eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zakopane › Dostawy artykułów spożywczych na potrzeby stołówki internatu Zakopiańskiego Centrum Edukacji.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-11-28

Zakopane: Dostawy artykułów spożywczych na potrzeby stołówki internatu Zakopiańskiego Centrum Edukacji.
Numer ogłoszenia: 391134 - 2014; data zamieszczenia: 28.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakopiańskie Centrum Edukacji im. H. Modrzejewskiej , ul. Kasprusie 35A, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 018 2012786, faks 018 2012786.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zce.zakopane.eu

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych na potrzeby stołówki internatu Zakopiańskiego Centrum Edukacji..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji, zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. nr 171, poz. 1225). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w załączniku nr 2 do niniejszej specyfikacji i jest podzielony na 5 pakietów tj.: I - Mięso i wędliny II- Artykuły nabiałowe III- Artykuły sypkie, przyprawy i przetwory IV- Owoce, warzywa, mrożonki, ryby i jajka V - Pieczywo.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.10.00-3, 03.14.25.00-3, 03.22.00.00-9, 15.51.00.00-6, 15.54.40.00-3, 15.53.00.00-2, 15.55.10.00-5, 15.89.60.00-5, 15.81.00.00-9, 15.80.00.00-6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony ,jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony ,jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony ,jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony ,jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony ,jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wykonawca ma do oferty załączyć wypełniony załącznik nr 2 do siwz - ceny jednostkowe.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - Termin zapłaty faktury - 10

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w zakresie : cena jednostkowa danego produktu może ulec zmianie w przypadku ustawowej stawki od towarów i usług VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena jednostkowa brutto, ceny jednostkowe netto pozostaną bez zmian.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zce.zakopane.eu
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakopiańskie Centrum Edukacji ul. Małe Żywczańskie 9b 34-500 Zakopane Tel./fax: 18/20 127 82.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2014 godzina 10:45, miejsce: Zakopiańskie Centrum Edukacji, ul. Kasprusie 35 a, Zakopane - pokój 107..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 01 NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kości karkowe 10 kg 2. Mięso gulasz cielęcy 10 kg 3. Mięso schab wieprzowy b/kosci 300 kg 4. Mięso pieczeń cielęca 10 kg 5. Mięso pieczeń wołowa 10 kg 6. Mięso łopatka wieprzowa b/kości 400 kg 7. Mięso wołowe - rostbef 10 kg 8. Filet z kurczaka 500 kg 9. Udko z kurczaka 300 kg 10. Kurczak 10 kg 11. Porcje rosołowe 500 kg 12 Filet z indyka 250 kg 13. Słonina 10 kg 14. Filet pieczony z indyka 15 kg 15. Golonka prasowana 10 kg 16. Kiełbasa zwyczajna 40 kg 17. Kiełbasa krakowska parzona 20 kg 18. Kiełbasa krakowska sucha 50 kg 19. Kiełbasa szynkowa 40 kg 20. Kiełbasa toruńska 80 kg 21. Kiełbasa wiejska 10 kg 22. Szynka wołowa z niską zawartością tłuszczu 10 kg 23. Szynka drobiowa z niską zawartością tłuszczu 20 kg 24. Szynka wieprzowa z niską zawartością tłuszczu 10 kg 25. Kiełbasa wieprzowa z niską zawartością tłuszczu 10 kg 26. Parówki drobiowe z niską zawartością tłuszczu 20 kg 27. Parówki śląskie 50 kg 28. Frankfuterki 100 kg 29. Polędwica z indyka 80 kg 30. Polędwica sopocka 80 kg 31. Kiełbasa lisiecka 10 kg 32. Pasztet drobiowy 50 g 1000 szt. 33. Podgardle wędzone 50 kg 34. Pasztet domowy 10 kg 35. Pasztetowa kremowa 15 kg 36. Szynka gotowana 50 kg 37. Indyk w galarecie z warzywami 20 kg 38. Szynka łopatkowa 20 kg 39. Szynka staropolska 30 kg 40. Szynka wieprzowa 20 kg 41. Szynka delikatesowa 10 kg 42. Szynka konserwowa 40 kg 43. Wątroba wieprzowa 20 kg 44. Mięso karczek b/kości 20 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5, 15.11.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin zapłaty faktury - 10

