eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kłodzko › DD/ZP 220/11/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I RYB.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-11-17

Kłodzko: DD/ZP 220/11/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I RYB.
Numer ogłoszenia: 309828 - 2015; data zamieszczenia: 17.11.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kłodzku , ul. Bohaterów Getta 16, 57-300 Kłodzko, woj. dolnośląskie, tel. 074 8651800, 8651854, faks 074 8673017.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: ZAKŁAD KARNY W KŁODZKU.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DD/ZP 220/11/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I RYB..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I: PRZYPRAWY: 1) Bulion grzybowy CPV 15872200-3 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 2) Barszcz biały CPV 158910000 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 3) Cynamon CPV 15872000-1 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 4) Czosnek mielony CPV 15332140-7 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 5) Jabłka prażone CPV 1500000-8 opakowanie jednostkowe 10-12 kg 6) Keczup CPV 15871230-5 opakowanie jednostkowe 1 kg 7) Kminek CPV 15872200-3 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 8) Koperek suszony CPV 1587000-7 opakowanie jednostkowe 0,5-1 kg 9) Liść laurowy CPV 1587000-7 opakowanie jednostkowe 0,5-1 kg 10) Przyprawa do zupy w płynie CPV 1587000-7 opakowanie jednostkowe 1-5 L 11) Majeranek CPV158910000 opakowanie jednostkowe 0,5-5 kg 12) Majonez CPV 15871273-8 opakowanie jednostkowe 1 kg 13) Musztarda CPV15871250-1 opakowanie jednostkowe 1 kg 14) Ocet CPV15871110-8 opakowanie jednostkowe 0,5-1 L 15) Papryka CPV 15872100-2 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 16) Pieprz CPV15871200-6 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 17) Przecier ogórkowy CPV153310007 opakowanie jednostkowe 0,9 kg 18) Przyprawa do kurczaka CPV15871200-6 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 19) Przyprawy sypkie-typu jarzynka CPV 15891000-0 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 20) Rosół wołowy CPV 15872400-5 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 21) Sosy - pieczeniowy CPV 15870000-7 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 22) Sól CPV 15871260-4 opakowanie jednostkowe 1 kg 23) Ziele angielskie CPV 158700007 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 24) Zupa pieczarkowa CPV 158910000 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 25) Żurek CPV 158700007 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 26) Przyprawa do gulaszu CPV 158910000 opakowanie jednostkowe 0,1-1 kg 27) Danie błyskawiczne CPV 15891400-4 opakowanie jednostkowe 0,06-0,08 kg 28) Herbata CPV 15860000-4 opakowanie jednostkowe 1-25 kg Dostarczony towar ma być w opakowaniach. Na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: nazwa oraz adres dostawcy lub producenta; nazwa oraz rodzaj produktu; termin przydatności do spożycia min. 6 mies. od dostawy; warunki przechowywania; skład i waga. Danie błyskawiczne (pozycja 27) - danie gotowe zawierające makaron, gotowe do spożycia po zalaniu wrzącą wodą nie wymagające gotowania. Z jednego opakowania po zalaniu gorącą wodą powinna wyjść jedna porcja makaronu z gęstym sosem. Jedno opakowanie to danie dla jednej osoby. Gramatura jednostkowa opakowania ok 0,06 kg-0,08 kg, o wydajności 100 g zupy błyskawicznej = ok. 500 ml gotowej zupy (do spożycia). Nie może to być zupka błyskawiczna np. rosół, pomidorowa, gulaszowa