Ogłoszenie nr 358512 - 2016 z dnia 2016-12-05 r.
Bystrzyca Kłodzka: Dostawa artykułów spożywczych w 2017 rokuCPV
15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, krajowy numer identyfikacyjny
31054500000, ul.
ul. Górna
23,
57500
Bystrzyca Kłodzka, woj.
dolnośląskie, państwo
Polska, tel.
0-74 8110555, e-mail
dpsbystrzyca@wp.pl, faks
0-74 8110550.
Adres strony internetowej (URL): www.dps.bystrzyca.bip-info.org
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
nie
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
www.dps.bystrzyca.bip-info.org
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
nie
adres
nie
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
Ofertę należy złożyć w formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. - Prawo pocztowe (Dz. U. poz. 1529 oraz z 2015r. poz. 1830), osobiście lub za pośrednictwem posłańca.
Adres:
Dom Pomocy Społecznej w Bystrzycy Kłodzkiej 57-500 Bystrzyca Kłodzka ul.Górna 23
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
nie
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych w 2017 rokuCPV 15000000-8 Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
Numer referencyjny: DPS.AG.2710.1.2016
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
7
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Część I - Drób CPV 15111200-6; Wieprzowina CPV 15113000-3 Część II CPV 15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie Część III CPV 15500000-3 Produkty mleczarskie Część IV CPV 03142500-3 Jaja, CPV 15800000-6 Różne produkty spożywcze CPV 15400000-2 Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne; CPV 15600000-4 Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Część V CPV 15810000-9 Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Część VI CPV 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty Część VII CPV 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane
II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
,
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
data zakończenia: 31/12/2017
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy nie podlegający wykluczeniu, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące zdolności technicznej i zawodowej umożliwiającej należyte wykonanie zamówienia. Zamawiający określi minimalny poziom spełniania tych warunków poprzez wskazanie środków dowodowych jakie wykonawcy obowiązani będą przedłożyć na potwierdzenie warunków.O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie wcześniej niż w okresie 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres działalności jest krótszy w tym okresie, wykonali co najmniej 1 dostawę odpowiadającą wartością, ilością i asortymentem szczegółowemu spisowi przedmiotu zamówienia części przedmiotu zamówienia, na którą składana jest oferta.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
nie
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu zamawiający może wezwać wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie, aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu określonych w pkt 5.2 SIWZ. Zamawiający może żądać od Wykonawcy wykazu, zgodnie z załącznikiem nr 11, zawierającego co najmniej 1 dostawę odpowiadającą wartością, ilością i asortymentem szczegółowemu spisowi przedmiotu zamówienia części przedmiotu zamówienia, na którą składana jest oferta, wykonanych lub wykonywanych w okresie 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres działalności jest krótszy w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin | 40 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zmiana cen w trakcie związania umową dopuszczalna jest wyłącznie po ogłoszeniu wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem za dany kwartał 2017r komunikatem Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego w Monitorze Polskim, jeżeli wskaźnik ten wzrośnie lub zmaleje o minimum 3%. Cena danych towarów może być w takim przypadku zmniejszona lub zwiększona o tyle procent o ile wzrośnie lub ulegnie zmniejszeniu wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem za dany kwartał roku 2017r.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 13/12/2016, godzina: 11:45,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: I
Nazwa: Drób Wieprzowina
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Kurczaki
800 kg
Nogi z kurcząt
585 kg
Filet z kurczaka
160 kg
Wątroba drobiowa
95 kg
Łopatka b/k
