eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zakopane › Dostawy artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji w tym na potrzeby żywienia dzieci przedszkolnych .

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-10-27

Zakopane: Dostawy artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji w tym na potrzeby żywienia dzieci przedszkolnych .
Numer ogłoszenia: 287070 - 2015; data zamieszczenia: 27.10.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakopiańskie Centrum Edukacji im. H. Modrzejewskiej , ul. Kasprusie 35A, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 18 2012786, faks 18 2012786.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji w tym na potrzeby żywienia dzieci przedszkolnych ..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji w tym na potrzeby żywienia dzieci przedszkolnych , zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. nr 171, poz. 1225). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w załączniku nr 2 do niniejszej specyfikacji i jest podzielony na 5 pakietów tj. I - Mięso i wędliny II- Artykuły nabiałowe III- Artykuły sypkie, przyprawy i przetwory IV- Owoce, warzywa, mrożonki, ryby i jajka V - Pieczywo.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.51.00.00-6, 15.54.40.00-3, 15.55.10.00-5, 15.80.00.00-6, 03.22.00.00-9, 15.89.60.00-5, 15.22.10.00-3, 03.14.25.00-3, 15.81.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony ,jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony ,jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony ,jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony ,jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony ,jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana w oparciu o wymagane dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wykonawca ma do oferty załączyć wypełniony załącznik nr 2 do siwz - ceny jednostkowe.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - Termin zapłaty faktury - 10

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w zakresie : cena jednostkowa danego produktu może ulec zmianie w przypadku ustawowej stawki od towarów i usług VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena jednostkowa brutto, ceny jednostkowe netto pozostaną bez zmian.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zce.zakopane.eu
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakopiańskie Centrum Edukacji ul. Małe Żywczańskie 9 b 34-500 Zakopane tel./fax: 18/20 127 82.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.11.2015 godzina 09:00, miejsce: Zakopiańskie Centrum Edukacji ul. Kasprusie 35 a 34-500 Zakopane - pok. 107..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 01 NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mięso cielęce pieczeniowe 60 kg 2. Mięso cielęce łopatka 40 kg 3. Mięso schab wieprzowy b/kości 500 kg 4. Mięso wołowe rosołowe 80 kg 5. Mięso szynka wieprzowa b/kości 100 kg 6. Mięso łopatka wieprzowa b/kości 700 kg 7. Mięso wołowe gulasz 80 kg 8. Filet z kurczaka 500 kg 9. Dramstiki 300 kg 10. Wątroba wieprzowa 15 kg 11. Porcje rosołowe 800 kg 12 Filet z indyka 300 kg 13. Udko z kurczaka 300 kg 14. Mięso karczek wieprzowy b/kości 200 kg 15. Kurczak surowy 200 kg 16. Mięso wołowe pieczeniowe 70 kg 17. Wątroba drobiowa 50 kg 18. Kiełbasa krakowska sucha 50 kg 19. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 40 kg 20. Kiełbasa toruńska 100 kg 21. Kiełbasa wiejska 10 kg 22. Kiełbasa krakowska parzona 20 kg 23. Boczek wędzony 100 kg 24. Udziec z indyka 15 kg 25. Mortadela 50 kg 26. Serdelki 100 kg 27. Parówki cielęce 60 kg 28. Frankfuterki 100 kg 29. Polędwica z indyka 100 kg 30. Polędwica sopocka 80 kg 31. Filet pieczony z indyka 15 kg 32. Pasztet drobiowy 50 g 1000 szt. 33. Podgardle wędzone 50 kg 34. Pasztet pieczony 20 kg 35. Słonina 20 kg 36. Szynka wieprzowa gotowana 50 kg 37. Parówki drobiowe 10 kg 38. Szynka łopatkowa 10 kg 39. Szynka staropolska 20 kg 40. Szynka wiejska wieprzowa 50 kg 41. Szynka delikatesowa 10 kg 42. Szynka konserwowa wieprzowa 50 kg 43. Golonka prasowana 10 kg 44.. Kiełbasa zwyczajna 200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin zapłaty faktury - 10

