eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2015 r. do 31 grudnia 2015 r.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2014-11-25

Rzeszów: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2015 r. do 31 grudnia 2015 r.
Numer ogłoszenia: 244755 - 2014; data zamieszczenia: 25.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie , ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 748 24 30, faks 17 748 24 40.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szkola13.rzeszow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2015 r. do 31 grudnia 2015 r..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2015 r. do 31 grudnia 2015 r. wg zestawień stanowiących załączniki od 2.1 do 2.7. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje: część I - Mięso, drób i wędliny; część II - Ryby i mrożonki; część III - Warzywa i owoce; część IV - Wyroby mleczarskie, nabiał i jaja; część V - Pieczywo; część VI - Wyroby garmażeryjne; część VII - Pozostałe art. spożywcze..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.11.00.00-2, 15.11.21.00-7, 15.13.00.00-8, 15.13.11.30-5, 15.13.15.00-0, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3, 15.33.11.00-8, 15.89.60.00-5, 03.31.10.00-0, 03.22.22.00-5, 03.22.00.00-9, 03.20.00.00-3, 03.22.11.00-7, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 15.81.00.00-6, 15.85.10.00-8, 03.14.25.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca spełni w/w warunek, jeżeli prowadzi działalność gospodarczą w zakresie objętym niniejszym zamówieniem - zał. nr 4 do SIWZ

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa szczegółowo sposobu oceny spełniania tego warunku - zał. nr 4 do SIWZ

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy poszczególnych artykułów spożywczych danej kategorii - zał. nr 4 do SIWZ

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wymaga przedstawienia potwierdzenia dysponowania osobami - zał. nr 4 do SIWZ

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca musi znajdować się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia - zał. nr 4 do SIWZ

