eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Tczewie w 2015 r.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-10-01

Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Tczewie w 2015 r.
Numer ogłoszenia: 325114 - 2014; data zamieszczenia: 01.10.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.pomorska.ohp.pl/

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: instytucja rynku pracy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Tczewie w 2015 r..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. UWAGA WAŻNE !!! Dokumenty należy składać w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę. 2. UWAGA WAŻNE !!! Pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy musi być złożone w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem (kopia pełnomocnictwa powinna być poświadczona notarialnie). 3. UWAGA WAŻNE !!! Niedopuszczalne jest zmienianie asortymentu w formularzach cenowych np. wpisywanie asortymentów o innej gramaturze, innej ilości, itp. Dokonanie wszelkich zmian w formularzach cenowych będzie skutkowało odrzuceniem oferty wykonawcy na podstawie art. 89 ust 1 pkt. 2 uPzP. 4. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla OSiW w Tczewie od 1 stycznia 2015 r. do dnia 31 grudnia 2015 roku do: Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie, ul. Sobieskiego 10. 5. Przedmiot zamówienia podzielono na 27 zadań częściowych: Zadanie nr 1 - owoce świeże Zadanie nr 2 - owoce przetworzone Zadanie nr 3 - warzywa świeże Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone Zadanie nr 5 - mrożonki Zadanie nr 6 - jaja Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka Zadanie nr 11 - różne produkty spożywcze Zadanie nr 12- oleje i tłuszcze roślinne Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie Zadanie nr 14 - napoje Zadanie nr 15 - cukiernicze produkty Zadanie nr 16 - owoce świeże Zadanie nr 17 - owoce przetworzone Zadanie nr 18 - warzywa świeże Zadanie nr 19 - warzywa przetworzone Zadanie nr 20 - jaja Zadanie nr 21 - mięso i produkty mięsne Zadanie nr 22 - ryby i przetwory konserwowe Zadanie nr 23 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo Zadanie nr 24 - produkty skrobi - mąka Zadanie nr 25 - różne produkty spożywcze Zadanie nr 26- oleje i tłuszcze roślinne Zadanie nr 27 - produkty mleczarskie 6. Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie, ul. Sobieskiego 10 (dokładne miejsce na terenie OSiW Tczew wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy). 7. Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 8. Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 5.00 do 14.00. najpóźniej na drugi dzień od złożenia zapotrzebowania. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę dostarczenia, ilość, rodzaj artykułów, złożonego nawet w dniu poprzedzającym dostawę (pisemnie, faksem lub telefonicznie). 9. Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje: 10. Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości. 11. Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. 12. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 13. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. 14. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. 15. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawcy będzie przysługiwało jedynie wynagrodzenie za zrealizowane dostawy bez naliczania kar umownych w razie zmniejszenia ilości dostaw. 16. W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 17. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. 18. Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika. 19. Każda dostawa winna być ubezpieczona przez Wykonawcę na jego koszt w zakresie odpowiedzialności cywilnej. 20. W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie. 21. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajduje się jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie rozwiązań równoważnych o parametrach techniczno/eksploatacyjno/użytkowych nie gorszych niż te, podane pod pojęciem typu. 22. Wykonawca ma obowiązek wystawiać faktury oddzielne na każde zadanie w ramach zamówienia cząstkowego. 23. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zastosowania prawa opcji, tj. możliwość zmniejszenia ilości poszczególnych rodzajów artykułów żywnościowych w stosunku do podanych w formularzu cenowym. Maksymalny zakres przedmiotu zamówienia może zostać pomniejszony o nie więcej niż 90 % ogólnej wartości tzn. zostanie zrealizowany w co najmniej 10 % wartości zamówienia..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.00-8, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.89.80.00-9, 15.43.00.00-1, 03.21.00.00-6, 15.41.00.00-5, 15.13.10.00-5, 15.33.11.70-9, 03.22.00.00-9, 15.33.24.10-1, 15.22.00.00-6, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.13.11.20-2, 15.13.11.30-5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 27.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od żądania wadium w niniejszym postępowaniu.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Zamawiający zaleca dołączyć dokument określający zasady reprezentacji oraz osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, a jeżeli wykonawcę reprezentuje pełnomocnik także pełnomocnictwo określające zakres umocowania podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia. 1. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia - art. 23 ust. 1 ustawy Pzp. W takim przypadku Wykonawcy ponoszą solidarną odpowiedzialność za wykonanie umowy. 2. Wykonawcy występujący wspólnie muszą ustanowić pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego i dlatego też zobowiązane są dołączyć do oferty - pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawców w postępowaniu o udzielenie zamówienia, albo pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Treść pełnomocnictwa powinna dokładnie określać zakres umocowania. 3. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o niniejsze zamówienie, których oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą, przed podpisaniem umowy o realizację zamówienia, są zobowiązani przyjąć formę prawną konsorcjum zawiązanego w drodze umowy cywilnej. W tym celu przed podpisaniem umowy o niniejsze zamówienie są oni zobowiązani przedstawić Zamawiającemu stosowne porozumienie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

-Zmian organizacyjnych stron np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. -Zmian osób wyznaczonych do uzgodnień i koordynacji przedmiotu niniejszej umowy. -W przypadku zmian unormowań prawnych powszechnie obowiązujących np. zmiana urzędowej stawki podatku VAT. Stawki ZUS. W przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku VAT, stawki ZUS Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku VAT lub ZUS. Strony dokonają odpowiedniej zmiany wynagrodzenia w przypadku realizacji tej części zamówienia, której w dniu zmiany stawki podatku VAT, stawki ZUS jeszcze nie dokonano. -Zaistnienia siły wyższej (powódź, pożar, zamieszki, strajki, ataki terrorystyczne, przerwy w dostawie energii elektrycznej) mającej wpływ na realizację umowy. -Zmiany powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację umowy. -W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pomorska.ohp.pl/
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: 6. Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia można uzyskać nieodpłatnie w godz. od 8oo-15 oo w siedzibie Zamawiającego, pokój nr 610, VI piętro. ul. uphagena 27, 80-237 Gdańsk.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.10.2014 godzina 08:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk (sekretariat pokój 605) 6 piętro:.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1 - owoce świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: arbuz kg 25 banany kg 40 brzoskwinie kg 40 cytryny kg 10 gruszki kg 40 jabłka kg 300 kiwi kg 10 mandarynki kg 30 nektaryny kg 20 pomarancza kg 20 truskawki kg 15 winogrona kg 5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2 - owoce przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ananas konserwowany 400-450 ml szt 30 brzoskwinie kons. 900 ml szt 20 Dżem 260g szt 200 kompot wiśniowy 0,9 l szt 10 rodzynki suszone 100g szt 20 syrop owocowy 1l szt 20 syrop owocowy 4,96l szt 38.