eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tomaszów Lubelski › DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁOWKI SZKOLNEJ PRZY ZESPOLE SZKÓŁ NR 3 W TOMASZOWIE LUBELSKIM, ul. Hallera 5

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-07-29

Tomaszów Lubelski: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁOWKI SZKOLNEJ PRZY ZESPOLE SZKÓŁ NR 3 W TOMASZOWIE LUBELSKIM, ul. Hallera 5
Numer ogłoszenia: 253638 - 2014; data zamieszczenia: 29.07.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół nr 3 im. Macieja Rataja , ul. Hallera 5, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 084 6650505, faks 084 6650505.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsnr3.odt.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: JEDNOSTKA SAMORZąDOWA.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁOWKI SZKOLNEJ PRZY ZESPOLE SZKÓŁ NR 3 W TOMASZOWIE LUBELSKIM, ul. Hallera 5.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu Szkół nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5. Przedmiot zamówienia został podzielony na 14 CZĘŚCI od nr I do XIV . Wspólny słownik kodów CPV: 15000000-8 CZĘŚĆ I PIECZYWO Kod CPV 15612500-6 CZĘŚĆ II MLEKO I JEGO PRZETWORY Kod CPV 15500000-3 CZĘŚĆ III MIĘSO wieprzowe i wyroby wędliniarskie Kod CPV 15100000-9,15131120-2 CZĘŚĆ IV RÓŻNE PRODUKTY SPOZYWCZE Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ V RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANEKod CPV 15200000-0 CZĘŚĆ VI DRÓB Kod CPV 15112000- 6 CZĘŚĆ VII MROŻONKI Kod CPV 15331100-8 CZĘŚĆ VIII OWOCE ŚWIEŻE kod CPV 03121000-5 CZĘŚĆ IX WARZYWA Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ X JAJA KURZE Kod CPV 03142500-3 CZĘŚĆ XI PRODUKTY MĄCZNE GOTOWE Kod CPV 15851000-8 CZĘŚĆ XII MAKARONY Kod CPV 15850000-1 CZĘŚC XIII ZIEMNIAKI Kod CPV 03212100-1 CZĘŚĆ XIV WARZYWA SEZONOWE świeże Kod CPV 0322000-9 Szczegółowy opis każdej części zawierają Arkusze kalkulacyjne oferty jako, załączniki nr 1.1 do 1.14 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia stanowiący integralną ich część..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.33.11.00-8, 03.12.10.00-5, 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3, 15.85.10.00-8, 15.85.00.00-1, 03.21.21.00-1, 03.22.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 14.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunku na podstawie złożonego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wymaganego zapisem rozdz. VI, pkt 1.1 specyfikacji.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunku na podstawie złożonego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wymaganego zapisem rozdz. VI, pkt 1.1 specyfikacji.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunku na podstawie złożonego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wymaganego zapisem rozdz. VI, pkt 1.1 specyfikacji.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunku na podstawie złożonego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wymaganego zapisem rozdz. VI, pkt 1.1 specyfikacji.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • ocena spełnienia warunku na podstawie złożonego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu wymaganego zapisem rozdz. VI, pkt 1.1 specyfikacji.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Z uwzględnieniem zapisu art. 144 ust. 1 ustawy Zamawiający przewiduje możliwość dokonania istotnych zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy. 2.Zakazana jest zmiana postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy z zastrzeżeniem ust. 3. 3. Dopuszczalne są następujące przypadki i warunki zmiany umowy : 1zmiany obowiązującej stawki VAT na artykuły wymienione w załączniku do umowy, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto wynikającej ze wzrostu urzędowej stawki podatku VAT cena netto pozostanie bez zmian. Zmiany te następują z mocy prawa i obowiązują od dnia obowiązywania odpowiednich przepisów. 2każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, jednak Zamawiający nie dopuszcza zmiany ceny netto na wyższą od oferowanej. 4.Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, 5.Strony dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określona w załączniku nr 1 do umowy tzw. promocja. Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy. Warunki tych zmian zostały określone we wzorze umowy - załączniku nr 6 do specyfikacji.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: //www.zsnr3.odt.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=575:2014-07-26-07-59-30&catid=21
