eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › DOSTAWY ŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-07-30

Kraków: DOSTAWY ŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH
Numer ogłoszenia: 255024 - 2014; data zamieszczenia: 30.07.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ , ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 63 08 099, faks 12 63 08 099.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.5wszk.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY ŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy środków spożywczych w podziale na 5 części..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określił szczegółowo sposobu dokonywania oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określił szczegółowo sposobu dokonywania oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określił szczegółowo sposobu dokonywania oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określił szczegółowo sposobu dokonywania oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określił szczegółowo sposobu dokonywania oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1) Wypełniony FORMULARZ OFERTOWY - ZAŁĄCZNIK NR 3. 2) Wypełniony we wskazanych miejscach FORMULARZ CENOWY - ZAŁĄCZNIK NR 2. 3) Pełnomocnictwo umocowujące przynajmniej w zakresie podpisania oferty w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, dołączone do oferty, o ile nie wynika z innych dokumentów, załączonych przez Wykonawcę. 4) Oświadczenie Wykonawcy dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu, ściśle według ZAŁĄCZNIKA NR 4. 5) Oświadczenie o korzystaniu z zasobów podmiotu trzeciego, ściśle według ZAŁĄCZNIKA NR 4A - o ile dotyczy. 6) Oświadczenie Wykonawcy o braku podstaw do wykluczenia, ściśle według ZAŁĄCZNIKA NR 5. 7) Oświadczenie Wykonawcy dotyczące przynależności do grupy kapitałowej ściśle według ZAŁĄCZNIKA NR 6. 8) Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt. 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 9) Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie ( Dz. U. 171, poz. 1225 z późn. zmianami) (dotyczy pakietu 1,2,3,4,5) 10) Potwierdzenie zgłoszenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi wydane przez Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy zgodnie z art. 12 ust. 1 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 Nr 187, poz. 1577 ze zm.) (dotyczy pakietu 1,2,3,4,5) 11) Potwierdzenia wdrożonego systemu HACCP w jednej z następujących form (dotyczy pakietu 1,2,3,4,5): a) certyfikatu systemu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo b) zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP. Przedłożone zaświad-czenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP -art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. 12) Wykonawca mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt 8 składa odpowiedni dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - dokument wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 13) Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt 12, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie Wykonawcy złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym, albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania - w zakresie dat wystawienia dokumentów, przepisy punktu 12 stosuje się odpowiednio.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Kupujący przewiduje możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty na podstawie której dokonano wyboru Sprzedający, jeżeli konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy lub zmiany te są korzystne dla Kupującego, a także dotyczą: a) zmiany świadczenia Sprzedającego na świadczenie lepszej jakości przy zachowaniu tożsamości towaru, b) wydłużenia terminu obowiązywania umowy z powodu okoliczności niezależnych od Sprzedającego, c) zmiany danych Sprzedającego ( np. zmiana siędziby, adresu, nazwy), d) zmian organizacyjnych Kupującego powodujących, żę wykonanie zamówienia lub jego części staje się bezprzedmio-towe e) zmian w zakresię sposobu wykonywania zadań lub zasad funkcjonowania Kupującego powodujących, że wykonanie zamówienia lub jego części staje się bezprzedmiotowe lub zaistniała konieczność modyfikacji przedmiotu zamówie-nia f) omyłek pisarskich lub błędów rachunkowych, g) mających na celu wyjaśnienie wątpliwości treści umowy, jeśli będzie ona budziła wątpliwości interpretacyjne między stronami, h) zmiany sposobu płatności, jeżeli wymagać tego będzie ochrona interesu Kupującego, i) obniżenia cen. j) innych zmian korzystnych dla Kupującego, w tym polegających na zamianie elementów zamówienia na elementy o lepszych lub/i odpowiedniejszych parametrach technicznych chociażby wiązało się to z koniecznością zmiany ter-minu lub sposobu wykonania zamówienia.