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3 - warzywa świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: brokuł szt 35 burak kg 200 burak młody - botwina szt 20 cebula kg 200 czosnek szt 25 fasola drobna kg 20 fasola jaś kg 25 fasola szparagowa kg 15 groch łuska 0,5kg szt 30 kalafior szt 65 kapusta kg 150 kapusta czerwona kg 15 kapusta młoda szt 50 kapusta pekińska kg 40 koper szt 100 marchew młoda kg 50 marchew myta kg 300 ogórek świeży kg 200 papryka świeża kg 80 pieczarka kg 80 pietruszka korzeń kg 10 pomidor kg 150 por szt 40 por kg 50 rzodkiewka pęczki szt 120 sałata szt 100 seler kg 190 szczypiorek szt 50 zielenina natka szt 150 ziemniaki kg 3000 ziemniaki młode kg 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: chrzan tarty 160g szt 5 groszek konserwowy 400g szt 20 kapusta kiszona kg 150 koncentrat pomidorowy 0,9l - 1l szt 45 kukurydza konserwowa 400g szt 20 ogórki kiszone kg 100 ogórki konserwowe 0,9l szt 70 ogórki małosolne kg 15 papryka konserwowa 0,9l szt 50 pieczarka konserwowa 0,9l szt 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie nr 5 - mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: brokuły mroż. 450 g szt 20 brukselka mroż 450 g szt 10 kalafior mroż kg 20 marchew kostka mroż kg 20 pyzy z mięsem 1kg kg 20 pyzy z owocami (knedle) 1kg kg 20 zupa jarzynowa kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie nr 6 - jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja szt 3000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: baleron wieprzowy kg 20 boczek świeży kg 10 boczek wędzony surowy kg 80 filet z piersi kurczaka kg 100 golonka wieprz b/k kg 5 karkówka wieprz b/k kg 100 kaszanka kg 40 kiełbasa biała surowa kg 20 kiełbasa krakowska kg 40 kiełbasa szynkowa drobiowa kg 80 kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 75 kiełbasa śląska lub równowazna kg 80 kiełbasa toruńska lub równowazna kg 40 korpusy drobiowe(grzbiety) kg 200 kości wieprzowe kg 40 łopatka b/k kg 380 metka typu wiejska lub równowazna kg 45 mielonka konserwowa kg 40 mielonka śniadaniowa lub równowazna kg 40 mięso gulaszowe kg 30 mortadela kg 50 ogonówka kg 40 parówka w folii kg 40 pasztet zapiekany kg 15 pasztetowa domowa lub równowazna kg 45 polędwica drobiowa kg 60 polędwica sopocka drobiowalub równowazna kg 30 przysmak śniadaniowy 130g szt 45 przysmak w konserwie lub równowazny kg 25 schab wiep b/k kg 70 serdelki kg 40 słonina kg 6 szynka konserwowa kg 30 szynka mielona kg 40 szynka typu królewiecka mielo lub równowazna kg 15 szynka wiep b/k kg 30 szynka wieprzowa - wędlina kg 20 turystyczna lub równowazna 250-380g szt 45 tyrolska puszka 250-380gg lub równowazna szt 45 udka z kurczaka kg 250 wątroba drobiowa z kurczaka kg 50 wątroba wieprzowa kg 30 żeberka wieprzowe kg 20 żołądki drobiowe kg 30 żywiecka lub podobne kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: makrela wędzona kg 25 matijas kg 20 panga kg 80 paprykarz 135g szt 60 szprot w pomidorach 150-250g szt 50 śledź w pomidorach 300g szt 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Zadanie nr 9 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bułka tarta kg 60 bułki 50g szt 200 chleb krojony pszenny 0,6 kg szt 4000 chleb ziarnisty 400g szt 200 drożdżówki szt 100 pączki 100g szt 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kasza jęczm. Średnia kg 40 kasza manna kg 20 mąka pszenna typu 450 kg 120 mąka pszenna typu 500 kg 120 mąka ziemiaczna kg 20 platki kukur. 500 g szt 10 platki kukur.kakaowe 250g szt 40 platki kukur.kakaowe 500g szt 7 płatki kukurydz. 