eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. e. SCZANIECKIEJ W PNIEWACH -2017 ROK

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2016-12-06

Ogłoszenie nr 360466 - 2016 z dnia 2016-12-06 r.

Pniewy: SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. e. SCZANIECKIEJ W PNIEWACH -2017 ROK
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Pniewy Zespół Szkół im. Emilii Sczanieckiej, krajowy numer identyfikacyjny 000777214, ul. Wolności  10, 62-045  Pniewy, woj. wielkopolskie, państwo Polska, tel. 612910607, e-mail zespolszkolpniewy@wp.pl, bursa_szkolna_pniewy@interia.pl, faks .
Adres strony internetowej (URL):

Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne www.zespolszkolpniewy.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zespół Szkół im. E. Sczanieckiej

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

tak
www.zespolszkolpniewy.pl


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

tak
www.zespolszkolpniewy.pl


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Adres:


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. e. SCZANIECKIEJ W PNIEWACH -2017 ROK
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

nie


II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
6


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE Banany kg 1100 Arbuz (odVII-IX) kg 96 Brukselka świeża (IX) kg 60 Brzoskwinie (od V-IX) kg 112 Buraki kg 1300 Brokuły (od szt 161 bazylia doniczka szt 31 Borówki op 0,5 kg (VII, VIII) szt 5 Cebula kg 1345 Cukinia kg 15,5 Cytryna kg 180 Czosnek siatka szt 64 Fasolka szparagowa żółta (IX) kg 50 Jabłka kg 2200 Gruszka kg 146 Kalafior świeży szt 405 Kalarepa szt 143 Kapusta biała (od I-IV i IX-XII) kg 1200 Kapusta włoska szt 200 Kapusta czerwona kg 475 Kiwi szt 1400 koperek świeży PĘCZKI 1710 Kapusta pekińska -główka główka 129 Lubczyk doniczka szt 36 Marchew korzeń kg 1140 Mandarynki kg 75 Mięta doniczka szt 39 nektarynka (od V-IX) kg 46 Oregano doniczka szt 2 Ogórki zielone świeże (VII, VIII, IX) kg 140 Papryka czerwona świeża (VII, VIII, IX kg 100 Papryka żółta świeża kg 15 Pieczarki świeże kg 171 Pietruszka korzeń kg 578 Pomidory (od I-VI i od X do XII) kg 240 pomarańcza kg 195 Por kg 505,5 Rabarbar - m-c lipiec kg 5 Rzodkiewka pęczek 126 Rozmaryn doniczka szt 14 Sałata zielona główka 98 sałata lodowa główka 14 Seler korzeń kg 970 Seler naciowy 0,5 kg szt 4 Szczypiorek świeży pęczek 323 Tymianek doniczka szt 23 Truskawki - m-c lipiec kg 5 Winogrono kg 2,2 Zielona pietruszka świeża pęczek pęczek 1630 Ziemniaki jadalne kg 15000 PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, PRZYPRAWY, TŁUSZCZE, JAJA