CZĘŚĆ Nr: 02 NAZWA: Dostawa artykułów nabiałowych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jogurt owocowy 125 g 2000 szt. 2. Jogurt Mia mu mix 125 g 600 szt. 3. Jogurt naturalny niskotłuszczowy 200 g 50 szt. 4. Jogurt naturalny niskotłuszczowy 250 g 50 szt. 5. Jogurt owocowy light 200 g 50 szt. 6. Kefir 5 kg 40 szt. 7. Kefir 350 g 200 szt. 8. Mleko karton 1 l 3,2% 1500 szt. 9. Mleko świeże luz 2,5 % 10 l 5000 l 10. Śmietana 18% 400 g 2000 szt. 11. Śmietana 12% 200 g 10 szt. 12. Śmietanka 30% 1 l 100 szt. 13. Margaryna mleczna 250 g 600 szt. 14. Masło 82% tłuszczu 200 g 2400 szt. 15. Masło śmietankowe 200 g 10 szt. 16. Masło jogurtowe 200 g 10 szt. 17. Serek typu Tartare 20 g 500 szt. 18. Serek typu Twój smak 125 g 10 szt. 19. Serek typu Kiri 100 g 200 szt. 20. Ser topiony plastry 140 g 20 szt. 21. Serek homogenizowany typu Darek 135 g 1500 szt. 22. Ser topiony light -najmniejsza zawartość tłuszczu150 g 10 szt. 23. Serek typu Wiejski 150 g 30 szt. 24. Ser twarogowy półtłusty 500 kg 25. Ser twarogowy chudy 10 kg 26. Ser topiony kostka 100 g 50 kg 27. Bryndza 120 g 20 szt. 28. Maślanka 80 l 29. Serek typu Fromage 100 g 20 szt. 30. Ser topiony krążki 150 g 30 szt. 31 Ser typu Feta 12% 270g 20 szt. 32. Ser żółty typu Salami 100 kg 33. Ser żółty typu Edamski 100 kg 34. Ser żółty typu Gouda 60 kg 35. Ser żółty typu Dziurawiec 60 kg 36. Ser żółty typu Podlaski 20 kg 37. Ser żółty typu Wiejski wędzony 20 kg 38. Ser żółty typu Ementaler 30 kg 39. Ser żółty z niską zawartością tłuszczu - do 35% 5 kg 40. Mleko odtłuszczone 0% tłuszczu 10 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6, 15.55.13.00-8, 15.54.40.00-3, 15.53.00.00-2, 15.55.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin zapłaty faktury - 10