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Wypełniony w odpowiednich miejscach formularz ofertowy, stanowiący zał. nr 1 do SIWZ oraz szczegółowe formularze cenowe stanowiące zał. nr 2.1 - 2.7 dla wybranej części zamówienia. 2. Zaświadczenie z Krajowego Rejestru Sądowego. 3. Prawidłowo wypełniony zał. nr 4 do SIWZ. 4. Parafowany wzór umowy - zał. nr 3 do SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Przewiduje się możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty w następujących przypadkach: a. zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększania lub zmniejszania ilości zamawianego towaru w zależności od potrzeb wynikających ze zmiany liczby uczniów i wychowanków uprawnionych do korzystania ze stołówki szkolnej i przedszkolnej; b. w przypadku zmiany stawki podatku VAT na towary sprzedawane w ramach niniejszej umowy zmiana ceny następuje nie wcześniej niż z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę, po zawarciu stosownego aneksu.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szkola13.rzeszow.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów, I piętro - sekretariat.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2014 godzina 11:00, miejsce: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso, drób i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z piersi indyka, świeży - kg 157, 2. Filet z piersi kurczaka, świeży - kg 326, 3. Karkówka wieprzowa, bez kości, świeża - kg 152, 4. Kiełbasa podwawelska - kg 246, 5. Kiełbasa wiejska - kg 13, 6. Kurczak cały - kg 5, 7. Łopatka bez kości - kg 355, 8. Parówka (cielęca, drobiowa, wieprzowa) - kg 50, 9. Pasztet pieczony - kg 5,5; 10. Polędwica wieprzowa surowa - kg 50, 11. Porcja rosołowa - kg 490, 12. Schab bez kości - kg 300, 13. Smalec - szt. 230, 14. Szynka bez kości - kg 128, 15. Szynka drobiowa - kg 18, 16. Szynka wieprzowa - kg 10, 17. Szynka wieprzowa konserwowa - kg 17, 18. Żeberka surowe - kg 10, 19. Żeberka wędzone - kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8, 15.11.21.00-7, 15.13.11.30-5, 15.13.15.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: RYBY I MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brokuł mrożony, opak. 2,5 kg - kg 15, 2. Fasola szparagowa mrożona - kg 10, 3. Filet z dorsza - kg 110, 4. Filet z mintaja - kg 60, 5. Filet z miruny - kg 70, 6. Filet z soli - kg 60, 7. Kalafior mrożony - kg 30, 8. Mieszanka kompotowa mrożona (bez rabarbaru) - kg 480, 9. Paluszki rybne z fileta nie mielone - kg 45, 10. Papryka mrożona - kg 5, 11. Porzeczka czarna - kg 157, 12. Szpinak - kg 10, 13. Truskawki mrożone - kg 125, 14. Włoszczyzna paski mrożona - kg 540..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3, 15.33.11.00-8, 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Arbuz -kg 90, 2. Banan - kg 880, 3. Borówka - kg 3, 4. Brokuł świeży - szt. 17, 5. Brzoskwinia - kg 14, 6. Burak ćwikłowy - kg 403, 7. Cebula - kg 175, 8. Cebula czerwona - kg 10, 9. Cukinia - kg 10, 10. Cytryna - kg 18, 11. Czereśnie (owoc sezonowy) - kg 40, 12. Czosnek - kg 17, 13. Fasola Jaś karłowy - kg 80, 14. Fasola Jaś piękny - kg 30, 15. Fasolka szparagowa - kg 10, 16. Groch łuskany - kg 30, 17. Gruszka deserowa - kg 82, 18. Jabłko deserowe - kg 1100, 19. Kalafior - szt. 32, 20. Kapusta biała - kg 287, 21. Kapusta czerwona - kg 20, 22. Kapusta kiszona w wiaderku - kg 210, 23. Kapusta młoda - kg 100, 24. Kapusta pekińska - szt. 160, 25. Kapusta włoska - szt. 38, 26. Kiwi - kg 23, 27. Koperek - szt. 380, 28. Maliny - kg 10, 29. Mandarynka (w sezonie) - kg 155, 30. Marchew - kg 790, 31. Natka pietruszki - szt. 395, 32. Nektarynka - kg 45, 33. Ogórek kiszony w wiaderku - kg 160, 34. Ogórek świeży (w sezonie) - kg 280, 35. Ogórek świeży (poza sezonem) - kg 20, 36. Papryka czerwona - kg 33, 37. Pieczarki - kg 55, 38. Pietruszka korzeń - kg 145, 39. Pomarańcza - kg 35, 40. Pomidor (poza sezonem) - kg 20, 41. Pomidor (w sezonie) - kg 180, 42. Por - szt. 265, 43. Rzodkiewka - szt. 15, 44. Sałata zielona - szt. 130, 45. Seler korzeń - kg 146, 46. Szczypiorek - szt. 385, 47. Śliwka - kg 15, 48. Truskawki świeże (w sezonie) - kg 50, 49. Winogron biały (w sezonie) - kg 10, 50. Ziemniaki - kg 5700, 51. Ziemniaki młode (produkt sezonowy - mc VI, VII) - kg 625.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5, 03.22.00.00-9, 03.20.00.00-3, 03.22.11.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: WYROBY MLECZARSKIE, NABIAŁ I JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Deser mleczny, op. 100 g - szt. 400, 2. Jaja L - szt. 4830, 3. Jogurt naturalny, op. 400 g - szt. 167, 4. Jogurt owocowy, różne smaki, op. 150 g - szt. 2280, 5. Masło 82 % - kg 290, 6. Maślanka - l 177, 7. Mleko od 2 % do 3,2 %, op. 1000 ml - l 3840, 8. Mleko smakowe, op. kartonik 200 ml - szt. 1440, 9. Ser biały półtłusty - kg 432, 10. Ser topiony, 100 g - szt. 260, 11. Ser żółty pełnotłusty - kg 45, 12. Serek homogenizowany naturalny, poj. 150 g - szt. 300, 13. Śmietana 18 %, 500 ml - l 390, 14. Śmietana 30 %, 500 ml - l 90..