eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Czarne › ZP/6/CZB/2015 DOSTAWA SŁODYCZY DO KANTYN, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE ORAZ KANTYN W PRZYTUŁACH STARYCH I GRĄDACH WONIECKO

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-03-02

Czarne: ZP/6/CZB/2015 DOSTAWA SŁODYCZY DO KANTYN, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE ORAZ KANTYN W PRZYTUŁACH STARYCH I GRĄDACH WONIECKO
Numer ogłoszenia: 44658 - 2015; data zamieszczenia: 02.03.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA" , ul. Pomorska 1, 77-330 Czarne, woj. pomorskie, tel. 59 833 36 79, faks 59 833 24 30.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ZP/6/CZB/2015 DOSTAWA SŁODYCZY DO KANTYN, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE ORAZ KANTYN W PRZYTUŁACH STARYCH I GRĄDACH WONIECKO.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Asortyment Cechy produktów równoważnych J.m. Ilość do 1. Baton Bounty 57g Baton składający się z masy wiórków kokosowych oblanych mleczną czekoladą, w opakowaniu znajdują się dwa batony, nie więcej niż 278 kcal/57g. szt. 1000 2. Baton Mars 47 g Baton składający się z nugatowego nadzienia oblanego gęstym karmelem i mleczną czekoladą, nie więcej niż 212 kcal/47g. szt. 3500 3. Baton Mars Carmel 45 g Baton w czekoladzie mlecznej (40%) z miękkim nadzieniem karmelowym (60%). szt. 2000 4. Baton Kinder Bueno 43g Baton w formie wafelka pokryty mleczną czekoladą, wypełniony mleczno-orzechowym nadzieniem, w jednym opakowaniu znajdują się dwa oddzielnie pakowane batoniki, jeden pojedynczy batonik nie może zawierać więcej niż 122 kcal/21,5g. szt. 1500 5. Baton Milky Way 21,5g Baton z puszystym nadzieniem oblanym mleczną czekoladą, nie więcej niż 97,61 kcal/21,5g. szt. 1000 6. Baton Kit Kat 40g Baton w formie kruchego paluszka waflowego (31,5%) w mlecznej czekoladzie(68,5%), nie więcej niż 213 kcal/40g. szt. 2000 7. Baton Kit Kat Chunky 42g Baton w formie kruchego paluszka waflowego pokrytego kremem arachidowym w mlecznej czekoladzie, nie więcej niż 226 kcal/42g. szt. 1000 8. Baton Kit Kat White 40g Baton w formie kruchego paluszka waflowego (31,5%) w białej czekoladzie czekoladzie(68,5%), nie więcej niż 215 kcal/40g. szt. 1000 9. Baton Lion Peanut 40g Baton w formie wafla z karmelemi i płatkami pszennymi oraz orzechami arachidowymi w polewie czekoladowej, nie więcej niż 197 kcal/40g. szt. 2000 10. Baton Lion 42g Baton w formie wafla przekładanego karmelem, obsypanego chrupkami ryżowymi w polewie kakaowej. szt. 2000 11. Baton Lion White 42g Baton w formie wafla przekładanego karmelem i płatkami pszennymi w plewie z białej czekolady, nie więcej niż 200 kcal/42g. szt. 2000 12. Baton Snickers 51g Baton składa się z orzeszków ziemnych(24%), karmelu(27%) i nadzienia nugatowego(14%) polanych mleczną czekoladą(35%), nie więcej niż 260 kcal/51g. szt. 6000 13. Baton Twix 51 g Baton zawiera dwa cienkie, podłużne, herbatnikowe ciasteczka(25%) o długości 110 mm pokryte warstwą karmelu(32%) i oblane mleczną czekoladą(35%). Nie więcej niż 251kcal/51g. szt. 1500 14. Baton Pawełek 45g Baton z nadzieniem (toffi, śmietankowy, czekoladowy, wiśniowy) oblany mleczną czekoladą, nie więcej niż 209kcal/45g. szt. 1000 15. Baton Bajeczny Wedel 45g Baton o smaku orzechowym z dodatkiem wafelków(46%) oblany mleczną czekoladą, nie więcej niż 247kcal/45g. szt. 300 16. Baton Pierrot Wedel 45g Baton orzechowy oblany mleczną czekoladą (21%) z orzechami arachidowymi(25%), nie więcej niż 248 kcal/45g. szt. 300 17. Baton 3Bit 51 g Baton w czekoladzie mlecznej(46%) z nadzieniem mlecznym(33%) i herbatnikami.