eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Górno › dostawa mięsa i wyrobów mięsnych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-09-26

Ogłoszenie nr 500034400-N-2017 z dnia 26-09-2017 r.

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie: dostawa mięsa i wyrobów mięsnych

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 557078-N-2017

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie, Krajowy numer identyfikacyjny 29174700000, ul. Rzeszowska 5, 36-051 Górno, woj. podkarpackie, państwo Polska, tel. 17 772 88 95, e-mail dobosz@sanatorium-gorno.itl.pl, faks 17 772 89 68.
Adres strony internetowej (url): http://gorno.eu

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

dostawa mięsa i wyrobów mięsnych

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

ST/DZP/12/2017

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest: Część nr 1 - Dostawa świeżych (nie mrożonych) mięs wieprzowych i wołowych oraz wyrobów mięsnych tj. Boczek wędzony/parzony (o zawartości mięsa nie mniej niż 91%), Golonka surowa, Karkówka b/k, Kaszanka, Kiełbasa golonkowa/golonka blok (o zawartości mięsa nie mniej niż 51%), Kiełbasa kminkowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 57%), Kiełbasa toruńska (o zawartości mięsa nie mniej niż 68%), Kiełbasa szynkowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Kiełbasa żywiecka (o zawartości mięsa nie mniej niż 90%), Kiełbasa lenczowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Kiełbasa zwyczajna (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Kiełbasa wiejska (o zawartości mięsa nie mniej niż 90%), kiełbasa śląska (o zawartości mięsa nie mniej niż 73%), Kości kulinarne (z karków, ze schabu), Łopatka wieprzowa b/k, Łopatka wołowa b/k, Pasztet popularny (pasztet/pasztetowa), Parówka wieprzowo-drobiowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 48%), Polędwica drobiowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 49%), Rapety wieprzowe, Salceson, Schab b/k, Słonina b/skóry, Smalec wp, Szynka drobiowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 57%), Szynka got. w siatce extra (o zawartości mięsa nie mniej niż 60%), Szynka wieprzowa mielona (o zawartości mięsa nie mniej niż 55%), Szynka wieprzowa konserwowa (o zawartości mięsa nie mniej niż 54%), Mięso mielone wieprzowe.. Żądane ilości zawiera Formularzu cenowy stanowiący załącznik nr 2A do specyfikacji. Część nr 2 - Dostawa mrożonych mięs drobiowych, ryby oraz flaków wołowych tj. Filet z piersi kurczaka mrożony pakowany w oznakowanych porcjach do 2 kg, Noga z kurczaka mrożona pakowana w oznakowanych porcjach do 2 kg, Porcja rosołowa z kurczaka mrożona pakowana w oznakowanych porcjach do 2 kg, Ryba mrożona filet Miruna z/s shatterpack (bez glazury lodowej), Flaki wołowe krojone oczyszczone mrożone pakowane w oznakowanych porcjach do 2 kg. Żądane ilości zawiera Formularz cenowy stanowiący załącznik nr 2B do specyfikacji.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Dostawa świeżych (nie mrożonych) mięs wieprzowych i wołowych oraz wyrobów mięsnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29/08/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 100000
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakład Mięsny Smak - Górno Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Centralna 4
Kod pocztowy: 36-051
Miejscowość: Górno
Kraj/woj.: podkarpackie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 104050,80
Oferta z najniższą ceną/kosztem 104050,80
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 119498,40
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.