650 kg
Mięso wieprzowe od szynki
120 kg
Karczek b/k
115 kg
Schab b/k
180 kg
Żeberka wieprzowe
70 kg
Filet z indyka
170 kg
Mięso gulaszowe z indyka
170 kg
Kości wieprzowe
120 kg
Porcje rosołowe
130 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111200-6, 15113000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin | 40 |
Część nr: II
Nazwa: Produkty mięsno-wędliniarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Szynka indycza
80 kg
Pieczeń dietetyczna
120 kg
Salceson z indyka
50kg
Krakowska z indyka
46 kg
Szynka wieprzowa wiejska
67 kg
Smaczek w galarecie
60 kg
Baleron
35 kg
Polędwica sopocka
100 kg
Polędwica drobiowa
50 kg
Szynka konserwowa wieprzowa
100 kg
Szynka konserwowa drobiowa
60 kg
Schab biały - wędlina
14 kg
Rolada z kurczaka
20 kg
Pasztet kremowy drobiowy
60 kg
Pasztet kremowy wieprzowy
85 kg
Pasztet zapiekany
190 kg
Pasztet drobiowy 50g, bez konserwantów, bez glutaminianu, bez wieprzowiny
2200 szt
Kaszanka
90kg
Salceson włoski
80 kg
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
25kg
Kiełbasa szynkowa drobiowa
25 kg
Kiełbasa żywiecka
75 kg
Kiełbasa śląska
100kg
Kiełbasa domowej roboty/wiejska
105 kg
Kiełbasa podwawelska
145 kg
Kiełbasa biała parzona
100 kg
Ogonówka
82 kg
Serdelki wieprzowe
160 kg
Parówki drobiowe
215 kg
Boczek wędzony
100 kg
Konserwa mięsna 330g
(zawartość mięsa wieprzowego min. 90%)
85 szt
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin | 40 |
Część nr: III
Nazwa: Produkty mleczarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Mleko 2%
10424l
Mleko w proszku
(zawartość tłuszczu min.26%)
80 kg
Śmietana 12%
440 l
Masło roślinne w kostce 250g
553kg
Masło śmietankowe ekstra w kostce 200g
370 kg
Margaryna do pieczenia ciast w kostce 250 g (typu Palma z murzynkiem)
20 kg
Margaryna do smażenia w kostce 250g
150 kg
Twaróg
500 kg
Serek/twaróg śmietankowy
55 kg
Ser topiony
różne smaki
85 kg
Ser topiony krążki
215 op
Ser topiony blok 100g
870 szt
Ser żółty podpuszczkowy, pełnotłusty ( (zawartość tłuszczu min.40%)
250 kg
Serek twarogowo-śmietankowy w porcji
(typu kiri, naturek)
230 op
Serek twarogowo-śmietankowy w porcji wielosmakowy 20g
(typu tartare )
1300 szt
Serek smakowy 120g
1500 szt
Serek wiejski 150 g
2000 szt
Serek homogenizowany waniliowy 150 g
50 szt
Kefir 150g
300 szt
Jogurt owocowy 130g
1000 szt
Jogurt naturalny 150 g
1500 szt
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3, 15431000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin | 40 |
Część nr: IV
Nazwa: różne rodukty spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jaja (L 63g-73g)
21550 szt
Olej 1l
368 szt
Olej 0,5 l
44 szt
Ryż
235 kg
Mąka pszenna typ 500
615 kg
Płatki owsiane 0,5 kg
160 szt
Kasza manna
90 kg
Kasza kukurydziana
40 kg
Kasza gryczana
63 kg
Kasza jęczmienna
80 kg
Kleik ryżowy 300g
5 op
Mąka ziemniaczana
55 kg
Cukier kryształ
1530 kg
Cukier puder
10 kg
Sól
226 kg
Herbata czarna granulowana 100g
1120 szt
Kawa zbożowa 1 kg
240 szt
Makaron różny
360 kg
Zacierka babuni 250g
35 op
Ocet 1l
75 szt
Musztarda stołowa
180 g
335 szt
Cynamon 20 g
75 szt
Przyprawa do piernika 20 g
10 szt
Gałka muszkatołowa 25g
14 szt
Soda oczyszczona 70 g
10 szt
Proszek do pieczenia 40g
25 szt
Cukier waniliowy 30g
380 szt
Ketchup łagodny 0,5kg
290 szt
Kalafior mrożony
120 kg
Brokuł mrożony
60 kg
Fasolka szparagowa mrożona
40 kg
Dżem 330g
2300 szt
Syrop owocowy 330ml
80 szt
Miód naturalny 25 g
2170 szt
Miód wielokwiatowy 330g
24 szt
Kwasek cytrynowy 20g
70 szt
Kakao naturalne 200g
125 szt
Czekolada mleczna100g
100 szt
Wafelki kakaowe bez polewy 28g
1400 szt
Rodzynki w czekoladzie mlecznej 150g
100 op
Napój owocowy 200ml
100 szt
Ciastka - biszkopty z galaretką w czekoladzie 130g (typu delicje)
100 op
Batonik czekoladowy nadziewany 50 g
(typu Pawełek)
90 szt
Batonik biszkoptowy z nadzieniem
(typu 7 days)
550 szt
Chrzan w słoikach
60 szt
Kukurydza konserwowa
130 szt
Imbir 20g
15 szt
Groszek konserwowy
65 szt
Koncentrat pomidorowy 30% 200g
120 szt
Sok pomidorowy 1l
100 szt
Biszkopty 150 g
5 op
Suchary 285g
10 op
Wiórka kokosowe 100g
10 op
Galaretka owocowa w proszku
10 szt
Śmietana w proszku (typu śnieżka )
6 szt
Goździki
10 op
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6, 03142500-3,
15400000-2,
15600000-4
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin | 40 |
Część nr: V
Nazwa: pieczywo świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Chleb pszenny krojony 0,6kg
8755szt.