Ananas puszka 580g szt 68 Bazylia 10 g szt 24 Budyń bez cukru cykoria(śmietankowy, malinowy, czekoladowy) szt 6 Brzoskwinie puszka 840 g szt 60 Curry 30 g szt 12 Cukier kryształ op. 1 kg kg 120 Cukier puder 0,4 kg szt 2 Cukier waniliowy 32g szt 15 Cynamon 20 g szt 24 Czosnek mielony 20g szt 50 Chrzan tarty 160 g victus szt 128 Drożdże 100g szt 47 Dżem 220g(słodzony 100% sokiem typu łowicz) szt 150 Estragon 10g szt 5 Fasola "Jaś" opakowanie 500 g szt 180 Fasola drobna luz na kg kg 65 Fasola czerwona puszka 400 g szt 42 Fasola szparagowa konserwowa 0,7 szt 255 Groszek konserwowy 400g szt 20 groch połówki luz kg 100 Gałka muszkatołowa 15 g szt 7 Galaretka 75 g (truskawkowa, wisniowa, pomarańczowa) szt 10 Herbata granulowana czarna 100g szt 245 herbata owocowa saga 25 torebek szt 8 herbata mietowa 40 g, 100 % liści mięty pieprzowej szt 4 Imbir 20g szt 3 Jaja L szt 18710 Kakao extra ciemne 100 g szt 78 Kapusta czerwona 0,9 l szt 50 Kapusta kwaszona wiaderko 5 kg Wiaderko 156 Kasza wiejska 1 kg szt 402 Kasza jaglana 400 g szt 102 Kasza gryczana niepalona 400g szt 30 Kasza kukurydziana 350 g szt 1 Kaszka manna 1kg kg 28 Ketchup pikantny 205g słoik (190 g pomidorów na 100g ketchupu) szt 180 Kawa zbozowa 147 g typu anatol szt 25 Ketchup pikantny wyciskany 480g (192g pomidorów na 100g ketchupu szt 128 Kisiel bez cukru 40g szt 320 Kminek 20 g szt 10 kolendra 10 g szt 2 Koncentrat pomidorowy 30% 950g typu pudliszki szt 390 Konserwa rybna - filet z makreli w pomidorach 170g szt 65 Kukurydza konserwowa 400g szt 142 Kurkuma 10 g szt 2 Liść laurowy 80g szt 20 Lubczyk 150 g szt 119 Majeranek 300 g szt 55 Majonez dekoracyjny 700ml winiary szt 224 Makaron nitka rosołowa, świderki opakowanie 400g - 100% semolina z pszenicy durum typu sulma szt 672 makaron pełnoziarnisty świderek 400 g szt 72 Makaron drobne muszelki, kolanko, rurki, nitka spagetti, opakowanie 500g-100% semolina z pszenicy durum typu sulma szt 755 Makaron lasagne szt 12 Makaron kokardki szt 7 Makaron wstążki długie, pióra 400 g - 100% semolina z pszenicy durum szt 13 Makaron rurki 500 g szt 20 Mąka wrocławska pszenna TYP 500 op. 1kg kg 1050 Mąka orkiszowa typ 720 kg 5 Mąka tortowa typ 450 kg 24 Mąka ziemniaczana 1kg kg 15 Mąka zytnia typ 720 kg 3 Mąka ryżowa kg 1 Mąka kukurydziana kg 1 Miód naturalny 1 litr szt 210 Morela suszona 150g bez dodatku cukrów i substancji słodzących szt 2 Musztarda stołowa słoik 200g szt 135 Mus jabłkowy 720 g szt 169 Ocet jabłkowy500ml szt 120 Ocet balsamiczny 250 ml szt 1 Ogórki konserwowe 900g szt 265 Ogórki kwaszone wiaderko 3kg wiaderko 63 Ogórki małosolne 2 kg szt 13 Oregano 