CZĘŚĆ Nr: 02 NAZWA: Dostawa artykułów nabiałowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jogurt owocowy 125 g 800 szt. 2. Jogurt naturalny niskotłuszczowy 150 g 100 szt. 3. Jogurt naturalny niskotłuszczowy 350 g 50 szt. 4. Jogurt owocowy 150 g 300 szt. 5. Jogurt owocowy light 350 g 100 szt. 6. Kefir 5 kg 20 szt. 7. Kefir 400 ml 200 szt. 8. Mleko karton 1 l 3,2% 1200 szt. 9. Mleko karton 1 l 1.5% 200 szt. 10. Śmietana 18% 400 g 700 szt. 11. Śmietana 12% 200 g 200 szt. 12. Śmietanka 18% 250 ml 50 szt. 13. Margaryna mleczna 250 g 120 szt. 14. Masło 200 g 1000 szt. 15. Masło śmietankowe 200 g 100 szt. 16. Masło jogurtowe 200 g 50 szt. 17. Serek typu Tartare 20 g 2000 szt. 18. Serek typu Twój smak 125 g 50 szt. 19. Serek typu Kiri 100 g 200 szt. 20. Ser topiony plastry 140 g 50 szt. 21. Serek homogenizowany typu Darek 135 g 500 szt. 22. Ser topiony light - najmniejsza zawartość tłuszczu 150 g 30 szt. 23. Serek typu Wiejski 150 g 200 szt. 24. Ser twarogowy półtłusty 200 kg 25. Ser twarogowy chudy 20 kg 26. Ser topiony kostka 100 g 100 szt. 27. Bryndza 120 g 100 szt. 28. Serek typu Kanapkowy 150 g 50 szt. 29. Serek typu Fromage 100 g 100 szt. 30. Ser topiony krążki 150 g 100 szt. 31 Ser typu Feta 12% 270g 20 szt. 32. Ser żółty typu Salami 50 kg 33. Ser żółty typu Edamski 40 kg 34. Ser żółty typu Gouda 40 kg 35. Ser żółty typu Dziurawiec 40 kg 36. Ser żółty typu Podlaski 40 kg 37. Ser żółtytypu Wiejski wędzony 10 kg 38. Ser żółty typu Ementaler 20 kg 39. Ser żółty z niską zawartością tłuszczu - do 35% 10 kg 40. Mleko odtłuszczone 0% tłuszczu 50 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6, 15.54.40.00-3, 15.53.00.00-2, 15.53.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin zapłaty faktury - 10