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.5wszk.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zamówienia Publiczne (budynek komendy nr 32) 5WSzKzP SP ZOZ, ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.08.2014 godzina 11:00, miejsce: Kancelaria Szpitala (budynek komendy nr 32) 5WSzKzP SP ZOZ, ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 produkty spożywcze - różne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier kryształ /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg), termin przydatności do spożycia 24 miesiące 700 op. 2. Mąka pszenna typ 500 /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 440 op. 3. Kasza manna /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 105 op. 4. Płatki owsiane /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 61 op. 5. Mąka ziemniaczana /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 5 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 22op. 6. Kakao /a 0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 6 op. 7. Budyń bez cukru-śmietankowy /a 0.06 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.5 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 85 op. 8. Galaretka owocowa- różne smaki typu NESTLE /a 0.075kg/ (opakowanie zbiorcze 1.65kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 26 op. 9. Makaron 4 -jajeczny różny (nitki, łazanki, kolanka, muszelki, świderki) /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 230op. 10. Kasza jęczmienna perłowa średnia /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 135 op. 11. Kasza gryczana /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 14 op. 12. Groch łuskany - połówki /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 12 op. 13. Fasola JAŚ - duży /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 32 op. 14. Ryż długo ziarnisty biały /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 290 op. 15. Pasta pomidorowa 30% /a 0.85 kg/opakowanie metalowe (opakowanie zbiorcze 6.80kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 165 op. 16. Sok pomidorowy / a 1 L /szt./ (opakowanie zbiorcze 12 szt.), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 140 op. 17. Sok owocowy bez cukru 100% /a 1 L/szt./ (opakowanie zbiorcze 12 L/szt.), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 10 op. 18. Papryka konserwowa /a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 130 op. 19. Ogórek konserwowy / a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 96 op. 20. Fasolka szparagowa,- konserwowa /a 2.6 kg/ Luzem (puszka 2.60 kg), termin przydatności do spożycia 12miesięcy 490 puszek. 21. Groszek konserwowy /a 0.4 kg/ ( opakowanie zbiorcze 4 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 125 op. 22. Kukurydza konserwowa /a 0.4kg/ (opakowanie zbiorcze 4 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 80 op. 23. Musztarda kremowa o smaku łagodnym /a 0.2 kg/ (opakowanie zbiorcze 2 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 240 op. 24. Keczup łagodny /a 0.45 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 76 op. 25. Olej rzepakowy /a 1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 15 L /szt.), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 115 op. 26. Pieczywo ryżowe naturalne /a 0.10kg/ (opakowanie zbiorcze 2.00 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 18 op. 27. Sucharki /a 0.29kg/ (opakowanie zbiorcze 5.8 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 90 op. 28. Herbatniki słodkie z marmoladą /a 0.16 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.2 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 5 op. 29. Biszkopty wrocławskie /a 0.12 kg/ (opakowanie zbiorcze 2.4 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 110 op. 30. Żelatyna spożywcza wieprzowa /a 0.05kg/ (opakowanie zbiorcze 1.5 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 12 op. 31. Dżem z czarnej porzeczki /a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 80 op. 32. Marmolada wieloowocowa /a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 10 op. 33. Powidło śliwkowe /a 0.3kg/ (opakowanie zbiorcze 2.7 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 105 op. 34. Miód naturalny /a 0.37 kg) (opakowanie zbiorcze 2,22 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 100 op. 35. Maggi do zup w płynie typu NESTLE w szklanych kwadratowych butelkach /a 1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 6 L/szt.), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 106 op. 36. Kucharek do potraw /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 15 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 30 op. 37. Przyprawa do drobiu /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 15 