eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Padew Narodowa › Dostawa artykułów spożywczych dla Publicznego Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-01-30

Padew Narodowa: Dostawa artykułów spożywczych dla Publicznego Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej
Numer ogłoszenia: 41862 - 2013; data zamieszczenia: 30.01.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Publiczne Gimnazjum w Padwi Narodowej , Padew Narodowa 222A, 39-340 Padew Narodowa, woj. podkarpackie, tel. 0-15 8119301, faks 0-15 8119948.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: WWW:padewgimnazjum.republika.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Publicznego Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy związane z: Zadanie nr 1 Dostawa pieczywa dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Chleb duży (0,95 kg) szt 1 350 2 Bułki zwykłe (0,08 kg) szt 7 500 3 Rogale (0,08kg) szt 7 000 4 Bułka tarta kg 250 5 Bułka drożdżowa (0,10kg) szt 100 6 Pączek (0,10 kg) szt 940 7 Mini pizza szt. 200 Zadanie nr 2 Dostawa mięsa i wędlin dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Kiełbasa zwyczajna kg 145 2 Wędzonka kg 145 3 Kości kg 660 4 Porcja rosołowa kg 660 5 Schab b/k kg 680 6 Filet drobiowy kg 390 7 Karkówka b(k kg 680 8 Kiełbasa krakowska podsuszana kg 80 9 Pasztet firmowy kg 20 10 Kiełbasa żurkowa kg 225 11 Boczek wędzony surowy kg 30 12 Rosołowe wołowe kg 110 13 Smalec wiejski kg 210 14 Pasztetówka wiejska kg 10 15 Dramstik (podudzie z kurczaka) kg 290 16 Gulaszowe wołowe kg 290 17 Kiełbasa starowiejska kg 40 18 Polędwica sopocka kg 50 19 Kości wędzone kg 40 Zadanie nr 3 Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Marchew czerwona korzeń kg 500 2 Pietruszka korzeń kg 200 3 Seler korzeń kg 200 4 Por szt 200 5 Cebula kg 500 6 Burak ćwikłowy kg 400 7 Kapusta biała główki szt 180 8 Kapusta pekińska szt 200 9 Barszcz kiszony 0,5 l szt 210 10 Ogórek świeży kg 120 11 Papryka świeża kg 60 12 Ogórki kiszone 3 kg wiadro 55 13 Kapusta kiszona 10 kg wiadro 40 14 Koperek, pęczek szt 40 15 Pieczarki kg 40 16 Czosnek szt 300 17 Jabłka mix kg 700 18 Cytryny kg 20 19 Fasola Jasiek kg 75 20 Pomidor świeży kg 30 21 Groch żółty, łuskany kg 40 22 Ogórki korniszony, 1,7 l szt 120 23 Sałata zielona, główka szt 70 24 Sałatka warzywna0,9 l szt 70 25 Pietruszka zielona, pęczek szt 40 26 Mandarynki kg 400 27 Grzyby suszone mix kg 2 28 Borowik suszony kg 2 29 Truskawki świeże kg 90 30 Płatki kukurydziane kg 3 Zadanie nr 4 Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 1 Koper suszony 300g szt 4 2 Pietruszka suszona 300g szt 4 3 Papryka mielona słodka 300g szt 4 4 Musztarda 1000g lub 1 l szt 10 5 Majonez dekoracyjny 3000g lub 3 l szt 17 6 Kwasek cytrynowy 50g szt 40 7 Majeranek 150g szt 4 8 Ziele angielskie 1000g szt 6 9 Przyprawa maggi 1 l szt 30 10 Koncentrat pomidorowy 0,9 l szt 80 11 Ketchup 1 l szt 10 12 Liść laurowy 100g szt 6 13 Kminek cały 1000g szt 6 14 Jarzynka 2800g szt 15 15 Rosół drobiowy 2200g szt 4 16 Sos pieczeniowy 1000g szt 20 17 Sos grzybowy 1000g szt 10 18 Sos boloński 1000g szt 8 19 Zupa grochowa 1000g szt 10 20 Zupa grzybowa 1000g szt 10 21 Barszcz biały 1000g szt 19 22 Żur w proszku 900g szt 19 23 Czosnek w proszku1000g szt 1 24 Olej 1 l( rzepakowy, z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno ) szt 80 25 Olej uniwersalny 5 l szt 40 26 Cukier kryształ 1kg kg 1000 27 Herbata w ekspresowa /100 saszetek/ op 400 28 Przyprawa do mięs 1100g szt 7 29 Sól 1 kg kg 170 30 Chrzan tarty