10g szt 40 Orzechy włoskie 100g szt 10 Oliwa butelka 5 l typu kujawska szt 201 Otręby owsiane 150g szt 4 Papryka konserwowa 900ml szt 47 Papryka mielona ostra 20g szt 276 Papryka mielona słodka 20g szt 316 Pasztet drobiowy typu profi szt 65 Proszek do pieczenia 16g szt 6 Pieprz mielony100g szt 89 Płatki kukurydziane250g typu corn flakes szt 102 Płatki bezglutenowe 250g szt 2 płatki owsiane górskie 500g szt 16 Powidła węgierkowe 310g szt 20 Przyprawa do kebabu 30 g szt 20 Przyprawa do szaszłyków 20g szt 3 pestki dyni 100g szt 3 Przyprawa do grila 20g szt 3 Ryż długoziarnisty biały opakowanie 1kg szt 500 Ryż naturalny 400g szt 53 Rodzynki 100g szt 80 Rozmaryn 15 g szt 1 Sezam 1 kg kg 16 Siemie lniane 100g szt 1 Śliwki suszone 150 g bez dodatku cukrów i substancji słodzących szt 5 Słonecznik łuskany100g szt 34 sok 100% bez dodatku cukru( jabłkowy, pomarańczowy, multiwitamina, czarna porzeczka, wieloowocowy 2 l) karton 4500 Sok 100 % w kartoniku ze słomką 0,2 szt 351 Sól spożywcza, jodowana op.1kg kg 600 sól sodowo-potasowa 350 g szt 300 Soda 60g szt 1 Tymianek 10 g szt 5 Tuńczyk w oleju 170g w kawałkach szt 40 woda ng 5 l szt 154 woda n/g 1,5l szt 36 woda n/g mineralna 0,5 l szt 246 Zioła prowansalskie 10 g szt 5 Zaprawa żurek 500ml szt 357 Ziele angielskie 15g szt 113 Żelatyna 50g szt 2 MROŻONKI, RYBY MROŻONE, PRZETWORY RYBNE Brokuły mrożone op 2 kg op 123 Brukselka mrożona op 2,5 kg op 75 Fasolka szparagowa cieta op 2,5 op 85 Fasolka żółta cała 2,5kg op 20 Groszek mrożony op 2,5 op 52 Kalafior mrożony op2 kg op 170 Makrela wędzona kg 12 Marchew mrożona op 2,5 kg op 120 Marchew z groszkiem mrożona op 2,5 kg op 149 Marchewka mini 2,5 kg op 51 Mieszanka chińska 450g szt 70 Mieszanka europejska 2,5 kg3 składnikowa (kalafior, brokuł, marchewka) op 35 Matias - śledź solony wiaderko 3kg szt 60 Pyzy drożdżowe op 9 szt op 1500 Wiśnie mrożone op 2,5 kg op 45 Truskawki mrożone op 2,5 kg op 2 Czarna porzeczka 2,5 kg op 2 Malina 2,5 kg op 2 Mieszanka kompotowa op 2,5 kg szt 6 Ryba mrozona mintaj SHP kg 200 Ryba mrożona dorsz SHP kg 210 Ryba mrozona morszczuk SHP kg 200 Ryba mrożona miruna SHP kg 225 Szpinak mrozony op2,5 kg op 19 Włoszczyzna w paski op 2,5 kg op 206 Zupa wiosenna 8 składnikowa op 2,5 kg op 32 PIECZYWO, CIASTO Bułka mała 50 g szt 4000 Bułka wieloziarnista 0,07 kg szt 8000 Bułka hamburgerowa 50g szt 287 Bułka hot-dog 50g szt 284 Bułka tarta 1 kg kg 408 Chleb wieloziarnisty 500g krojony szt 400 Chleb "7 ziaren" 0,5 kg krojony szt 74 Chleb zwykły 600g krojony szt 800 Chleb żytni 350g-krojony szt 25 Chleb multiziarno 400 g - krojony szt 24 Chleb wiejski na maślance 500g