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 3op. 38. Pieprz naturalny mielony /a 1. Kg/ Luzem, termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 35kg 39. Pieprz ziołowy /a 0.02kg/ (opakowanie zbiorcze 0.5 kg) termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 8 op. 40. Papryka słodka mielona /a 1 kg/ Luzem, termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15 kg 41. Liść laurowy /a 1 kg/ Luzem, termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 4 kg 42. Kminek /a 1.kg /Luzem, termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 11 kg 43. Ziele angielskie /a 0.02 kg/ (opakowanie zbiorcze 0.5 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 18op. 44. Kwasek cytrynowy /a 1 kg /Luzem, termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 55kg 45. Majeranek /a 0.2 kg / (opakowanie zbiorcze 1 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 10 op. 46. Ocet spirytusowy /a 0.5 L/szt./ (opakowanie zbiorcze 10 L), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 44 op. 47. Żurek /a 0.5 L / (opakowanie zbiorcze 6 L) termin przydatności do spożycia 30 dni 80 op. 48. Chrzan tarty w occie / a 0.26 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.90 kg), termin przydatności do spożycia 90 dni 130 op. 49. Zaprawa cytrynowa /a 1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 6 L/szt.), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 33 op. 50. Sól jodowana /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 25 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 60 op. 51. Cynamon /a 0.015kg/ (opakowanie zbiorcze 0.375 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 50 op. 52. Majonez delikatesowy /a 0.4 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.20kg), termin przydatności do spożycia 30 dni 85 op. 53. Kisiel owocowy /a 0.04kg/ (opakowanie zbiorcze 1.2 kg) ,termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 30 op. 54. Cukier wanilinowy /a 0.032/ (opakowanie zbiorcze 0.8 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 16op. 55. Mleko w proszku - zawartość tłuszczu 26% /a 0.4 kg/ (opakowanie zbiorcze 4 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 5 op. 56. Śliwka suszona/ a 0.20 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg ), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 4op. 57. Cukier puder /a 0.5 kg/, (opakowanie zbiorcze 5 kg), termin przydatności do spożycia 24 miesiące 10 op. 58. Proszek do pieczenia /a 0.036 kg/ (opakowanie zbiorcze 0.90 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 4 op. 59. Pieczarka marynowana/a 0.760 kg/ (opakowanie zbiorcze 6.08 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 25 op. 60. Rodzynki sułtańskie /a 010 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 2op. 61. Koncentrat buraczany /a 300ml/ pakowany w butelki szklane - 0.38 kg, (opakowanie zbiorcze 5.70 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 10 op. 62. Pieprz naturalny w ziarenkach /a 0.02/ (opakowanie zbiorcze 0.50 kg), termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 5 op. 63. Susz owocowy (mieszanka) /a 0.25 kg/ opakowanie zbiorcze 3.00 kg termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 2 op. 64. Orzechy włoskie /a 1 kg/, opakowane w folię termozgrzewalną 2 op. 65. Mak niebieski /a 1 kg/, opakowane w folię termozgrzewalną 2 op. 66. Sól kamienna - , spożywcza, warzona do przetworów /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 25 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 20 op. 67. Paluszki słone typu beskidzkie lub równoważne o przedłużonym terminie ważności a 200g (opakowanie zbiorcze 2 kg) termin przydatności 12 miesięcy 2 op. 68. Delicje typu szampańskie lub równoważne o przedłużonym terminie ważności a 140g (opakowanie zbiorcze 1,68 kg) termin przydatności 12 miesięcy 2 op. 69. Pierniczki typu toruńskie lub równoważne o przedłużonym terminie ważności a 200g (opakowanie zbiorcze 2 kg) termin przydatności 12 miesięcy 2 op. 70. Ciastka kruche z kokosem o przedłużonym terminie ważności a 140g (opakowanie zbiorcze 1,40kg) termin przydatności 12 miesięcy 2 op. 71. Herbatniki kruche z cukrem o przedłużonym terminie ważności a 140g (opakowanie zbiorcze 1,40 kg) termin przydatności 12 miesięcy 2 op. 72. Jabłko suszone w plastrach o przedłużonym terminie przydatności a 0,20kg, (opakowanie zbiorcze 1,20 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 5op. 73. Morela suszona o przedłużonym terminie przydatności a 0,20kg, (opakowanie zbiorcze 1,20 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 4op. 74. Ananas suszony - kandyzowany o przedłużonym terminie przydatności a 0,50 kg, (opakowanie zbiorcze 3,00 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 2 op. 75. Chipsy bananowe w plastrach o przedłużonym