itp. Powinno to być danie do szybkiego spożycia pakowane z makaronem i przyprawami w opakowaniu foliowym. Opakowanie jednostkowe - torba polietylenowa spawana, torebka foliowa (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością). CZĘŚĆ II: CUKRY 1) Dżem truskawkowy CPV 15332290-3 opakowanie wiaderko z pokrywką 5-15 kg 2) Dżem wieloowocowy CPV 15332290-3 opakowanie wiaderko z pokrywką 5-15 kg 3) Marmolada pomarańczowa CPV15332231-2 opakowanie wiaderko z pokrywką 5-15 kg 4) Cukier CPV 15830000-5 opakowanie 1-10 kg 5) Syrop/ zaprawa do napojów CPV 15831500-7 opakowanie szczelnie zakręcane 0,5-5 L Wszystkie artykułu oznakowane etykietą producenta zgodnie z przepisami, termin przydatności do spożycia określony na etykiecie - min. 3 miesiące od daty dostawy. CZĘŚĆ III: NAPOJE 1) Woda mineralna CPV 15981200-0 opakowanie jednostkowe 1,5 L Woda mineralna gazowana o każdym stopniu mineralizacji. Opakowanie jednostkowe 1,5 litra - pakowane zbiorczo w zgrzewki 6 szt. Wszystkie artykuły oznakowane etykietą producenta zgodnie z przepisami. Termin przydatności do spożycia określony na etykiecie - min. 6 mies. od daty dostawy. CZĘŚĆ IV: ZBOŻOWE-STRĄCZKOWE 1) Ryż biały długoziarnisty CPV 15614100-6 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 2) Fasola biała CPV 03221210-1 opakowanie jednostkowe 5-20 kg 3) Groch łuskany CPV 03221220-4 opakowanie jednostkowe 5-20 kg 4) Kasza jęczmienna średnia CPV 15613000-8 Opakowanie jednostkowe 5-20 kg 5) Kasza manna CPV 15613000-8 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 6) Mąka pszenna typ 450-550 CPV 15614100-6 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 7) Mąka ziemniaczana CPV 15620000-0 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 8) Płatki owsiane CPV 15613380-5 opakowanie jednostkowe 0,5-10 kg 9) Makaron Krajanka CPV 15613300-1 opakowanie jednostkowe 10-20 kg 10) Makaron Świderki CPV 15613300-1 opakowanie jednostkowe 10-20 kg 11) Makaron Łazanka CPV15613300-1 opakowanie jednostkowe 10-20 kg 12) Bułka tarta CPV 15811500-1 opakowanie jednostkowe 0,5-5 kg 13) Kawa zbożowa CPV 15862000-8 opakowanie jednostkowe 0,5-25 kg 14) Kotlety sojowe CPV 15610000-7 opakowanie jednostkowe 10-25 kg 15) Kostka sojowa CPV 15610000-7 opakowanie jednostkowe 10-25 kg 16) Granulat sojowy CPV 15610000-7 opakowanie jednostkowe 10-25 kg Na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: nazwa oraz adres dostawcy lub producenta; nazwa oraz rodzaj produktu; termin ważności, przydatności do spożycia min. 3 mies. od dostawy; warunki przechowywania; skład i waga. CZĘŚĆ V: RYBY 1) Ryba filet - część ryby w postaci płatu mięsa, nie zawierający ości, skór, płetw i głowy, mrożona z max ilością glazury do 10% CPV 15211000-0; 2) Burgery rybne - mrożony kotlet rybny w gotowej panierce, w kształcie prostokąta lub owalne o wymiarach nie przekraczających 10 cm CPV 15240000-2.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.22.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie dokonał opisu sposobu oceny spełnienia tego warunku.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie dokonał opisu sposobu oceny spełnienia tego warunku.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie dokonał opisu sposobu oceny spełnienia tego warunku.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie dokonał opisu sposobu oceny spełnienia tego warunku.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie dokonał opisu sposobu oceny spełnienia tego warunku.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Załącznik nr 1 oraz 2 prawidłowo wypełnione