w słoiku 180g szt 70 31 Ocet ? l szt 30 32 Pieprz czarny mielony 1000g szt 6 33 Bazylia suszona 200g szt 2 34 Dżem wieloowocowy 300g szt 40 35 Dżem truskawkowy 300g szt 40 36 Krem czekoladowy Nutella 780g szt 30 37 Suszone pomidory z bazylią i czosnkiem 450g szt 4 38 Delikat do ryb 600g szt 2 39 Sos sałatkowy grecki 700g szt 2 40 Kminek mielony 800g szt 2 Zadanie nr 5 Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Kasza manna 500g kg 50 2 Kasza jęczmienna 1000g kg 205 3 Ryż biały 1 kg kg 200 4 Makaron spaghetti op.500g szt 600 5 Makaron świderki op.500g szt 510 6 Makaron muszelka op.250g szt 80 7 Makaron nitka (5-cio jajeczny) op. 250g szt 250 8 Mąka pszenna 1000g kg 200 9 Mąka ziemniaczana 1000g kg 10 Zadanie nr 6 Dostawa nabiału dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Śmietana 18% 400g szt 900 2 Masło 200g szt 1550 3 Ser biały półtłusty kg 150 4 Jajka szt 6700 5 Ser żółty salami kg 30 Zadanie nr 7 Dostawa mrożonek dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Paluszki rybne kg 250 2 Pierogi ruskie 450g szt 2 750 3 Kalafior mrożony 2000g szt 20 4 Mieszanka wielowarzywna 2500g szt 70 5 Brokuły mrożone 2000g szt 10 6 Fasolka szparagowa żółta 2500g szt 20 7 Fasola szparagowa zielona 2500g szt 20 8 Filet z ryby (Sola) kg 160 9 Filet z ryby (Miruna) SHP kg 430.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamówienie uzupełniające może stanowić nie wiecej niż 20% wartości zamówienia podstawowego i polegać na powtórzeniu tego samego zamówienia (rozszerzeniu dostawy) jakie zostało udzielone w trybie przetargu nieograniczonego.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6, 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.22.00.00-6, 03.20.00.00-3, 03.22.20.00-3, 15.87.00.00-7, 15.87.20.00-1, 15.83.12.00-4, 15.86.41.00-3, 15.89.10.00-0, 14.54.11.20-0, 03.21.13.00-6, 15.61.00.00-7, 15.61.21.00-2, 15.85.11.00-9, 03.14.25.00-3, 15.51.00.00-0, 15.53.30.00-2, 15.54.00.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 28.02.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Oświadczenie Wykonawcy w sprawie stosowania się do SIWZ

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www:padewgimnazjum.republika.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Publiczne Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej ul. Szkolna 1 39-340 Padew Narodowa.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.02.2013 godzina 09:00, miejsce: Publiczne Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej ul. Szkolna 1 39-340 Padew Narodowa Sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa pieczywa dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Chleb duży (0,95 kg) szt 1 350 2 Bułki zwykłe (0,08 kg) szt 7 500 3 Rogale (0,08kg) szt 7 000 4 Bułka tarta kg 250 5 Bułka drożdżowa (0,10kg) szt 100 6 Pączek (0,10 kg) szt 940 7 Mini pizza szt. 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Kiełbasa zwyczajna kg 145 2 Wędzonka kg 145 3 Kości kg 660 4 Porcja rosołowa kg 660 5 Schab b/k kg 680 6 Filet drobiowy kg 390 7 Karkówka b/k kg 680 8 Kiełbasa krakowska podsuszana kg 80 9 Pasztet firmowy kg 20 10 Kiełbasa żurkowa kg 225 11 Boczek wędzony surowy kg 30 12 Rosołowe wołowe kg 110 13 Smalec wiejski kg 210 14 Pasztetówka wiejska kg 10 15 Dramstik (podudzie z kurczaka) kg 290 16 Gulaszowe wołowe kg 290 17 Kiełbasa starowiejska kg 40 18 Polędwica sopocka kg 50 19 Kości wędzone kg 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Marchew czerwona korzeń kg 500 2 Pietruszka korzeń kg 200 3 Seler