Bułka paryska krojona
0,4 kg
7877 szt.
Chleb graham krojony
0,5 kg
2210 szt.
Bułki drożdżowe 120g
965 szt.
Pączki
230 szt.
Babka piaskowa
36 kg
Część VI CPV 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty
Część VII CPV 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin | 40 |
Część nr: VI
Nazwa: owoce, warzywa i podobne produkty
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ziemniaki
9000 kg
Ziemniaki młode (czerwiec, lipiec, sierpień)
2800 kg
Kapusta biała
275 kg
Kapusta młoda
145 szt
Kapusta pekińska
282 kg
Kapusta kiszona
340 kg
Kapusta czerwona
325 kg
Kapusta włoska
118 szt
Seler korzeń
200 kg
Seler młody z nacią
10 szt
Pietruszka korzeń
203 kg
Marchew
1500 kg
Sałata
430 szt
Burak czerwony
595 kg
Botwina pęczek
35 szt
Por kg
50 kg
Por szt.
100 szt
Papryka czerwona
50 kg
Pieczarki
80 kg
Cukinia
10 kg
Ogórek zielony
VI-IX
200 kg
Ogórek zielony X-VI
170 kg
Kalafior (min.500g)
VI-IX
120 szt
Brokuł (min.500g)
VI-IX
50 szt
Fasolka szparagowa
15 kg
Czosnek kg
10 kg
Czosnek szt
20 szt
Rzodkiewka-pęczek
600 szt
Szczypior-pęczek
400 szt
Koper zielony-pęczek
240 szt
Pietruszka natka-pęczek
160 szt
Cebula
350 kg
Pomidor czerwiec-wrzesień
400 kg
Pomidor październik-maj
300 kg
Sałatki warzywne konserwowe 900g
30 szt
Sałatka szwedzka 900g
50 szt
Ogórki kiszone
95 kg
Ogórki małosolne
20 kg
Szczaw konserwowy 330g
40 szt
Papryka konserwowa 900g
120 szt
Ogórki konserwowe 900g
300 szt
Pieczarki konserwowe
900g
8 szt
Fasola sucha
60 kg
Groch suchy
26 kg
Jabłka
500 kg
Cytryny
45 kg
Banany
330 kg
Mandarynka
46 kg
Nektaryna
16 kg
Brzoskwinia puszka
15 szt
Kiwi kg
37 kg
Kiwi koszyk
6 szt
Susz owocowy - mieszanka 250g
15 op
Grzyby suszone - podgrzybek
0,5 k
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin | 40 |
Część nr: VII
Nazwa: ryby przetworzone i koserwowane
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Filet mrożony z miruny,
bez skóry, 110-170g shaterrpack
300 kg
Makrela wędzona
86 kg
Konserwa rybna w pomidorach 330g
592 szt
Śledzie matias
50 kg
Sałatka-krajanka śledziowa
100 kg
Masełko rybne
15 kg
Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym konserwa 170g
555 szt
Karp żywy
12 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 60 |
termin | 40 |
INNE PRZETARGI Z BYSTRZYCY KŁODZKIEJ
- Stabilizacja w miejscu budowy drogi leśnej w leśnictwie Niedźwiedź, droga p.poż. nr 45 o długości ok. 961 m
- ZP/DAGZ/01/2024
- Miejska Trasa Spacerowa: budowa wyodrębnionego odcinka traktu spacerowego (etap Va) oraz przebudowa oświetlenia fortyfikacji obronnych przy ul. Międzyleśnej w Bystrzycy Kłodzkiej.
- Zakup i dostawa tuszy i tonerów oraz materiałów eksploatacyjnych na lata 2024-2025
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa mięsa na potrzeby spółki Fabryka Wody Sp. z o.o. w Szczecinie
- Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych do SP ZOZ Sanatorium Uzdrowiskowego "Bristol" MSWiA w Kudowie-Zdroju.
- Dostawa różnych produktów spożywczych w 2 pakietach- powtórzenie
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkoleniowo -Wypoczynkowego Malinówka
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych oraz napojów na potrzeby obsługi konferencji i spotkań w Centralnym Biurze Antykorupcyjnym.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej dla Dorosłych "Prząśnik" w Brenniku w drugiej tercji roku 2024
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.