(13%), nie więcej niż267,75 kcal/51g. szt. 2000 18. Czekolada Alpen Gold z okienkiem Nussbeisser 100g Czekolada mleczna z całymi orzechami laskowymi, nie więcej niż 570 kcal/100g. szt. 2000 19. Czekolada Alpen Gold z okienkiem Nussbeisser Biała 100g Czekolada biała z całymi orzechami laskowymi, nie więcej niż 570 kcal/100g. szt. 1000 20. Czekolada Alpen Gold 100g (różne smaki) Zawartość masy kakaowej w czekoladzie mlecznej nie mniej niż 25%, masa netto nie mniejsza niż 100 g(mleczna, mleczna z nadzieniem truskawkowym, mleczna z orzechami laskowymi, biała, gorzka o zawartości masy kakaowej minimum 46%, opakowanie: jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 2500 21. Czekolada Milka 100g Czekolada o następujących właściwościach: zawartość masy kakaowej w czekoladzie mlecznej min 30%, masa netto niemniejsza niż 100 g (mleczna, biała, mleczna z białą czekoladą, mleczna z nadzieniem kakaowym, mleczna z nadzieniem mlecznym o smaku, karmelowym, amaretto, mleczna z rodzynkami i orzechami laskowymi, z orzechami laskowymi, gorzka. opakowanie jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 4000 22. Czekolada Terrawita 100g(rózne smaki: mleczna, gorzka,biało-czarna,tiramisu nadziewana,truflowa nadziewana, eppresso, fistaszkowa, pistacjowa, migdałowa, miętowa,adwokat) Czekolada o następujących właściwościach: zawartość masy kakaowej nie mniej niż 25 %, masa netto nie mniej niż 100 g ( mleczna, gorzka,biało-czarna,tiramisu nadziewana,truflowa nadziewana, eppresso, fistaszkowa, pistacjowa, migdałowa, miętowa,adwokat) szt. 3500 23. Czekolada Wedel 100g(różne smaki) Zawartość masy kakaowej w czekoladzie nie mniej niż 50%, masa netto nie mniejsza niż 100 g(mleczna, gorzka, gorzka wiśniowa, mleczna malinowa, mleczna toffi, mleczna truskawkowa, mleczna z bakaliami, mleczna jagodowa i poziomkowa, deserowa, gorzka o smaku migdałowym, mleczna z nadzieniem toffi, mleczna z bakaliami) szt. 4000 24. Herbatniki deserowe Łakotki Herbatniki różne smaki, wartość energetyczna w 100g nie mniejszej niż 500 kcal, masa netto nie mniej niż 168g; opakowanie: foliowe, zamknięte, chroniące przed dostępem powietrza, dodatkowo w kartonowym pudełku. szt. 2000 25. Delicje Milka ChocoJaffa z musem toffi 128g Biszkopty z pianką o smaku toffi oblane mleczną czekoladą, zawartość masy kakaowej w czekoladzie mlecznej minimum 30%. szt. 1000 26. Delicje szampańskie 147g Wedel(rózne smaki:wiśnioew,pomarańczowe,malinowe,jagodowe,morelowe) Biszkopty z galaretką oblane czekoladą. szt. 3000 27. Ciastka Holenderskie w czekoladzie 188g Półsłodkie herbatniki oblane mleczną czekoladą,czekolada mleczna niemniej niż 30,5%) szt. 2000 28. Ciastka Holenderskie bez czekolady 168g Półsłodkie herbatniki. szt. 500 29. Herbatniki Oreo 176g Herbatniki kakaowe o smaku waniliowym, zawartość kremu nie mniej niż 29%. 300 30. Krakersy 180g Składniki:mąka pszenna 79,5%,olej palmowy, cukier 12%, syrop glukozowo-fruktozowy,substancje spulchniające,sól, aromat, zawireja pszenicę,gluten,siarczyny. szt. 500 31. Herbatniki Pieguski 120g czekolada-Wedel Ciasteczka z kawałkami czekolady mlecznej, granulki czekolady mlecznej niemniej niż 32%. szt. 1500 32. Herbatniki Jeżyki 140g Jutrzenka Herbatniki z karmelem, orzechami laskowymi, czekoladą mleczną - nie mniej niż 35%,miazgą kakaową, rodzynkami, masą karmelową nie mniej niż 32%, (dostępne w innych smakach: classic, kokosowe, kawowe itp.) masa netto nie mniej niż 140 g, opakowanie jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 1500 33. Herbatniki Hit 250g Herbatniki z kremem o smaku czekoladowym, wartość energetyczna w 100 g: 492 kcal, białko w 100 g :6,10 g, węglowodany w 100 g: 63,20 g, tłuszcz w 100 g: 23,90 g. szt. 3000 34. Ciastka petit beurre 350g Herbatniki,masa nie mniej niż 350 