250G szt 38 ryż 1kg kg 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Zadanie nr 11 - różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: barszcz czerwony- koncentrat 300 ml szt 40 baton czekoladowy nadziewany szt 50 bialy barszcz szt 40 budyń 40 g szt 200 cukier kg 350 cukier puder 0,5 kg szt 40 cukier waniliowy 30g szt 40 cynamon 15g szt 10 czekolada pełnomleczna szt 50 drożdże 100 g szt 30 galaretka owocowa szt 150 hebata expres owocowa 25 szt szt 10 herbata expres 100 szt szt 80 jarzynka 200 g szt 11 kakao rozpuszczalne 300 g szt 30 kawa rozpuszczalna naturalna szt 2 kawa rozpuszczalna zboż typu inka szt 20 keczup 480 g szt 25 keczup pikantny 480g szt 25 kisiel 38 g szt 200 krem czekoladowo orzechowy 200 g szt 20 krem czekoladowo orzechowy 400 g szt 10 krem czekoladowy 200 g szt 200 krem czekoladowy 400 g szt 10 kwasek cytrynowy 20 g szt 80 liść laurowy 6 g szt 40 magi w plynie 960 ml szt 38 majeranek 15 g szt 20 majonez 700 g szt 20 majonez 400 g szt 40 makaron gniazda 1 kg szt 30 makaron nitka cięta 1 kg szt 40 makaron rurki 1 kg szt 20 makaron spagetti 0,5 kg szt 70 makaron świderki 1kg szt 50 mikołaj czekoladowy szt 50 miód sztuczny 200 g szt 15 musztrda tuba 0.5 l szt 14 Ocet 10% 500 ml szt 10 papryka mielona 20 g szt 30 paprykarz szczeciń 131 g szt 60 pasztet 135 g z pomidorami szt 50 pasztet puszka 160 g szt 50 pieprz mielony 20 g szt 250 pieprz ziolowy 20 g szt 10 proszek do pieczenia 30 g szt 41 przyprawa do grilla 20 g szt 16 przyprawa do kurczaka 25 g szt 30 przyprawa do mięsa 75 g szt 40 przyprawa gyros 25 g szt 10 rosół drobiowy kostki 60 g -120 g szt 20 sos fix do spagetti 45 g szt 200 sos mix koper-zioł, włoski itp. 9 g szt 50 sos sałatkowy mix 9 g szt 50 sól kg 100 vegeta 200 g szt 80 wafelek w polewie szt 50 wiórki kokosowe 200 g szt 10 zelatyna 50 g szt 10 ziele angielskie 15 g szt 35 zupki chińska (ostra,łagodna rosołowa itp.) szt 150 zurek w proszku 60 g szt 240 żurek w butelce 0,5 l szt 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Zadanie nr 12- oleje i tłuszcze roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Margaryna do pieczenia 250g szt 20 margaryna z masłem 500g szt 250 olej 1l szt 120 smalec 200g szt 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jogurt owocowy 150g szt 50 jogurt pitny 200g szt 100 jogurt z owocami 115g szt 600 masło śmietank. 200G szt 800 mleko 3,2% 1l UHT szt 520 ser edamski kg 40 ser gouda kg 40 ser morski kg 40 ser salami kg 20 ser top. krążek 140g szt 80 ser topiony kielbaski 100g szt 85 ser twarogowy 200g szt 100 ser twarogowy półtusty kg 50 ser tylżycki kg 40 serek grani 150g szt 50 serek homogenizowany 200g szt 50 serek kanapk Twarożk 125g szt 300 serek twarożkowy w kubeczku 150g szt 200 set topiony kostka 100g szt 500 śmietana 30% 0,5l szt 5 śmietana 12% - słodka 0,5l UHT szt 40 śmietana 18% 400ml - zakwaszana szt 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Zadanie nr 14 - napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: napoje gazowane 1,5 l szt 10 napoje niegazowane 1,5 l szt 10 woda mineralna 0,5 gazowana szt 50 woda 0,5 n/g szt 50 woda mineralna n/g 1,5 l szt 20 woda mineralna g 1,5 l szt 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.90.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Zadanie nr 15 - cukiernicze produkty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas (w syropie) 580 ml szt 12 Brzoskwinia (w syropie) 850 ml szt 12 Chałwa kg 10 Cukier kryształ kg 200 Cukier puder kg 60 Cukier waniliowy kg 2 Cynamon kg 1 Dekoracje róże duże op 2 Dekoracje róże średnie op 2 Drożdże kg 10 Emulgator (pronto) kg 5 Esencja anyżowa 800 ml szt 1 Esencja cytrynowa 800 ml szt 1 Esencja migdałowa 800 ml szt 1 Esencja waniliowa 800 ml szt 1 Galaretki różne kg 5 Gałka muszkatałowa mielona kg 0,5 Gożdzik mielony kg 0,5 Isomalt kg 5 Jabłko prażone kg 50 Jajka szt 3000 Kakao kg 10 Kokos medium kg 5 Krem budyniowy (na zimno) ideal kg 20 Kuwertura biała kg 5 Kuwertura deserowa kg 30 Kasza manna kg 13 Mak niebieski kg 50 Mąka pszenna tortowa kg 300 Mąka ziemniaczana kg 50 Marcepan (50%) kg 10 Margaryna (80%) kg 220 Margaryna puff kg 60 Marmolada kg 20 Masa marcepanowa ticino kg 10 Masa orzechowa kg 10 Masa ticino kg 10 Masło kg 60 Mleko 3,2% UHT 1l szt 40 Migdały kg 5 Miód płynny kg 2 Olej l 45 Orzech laskowy kg 5 Orzech włoski kg 5 Orzech