CZĘŚĆ Nr: 03 NAZWA: Dostawa artykułów sypkich, przypraw, i przetworów..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ananas w syropie 565 g 10 szt. 2. Bazylia 10 g 20 szt. 3. Barszcz czerwony -koncentrat 250 ml 40 szt. 4. Chrzan tarty typu Polonaise 180 g 40 szt. 5. Cukier kryształ 600 kg 6. Cukier puder 20 kg 7. Cukier waniliowy 30 g 30 szt. 8. Cynamon 20 g 20 szt. 9. Czosnek granulowany 1000 g 25 szt. 10. Dżem porcjowany 25 g mix typu Tymbark 6000 szt. 11. Dżem wiadro - truskawka 7,2 kg 5 szt. 12. Galaretka owocowa 79 g 20 szt. 13. Groszek konserw. typu Pudliszki 400 g 40 szt. 14. Grzyby- pieczarki marynowane 0,8 l 20 szt. 15. Herbata indyjska 80 g 100 szt. 16. Herbata ekspresowa typu Golden assam 100 szt. 50 szt. 17. Jabłko prażone 0,9 l 20 szt. 18. Kukurydza konserwowa typu Pudliszki 400 g 70 szt. 19. Kasza jęczmienna mazurska 70 kg 20. Kakao typu Decco moreno 200 g 5 szt. 21. Kawa naturalna rozpuszczalna typu Nescaffe clasic 200g 30 szt. 22 Kwasek cytrynowy 20 g 100 szt. 23. Ketchup łagodny typu Roleski 450 g 90 szt. 24. Przyprawa do potraw typu Kucharek 1kg 100 szt. 25. Kminek 30 g 10 szt. 26. Koper suszony 20 g 10 szt. 27. Koper solony 180 g 20 szt. 28. Liść laurowy 125 g 5 szt. 29. Mąka ziemniaczana 40 kg 30. Mąka pszenna poznańska 400 kg 31. Makaron łazanki typu Lubella 40 kg 32. Makaron gwiazdki typu Lubella 40 kg 33. Makaron muszelki małe typu Lubella 40 kg 34. Makaron spaghetti typu Lubella 100 kg 35. Makaron kolanka typu Lubella 40 kg 36. Makaron nitki typu Czarniecki 100 kg 37. Makaron zacierka 250 g 300 szt. 38. Musztarda typu Roleski 450 g 60 szt. 39. Majonez typu Roleski 0,9 l 80 szt. 40. Maggi-przyprawa do potraw typu Winiary 1 l 100 szt. 41. Majeranek 7 g 80 szt. 42. Miód naturalny 15 g 400 szt. 43. Oregano 10 20 szt. 44. Ogórki konserwowe typu Roleski 0,9 l 60 szt. 45. Olej uniwersalny 5 l 100 szt. 46. Ocet winny 225 ml 10 szt. 47. Przecier pomidorowy 30% typu Pudliszki 0,2 l 100 szt. 48. Przecier pomidorowy typy Złoty bażant 400 g 150 szt. 49. Papryka konserwowa typu Roleski 0,9 l 20 szt. 50. Płatki zbożowe typu Choco cool 1000 g 50 szt. 51. Płatki kukurydziane typu Nestle 1000 g 70 szt. 52. Proszek do pieczenia 30 g 10 szt. 53. Ryż biały typu Sonko 200 kg 54. Sól 120 kg 55. Napój owocowy typu Tymbark 0,2 l 150 szt. 56. Sos ogrodowy, sałatkowy typu Knorr 700 g 5 szt. 57. Sos bolognase typu Knorr 1000 g 5 szt. 58. Susz warzywny 100 g 100 szt. 59. Wafelki w czekoladzie typu Grześki 36 g 600 szt. 60. Wafelki w czekoladzie typu Prince polo 20 g 600 szt. 61. Pieprz naturalny czarny 500 g 20 szt. 62. Ziele angielskie 400 g 5 szt. 63. Żurek typu Śląski 0,5 l 60 szt. 64. Ocet spirytusowy 10 % 0,5 l 10 szt. 65. Musli 1000 g 10 szt. 66. Kisiel 38 g 20 szt. 67. Kotlety sojowe 100 g 30 szt. 68. Przyprawa do drobiu 500 g 5 szt. 69. Papryka w proszku 1000g ostra łagodna 2 szt. 70. Woda mineralna 0,5 l niegazowana 500 szt. 71. Woda mineralna gazowana 0,5 l 100 szt. 72. Woda mineralna 1,5 l niegazowana 300 szt. 73. Woda mineralna gazowana 1,5 l 100 szt. 74. Suszone morele 150 g 10 szt. 75. Suszone sliwki typu kalifornijskie 150 g 10 szt. 76. Orzechy włoskie łuskane 2 kg 77. Soczewica 5 kg 78. Tuńczyk w sosie własnym 170 g 10 szt. 79. Oliwki 1 l 5 szt. 80. Pestki dyni 100 g 10 szt. 81. Herbata -owocowa mieszanka -saszetki 60 szt. 5 szt. 82. Kasza gryczana 20 kg 83. Makaron z mąki durum 10 kg 84. Zioła prowansalskie 10 g 20 szt. 85. Tymianek 10 g 20 szt. 86. Pieprz ziołowy 10 g 20 szt. 87. Kawa parzona typu Prima 500 g 20 szt. 88 Kawa rozpuszczalna typu Prima 200 g 20 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-5, 15.87.00.00-7, 15.41.11.00-3, 15.86.32.00-7, 15.86.10.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin zapłaty faktury - 10