g, opakowanie: foliowe, zamknięte, chroniące produkt przed dostępem powietrza. szt. 1000 35. Herbatniki Petit beurre 50g Herbatniki extra kruche, masa: nie mniej niż 50g, opakowanie: foliowe, zamknięte, chroniące produkt przed dosępem powietrza. szt. 3000 36. Pierniczki w czekoladzie Baśniowe Skawa 150g Pierniczki oblane czekoladą z nadzieniem różnosmakowym (np. truskawkowym, śliwkowym, owocowym itp.) w ilości nie mniejszej niż 29,0%, zawartość czekolady nie mniejsza niż 18%, o masie netto nie mniejszej niż 150g, opakowanie: jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 2000 37. Herbatniki afrykańskie ZOO-czekolada 170 g Drobne ciasteczka w kształtach zwierząt o smaku maślanym w czekoladzie, opakowanie: kartonik, w nim folia jednorazowa chroniąca przed dostępem powietrza. szt. 100 38. Ciastka Krakuski 200g Kruche ciasteczka o róznych smakach(maślane, kokosowe, o smaku szrlotki, deserowe, śmietankowe z płatkami czekolady), masa nie mniej niż 200g., opakowanie: jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 1000 39. Wafle torcikowe Wedel 160g Mini wafelki. Masa netto nie mniej niż 160g. opakowanie: jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 200 40. Biszkopty 250g Ciasteczka biszkoptowe, skład: masa jajeczna, mąka pszenna, woda, cukier, emulgatory (E471, E475), mąka ziemniaczana, syrop cukru inwertowanego, supstancje spulchniające (E450), masa netto nie mniej niż 250g. szt. 200 41. Biszkopty 120g Ciasteczka biszkoptowe, skład: masa jajeczna, mąka pszenna, woda, cukier, emulgatory (E471, E475), mąka ziemniaczana, syrop cukru inwertowanego, supstancje spulchniające (E450), masa netto nie mniej niż 120g. szt. 1500 42. Wafle Grześki -czekolada Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie, wartość energetyczna w 100 g produktu: nie mniej niż 524 kcal, masa: nie mniej niż 50 g, opakowanie: jednorazowe, foliowe, chroniące produkt przed dostępem powietrza. szt. 9000 43. Wafel Princessa 35-37g Delikatny wafelek oblany czekoladą, różne smaki: czekoladowa, kokosowa, mleczna, orzechowa, masa: nie mniej niż 36g; opakowanie:jednorazowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 1500 44. Wafel Góralki 50g mix Wafelki ( różne smaki: mleczne, czekoladowe, orzechowe) oblewane obwodowo polewą czekoladową, przekładane kremem, masa nie mniej niż 50g, opakowanie: zamknięte, foliowe, chroniące produkt przed dostępem powietrza i wilgocią. szt. 30000 45. Wafel Prince Polo XXL 52g Wafelek oblewany czekoladą (rózne smaki - classic, orzechowy, mleczny), o zawarości czekolady nie mniejszej niż 30%, zawartoścki kremu czekoladowego nie mniej niż 49%, masa netto nie mniej niż 52 g, opakowanie jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 3000 46. Wafle Familijne 180g Jutrzenka Wafle przekładane kremem o róznych smakach (orzechowym, kakaowym, kakaowo śmietankowym, truskawkowo-śmietankowym, chałwowym) o masie netto nie mniejszej niż 180g, opakowanie jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 4000 47. Wafle suche kwadratowe duże Wafle tortowe suche kwadra,. masa netto: 146g, opakowanie składające się z 4 wafli o wymiarach 28*28 cm. szt. 600 48. Dropsy HALLS Cukierki do ssania dostępne nie mniej niż sześciu smakach, masa: nie mniej niż 33 g, opakowanie: każdy cukierek zapakowany jest w papier, całość ułożona w dropsa i zamknięta w papier, chroniąc produkt przed dostępem powietrza i wilgocią. szt. 700 49. Cukierki lodowe ICE Fresh 125g Twarde karmelki o smaku lodowym, składniki: cukier, syrop glukozowy, kwasek cytrynowy i kwas mlekowy. szt. 200 50. Cukierki Kukułki 120g Twarde cukierki o smaku karmelowym w charakterystyczne białe paseczki z nadzieniem kakaowym. szt. 100 