krojony szt 100 Kawiorek 350gr szt 33 Drożdżówki 100g szt 700 Babka typu poznańska kg 3 Pierniki kg 3 Rogale kg 3 Makowiec kg 3 MIĘSO I PRZETWORY Karkówka b/k kg 500 Łopatka wieprzowa b/k zmielona kg 1200 Mięso gulaszowe krojone w kostkę kg 535 Schab bk kg 1350 szynka b/k kulka kg 50 Żeberka I klasa kg 100 Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 1200 Kurczak cały świeży kg 150 Filet z indyka kg 85 Skrzydła z indyka kg 32 Porcje rosołowe świeźe kg 1200 Udo z kurczaka świeźe kg 1000 Pałka z kurczaka kg 30 Udziec z kurczaka kg 5 Boczek parzony kg 230 Kieł. biała cieńka delikatesowa 86% miesa kg 3 Kieł. typu farmerska kg 3,6 Kieł. typu kanapkowa kg 2,6 Kieł. typu słoikowa kg 7,1 Kieł. typu śląska 90% miesa kg 48 Kieł. typu zielonogórska kg 2 Kieł. typu zwyczajna kg 380 Kiełbaski pieprzowe kg 6,2 Kieł. typu żywiecka kg 22 Kieł. Typu Wiejska kg 2 Łopatka wieprzowa wędlina -73 % mięsa kg 5 Mielonka wieprz. kg 1 Mielonka zapiekana kg 1 Ogonówka parzona kg 20,5 Parówki cieńkie 85% mięsa kg 57 Polędwica typu sopocka kg 38 Polędwiczka wędzona kg 7 polędwica staropolska kg 7,5 Salami kg 0,5 Serdelki kg 28,5 szynka bamberka 73 % mięsa kg 8,5 Szynka gotowana kg 43 szynka bez wędzenia 74 % mięsa kg 21 szynka starowiejska kg 8 Szynka konserwowa kg 28 szynka pieczona 73 % mięsa kg 14 szynka polska kg 11 Szynka tyrolska kg 13 szynka wiejska kg 23 szynka wiejska wędzona 99% mięsa kg 4 szynka ze wsi 96,5 % mięsa kg 3 szynka drobiowa 85 % mięsa kg 45 Wędlina drobiowa kg 7 Szynkowa wieprzowa kg 24 Smalec kg 2 Wątrobianka kg 2 NABIAŁ Jogurt owocowy (zawartość cukru do 13,5g100g) 150g szt 1450 jogurt naturalny 180 g szt 300 jogurt naturalny z płatkami 150g szt 86 jogurt naturalny 370 g szt 130 jogurty bezlaktozowe szt 2 Kefir 390g szt 59 Masło extra 200g zaw.tłuszcz.82% szt 2760 Mleko 2% pasteryzowane butelka 1 ltr l 630 mleko karton 2 % szt 990 Maślanka typu mrągowska 1 l szt 68 Mleko sojowe 1 l kartonik szt 3 Ser smażony 200g szt 143 ser feta 270 g szt 40 Ser topiony bloczki 100g szt 15 Ser almette 150 g szt 250 Ser kanapkowy 150 g szt 175 ser mascarpone 250g szt 2 ser pleśniowy camembert szt 11 Serek homogenizowany poznański200g szt 10 Ser mozarella 125 g szt 15 Sery żółte różne zaw. tłuszcz. nie mniej niż 40%( salami, gouda) kg 165 Sery żółte różne zaw. tłuszcz. nie mniej niż 40%( królewski, rolada ustrzycka) kg 165 Śmietana słodka 12% 0,5 l- kartonik szt 687 Śmietana kremówka 30 % 250 ml-kartonik szt 40 Śmietana zakwaszana 18% 200g szt 1066 Gzik Wielkopolski 200 g szt 100 Twarożek wiejski 200g szt 100 Twaróg extra śmietankowy mielony kg 500 Twaróg wędzony zaw.tłuszcz.26% kg 11