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: siedziba Zamawiającego ; Zespół Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim , ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski , sekretariat szkoły pokój nr 40.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.08.2014 godzina 11:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego , w sekretariacie Zespołu Szkół Nr 3 przy ul. Hallera 5 pokój nr 40 /parter/ lub drogą pocztową na adres : Zespół Szkół Nnr 3, ul. Hallera 5, 22-600 Tomaszów Lub..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb zwykły krojony waga nie mniej jak 500g szt. 9000 2 Chleb razowy mieszany waga nie mniej jak 500g szt. 200 3 Bułka zwykła waga nie mniej jak 50 g Szt. 16 000 4 Bułka tarta kg 150 5 Drożdżówka 100 g szt. 2500 6 Krokiet/ pasztecik / waga nie mniej jak 120 g szt. 2300 7 Pączek waga nie mniej jak 60 g szt. 500 8 Makowiec 500 g szt. 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MLEKO I JEGO PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mleko spożywcze zaw.2% tł. w opak. 1 l.litr 4000 2 Śmietana zaw. 18 % tł. litr 400 3 Śmietana Kubek op.450 ml zaw.18% tł. szt. 140 3 Masło ex .zawartość tł. 82,5% op. 0.200 g kg 150 4 Twaróg półtłusty Kg. 450 5 Ser topiony 100 g Szt. 2500 6 Ser żółty półtłusty kg 250 7 Jogurt kubek op. nie mniej 125 ml. szt 3400 8 Serek naturalny op. nie mniej jak 150 g szt 1000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO I JEGO PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mięso mielone wieprzowo-wołowe kg. 550 2 Mięso wieprzowe gulaszowe II kl.kg. 600 4 Karkówka wieprzowa b/k kg 250 5 Karkówka z kością kg 50 6 Schab wieprzowy z kością kg. 550 7 Schab wieprzowy b/k kg 200 7 Wątroba wieprzowa kg. 70 8. 8 Żeberka wieprzowe (Paski) kg. 250 9. 9 Smalec wieprzowy kg 5 10. 10 Boczek wędzony parzony kg. 90 11. 11 Baleron kg. 20 12. 12 Kiełbasa krakowska kg. 420 13. 13 Mielonka wieprzowa Smaczek kg. 350 14. 14 Kiełbasa zwyczajna kg. 50 15. 15 Kiełbasa łopatkowa kg. 20 16. 16 Kiełbasa wiejska kg. 350 17. 17 Kiełbasa szynkowa z kminkiem kg 420 18. 18 Pieczeń rzymska Kg 100 19. 1 Polędwica sopocka Kg 320 20. Ogonówka kg 420 21. 21 Paróweczki szynkowe wieprzowe kg 250 22. 22 Szynka parzona kg 300 23. 23 Kiełbasa golonkowa kg 50 24. 24 Flaki krojone odgotowane kg 90.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.12-0, 15.13.11.20-2, 15.11.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier biały kryształ- paczkowany op.1kg 1000 Kg 2. Cukier puder op. 500 g 5 Szt. 3. Chrzan tarty w słoiku op. Nie mniej jak 160 g 70 Szt 4. Kakao ciemne holenderskie sypkie op. Nie mniej jak 100 60 Szt 5. Dżem wiśniowy op. nie mniej jak 280g 300 Szt 6. Dżem truskawkowy , op. nie mniej jak 280 g 500 Szt 7. Dżem śliwkowy - nie mniej jak 280g 500 Szt 8. Marmolada owocowa op. 500 g 50 Szt 9. Fasolka konserwowa czerwona op.nie mniejsze jak 400g40 szt 10. Fasolka konserwowa biała op. 400 g 30 Szt 11. Groszek konserwowy op. nie mniej jak 400 g 120 Szt 12. Gałka muszkatołowa mielona 20 g 10 Szt 13. Herbata granulowana 100 g 70 Szt 14. Herbata ekspresowa op. zaw. 100 saszetek 60 Op 15. Kawa inka op. nie mniejsze jak 150 g 75 Szt 16. Keczup pikantny op. 1000 g 40 Szt 17. Keczup PIKANTNY op. nie mniej jak 500 g 260 Szt 18. Koncentrat pomidorowy 30 % op. Nie mniej jak 200g 270 Szt 19. Kukurydza konserwowa słodka op. nie mniejsze jak 400 g 120Szt 20. Kwasek cytrynowy op. Nie mniej jak 20g 70Szt 21. Majonez dekoracyjny nie mniej jak 700 g Firmy Winiary lub inny równoważny 120 Szt 22. Musztarda delikatesowa op. nie mniej 180g 160 Szt 23. Majeranek torebka op. 20g 90 Szt 24. Miód naturalny wielokwiatowy op. słoik 1300 kg 20 Szt 25. Ocet spirytusowy 10 % op. 05 l. 10 Szt 26. Przyprawa do zup w płynie op. - 1 l Firmy Winiar lub inny równoważny 130 Szt 27. Pieprz naturalny czarny mielony Op. nie mniej jak 20g300 Szt 28. Pieprz ziołowy torebka op. 20 g 40 Szt 29. Papryka w proszku słodka mielona Op.nie mniej jak 20G 180Szt 30. Pietruszka susz- natka op nie mniej jak 20g 180 Szt 31. Koper susz nać op. nie mniej jak 20 g 100 Szt 32. Przyprawa do potraw typu Vegeta lub inny równoważny op.200 g 160 Szt 33. Ryż biały op. 1 kg 150Kg 34. Rosołki drobiowe 60 g Firmy Winiar lub inny równoważny 