eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Zakwaterowanie z wyżywieniem i wynajem Sal szkoleniowych dla studentów Politechniki Warszawskiej podczas wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego w dniach 11-13 grudnia 2015. Nr postępowaniaZP/U/KK/50/2015

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-12-04

Warszawa: Zakwaterowanie z wyżywieniem i wynajem Sal szkoleniowych dla studentów Politechniki Warszawskiej podczas wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego w dniach 11-13 grudnia 2015. Nr postępowania: ZP/U/KK/50/2015
Numer ogłoszenia: 331160 - 2015; data zamieszczenia: 04.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 271610 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Warszawska, Pl. Politechniki 1, 00-661 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 2346206, 2346630, faks 022 2346217, 6286075.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakwaterowanie z wyżywieniem i wynajem Sal szkoleniowych dla studentów Politechniki Warszawskiej podczas wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego w dniach 11-13 grudnia 2015. Nr postępowania: ZP/U/KK/50/2015.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakwaterowanie z wyżywieniem i wynajem Sal szkoleniowych dla studentów Politechniki Warszawskiej podczas wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego w dniach 11-13 grudnia 2015. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 2.1. Położenie ośrodka w odległości do 110 km (w linii prostej) od Gmachu Głównego Politechniki Warszawskiej, pl. Politechniki 1 w Warszawie.; 2.2. Ośrodek winien znajdować się poza terenem Warszawy; 2.3. Ośrodek zostanie udostępniony na wyłączność. 2.4. Bezpłatne miejsce parkingowe dla trzech autokarów w terminie 11-13.12.2015r. 2.5. Terminy zakwaterowania: 2.5.1. zakwaterowanie: 11.12.2015r. około godz.: 20:00; 2.5.2. wykwaterowanie : 13.12.2015r. około godz.: 17:00 2.6. Zakwaterowanie grupy 155osób. 2.6.1. pokoje max. czteroosobowe (1-2-3-4 osobowych); 2.6.2. wszystkie pokoje na terenie jednego ośrodka; 2.6.3. wszystkie łóżka jednoosobowe; 2.6.4. łazienka w każdym pokoju/segmencie (dopuszczalne segmenty złożone z trzech pokoi); 2.6.5. WiFi na terenie całego ośrodka. 2.7. Ośrodek musi być wyposażony w sale konferencyjne. 2.7.1. udostępnienie w dniu 11.12.2015 r. dużej sali (na min 100 osób) ze sprzętem nagłaśniającym i mikrofonem na czas szkolenia; 2.7.2. udostępnienie w dniu 12-13.12.2015 r. od sześciu do ośmiu Sal szkoleniowych na około 20 osób każda, z możliwością użycia rzutnika i flipcharta; 2.7.3. rzutnik zapewnia Zamawiający; 2.7.4. wszystkie sale muszą znajdować się w jednym budynku; 2.7.5. udostępnienie w nocy z 12-13.12.2015 r. sali na imprezę integracyjną ze sprzętem nagłaśniającym i mikrofonem, która pomieści 150 osób; 2.7.6. udostępnienie wszystkich Sal szkoleniowych wliczone w cenę zamówienia. 2.8. Wyżywienie zapewnione przez Ośrodek: 2.8.1. PIĄTEK 11.12.2015 r. Kolacja godz.20:00 MENU: Dania: leczo z ryżem (osobno podane), ryż z jabłkiem prażonym + śmietana, masło, wędlina, minimum dwa rodzaje sałatek, ser żółty, pikle warzywne, pomidor, ogórek, dżem, pieczywo mieszane Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy. 2.8.2. SOBOTA 12.12.2015 r. Śniadanie godz.09:00 MENU: Dania: mleko, płatki (kukurydziane, musli, itp.), jogurty, wędlina, ser żółty, jajecznica z szynką, parówki na ciepło, ketchup, musztarda, twarożek z rzodkiewką, twarożek z brzoskwinią, sałatka, pikle warzywne, pomidor, ogórek, dżem, pieczywo mieszane, masło. Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy; Obiad godz.14:00 MENU: Dania: zupa żurek z jajkiem i białą kiełbasą, kluski śląskie, schab duszony z sosem, bukiet surówek (2 gatunki), Napoje: kompot. Deser na każdym stole (na około 10 osób) postawiony talerz z owocami (jabłka, banany, mandarynki, winogrona); Kolacja godz.19:00 MENU: Dania: pierogi trzy rodzaje (z mięsem, kapustą i grzybami oraz na słodko), masło, wędlina, ser żółty, minimum dwa rodzaje sałatek (jedna z brokułem), pikle warzywne, pomidor, ogórek, pieczywo mieszane. Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy. 2.8.3. NIEDZIELA 13.12.2015 r. Śniadanie godz.10:00 MENU: Dania: mleko, płatki (kukurydziane, musli, itp.), jogurt, masło, wędlina, ser żółty, krokiety z mięsem i pieczarkami, naleśniki z serem, naleśniki z dżemem, twarożek z ananasem, twarożek ze szczypiorkiem, sałatka, pikle warzywne, pomidor, ogórek, dżem, pieczywo mieszane. Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy. Obiad godz.15:00 MENU: Dania: rosół z makaronem, ziemniaki z koperkiem, kotlet drobiowy panierowany, warzywa gotowane. Napoje: kompot. Deser na każdym stole (na około 10 osób) postawiony talerz z owocami (jabłka, banany, mandarynki, winogrona). 3. Śniadania oraz kolacje podawane w formie szwedzkiego stołu. Obiad serwowany lub wydawany z okienka 4. Możliwość zamówienia wyżywienia wegetariańskiego zamiast mięsnego w cenie pobytu. 5. Wykonawca zobowiązuje się do zapewnienia posiłków zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 ze zm.) oraz ustawą z dnia 11 maja 2001r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2001r. Nr 63 poz. 634 ze zm.); 6. Wykonawca zapewnia, że dostarczone posiłki, sposób ich wykonania oraz podania odpowiadają i są zgodne z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności oraz żywienia zbiorowego; 7. Wykonawca odpowiada przed Zamawiającym za jakość wszystkich podanych posiłków oraz przekąsek; 8. Pozostałe warunki, jakim ma odpowiadać wykonany przedmiot zamówienia, zawarte są w Polskich Normach lub PN przenoszących normy europejskie, bądź normach innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.24.10.00 - Usługi w zakresie ośrodków wypoczynkowych .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.11.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury, ul. Przy Rondzie 5, 31-547 Kraków, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 30555,56 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 43620,10

  • Oferta z najniższą ceną: 43620,10 / Oferta z najwyższą ceną: 54727,36

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.