korzeń kg 200 4 Por szt 200 5 Cebula kg 500 6 Burak ćwikłowy kg 400 7 Kapusta biała główki szt 180 8 Kapusta pekińska szt 200 9 Barszcz kiszony 0,5 l szt 210 10 Ogórek świeży kg 120 11 Papryka świeża kg 60 12 Ogórki kiszone 3 kg wiadro 55 13 Kapusta kiszona 10 kg wiadro 40 14 Koperek, pęczek szt 40 15 Pieczarki kg 40 16 Czosnek szt 300 17 Jabłka mix kg 700 18 Cytryny kg 20 19 Fasola Jasiek kg 75 20 Pomidor świeży kg 30 21 Groch żółty, łuskany kg 40 22 Ogórki korniszony, 1,7 l szt 120 23 Sałata zielona, główka szt 70 24 Sałatka warzywna0,9 l szt 70 25 Pietruszka zielona, pęczek szt 40 26 Mandarynki kg 400 27 Grzyby suszone mix kg 2 28 Borowik suszony kg 2 29 Truskawki świeże kg 90 30 Płatki kukurydziane kg 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 32.00.00.00-3, 03.22.20.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 1 Koper suszony 300g szt 4 2 Pietruszka suszona 300g szt 4 3 Papryka mielona słodka 300g szt 4 4 Musztarda 1000g lub 1 l szt 10 5 Majonez dekoracyjny 3000g lub 3 l szt 17 6 Kwasek cytrynowy 50g szt 40 7 Majeranek 150g szt 4 8 Ziele angielskie 1000g szt 6 9 Przyprawa maggi 1 l szt 30 10 Koncentrat pomidorowy 0,9 l szt 80 11 Ketchup 1 l szt 10 12 Liść laurowy 100g szt 6 13 Kminek cały 1000g szt 6 14 Jarzynka 2800g szt 15 15 Rosół drobiowy 2200g szt 4 16 Sos pieczeniowy 1000g szt 20 17 Sos grzybowy 1000g szt 10 18 Sos boloński 1000g szt 8 19 Zupa grochowa 1000g szt 10 20 Zupa grzybowa 1000g szt 10 21 Barszcz biały 1000g szt 19 22 Żur w proszku 900g szt 19 23 Czosnek w proszku1000g szt 1 24 Olej 1 l( rzepakowy, z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno ) szt 80 25 Olej uniwersalny 5 l szt 40 26 Cukier kryształ 1kg kg 1000 27 Herbata w ekspresowa (100 saszetek) op 400 28 Przyprawa do mięs 1100g szt 7 29 Sól 1 kg kg 170 30 Chrzan tarty w słoiku 180g szt 70 31 Ocet ? l szt 30 32 Pieprz czarny mielony 1000g szt 6 33 Bazylia suszona 200g szt 2 34 Dżem wieloowocowy 300g szt 40 35 Dżem truskawkowy 300g szt 40 36 Krem czekoladowy Nutella 780g szt 30 37 Suszone pomidory z bazylią i czosnkiem 450g szt 4 38 Delikat do ryb 600g szt 2 39 Sos sałatkowy grecki 700g szt 2 40 Kminek mielony 800g szt 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7, 15.87.20.00-1, 15.83.12.00-4, 15.86.41.00-3, 15.89.10.00-0, 15.41.12.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Kasza manna 500g kg 50 2 Kasza jęczmienna 1000g kg 205 3 Ryż biały 1 kg kg 200 4 Makaron spaghetti op.500g szt 600 5 Makaron świderki op.500g szt 510 6 Makaron muszelka op.250g szt 80 7 Makaron nitka (5-cio jajeczny) op. 250g szt 250 8 Mąka pszenna 1000g kg 200 9 Mąka ziemniaczana 1000g kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.13.00-6, 15.61.00.00-7, 15.61.21.00-2, 15.85.11.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa nabiału dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Śmietana 18% 400g szt 900 2 Masło 200g szt 1550 3 Ser biały półtłusty kg 150 4 Jajka szt 6700 5 Ser żółty salami kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3, 15.51.00.00-0, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa mrożonek dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Paluszki rybne kg 250 2 Pierogi ruskie 450g szt 2 750 3 Kalafior mrożony 2000g szt 20 4 Mieszanka wielowarzywna 2500g szt 70 5 Brokuły mrożone 2000g szt 10 6 Fasolka szparagowa żółta 2500g szt 20 7 Fasola szparagowa zielona 2500g szt 20 8 Filet z ryby (Sola) kg 160 9 Filet z ryby (Miruna) SHP kg 430.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.