51. Cukierki Raczki 120g Twarde cukierki o zniewalającym rumowym aromacie i smaku orzechów zatopionych w karmelowym nadzieniu. szt. 100 52. Cukierki Werthers Orginal 90g Twarde cukierki o smaku karmelowym, składniki: cukier, syrop glukozowy, śmietanka (7%), serwatka słodka skondensowana, masło (4,5%), syrop sacharazowy, sól, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilia szt. 100 53. Cukierki Nimm-2 z witaminami 90g Cukierki owocowe z nadzieniem i witaminami, smaki: pomarańcza, malina, limonka; wartość energetyczna w 100 g produktu: nie mniej niż 368 kcal, masa nie mniej niż 90 g, opakowanie: jednorazowe, foliowe, chroniące produkt przed dostępem powietrza. szt. 100 54. Cukierki Kopiko 100g Twarde cukierki o mocno kawowym smaku i aromacie, zawierające prawdziwą kawę, extrat kawowy nie mniej niż 4,9%. szt. 100 55. Cukierki Alpen Liebe 125g Twarde cukierki z karmelem truskawkowo-śmietankowym, wygląd- czerwonobiały wirek. szt. 100 56. Cukierki czekoladowe Mieszanka Wedlowska 220g Rodzaje cukierków: orzechowy z wafelkami, kokosowy, galaretka o smaku truskawkowym, mleczno-karmelowym, orzechowy, galaretka o smaku coli, waniliowym; masa kakaowa: nie mniej niż 47%. szt. 100 57. Landrynki owocowe 90g Cukierki twarde o smaku owocowym o masie netto nie mniejszej niż 90 g, opakowanie: jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 2000 58. Landrynki miętowe 90g Cukierki twarde o smaku mięty, o masie netto nie mniejszej niż 90 g, opakowanie: jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 2000 59. Żelki Haribi Roulette 25g Owocowe żelki o smaku: soczystej pomarańczy, egzotycznego ananasa, kwasnej cytryny, słodkiej maliny, świeżej truskawki oraz czarej porzeczki zapakowane w wygodne rolki. szt. 100 60. Draże Tic Tac 16g Drażetki dostępne nie mniej niż w pięciu smakach, wartość energetyczna jednej drażetki: nie mniej niż 2 kcal, masa: nie mniej niż 16 g, opakowanie: pudełkoplastikowe z wieczkiem umożliwiającym wielokrotne zamykanie. szt. 200 61. Guma rozpuszczalna Mamba 27,5g Gumy rozpuszczalne w owocowych smakach, nie mniej niż 6 gum w jednej kostce. szt. 100 62. Czekoladki Kinder 50g Batoniki pojedynczo pakowane z mlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym, opakowanie: kartonik. szt. 450 63. Jajko Kinder Niespodzianka 20g Słodkie jajko z niespodzianką pokryte mleczną czekoladą, zawiera zabawkę(małe części), sucha masa mleczna nie mniej niż 32%. szt. 150 64. Drops Mentos 38g Drażetki do zucia o smaku owocowym i miętowym,nie mnie niż 14 sztuk drażetek w opakowaniu. szt. 100 65. Lizak owocowy Lizak owocowy, zwykły w kształcie serduszka. szt. 1000 66. Lizak Chupa Chups Lizak na patyczku, rózne smaki, nie mniej niż 11g. szt. 500 67. Paluszki Lajkonik 200g Paluszki solone oraz o smaku zielonej cebulki, masa netto nie mniej niż 200g., opakowanie jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 1000 68. Precelki Lajkonik 130g Paluszek w kształcie precla, nie więcej niż 392 kcal/100g. szt. 500 69. Paluszki Beskidzkie 70g Masa netto nie mniejsza niż 70 g, wartość odżywcza w 25 g nie mniejsza niż: energetyczna 99 kcal, cukry 0,9 g, tłuszcze 1,4 g, opakowanie jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 400 70. Paluszki Beskidzkie 220g Mix smaków (solone, ser i cebula, bekonowe, z sezamem, makiem,pikantne), o masie netto nie mniejszej niż 220 g., wartość odżywcza w 25 g nie mniejsza niż: energetyczna 79 kcal, cukry-1,0 g, tłuszcze-1,6 g, opakowanie jednorazowe, foliowe, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 1000 71. Talarki krakowskie Lajkonik 170g Cienkie, chrupiące krążki, składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, sól(3,5%), jęczmienny ekstrat słodowy, regulator kwasowości, nie więcej niż 431 kcal/100g. szt. 300 72. Rogal 7 Days 65g Rogalik z nadzieniem kakaowym, masa netto nie mniej niż 65 g, nadzienie kakaowe nie mniej niż 25%. szt. 4000 73. 