CZĘŚĆ Nr: 03 NAZWA: Dostawa artykułów sypkich,przypraw i przetworów..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ananas w syropie 565 g 10 szt. 2. Bazylia 10 g 50 szt. 3. Barszcz czerwony -koncentrat 250 ml 40 szt. 4. Chrzan tarty typu Polonaise 180 g 80 szt. 5. Cukier kryształ 1500 kg 6. Cukier puder 70 kg 7. Cukier waniliowy 30 g 100 szt. 8. Cynamon 20 g 50 szt. 9. Czosnek granulowany 1000 g 10 szt. 10. Dżem porcjowany 25 g mix typu Tymbark 4000 szt. 11. Dżem słoik 300 g mix typu Łowicz 150 szt. 12. Galaretka owocowa 75 g mix typu Winiary 600 szt. 13. Groszek konserw.typu Pudliszki 400 g 100 szt. 14. Grzyby- pieczarki marynowane 0,8 l 20 szt. 15. Herbata indyjska 80 g 400 szt. 16. Herbata ekspresowa typu Golden assam 100 szt. 50 szt. 17. Jabłko prażone 0,9 l 150 szt. 18. Kukurydza konserwowa (typu Pudliszki 400 g 100 szt. 19. Kasza jęczmienna mazurska 200 kg 20. Kakao typu Decco moreno 200 g 50 szt. 21. Kawa naturalna rozpuszczalna typu Nescaffe clasic 200g 30 szt. 22 Kwasek cytrynowy 20 g 150 szt. 23. Ketchup łagodny typu Roleski 450 g 200 szt. 24. Przyprawa do potraw typu Kucharek 1kg 200 szt. 25. Kminek 30 g 40 szt. 26. Budyń śmietankowy 38 g bez cukru typu Winiary 120 szt. 27. Koper solony 180 g 20 szt. 28. Liść laurowy 125 g 8 szt. 29. Mąka ziemniaczana 70 kg 30. Mąka pszenna poznańska 1000 kg 31. Makaron łazanki małe typu Lubella 100 kg 32. Makaron gwiazdki typu Lubella 50 kg 33. Makaron muszelki małe typu Lubella 100 kg 34. Makaron spaghetti typu Lubella 70 kg 35. Makaron świderki typu Lubella 200 kg 36. Makaron nitki typu Czarniecki 200 kg 37. Makaron zacierka 250 g 300 szt. 38. Musztarda typu Roleski 450 g 100 szt. 39. Majonez typu Roleski 0, 9 l 100 szt. 40. Maggi typu Winiary 1 l 250 szt. 41. Majeranek 7 g 150 szt. 42. Miód naturalny 15 g 400 szt. 43. Oregano 10 30 szt. 44. Ogórki konserwowe typu Roleski 0,9 l 100 szt. 45. Olej uniwersalny 5 l 250 szt. 46. Ocet winny 225 ml 10 szt. 47. Przecier pomidorowy typu Złoty bażant 800 g 200 szt. 48. Przecier pomidorowy typu Złoty bażant 400 g 80 szt. 49. Papryka konserwowa typu Roleski 0,9 l 20 szt. 50. Płatki zbożowe typu Choco cool 1000 g 50 szt. 51. Płatki kukurydziane typu Nestle 1000 g 100 szt. 52. Ciastka Belvita sniadanie mix 50 g 500 szt. 53. Ryż biały typu Sonko 400 kg 54. Sól 200 kg 55. Syrop malinowy 1 l typu Paola 50 szt. 56. Sos ogrodowy, sałatkowy typu Knorr 700 g 5 szt. 57. Sos bolognase typu Knorr 1000 g 3 szt. 58. Susz warzywny 100 g 100 szt. 59. Płatki owsiane górskie 500 g ekstra 30 kg 60. Kisiel mix typu Winiary 38 g bez cukru 500 szt. 61. Pieprz naturalny czarny 500 g 20 szt. 62. Ziele angielskie 400 g 8 szt. 63. Żurek typu Śląski 0,5 l 60 szt. 64. Ocet spirytusowy 10 % 0,5 l 10 szt. 65. Rodzynki sułtańskie 100 g 20 szt. 66. Sok w kartonie 1 l Tymbark mix 1000 szt. 67. Kotlety sojowe 100 g 30 szt. 68. Przyprawa do drobiu 1 kg 10 kg 69. Papryka w proszku 1000g ostra łagodna 6 szt. 70. Woda mineralna 0,5 l niegazowana 300 szt. 71. Wafle ryżowe 130 g typu Sonko 100 szt. 72. Woda mineralna 1,5 l niegazowana 1500 szt. 73. Kawa zbożowa Inka 150 g 100 szt. 74. Suszone morele luz 5 kg 75. Suszone śliwki typu kalifornijskie 150 g 30 szt. 76. Orzechy włoskie łuskane luz 5 kg 77. Miód wielokwiatowy 1 l 20 kg 78. Tuńczyk w oleju 175 g 200 szt. 79. Kasza kukurydziana 25 kg 80. Konserwa rybna w sosie pomidorowym 170 g szprot 110 szt. 81. Herbata -owocowa mieszanka -saszetki 60 szt. 20 szt. 82. Kasza manna 100 kg 83. Konserwa rybna w oleju 170 g szprot 110 kg 84. Zioła prowansalskie 10 g 10 szt. 85. Tymianek 10 g 30 szt. 86. Szczaw w słoiku 180 g 30 szt. 87. Herbatniki bebe 48 szt.w opakowaniu 300 szt. 88. Sok Kubuś mix 0,9 l 1600 szt. 89 Drożdże 100 g 200 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.87.00.00-7, 15.41.11.00-3, 15.86.32.00-7, 15.86.10.00-1, 15.33.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin zapłaty faktury - 10

