Polska, tel.
086 215 35 83, e-mail
zk_czerwony_bor@sw.gov.pl, faks
086 215 35 83 wew. 510.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Zakład Karny jednostka nie posiadająca osobowości prawnej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wędlin i mięs drobiowych
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):DKw.2232.9.2017
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część 1 Lp Opis przedmiotu zamówienia j.m Ilość szacunkowa 1 2 3 4 1 Blok drobiowy- z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 2 500 2 Mortadela drobiowa- z mięsa drobiowego i tłuszczu , homogenizowana, w osłonce sztucznej, drobno rozdrobniona , konsystencja dość ścisła, barwy różowej, na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonego i parzonego , wyczuwalne przyprawy i proces wędzenia, pakowane w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 800 3 Przysmak drobiowy - z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 5 Polędwica drobiowa- z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526:1996, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 6 Polędwica drobiowa z warzywami - z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, z warzywami, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 150 6 Indyk faszerowany - z mięsa drobiowego, parzony w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998 , CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 7 Szynka drobiowa- z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 8 Rolada drobiowa - z mięsa drobiowego, parzona w osłonkach barierowych, kształt bloku o wadze do 3 kg, barwa na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla szynki parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane PN-A-86526/Az1:1998 , CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 9 Baleron drobiowy- z mięsa drobiowego peklowanego, bez kości, wędzona, barwa różowa opalizująca, tłuszczu - biała, konsystencja miękka, rozciągliwa, zapach charakterystyczny dla wędzonek z mięsa peklowanego , wędzonego i parzonego, pakowany w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 10 Kiełbasa szynkowa drobiowa - z mięsa drobiowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, z dodatkiem naturalnych przypraw, w osłonce sztucznej białkowej, formowana w batony o wadze 1 kg, barwa przekroju jasno różowa, tłuszczu - biała, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 11 Serdelki drobiowe- z mięsa drobiowego i tłuszczu , homogenizowana, w osłonce sztucznej, drobno rozdrobniona, konsystencja dość ścisła, barwy różowej na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej i parzonej, wyczuwalne przyprawy i proces wędzenia, pakowane w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998 , CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 4 000 12 Kiełbasa z piersi kurczaka - z mięsa drobiowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, w osłonce naturalnej - jelicie naturalnym, konsystencja ścisła, barwa brązowa z dodatkiem naturalnych przypraw, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemniki typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 13 Pierś z kurczaka wędzona- z mięsa drobiowego (filet), wędzona, parzona, bez kości, kształt bloku o wadze do 3 kg, zapach charakterystyczny dla wędliny parzonej, wyczuwalne przyprawy, pakowana w pojemnikach typu EURO zamykane, PN-A-86526/Az1:1998, CPV 15131135-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 700 Część 2 Lp Przedmiot zamówienia J.m Ilość 1 2 3 4 1 Ćwiartka tylna - waga 320-370 g/1 szt., element uzyskany z tuszki kurcząt, właściwie umięśnione, linia cięta równa, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od -1ºC do 2ºC, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 2 000 2 Filet z kurczaka, piersi bez skóry - mięso uzyskane z tuszki kurcząt, mięśnie piersiowe, pojedyncze, pozbawione skóry, kości, obojczyka, barwa i zapach charakterystyczny dla mięśni piersiowych, nie dopuszcza się wylewów krwawych,pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od -1ºC do 2ºC, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 1 300 3 Żołądki drobiowe - element podrobowy z kurczaka, pakowany w opakowania zbiorcze po 5 kg, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od 0º do 3ºC, zapach świeży i swoisty, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15114000-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 4 Serca drobiowe - element podrobowy z kurczaka, pakowany w opakowania zbiorcze po 5 kg, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od 0º do 3ºC, zapach świeży i swoisty, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15114000-0 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 3 000 5 Kurczak tuszka - bez części niejadalnych, bez pozostałości po pierzu, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, barwa charakterystyczna dla skóry i mięśni, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od 0º do 3ºC, zapach świeży i swoisty, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 2 500 6 Mięso gulaszowe z indyka - mięso klasa II uzyskany z części tylnej tuszki, bez kości, właściwie umięśnione, linia cięta równa, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, pakowane w pojemniki typu Euro, schłodzone w temperaturze od -1ºC do 2ºC, zgodne z normą PN-A-86524 lub równoważna, CPV 15112100-7 termin przydatności do spożycia minimalny 14 dni kg 1 500
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15.11.20.00 - Drób
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Dostawy wędlin drobiowych |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
20/11/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
135000.00
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Agripol Food Sp. z o.o. w Białymstoku
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
148551.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawy mięs drobiowych |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
20/11/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
78000.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Agripol Food Sp. z o.o. w Białymstoku
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
77175.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z ŁOMŻY
- Usługa prania świadczona dla Zakładu Karnego w Czerwonym Borze oraz jego Oddziału Zewnętrznego w Grądach-Woniecku.
- Opracowanie dokumentacji projektowej w zakresie zwiększenia mocy jednostek wytwarzania energii elektrycznej dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży z Odnawialnych Źródeł Energii
- Opracowanie dokumentacji projektowej na przebudowę i rozbudowę drogi powiatowej nr 1937B Siemień Nadrzeczny- Pniewo o długości ok. 3 400 m
- Kompleksowa dostawa energii elektrycznej (sprzedaż i usługa dystrybucji) na potrzeby AŁ
- Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego dla Szpitala Wojewódzkiego im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Łomży
- Prace remontowe budynku Prokuratury Okręgowej i Rejonowej w Łomży
więcej: przetargi w Łomży »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
- Sukcesywna dostawa żywności oraz artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14 G w Bochni w okresie od 01.07.2024 r. do 31.12.2024 r.
- Dostawa produktów żywnościowych do Zespołu Szkół Samorządowych w Zagórniku
- Sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i drobiu
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Gminnego Przedszkola w Szaflarach"
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.