II.5) Główny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty
Dodatkowe kody CPV:03200000-3, 15100000-9, 15131100-6, 15110000-2, 15131500-0, 15331100-8, 15229000-9, 15000000-8, 15830000-5, 15610000-7, 15851100-9, 15872400-5, 15981000-8, 15320000-7, 15811000-6, 15810000-9, 15511000-3
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: tak
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: ZAMAWIAJĄCY PRZEWIDUJE ZAMÓWIENIA UZUPEŁNIAJĄCE DO WYSOKOŚCI 20% ZAMÓWIENIA PODSTAWOWEGO
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:

data rozpoczęcia: 02/01/2017 data zakończenia: 31/12/2017


II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: O UDZIELENIE ZANÓWIENIA MOGĄ UBIEGAC SIE WYKONAWCY KTÓRZY SPEŁNIAJĄ WARUNKI WYNIKAJĄCE Z ART. 22 UST 1-3 USTAWY PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH ORAZ NIE PODLEGAJĄ WYKLUCZENIU Z POSTĘPOWANIA O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA NA PODSTAWIE ART 24, ZAMAWIAJACY WYMAGA ZŁOZENIA PODPISANEGO OŚWIADCZENIA ZTANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 I 3 DO siwz
Informacje dodatkowe Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: ZAMAWIAJĄCY WYMAGA ZŁOŻENIA PODPISANEGO OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: ZAMAWIAJĄCY WYMAGA ZŁOŻENIA PODPISANEGO OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: nie
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp tak
Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

nie


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

nie


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Aukcja wieloetapowa

etap nrczas trwania etapu

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria

KryteriaZnaczenie
cena najniższa100


IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Licytacja wieloetapowa

etap nrczas trwania etapu

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie

Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
DOPUSZCZALNE ZMIANY POSTANOWIEŃ UMOWY ORAZ OKREŚLENIE WARUNKÓW ZMIAN ZGODNIE Z ZAPISAMI PROJEKTU UMOWY STANOWIĄCEJ ZAŁĄCZNIK NR 4 DO siwz
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 14/12/2016, godzina: 9:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> POLSKI
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: 13/01/2017
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: A    Nazwa: WARZYWA I OWOCE

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Banany kg 1100 Arbuz (odVII-IX) kg 96 Brukselka świeża (IX) kg 60 Brzoskwinie (od V-IX) kg 112 Buraki kg 1300 Brokuły (od szt 161 bazylia doniczka szt 31 Borówki op 0,5 kg (VII, VIII) szt 5 Cebula kg 1345 Cukinia kg 15,5 Cytryna kg 180 Czosnek siatka szt 64 Fasolka szparagowa żółta (IX) kg 50 Jabłka kg 2200 Gruszka kg 146 Kalafior świeży szt 405 Kalarepa szt 143 Kapusta biała (od I-IV i IX-XII) kg 1200 Kapusta włoska szt 200 Kapusta czerwona kg 475 Kiwi szt 1400 koperek świeży PĘCZKI 1710 Kapusta pekińska -główka główka 129 Lubczyk doniczka szt 36 Marchew korzeń kg 1140 Mandarynki kg 75 Mięta doniczka szt 39 nektarynka (od V-IX) kg 46 Oregano doniczka szt 2 Ogórki zielone świeże (VII, VIII, IX) kg 140 Papryka czerwona świeża (VII, VIII, IX kg 100 Papryka żółta świeża kg 15 Pieczarki świeże kg 171 Pietruszka korzeń kg 578 Pomidory (od I-VI i od X do XII) kg 240 pomarańcza kg 195 Por kg 505,5 Rabarbar - m-c lipiec kg 5 Rzodkiewka pęczek 126 Rozmaryn doniczka szt 14 Sałata zielona główka 98 sałata lodowa główka 14 Seler korzeń kg 970 Seler naciowy 0,5 kg szt 4 Szczypiorek świeży pęczek 323 Tymianek doniczka szt 23 Truskawki - m-c lipiec kg 5 Winogrono kg 2,2 Zielona pietruszka świeża pęczek pęczek 1630 Ziemniaki jadalne kg 15000
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1, 03200000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
najniższa cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: B    Nazwa: MIĘSO I PRZETWORY