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka czerstwa - szt. 624, 2. Bułka kajzerka, 60 g - szt. 730, 3. Bułka tarta, 0,5 kg - kg 130, 4. Bułka typu rogal, 100 g - szt. 260, 5. Bułka typu weka (tzw. paryska, francuska), 400 g - szt. 540, 6. Bułka zwykła, 100 g - szt. 780, 7. Chałka, 400 g - szt. 209, 8. Chleb graham, 500 g - szt. 325, 9. Chleb razowy, 500 g - szt. 325, 10. Chleb zwykły, 700 g - szt. 690, 11. Drożdżówka z nadzieniem - z budyniem, serem, jabłkiem, marmoladą, jagodzianka, 50 g - szt. 490, 12. Pączek z nadzieniem (różne smaki), 50 g - szt. 1095, 13. Rogaliki drożdżowe - małe (na wagę) - kg 10..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: WYROBY GARMAŻERYJNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kluski śląskie - kg 230, 2. Kopytka - kg 50, 3. Pierogi ruskie - kg 400, 4. Pierogi z kapustą słodką - kg 100..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ananasy w puszce, 340 g - szt. 9, 2. Barszcz czerwony, 0,3 l - szt. 21, 3. Bazylia, 10 g - szt. 20, 4. Bita śmietana w proszku, 60 g - szt. 26, 5. Brzoskwinie w puszce, 440 g - szt. 13, 6. Budyń w proszku, różne smaki - kg 25, 7. Bulion drobiowy w kostkach, 120 g - szt. 13, 8. Bulion grzybowy w kostkach, 120 g - szt. 24, 9. Chrupki kukurydziane, 250 g - szt. 70, 10. Chrzan tarty, 270 g - szt. 28, 11. Ciastka na wagę - kruche, z cukrem lub kokosem, maślane lub kakaowe - kg 10, 12. Ciasta na wagę przekładane - z masą, marmoladą, galaretką - kg 10, 13. Cukier biały kryształ 1 kg - kg 770, 14. Cukier puder - kg 3, 15. Cukier waniliowy, 16 g - szt. 110, 16. Cukierki Galaretka w czekoladzie - kg 4, 17. Cukierki Krówki - kg 4, 18. Cynamon w proszku, 20 g - szt. 35, 19. Czekolada gorzka, 100 g - szt. 10, 20. Drożdże w kostce, 0,1 kg - szt. 13, 21. Dżem owocowy, 300 g - szt. 8, 22. Filet z makreli w oleju w puszce, 170 g - szt. 127, 23. Filet śledziowy w pomidorach w puszce, 170 g - szt. 20, 24. Galaretka w proszku różne smaki - kg 35, 25. Groszek konserwowy, 0,4 l - szt. 6, 26. Groszek ptysiowy, 80 g - szt. 70, 27. Grzyby suszone - kg 0,4; 28. Herbata zwykła ekspresowa, 100 szt. - szt. 21, 29. Herbatniki, 16 g - szt. 740, 30. Jabłko prażone z brzoskwinią, 900 g - szt. 195, 31. Kakao rozpuszczalne, 0,5 kg - szt. 38, 32. Kasza gryczana prażona, 4 x 100 g - szt. 195, 33. Kasza jęczmienna średnia - kg 15, 34. Kasza jęczmienna saszetki, 4 x 100 g - szt. 240, 35. Kasza kukurydziana drobna - kg 13, 36. Kasza manna zwykła - kg 32, 37. Kawa zbożowa - szt. 34, 38. Keczup łagodny, min 73 %, 480-500 g - szt. 36, 39. Kisiel w proszku różne smaki - kg 34, 40. Kminek mielony, 20 g - szt. 35, 41. Koncentrat pomidorowy, 30 %, 900 g - szt. 150, 42. Krem czekoladowy, 350 g - szt. 23, 43. Kukurydza konserwowa, 340 g - szt. 85, 44. Kwasek cytrynowy, 20 g - szt. 80, 45. Liść laurowy, 0,6 g - szt. 105, 46. Lody owocowe - kg 15, 47. Majeranek, 15 g - szt. 64, 48. Majonez, 900 ml - szt. 35, 49. Makaron drobny (muszelki, gwiazdki, literki) - kg 25, 50. Makaron kokardki - kg 86, 51. Makaron łazanki - kg 50, 52. Makaron nitki (rosołowy) - kg 44, 53. Makaron pióra - kg 50, 54. Makaron spaghetti - kg 55, 55. Makaron świderki - kg 225, 56. Makaron zacierka, 0,25 kg - szt. 95, 57. Mąka pszenna - typ 500, 1 kg - kg 267, 58. Mąka ziemniaczana - kg 7, 59. Miód prawdziwy (różne rodzaje), 400 g - szt. 28, 60. Musztarda łagodna, 180 ml - szt. 45, 61. Napój owocowy, butelka plastikowa 400 ml - szt. 300, 62. Ogórki konserwowe, 430 g - szt. 41, 63. Olej uniwersalny, 1 l - l 335, 64. Paluszki francuskie - kg 6, 65. Paluszki solone, 200 g - szt. 50, 66. Papryka konserwowa, 390 g - szt. 25, 67. Papryka słodka w proszku, 20 g - szt. 10, 68. Pasztet drobiowy w puszce, 150 g - szt. 165, 69. Pestki dyni łuskane, 100 g - kg 2, 70. Pieprz naturalny mielony - kg 2,5; 71. Pierniki - kg 26, 72. Płatki czekoladowe, 1 kg - kg 24, 73. Płatki miodowe, 1 kg - kg 25, 74. Płatki owsiane, 1 kg - kg 4, 75. Płatki śniadaniowe kukurydziane, 1 kg - kg 26, 76. Polewa czekoladowa lub owocowa, 1000 g - szt. 29, 77. Powidło śliwkowe, 300 g - szt. 29, 78. Proszek do pieczenia, 16 g - szt. 20, 79. Przyprawa do bigosu, 20 g - szt. 10, 80. Przyprawa do fasoli, 20 g - szt. 45, 81. Przyprawa warzywna, 1 kg - kg 63, 82. Przyprawa w płynie do zup, 1 litr - l 62, 83. Rodzynki, 100 g - kg 2, 84. Ryba wędzona makrela - kg 3, 85. Ryż pełnoziarnisty, 1 kg - kg 225, 86. Ryż w saszetkach, 4 x 100 g - szt. 360, 87. Słonecznik łuskany, 100 g - kg 2, 88. Sok owocowy, kartonik 0,2 l - szt. 3530, 89. Sok owocowy, butelka plastikowa 0,3 l - szt. 200, 90. Sok owocowy, karton 1-2 l - l 180, 91. Sos boloński, 1000 g - szt. 5, 92. Sos pieczeniowy, 1000 g - kg 12, 93. Sól jodowana, 1 kg - kg 135, 94. Syrop owocowy - l 370, 95. Wafelki w czekoladzie, 35 g - szt. 328, 96. Wafelki domowe na wagę - kg 5, 97. Wafle tortowe - szt. 30, 98. Woda mineralna gazowana, 1,5 l - szt. 65, 99. Woda mineralna niegazowana, 1,5 l - szt. 300, 100. Ziele angielskie, 15 g - szt. 100, 101. Żurek (zakwas), 0,5 l - szt. 130.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.