ziemny kg 5 Pomada wodna kg 40 Proszek do pieczenia kg 1 Przyprawa korzenna kg 5 Rodzynki kg 16 Skórka pomarańczowa kg 15 Spirytus cukierniczy l. 5 Stabilizator neutral kg 5 Syrop skrobiowy kg 15 Śmietana naturalna 30% 1l szt 50 Tłuszcz cukierniczy kg 2 Tłuszcz frytura l 15 Toffi (kajmak) kg 10 Twaróg świeży kg 55 Wiśnia kandyzowana w syropie kg 13 Wiśnia kandyzowana sucha kg 8 Żelatyna spożywcza kg 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Zadanie nr 16 - owoce świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: cytryny kg 3 jabłka kg 13 pomarańcze kg 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Zadanie nr 17 - owoce przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ananas konserwowy 400-450 ml szt 6 brzoskwinie konserwowe 900 ml szt 6 rodzynki 100 g szt 3 orzechy włoskie kg 1,5 śliwki suszone 250 g szt 3 sok malinowy 970 ml litry 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Zadanie nr 18 - warzywa świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: brokuły szt 6 buraki kg 6 cebula kg 6 czosnek szt 10 fasola drobna 0.5 kg szt 3 fasola Jaś kg 1,5 fasola szparagowa kg 1,5 groch 0,5 kg szt 3 kalafior szt 6 kapusta biała kg 12 kapusta czerwona kg 4,5 kapusta pekińska szt 8 koper szt 6 marchew kg 14,5 natka pietruszki szt 6 ogórek świeży kg 6 papryka świeża kg 6 pieczarki kg 9 pietruszka kg 4 pomidor kg 3 por kg 3 sałata zielona szt 6 seler kg 6 ziemniaki kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Zadanie nr 19 - warzywa przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: czerwona fasola 400 g szt 4 groszek konserwowy 400 g szt 8 kapusta kiszona kg 7,5 koncentrat buraczany 300 ml szt 7 koncentrat pomidorowy 0,9l szt 6 kukurydza konserwowa 400-450 g szt 8 ogórek kiszony kg 5 ogórek konserwowy 0,9l szt 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Zadanie nr 20 - jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja szt 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Zadanie nr 21 - mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: boczek wędzony kg 2 filet z piersi kurczaka kg 7,0 karkówka kg 3 kiełbasa śląska kg 1,5 korpus drobiowy kg 6 kurczak ( szt ) kg 3,6 łopatka kg 4 schab świeży kg 3 wątróbka drobiowa kg 1,5 żołądki drobiowe kg 1,5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Zadanie nr 22 - ryby i przetwory konserwowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet rybny panga kg 3 filety śledzowe matias kg 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Zadanie nr 23 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bułka tarta 0,5 kg szt 6.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Zadanie nr 24 - produkty skrobi - mąka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kasza gryczana kg 1,5 kasza manna kg 2 mąka pszenna kg 12 mąka ziemniaczana kg 2,5 ryż saszetki 400 g szt 6 ryż kg 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Zadanie nr 25 - różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bazylia 10 g szt 3 budyń 40 g szt 15 cukier kg 6 galaretka owocowa szt 15 kisiel 35-50 g szt 12 kostki rosłowe (bulion 60-120 g) szt 12 kwas cytrynowy 15-20 g szt 5 liść laurowy 6 g szt 6 magi 960 ml szt 3 majeranek 8 g szt 10,0 majonez 700 g szt 9 makaron kg 3 musztarda stołowa 165-190 g szt 3 papryka mielona słodka 20 g szt 6 pieprz 20 g szt 6 pieprz cayenne 15 g szt 6 przyprawa do kurczaka 25 g szt 6 przyprawa do mięsa typu Delicat 175 g szt 6 sól kg 2 tymianek 15 g szt 3 vegeta 200 g szt 3 ziele angielskie 15g szt 3 żelatyna 50 g szt 6.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Zadanie nr 26- oleje i tłuszcze roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: olej litry 12.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Zadanie nr 27 - produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: masło 200 g szt 6 mleko 3,2% UHT litry 10 ser biały (twaróg) kg 6 ser typu feta szt 6 ser żółty kg 3 śmietana 12% 1/2 l szt 4 śmietana zakwasz. 18% 400ml szt 6.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.