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:MIĘSO I PRZETWORY Karkówka b/k kg 500 Łopatka wieprzowa b/k zmielona kg 1200 Mięso gulaszowe krojone w kostkę kg 535 Schab bk kg 1350 szynka b/k kulka kg 50 Żeberka I klasa kg 100 Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 1200 Kurczak cały świeży kg 150 Filet z indyka kg 85 Skrzydła z indyka kg 32 Porcje rosołowe świeźe kg 1200 Udo z kurczaka świeźe kg 1000 Pałka z kurczaka kg 30 Udziec z kurczaka kg 5 Boczek parzony kg 230 Kieł. biała cieńka delikatesowa 86% miesa kg 3 Kieł. typu farmerska kg 3,6 Kieł. typu kanapkowa kg 2,6 Kieł. typu słoikowa kg 7,1 Kieł. typu śląska 90% miesa kg 48 Kieł. typu zielonogórska kg 2 Kieł. typu zwyczajna kg 380 Kiełbaski pieprzowe kg 6,2 Kieł. typu żywiecka kg 22 Kieł. Typu Wiejska kg 2 Łopatka wieprzowa wędlina -73 % mięsa kg 5 Mielonka wieprz. kg 1 Mielonka zapiekana kg 1 Ogonówka parzona kg 20,5 Parówki cieńkie 85% mięsa kg 57 Polędwica typu sopocka kg 38 Polędwiczka wędzona kg 7 polędwica staropolska kg 7,5 Salami kg 0,5 Serdelki kg 28,5 szynka bamberka 73 % mięsa kg 8,5 Szynka gotowana kg 43 szynka bez wędzenia 74 % mięsa kg 21 szynka starowiejska kg 8 Szynka konserwowa kg 28 szynka pieczona 73 % mięsa kg 14 szynka polska kg 11 Szynka tyrolska kg 13 szynka wiejska kg 23 szynka wiejska wędzona 99% mięsa kg 4 szynka ze wsi 96,5 % mięsa kg 3 szynka drobiowa 85 % mięsa kg 45 Wędlina drobiowa kg 7 Szynkowa wieprzowa kg 24 Smalec kg 2 Wątrobianka kg 2
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9, 15131100-6, 15110000-2, 15131500-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
najniższa cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: C    Nazwa: MROŻONKI I RYBY MROZONE

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:MROŻONKI, RYBY MROŻONE, PRZETWORY RYBNE Brokuły mrożone op 2 kg op 123 Brukselka mrożona op 2,5 kg op 75 Fasolka szparagowa cieta op 2,5 op 85 Fasolka żółta cała 2,5kg op 20 Groszek mrożony op 2,5 op 52 Kalafior mrożony op2 kg op 170 Makrela wędzona kg 12 Marchew mrożona op 2,5 kg op 120 Marchew z groszkiem mrożona op 2,5 kg op 149 Marchewka mini 2,5 kg op 51 Mieszanka chińska 450g szt 70 Mieszanka europejska 2,5 kg3 składnikowa (kalafior, brokuł, marchewka) op 35 Matias - śledź solony wiaderko 3kg szt 60 Pyzy drożdżowe op 9 szt op 1500 Wiśnie mrożone op 2,5 kg op 45 Truskawki mrożone op 2,5 kg op 2 Czarna porzeczka 2,5 kg op 2 Malina 2,5 kg op 2 Mieszanka kompotowa op 2,5 kg szt 6 Ryba mrozona mintaj SHP kg 200 Ryba mrożona dorsz SHP kg 210 Ryba mrozona morszczuk SHP kg 200 Ryba mrożona miruna SHP kg 225 Szpinak mrozony op2,5 kg op 19 Włoszczyzna w paski op 2,5 kg op 206 Zupa wiosenna 8 składnikowa op 2,5 kg op 32
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331100-8, 15229000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
najniższa cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: D    Nazwa: PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, TŁUSZCZE, JAJA, PRZYPRAWY I INNE