CZĘŚĆ Nr: 04 NAZWA: Dostawa owoców, mrożonek, ryb i jaj..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brzoskwinie 100 kg 2. Banany 600 kg 3. Botwina 50 szt. 4. Buraki czerwone 800 kg 5. Cebula 500 kg 6. Cytryny 250 kg 7. Fasola Jaś średni 100 kg 8. Fasola szparagowa 50 kg 9. Fasola szparagowa mrożona 200 kg 10. Groch łuszczony 60 kg 11. Grzyby pieczarki 150 kg 12. Jabłka 1000 kg 13. Jaja kurze XL kl.I 10000 szt. 14. Kapusta biała 700 kg 15. Kapusta czerwona 200 kg 16. Kapusta włoska 150 szt. 17. Kapusta pekińska 300 szt. 18. Kapusta kwaszona 500 kg 19. Kalafior 50 szt. 20. Kalafior mrożony 100 kg 21. Koper zielony 1000 szt. 22. Marchew korzeniowa 1000 kg 23. Mandarynki 250 kg 24. Mieszanka warzywna (bukiet z warzyw) 250 kg 25. Marchew z groszkiem mrożona 100 kg 26. Mieszanka kompotowa mrożona 500 kg 27. Ogórki zielone 400 kg 28. Ogórki kwaszone 150 kg 29. Pomidory 400 kg 30. Pory 120 szt. 31. Papryka czerwona 10 kg 32. Pietruszka zielona 1000 szt. 33. Pietruszka korzeń 300 kg 34. Rzodkiewka 150 szt. 35. Ryba - filet mrożony z mintaja płaty 150 kg 36. Szpinak mrożony 30 kg 37. Seler korzeniowy 300 kg 38. Sałata zielona 500 szt. 39. Szczypiorek 250 szt. 40. Ziemniaki 10000 kg 41. Truskawki mrożone 200 kg 42. Arbuz 100 kg 43. Ryba - filet mrożony z dorsza 200 kg 44. Truskawka 100 kg 45. Maliny 20 kg 46. Pomarańcze 200 kg 47. Nektarynki 100 kg 48. Winogrona białe 100 kg 49. Kiwi 200 szt. 50. Śliwki 150 kg 51. Gruszki 300 kg 52. Sałata lodowa 150 szt. 53. Brokuły 50 szt. 54. Morele 50 kg 55. Czosnek polski 100 szt. 56. Ryba - filet mrożony z tilapi 150 kg 57. Brokuły mrożone 50 kg 58 Cebula czerwona 20 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9, 15.89.60.00-5, 15.22.10.00-3, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin zapłaty faktury - 10

CZĘŚĆ Nr: 05 NAZWA: Dostawa pieczywa..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka kajzerka 50 g 2000 szt. 2. Bułka zwykła 80 g 1000 szt. 3. Bułka graham 80 g 500 szt. 4. Bułka wieloziarnista 80 g 500 szt. 5. Bułka sztanga 60 g 500 szt. 6. Bułka śniadaniowa 40 g 500 szt. 7. Chleb pszenno - żytni krojony - 600 g 1000 szt. 8. Chleb pszenny krojony 600 g 500 szt. 9. Chleb wieloziarnisty krojony 500 g 500 szt. 10. Chleb razowy krojony 400 g 200 szt. 11. Chleb dworski krojony 500 g 400 szt. 12. Chleb żytni krojony 500 g 200 szt. 13. Chleb graham krojony 600 g 500 szt. 14. Weka krojona 400 g 100 szt. 15. Bułka tarta 150 kg 16. Chałka 500 g 50 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin zapłaty faktury - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.