300 szt 35. Sól kuchenna spożywcza 160 Kg 36. Ziele angielskie torebka 15g 10 Szt 37. Liść laurowy torebka 15 g 20 Szt 38. Mąka ziemniaczana op. 1000 g 20 Kg 39. Mąka pszenna luksusowa typ 550 350 Kg 40. Olej jadalny rzepakowy op. 1 litr 380 Szt 41. Olej jadalny rzepakowy op. Nie mniej jak 3 l. 20 szt 42. Margaryna śniadaniowa z zaw. Olejów roślinnych op. 500 g 1100 Szt 43. Kasza jęczmienna wiejska op.1000g 70Kg 44. Kasza gryczana op. 1000 g 130 Kg 45. Płatki kukurydziane zwykłe op. Nie mniej jak 425 g 100 Szt. 46. Ogórek konserwowy poj. 0.9 l 300 Szt 47. Papryka konserwowa poj. 0,9 l 260 Szt 48. Serek top. Krążki op. 140 g 1000 op 49. Serek top. plastry op. 150g 1100 op 50. Konserwa turystyczna nie mniej jak op. 135g 1200 Szt 51. Pasztet drobiowy nie mniej jak op.135g 1500 Szt 52. Delikat do mięs Knor lub równoważny op. 700 g 15 Szt 53. Delikat do ryb op. 700g 3 Szt 54. Delikat do drobiu op. 700 g 16 Szt 55. Sos ogrodowy sałatkowy op.900 g 13 Szt 56. Baton Snikers lub inny równoważny op. nie mniejsze jak 50 g 300 Szt 57. Ciastka delicje op. nie mniej jak 140 g 200 Op 58. Ciastka pierniczki lukrowane op luz 30 Kg 59. Cukierki czekoladowe Wedell luz lub inny równoważny 30 Kg 60. Czekolada Wedel op. 100 g lub równoważny 500 Szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.00.00-3, 15.87.00.00-7, 15.83.12.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filet z ryby mrożony morszczuk SHP Kg 160 2 Filet śledziowy b/skóry w zalewie octowo-olejowej kg 80 3 Makrela wędzona Kg 100 4 Konserwa rybna śledz w pomidorach op. nie mniej jak 170 gSzt. 250 5 Konserwa rybna szprot w pomidorach op. nie mniej jak 170 gSzt. 200 6 Paprykarz szczeciński op. 300 g Szt. 350.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.24.00.00-2, 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: DRÓB.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filet drobiowy świeży Kg 360 2 Porcje rosołowe Kg 130 3 Mięso świeże drobiowo - gulaszowe świeże Kg 250 4 Udka z kurczaka świeża Kg 700.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mieszanka mrożona wielowarzywna 7 składnikowa Op.2,5 kgOp60 2 Kalafior mrożony Op.2.50 kg Op.30 3 Szpinak mrożony - liść op.2.50 kg op 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8, 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: OWOCE ŚWIEŻE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jabłka gat. I kg 1600.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: WARZYWA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Burak ćwikła kg. 350 2 Cebula biała kg. 320 3 marchew kg. 600 4 seler (korzeń ) kg. 30 5 por kg. 40 6 Pietruszka korzeń kg. 15 7 Kapusta czerwona kg. 65 8 Kapusta biała kg. 700 9 Kapusta włoska kg. 70 10 Kapusta pekińska kg. 300 11 Kapusta kiszona kg. 250 12 Ogórek kwaszony kg. 200 13 Fasola biała kg. 80 14 Groch łupany kg. 20 15 Czosnek kg. 25 16 Pieczarka kg. 80 17 Szczypior Peczk. 220.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.33.11.10-1, 15.33.11.40-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: JAJA KURZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze świeże kl. I Szt. 8000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: PRODUKTY MACZNE GOTOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Pierogi ruskie domowe Kg. 600 2 Pierogi z kapustą i pieczarkami kg. 90 3 Pyzy ziemniaczane świeże kg 100 4 Kopytka świeże Kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8, 15.85.12.20-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: MAKARONY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Makaron świderki op. Nie mniej jak 1000 g szt 240 2 Makaron gniazda wstążki op. Nie mniej jak 500g Szt . 130 3 Makaron spaghetti op. 400 g Szt. 400 5 Makaron łazanki Lubella lub równoważny op. Nie mniej jak 400g Szt. 150 6 Makaron nitki op. 250g Szt 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: ZIEMNIAKI JADALNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne późne op. worek nie mniej jak 30 kg Polska Norma - PN-R-74450:1975 kg 7000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: WARZYWA SEZONOWE ŚWIEŻE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 POMIDOR ŚWIEŻY kg 150 2 OGÓREK ŚWIEZY Kg 350 4 SAŁATA Szt 150 6 PAPRYKA ŚWIEŻA kg 50 7 KALAFIOR ŚWIEŻY szt 40 8 Brokuły szt 20 9 Rzodkiewka p. 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.11.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.