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, PRZYPRAWY, TŁUSZCZE, JAJA Ananas puszka 580g szt 68 Bazylia 10 g szt 24 Budyń bez cukru cykoria(śmietankowy, malinowy, czekoladowy) szt 6 Brzoskwinie puszka 840 g szt 60 Curry 30 g szt 12 Cukier kryształ op. 1 kg kg 120 Cukier puder 0,4 kg szt 2 Cukier waniliowy 32g szt 15 Cynamon 20 g szt 24 Czosnek mielony 20g szt 50 Chrzan tarty 160 g victus szt 128 Drożdże 100g szt 47 Dżem 220g(słodzony 100% sokiem typu łowicz) szt 150 Estragon 10g szt 5 Fasola "Jaś" opakowanie 500 g szt 180 Fasola drobna luz na kg kg 65 Fasola czerwona puszka 400 g szt 42 Fasola szparagowa konserwowa 0,7 szt 255 Groszek konserwowy 400g szt 20 groch połówki luz kg 100 Gałka muszkatołowa 15 g szt 7 Galaretka 75 g (truskawkowa, wisniowa, pomarańczowa) szt 10 Herbata granulowana czarna 100g szt 245 herbata owocowa saga 25 torebek szt 8 herbata mietowa 40 g, 100 % liści mięty pieprzowej szt 4 Imbir 20g szt 3 Jaja L szt 18710 Kakao extra ciemne 100 g szt 78 Kapusta czerwona 0,9 l szt 50 Kapusta kwaszona wiaderko 5 kg Wiaderko 156 Kasza wiejska 1 kg szt 402 Kasza jaglana 400 g szt 102 Kasza gryczana niepalona 400g szt 30 Kasza kukurydziana 350 g szt 1 Kaszka manna 1kg kg 28 Ketchup pikantny 205g słoik (190 g pomidorów na 100g ketchupu) szt 180 Kawa zbozowa 147 g typu anatol szt 25 Ketchup pikantny wyciskany 480g (192g pomidorów na 100g ketchupu szt 128 Kisiel bez cukru 40g szt 320 Kminek 20 g szt 10 kolendra 10 g szt 2 Koncentrat pomidorowy 30% 950g typu pudliszki szt 390 Konserwa rybna - filet z makreli w pomidorach 170g szt 65 Kukurydza konserwowa 400g szt 142 Kurkuma 10 g szt 2 Liść laurowy 80g szt 20 Lubczyk 150 g szt 119 Majeranek 300 g szt 55 Majonez dekoracyjny 700ml winiary szt 224 Makaron nitka rosołowa, świderki opakowanie 400g - 100% semolina z pszenicy durum typu sulma szt 672 makaron pełnoziarnisty świderek 400 g szt 72 Makaron drobne muszelki, kolanko, rurki, nitka spagetti, opakowanie 500g-100% semolina z pszenicy durum typu sulma szt 755 Makaron lasagne szt 12 Makaron kokardki szt 7 Makaron wstążki długie, pióra 400 g - 100% semolina z pszenicy durum szt 13 Makaron rurki 500 g szt 20 Mąka wrocławska pszenna TYP 500 op. 1kg kg 1050 Mąka orkiszowa typ 720 kg 5 Mąka tortowa typ 450 kg 24 Mąka ziemniaczana 1kg kg 15 Mąka zytnia typ 720 kg 3 Mąka ryżowa kg 1 Mąka kukurydziana kg 1 Miód naturalny 1 litr szt 210 Morela suszona 150g bez dodatku cukrów i substancji słodzących szt 2 Musztarda stołowa słoik 200g szt 135 Mus jabłkowy 720 g szt 169 Ocet jabłkowy500ml szt 120 Ocet balsamiczny 250 ml szt 1 Ogórki konserwowe 900g szt 265 Ogórki kwaszone wiaderko 3kg wiaderko 63 Ogórki małosolne 2 kg szt 13 Oregano 10g szt 40 Orzechy włoskie 100g szt 10 Oliwa butelka 5 l typu kujawska szt 201 Otręby owsiane 150g szt 4 Papryka konserwowa 900ml szt 47 Papryka mielona ostra 20g szt 276 Papryka mielona słodka 20g szt 316 Pasztet drobiowy typu profi szt 65 Proszek do pieczenia 16g szt 6 Pieprz mielony100g szt 89 Płatki kukurydziane250g typu corn flakes szt 102 Płatki bezglutenowe 250g szt 2 płatki owsiane górskie 500g szt 16 Powidła węgierkowe 310g szt 20 Przyprawa do kebabu 30 g szt 20 Przyprawa do szaszłyków 20g szt 3 pestki dyni 100g szt 3 Przyprawa do grila 20g szt 3 Ryż długoziarnisty biały opakowanie 1kg szt 500 Ryż naturalny 400g szt 53 Rodzynki 100g szt 80 Rozmaryn 15 g szt 1 Sezam 1 kg kg 16 Siemie lniane 100g szt 1 Śliwki suszone 150 g bez dodatku cukrów i substancji słodzących szt 5 Słonecznik łuskany100g szt 34 sok 100% bez dodatku cukru( jabłkowy, pomarańczowy, multiwitamina, czarna porzeczka, wieloowocowy 2 l) karton 4500 Sok 100 % w kartoniku ze słomką 0,2 szt 351 Sól spożywcza, jodowana op.1kg kg 600 sól sodowo-potasowa 350 g szt 300 Soda 60g szt 1 Tymianek 10 g szt 5 Tuńczyk w oleju 170g w kawałkach szt 40 woda ng 5 l szt 154 woda n/g 1,5l szt 36 woda n/g mineralna 0,5 l szt 246 Zioła prowansalskie 10 g szt 5 Zaprawa żurek 500ml szt 357 Ziele angielskie 15g szt 113 Żelatyna 50g szt 2
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15830000-5, 15610000-7, 15851100-9, 15872400-5, 15981000-8, 15320000-7
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
najniższa cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: E    Nazwa: PIECZYWO