CZĘŚĆ Nr: 04 NAZWA: Dostawa owoców, mrożonek, ryb i jajek..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brzoskwinie 50 kg 2. Banany 100 kg 3. Botwina 50 szt. 4. Buraki czerwone 350 kg 5. Cebula 170 kg 6. Cytryny 150 kg 7. Fasola Jaś średni 50 kg 8. Fasola szparagowa 50 kg 9. Fasola szparagowa mrożona 130 kg 10. Groch łuszczony 40 kg 11. Grzyby pieczarki 50 kg 12. Jabłka 300 kg 13. Jaja 4000 szt. 14. Kapusta biała 350 kg 15. Kapusta czerwona 100 kg 16. Kapusta włoska 50 szt. 17. Kapusta pekińska 100 szt. 18. Kapusta kiszona 120 kg 19. Kalafior 40 szt. 20. Kalafior mrożony 70 kg 21. Koper zielony 350 szt. 22. Marchew korzeniowa 550 kg 23. Mandarynki 100 kg 24. Mieszanka warzywna bukiet z warzyw 170 kg 25. Marchew z groszkiem mrożona 40 kg 26. Mieszanka kompotowa mrożona 400 kg 27. Ogórki zielone 200 kg 28. Ogórki kiszone 150 kg 29. Pomidory 200 kg 30. Pory 60 kg 31. Papryka czerwona 50 kg 32. Pietruszka zielona 300 szt. 33. Pietruszka korzeń 50 kg 34. Rzodkiewka 50 szt. 35. Ryba - filet mrożony z mintaja płaty 100 kg 36. Ryba - filet mrożony z dorsza 50 kg 37. Seler korzeniowy 50 kg 38. Sałata zielona 600 szt. 39. Szczypiorek 70 szt. 40. Ziemniaki 4000 kg 41. Truskawki mrożone 80 kg 42. Arbuz 100 kg 43. Borówka 20 kg 44. Truskawka 20 kg 45. Maliny 10 kg 46. Porzeczki czarne 10 kg 47. Nektarynki 50 kg 48. Wiśnie 10 kg 49. Czereśnie 10 kg 50. Śliwki 10 kg 51. Cukinia 10 kg 52. Sałata lodowa 30 szt. 53. Pomarańcze 10 kg 54. Morele 10 kg 55. Fasolka czerwona 5 kg 56. Fasolka biała 5 kg 57. Brokuły 30 szt. 58 Cebula czerwona 5 kg 59. Ryba-filet mrożony z tilapi 50 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.22.10.00-3, 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin zapłaty faktury - 10

CZĘŚĆ Nr: 05 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka kajzerka 30 g 5000 szt. 2. Bułka kajzerka 60 g 1000 szt. 3. Bułka tarta 100 kg 4. Chleb pszenno - żytni krojony 700 g 1000 szt. 5. Chleb graham krojony 500 g 50 szt. 6. Drożdżówki 100 g 400 szt. 7. Pączki 100 g 100 szt. 8. Ciasto drożdżowe 5 kg 9. Chleb pełnoziarnisty 700 g 30 szt. 10. Sernik 10 kg 11. Chleb żytni pełnoziarnisty 700 g 30 szt. 12. Bułka grahamka 60 g 200 szt. 13. Chleb wieloziarnisty 700 g 20 szt. 14. Bagietka 100 g 20 szt. 15. Chleb razowy staropolski 700 g 20 szt. 16. Chleb razowy z ziarnami 700 g 20 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin zapłaty faktury - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.