7 Days Borseto 80 g Bułka z ciasta francuskiego z nadzieniem kakaowym, jabłkowo-cynamonowym, owoce leśne, karmelowym szt. 3000 74. Bombonierka Merci 250g Nadziewanie i nienadziewane czekoladki w czekoladzie mlecznej i deserowej, masa kakaowa: w czekoladzie pełnomlecznej z nadzieniem nugatowym 32%, w czekoladzie śmietankowej minimum 36%, w czekoladzie pełnomlecznej z orzechami i migdałami minimum 32%, w czekoladzie pełnomlecznej z nadzieniem pralinowym minimum 32%, w czekoladzie deserowej minimum 45%, w czekoladzie deserowej z nadzieniem marcepanowym minimum 48%, w czekoladzie deserowej z musem czekoladowym minimum 48%, w czekoladzie białej i w czekoladzie kawowo-śmietankowej: czekolada śmietankowa minimum 33%, biała czekolada minimum 28%. szt. 100 75. Bombonieka Rafaello 150g Chrupiący wafelek w kształcie kuleczki z całym migdałem w środku, obsypany kokosami. szt. 100 76. Baryłki Wedel 200g Baryłki Coctail o smaku kakaowym z gęstym nadzieniem alkoholowym, czekolada deserowa nie mniej niż 50%. szt. 50 77. Bombonierka Toffifee 125g Orzech laskowy(15%) w karmelu(41%), kremie orzechowym(37%) i czekoladzie(12%), opakowanie nie mniej niż 15 sztuk. szt. 150 78. Chałwa sezamowa 65 g Odra Miazga sezamowa nie mniej niż 46,2%, opakowanie: jednorazowe, foliowe, chroniące produkt przed dostępem powietrza. szt. 3000 79. Ptasie mleczko 380g Wedel Delikatna pianka oblana mleczną czekoladą, produkt zawierający nie mniej niż 36 kostek; masa: nie mniej niż 380g; opakowanie: karton, zamknięte, chroniące przed dostępem powietrza. szt. 300 80. Ptasie mleczko Milka 350g Delikatna pianka ptasie mleczko dostępna w następujących smakach: czekoladowym, waniliowym oblana delikatną czekoladą mleczną lub deserową; masa: nie mniej niż 350g; opakowanie: karton, zamknięte, chroniące przed dostępem powietrza. 300 81. Piernik tumski 250g Mamut Miękkie i delikatne ciasto oblane polewą kakaową, przekładany marmoladą owocową i kremem, masa nie mniej niż 250g; opakowanie: foliowe, zamknięte, chroniące produkt przed dostępem powietrza i wilgocią. szt. 500 82. Gofry 250g Dan Cake Gofry o ciemnozłotej skórce, jaja nie mniej niż 32%, ilość sztuk w opakowaniu nie mnie niż 6, opakowanie: foliowe, zamknięte, chroniące produkt przed dostępem powietrza. szt. 200 83. Ciasto czekoladowe Dan Cake 400g Ciasto kakaowe z drażetkami czekoladowymi oblane polewą kakaową, masa: nie mniej niż 400 g, opakowanie: foliowe, zamknięte, chroniące produkt przed dostępem powietrza i wilgocią. szt. 500 84. Ciasto z nadzieniem Dan Cake 300 g Ciasto o smaku cytrynowym z nadzieniem dostępnym w następujących smakach: truskawkowym, wiśniowym, malinowym, jagodowym w polewie kakaowej; masa: nie mniej niż 300g; opakowanie: foliowe, zamknięte, chroniące produkt przed dostępem powietrza i wilgocią. szt. 500 85. Rolady Dan Cake 300g Ciasto biszkoptowe z kremem waniliowym i nadzieniem truskawkowym, malinowym udekorowane polewą kakaową; masa: nie mniej niż 300g; opakowanie: foliowe, zamknięte, chroniące produkt przed dostępem powietrza i wilgocią. szt. 500 86. Ciasto marmurkowe Dan Cake 400g Ciasto waniliowo-kakaowe, oblane polewą kakaową, masa: mie mniej niż 400 g; opakowanie: foliowe, zamknięte, chroniące produkt przed dostępem powietrza i wilgocią. szt. 400 87. Sezamki 27g Wedel Ziarno sezamowe (44%), syrop glukozowy, cukier, zawiera nasiona sezamu. szt. 3000.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.21.00 - Wyroby ciastkarskie 15.84.22.00 - Produkty z czekolady .