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:PIECZYWO, CIASTO Bułka mała 50 g szt 4000 Bułka wieloziarnista 0,07 kg szt 8000 Bułka hamburgerowa 50g szt 287 Bułka hot-dog 50g szt 284 Bułka tarta 1 kg kg 408 Chleb wieloziarnisty 500g krojony szt 400 Chleb "7 ziaren" 0,5 kg krojony szt 74 Chleb zwykły 600g krojony szt 800 Chleb żytni 350g-krojony szt 25 Chleb multiziarno 400 g - krojony szt 24 Chleb wiejski na maślance 500g krojony szt 100 Kawiorek 350gr szt 33 Drożdżówki 100g szt 700 Babka typu poznańska kg 3 Pierniki kg 3 Rogale kg 3 Makowiec kg 3
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811000-6, 15810000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
najniższa cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: F    Nazwa: NABIAŁ

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:NABIAŁ Jogurt owocowy (zawartość cukru do 13,5g100g) 150g szt 1450 jogurt naturalny 180 g szt 300 jogurt naturalny z płatkami 150g szt 86 jogurt naturalny 370 g szt 130 jogurty bezlaktozowe szt 2 Kefir 390g szt 59 Masło extra 200g zaw.tłuszcz.82% szt 2760 Mleko 2% pasteryzowane butelka 1 ltr l 630 mleko karton 2 % szt 990 Maślanka typu mrągowska 1 l szt 68 Mleko sojowe 1 l kartonik szt 3 Ser smażony 200g szt 143 ser feta 270 g szt 40 Ser topiony bloczki 100g szt 15 Ser almette 150 g szt 250 Ser kanapkowy 150 g szt 175 ser mascarpone 250g szt 2 ser pleśniowy camembert szt 11 Serek homogenizowany poznański200g szt 10 Ser mozarella 125 g szt 15 Sery żółte różne zaw. tłuszcz. nie mniej niż 40%( salami, gouda) kg 165 Sery żółte różne zaw. tłuszcz. nie mniej niż 40%( królewski, rolada ustrzycka) kg 165 Śmietana słodka 12% 0,5 l- kartonik szt 687 Śmietana kremówka 30 % 250 ml-kartonik szt 40 Śmietana zakwaszana 18% 200g szt 1066 Gzik Wielkopolski 200 g szt 100 Twarożek wiejski 200g szt 100 Twaróg extra śmietankowy mielony kg 500 Twaróg wędzony zaw.tłuszcz.26% kg 11
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15511000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
najnizsza cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.