To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-09-14
Ogłoszenie nr 500028690-N-2017 z dnia 14-09-2017 r.
Zakład Karny w Rzeszowie: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 549789-N-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Rzeszowie, Krajowy numer identyfikacyjny 590467,
ul. ul. Załęska
76,
35322
Rzeszów, woj.
podkarpackie, państwo
Polska, tel.
178 580 700, e-mail
zk_rzeszow@sw.gov.pl, faks
0-17 8535420.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Zakład Karny w Rzeszowie
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):2232/4/Ż/17
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Rzeszowie w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 i nr 2 do SIWZ - formularze cenowe. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ Lp., Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość. 1. Mięso wołowe gulaszowe II, 15111000-9, kg 2 950; 2. Mięso wieprzowe gulaszowe IIa, 15113000-3 , kg 6 500; 3. Schab wieprzowy bez kości, 15113000-3, kg 1 550; 4. Polędwica sopocka, 15131100-6, kg 540; 5. Salceson włoski, 15131120-2, kg 1 910; 6. Pasztetowa wieprzowa, 15131310-1, kg 2 050; 7. Pieczeń rzymska wieprzowa, 15131120-2, kg 2 650; 8. Parówki wieprzowe cienkie, 15131100-6, kg 2 900; 9. Kiełbasa toruńska, 15131120-2, kg 2 000; 10. Kiełbasa parówkowa, 15131100-6, kg 4 300; 11. Kiełbasa krakowska parzona, 15131120-2, kg 750; 12. Kaszanka, 15131134-3, kg 2 800; 13. Kiełbasa zwyczajna, 15131130-5, kg 4 450; 14. Kiełbasa szynkowa, 15131130-5, kg 650; 15. Luncheon meat prasowany, 15131130-5, kg 2 800; 16. Mortadela, 15131130-5, kg 1 850; 17. Szynka gotowana wieprzowa, 15131410-2, kg 700; 18. Mielonka wieprzowa prasowana, 15131130-5, kg 2 200; 19. Golonka konserwowa prasowana, 15131130-5, kg 1 550. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ, Lp., Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość. 1. Wątroba z kurczaka, 15112300-9, kg 1 910; 2. Żołądki z kurczaka, 15114000-0, kg 1 560; 3. Ćwiartka z kurczaka (nogi), 15112000-6, kg 8 950; 4. Filet drobiowy, 15112000-6, kg 2 950; 5. Parówki drobiowe cienkie, 15131135-0, kg 3 750; 6. Szynka drobiowa, 15131135-0, kg 840; 7. Polędwica drobiowa, 15131135-0 , kg 730. Określona w ogłoszeniu i formularzach cenowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Sprzedający dostarczy wszystkie artykuły o wysokim standardzie pod względem jakości, a także wolne od wad materiałowych i prawnych. Gwarantuje także, że artykuły te są dopuszczone do stosowania w Polsce. Dostarczony produkt musi być oznaczony w sposób umożliwiający jego identyfikację bez konieczności naruszania opakowania. Wszystkie dostarczane wyroby zawarte w niniejszym postępowaniu muszą posiadać czytelne metki zawierające: nazwę dostarczanego wyrobu, nazwę producenta, masę towaru, datę przydatności do spożycia. Ponadto dostarczany towar musi spełniać wymogi określone w PN. Powyższe dotyczy towaru paczkowanego oraz dostarczanego ,,luzem" np. w odpowiednim pojemniku. Każda dostawa towaru powinna być zaopatrzona w świadectwo kontroli jakości HDI - (Handlowy Dokument Identyfikacyjny). Zamówiony towar musi być świeży spełniający wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 7 (projekt umowy) do SIWZ. Standardy jakościowe, o których mowa w art. 91 ust. 2a ustawy. Przedmiotem zamówienia są dostawy powszechnie dostępne, o ustalonych standardach jakościowych, nie wymagające skomplikowanego opisu. Zamówienie obejmuje dostawę typowych produktów spożywczych objętych produkcją masową, seryjną, dostępnych w stałej ofercie podmiotów realizujących tego typu zamówienia. Ustalona z góry jakość zamawianych produktów nie wymaga indywidualnego określenia przez Zamawiającego. Opis przedmiotu zamówienia wraz ze wzorem umowy, zawierają standardy jakościowe odnoszące się do wszystkich istotnych cech produktów, w szczególności: a) określenie zamawianego asortymentu, b) charakterystykę produktów, c) termin przydatności do spożycia, d) częstotliwość dostaw, e) zasady wymiany wadliwego towaru, f) termin płatności.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV: 15111000-9, 15113000-3, 15131100-6, 15131120-2, 15131310-1, 15131134-3, 15131130-5, 15131410-2, 15112300-9, 15114000-0, 15112000-6, 15131135-0
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin. |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
29/08/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
289867.50
Liczba otrzymanych ofert:
8
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "SZYNK-POL" Mastej Spółka Jawna
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
304360,88
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawy mięsa i wędlin drobiowych. |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
29/08/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
121780.00
Liczba otrzymanych ofert:
8
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
127869,00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- USŁUGA SUPERWIZORA PRACY SOCJALNEJ
- Montaż mikroinstalacji fotowoltaicznych na wskazanych dachach obiektów
- Dostawa materiałów promocyjnych (3 części).
- Dostawa części lotniczych
- Zakup i dostawa konsoli dyspozytorskich dla II Komisariatu Policji w Rzeszowie
- Sukcesywna dostawa pomocniczych materiałów laboratoryjnych jednorazowego użytku dla Wojewódzkiej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej w Rzeszowie
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa produktów żywnościowych w roku 2024 dla potrzeb Miejskiego Żłobka oraz Przedszkola Samorządowego w miejscowości Czarny Dunajec
- Dostawa produktów żywnościowych do Zespołu Szkół Samorządowych w Zagórniku
- Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół nr 13 w Lublinie
- Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego dla Szpitala Wojewódzkiego im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Łomży
- Sukcesywna dostawa mięsa na potrzeby spółki Fabryka Wody Sp. z o.o. w Szczecinie
- Dostawa artykułów spożywczych dla Dolnośląskiego Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego im. Marii Grzegorzewskiej w Wałbrzychu
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.