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie ustanawia obowiązku wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu potwierdzenia warunku Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocenę spełniania tego warunku Zamawiający dokona przy użyciu formuły spełnia- nie spełnia na podstawie złożonego oświadczenia zawartego w formularzu ofertowym załącznik A do SIWZ

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu potwierdzenia warunku Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocenę spełniania tego warunku Zamawiający dokona przy użyciu formuły spełnia- nie spełnia na podstawie złożonego oświadczenia zawartego w formularzu ofertowym załącznik A do SIWZ

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu potwierdzenia warunku Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocenę spełniania tego warunku Zamawiający dokona przy użyciu formuły spełnia- nie spełnia na podstawie złożonego oświadczenia zawartego w formularzu ofertowym załącznik A do SIWZ

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu potwierdzenia warunku Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocenę spełniania tego warunku Zamawiający dokona przy użyciu formuły spełnia- nie spełnia na podstawie złożonego oświadczenia zawartego w formularzu ofertowym załącznik A do SIWZ

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu potwierdzenia warunku Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocenę spełniania tego warunku Zamawiający dokona przy użyciu formuły spełnia- nie spełnia na podstawie złożonego oświadczenia zawartego w formularzu ofertowym załącznik A do SIWZ

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Dokumenty potwierdzające równoważność produktów - jeżeli dotyczy

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 95
  • 2 - Czas dostawy - 5

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pigbzamowieniapubliczne.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej POMERANIA z siedzibą w Czarnem ODDZIAŁ W CZERWONYM BORZE, Czerwony Bór 23,18-400 Łomża, tel. (086) 215-35-95..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.03.2015 godzina 11:00, miejsce: Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej POMERANIA z siedzibą w Czarnem ODDZIAŁ W CZERWONYM BORZE, Czerwony Bór 23,18-400 Łomża, tel. (086) 215-35-95 - Sekretariat...

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.