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - termin płatności - 10

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Z Zastrzeżeniem art 144 ustawy Prawo Zamówień Publicznych zamawiający dopuszcza możliwość zmiany postanowień zawartej umowy z zachowaniem następujących uwarunkowań: 1) wszelkie zmiany dopuszcza się nie wcześniej niż po upływie połowy okresu na jaki została zawarta umowa. 2) Wszelkich zmian zawartej umowy można dokonać tylko jeden raz w trakcie trwania umowy. 3) Zmian dokonuje się na pisemny wniosek Wykonawcy, który powinien zawierać szczegółową analizę warunków rynkowych oraz wszelką dokumentację (kserokopie pism producentów, innych dostawców itp.) potwierdzającą zmiany na jakie powołuje się Wykonawca, 4) zmian dokonuje się również z inicjatywy Zamawiającego w przypadkach określonych w §7 ust. 3 i 4 projektu umowy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład karny kłodzko ul. Boh. Getta 16 57-300 Kłodzko.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.12.2015 godzina 11:00, miejsce: Zakład karny kłodzko ul. Boh. Getta 16 57-300 Kłodzko Sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I: PRZYPRAWY: 1) Bulion grzybowy CPV 15872200-3 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 2) Barszcz biały CPV 158910000 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 3) Cynamon CPV 15872000-1 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 4) Czosnek mielony CPV 15332140-7 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 5) Jabłka prażone CPV 1500000-8 opakowanie jednostkowe 10-12 kg 6) Keczup CPV 15871230-5 opakowanie jednostkowe 1 kg 7) Kminek CPV 15872200-3 opakowanie jednostkowe 1-20 kg 8) Koperek suszony CPV 1587000-7 opakowanie jednostkowe 0,5-1 kg 9) Liść laurowy CPV 1587000-7 opakowanie jednostkowe 0,5-1 kg 10) Przyprawa do zupy w płynie CPV 1587000-7 opakowanie jednostkowe 1-5 L 11) Majeranek CPV158910000 opakowanie jednostkowe 0,5-5 kg 12) Majonez CPV 15871273-8 opakowanie jednostkowe 1 kg 13) Musztarda CPV15871250-1 opakowanie jednostkowe 1 kg 14) Ocet CPV15871110-8 opakowanie jednostkowe 0,5-1 L 15) Papryka CPV 15872100-2 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 16) Pieprz CPV15871200-6 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 17) Przecier ogórkowy CPV153310007 opakowanie jednostkowe 0,9 kg 18) Przyprawa do kurczaka CPV15871200-6 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 19) Przyprawy sypkie-typu jarzynka CPV 15891000-0 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 20) Rosół wołowy CPV 15872400-5 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 21) Sosy - pieczeniowy CPV 15870000-7 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 22) Sól CPV 15871260-4 opakowanie jednostkowe 1 kg 23) Ziele angielskie CPV 158700007 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 24) Zupa pieczarkowa CPV 158910000 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 25) Żurek CPV 158700007 opakowanie jednostkowe 1-5 kg 26) Przyprawa do gulaszu CPV 158910000 opakowanie jednostkowe 0,1-1 kg 27) Danie błyskawiczne CPV 15891400-4 opakowanie jednostkowe 0,06-0,08 kg 28) Herbata CPV 15860000-4 opakowanie jednostkowe 1-25 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.22.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 10

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Cukry.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dżem truskawkowy CPV 15332290-3 opakowanie wiaderko z pokrywką 5-15 kg Dżem wieloowocowy CPV 15332290-3 opakowanie wiaderko z pokrywką 5-15 kg Marmolada pomarańczowa CPV15332231-2 opakowanie wiaderko z pokrywką 5-15 kg Cukier CPV 15830000-5 opakowanie 1-10 kg Syrop/ zaprawa do napojów CPV 15831500-7 opakowanie szczelnie zakręcane 0,5-5 L.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 10

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ III: NAPOJE 1) Woda mineralna CPV 15981200-0 opakowanie jednostkowe 1,5 L.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.12.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zbożowe i strączkowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryż biały długoziarnisty CPV 15614100-6 opakowanie jednostkowe 1-20 kg Fasola biała CPV 03221210-1 opakowanie jednostkowe 5-20 kg Groch łuskany CPV 03221220-4 opakowanie jednostkowe 5-20 kg Kasza jęczmienna średnia CPV 15613000-8 Opakowanie jednostkowe 5-20 kg Kasza manna CPV 15613000-8 opakowanie jednostkowe 1-20 kg Mąka pszenna typ 450-550 CPV 15614100-6 opakowanie jednostkowe 1-20 kg Mąka ziemniaczana CPV 15620000-0 opakowanie jednostkowe 1-20 kg Płatki owsiane CPV 15613380-5 opakowanie jednostkowe 0,5-10 kg Makaron Krajanka CPV 15613300-1 opakowanie jednostkowe 10-20 kg Makaron Świderki CPV 15613300-1 opakowanie jednostkowe 10-20 kg Makaron Łazanka CPV15613300-1 opakowanie jednostkowe 10-20 kg Bułka tarta CPV 15811500-1 opakowanie jednostkowe 0,5-5 kg Kawa zbożowa CPV 15862000-8 opakowanie jednostkowe 0,5-25 kg Kotlety sojowe CPV 15610000-7 opakowanie jednostkowe 10-25 kg Kostka sojowa CPV 15610000-7 opakowanie jednostkowe 10-25 kg Granulat sojowy CPV 15610000-7 opakowanie jednostkowe 10-25 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.41.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 10

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Ryba filet - część ryby w postaci płatu mięsa, nie zawierający ości, skór, płetw i głowy, mrożona z max ilością glazury do 10% CPV 15211000-0; 2) Burgery rybne - mrożony kotlet rybny w gotowej panierce, w kształcie prostokąta lub owalne o wymiarach nie przekraczających 10 cm CPV 15240000-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.21.10.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin płatności - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.