eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wrocław › Obsługa gastronomiczna pikniku organizowanego przez Urząd Miejski Wrocławia dla pracowników

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-09-10

Wrocław: Obsługa gastronomiczna pikniku organizowanego przez Urząd Miejski Wrocławia dla pracowników
Numer ogłoszenia: 301160 - 2014; data zamieszczenia: 10.09.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 270980 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Wrocław Urząd Miejski Wrocławia, pl. Nowy Targ 1-8, 50-141 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 71 7779230, 7779231, faks 71 7779229.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Obsługa gastronomiczna pikniku organizowanego przez Urząd Miejski Wrocławia dla pracowników.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna pikniku organizowanego przez Urząd Miejski Wrocławia dla pracowników, w następującym zakresie: a) usługa cateringu przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, b) dostawa sprzętu do konsumpcji, jego montażu i demontażu, c) sprzątanie terenu przed rozpoczęciem pikniku i po jego zakończeniu oraz utrzymanie w czystości i nienagannym stanie sanitarnym terenu pikniku w czasie jego trwania. Szczegółowo przedmiot zamówienia został opisany w SIWZ. 2. Wykonawca musi posiadać aktualną: - polisę ubezpieczeniową OC dla firmy na sumę ubezpieczenia minimum 150 tys. zł, ważną w okresie realizacji umowy, - decyzję inspekcji sanitarnej (lub inny równoważny dokument) o zatwierdzeniu środków transportu do przewozu środków spożywczych, - decyzję inspekcji sanitarnej (lub inny równoważny dokument) o zatwierdzeniu kuchni cateringowej do prowadzenia działalności w zakresie produkcji i dystrybucji środków spożywczych. Powyższe dokumenty Wykonawca zobowiązany będzie dostarczyć Zamawiającemu najpóźniej w chwili zawarcia umowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest do wyznaczenia (najpóźniej w dniu zawarcia umowy) swojego przedstawiciela odpowiedzialnego za kontakty z Zamawiającym, z możliwością łatwego kontaktu przez telefon, faks lub e-mail. 4. Przedmiot zamówienia będzie realizowany jednorazowo w terminie wykonania umowy. 5. Przedmiot zamówienia będzie wykonywany w Ośrodku Szkolenia Jeździeckiego w Rakowie, gmina Długołęka należącego do Wyższej Szkoły Oficerskiej Wojsk Lądowych we Wrocławiu. 6. Harmonogram obsługi gastronomicznej pikniku określony został w SIWZ. 7. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy na własny koszt i ryzyko. 8. Wykonawca zapewnia sprzedaż napojów (na koszt uczestnika) dla uczestników pikniku w asortymencie i po cenach określonych w ofercie Wykonawcy. 9. Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia usługi cateringu wyłącznie przy użyciu produktów spożywczych spełniających wymagania ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 ze zm.). 10. Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych. 11. Wykonawca zobowiązany jest do wykonania przedmiotu umowy wyłącznie przy pomocy wykwalifikowanych pracowników, dysponujących odpowiednim doświadczeniem niezbędnym do prawidłowego wykonania umowy i oświadczy, że będzie ponosił odpowiedzialność za działania lub zaniechania wszelkich osób, którymi będzie posługiwać się przy realizacji umowy, jak za swoje działania lub zaniechania.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 90.91.00.00 - Usługi sprzątania .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Welcome Catering Service S.C., K. Świerzewicz, F. Majchrowski, ul. Skarbowców 8A, 53-025 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50925,93 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 41400,00

  • Oferta z najniższą ceną: 41400,00 / Oferta z najwyższą ceną: 77324,40

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.