terminie przydatności a 1kg, (opakowanie zbiorcze 4 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 1op. 76. Migdały łuskane o przedłużonym terminie przydatności a 1kg, (opakowanie zbiorcze 2 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 1op. 77. Orzechy laskowe łuskane o przedłużonym terminie przydatności a 1kg, (opakowanie zbiorcze 2 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 1op. 78. Papaja suszona - kandyzowana o przedłużonym terminie przydatności a 0,25kg, (opakowanie zbiorcze 2 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 2op. 79. Żurawina suszona o przedłużonym terminie przydatności a 0,50kg, (opakowanie zbiorcze 1,kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 5op. 80. Sok 100% pomidorowy bez dodatku cukru typu TYMBARK lub równoważny (z przeznaczeniem dla diabetyków) /a 300ml/ opakowanie jednostkowe z tworzywa - 0.30 L, (opakowanie zbiorcze 12 szt. = 3,60 L), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy10 op. 81. Sok 100% jabłkowo-marchwiowy bez dodatku cukru typu TYMBARK lub równoważny (z przeznaczeniem dla diabetyków) /a 300ml/ opakowanie jednostkowe z tworzywa - 0.30 L, (opakowanie zbiorcze 12 szt. = 3,60 L), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 10 op..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 kawy, herbaty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Kawa zbożowa /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 3 kg), termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 93 op. 2 Kawa naturalna ziarnista /a1 kg/ I kl. (opakowanie zbiorcze 6 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 5op. 3 Kawa naturalna rozpuszczalna /a 0.2 kg/ (opakowanie zbiorcze 2.40 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 2 op. 4 Herbata liściasta czarna /a 0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 2 kg), termin przydatności do spożycia18 miesięcy 140 op. 5 Herbata w saszetkach czarna ze sznureczkiem /a 200g/ (opakowanie zbiorcze 0.80 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 20 op. 6 Herbata w saszetkach zielona /a50 g/ (opakowanie zbiorcze 0.20 kg) termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 10 op. 7 Herbata owocowa /a 0.1 kg/(opakowanie zbiorcze 2 kg), termin przydatności do spożycia18 miesięcy 60 op. 8. Herbata w saszetkach owocowa ze sznureczkiem /a30g/(opakowanie zbiorcze 0.36 kg), termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 5op. 9. Miętą w saszetkach /a 30 g/ (opakowanie zbiorcze 0.36kg) termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 10 op..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 ryby, konserwy rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ryba wędzona Makrela luz (opakowanie zbiorcze 3 kg), termin przydatności do spożycia 7 dni 46 op. 2. Śledź marynowany w zalewie octowej (opakowanie zbiorcze 4 kg), termin przydatności do spożycia 21 dni 25 op. 3. Konserwa rybna - śledź w sosie pomidorowym /a 0.17 kg/szt./ (opakowanie zbiorcze 4.08 kg/24 szt.) termin przydatności do spożycia 24 miesiące 17 op..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 woda naturalna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Naturalna woda niegazowana BUTLA 19 L 280 szt. dotyczy : pakietu nr IV jako warunek graniczny Użyczenie na okres trwania umowy tj 12 miesięcy 10 sztuk dystrybutorów z możliwością odkupienia na preferencyjnych warunkach , w ramach użyczenia obejmuje również: nieodpłatne serwisowanie i naprawa w razie awarii. Użyczony dystrybutor powinien spełniać następujące wymogi: Obudowa z Poliwęglanu (opcja biała) lub z ko poliestru (opcja srebrna) - twarda, odporna na pęknięcia, zarysowania, łatwa do czyszczenia; Bardzo dobra, sprawdzona konstrukcja; Dobre parametry chłodzenia i podgrzewania; Regulowany termostat wody zimnej; Regulowany termostat wody ciepłej; Układ chłodzenia - Rezerwuarowy o pojemności 1,3 l.; Szybko i sprawnie schładza wodę do temperatury poniżej 6oC; Układ grzania - dwuczęściowy bojler o pojemności 1,5l i zapewniający temperaturę w zakresie od 70 - 95 oC; Moc układu chłodzenia 90W; Moc układu podgrzewającego 520W; Grzałka wewnętrzna; Gaz chłodniczy R134A; Wymiary [cm] 34 x 34 x 104; Waga 17 kg; Zasilanie 230V/50Hz.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 woda mineralna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Naturalna woda mineralna gazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6 L) 30 op. 2. Naturalna woda mineralna niegazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6L) 30 op. 3. Naturalna woda mineralna gazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L) 2500op. 4. Naturalna woda mineralna niegazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L) 500 op..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.