eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Płońsk › Dostawa artykułów żywnościowych w 2015 r. dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Stanisława Wyspiańskiego w Płońsku

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-11-17

Płońsk: Dostawa artykułów żywnościowych w 2015 r. dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Stanisława Wyspiańskiego w Płońsku
Numer ogłoszenia: 238147 - 2014; data zamieszczenia: 17.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 3 im Stanisława Wyspiańskiego , ul. Płocka 60, 09-100 Płońsk, woj. mazowieckie, tel. 23 662 21 63, faks 23 662 21 63.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sp3plonsk.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa - szkoła podstawowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych w 2015 r. dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Stanisława Wyspiańskiego w Płońsku.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych w 2015 r. dla Szkoły Podstawowej nr 3 w Płońsku. Przedmiot zamówienia został podzielony na części I - X, w tym: CZĘŚĆ I - Mięso i przetwory CZĘŚĆ II - JAJA CZĘŚĆ III - PIECZYWO CZĘŚĆ IV - CIASTA CZĘŚĆ V - JABŁKA CZĘŚĆ VI - POZOSTAŁE OWOCE I WARZYWA CZĘŚĆ VII - PRODUKTY MLECZARSKIE CZĘŚĆ VIII - MROŻONE WARZYWA, OWOCE, POTRAWY CZĘŚĆ IX - RÓŻNE ARTYKUŁY ŻYWNOŚCIOWE CZĘŚĆ X - ZIEMNIAKI 2. Szczegółowy wykaz i zakres wszystkich części zamówienia, oraz wymagania dotyczące realizacji dostaw zostały określone w Szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia części I - X stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Podane ilości towaru są wielkościami szacunkowymi, służą wyłącznie do obliczenia ceny oferty. Zamawiający nie będzie zobowiązany do zakupu pełnego asortymentu w podanych ilościach. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiększenia ilości dostaw wg asortymentu podanego w ofercie w trakcie realizacji umowy - według własnych potrzeb do limitu posiadanych środków finansowych. 5. Zamawiający wymaga, aby wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia spełniał wszelkie wymagania określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. O bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r Nr 136 poz. 914), oraz obowiązujących aktów wykonawczych wydanych na jej podstawie. 6. Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczania zamawianych artykułów do siedziby zamawiającego na własny koszt i ryzyko, transportem przystosowanym do przewozu żywności oraz rozładunku towaru i złożenia go w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w jego magazynach. 7. Zamówienia na dostawy bieżące, zgodne z potrzebami Zamawiającego będą składane z min. jednodniowym wyprzedzeniem, telefonicznie, faksem lub w czasie dostawy na dostawę następną. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność we wszystkie dni robocze od poniedziałku do piątku, a w uzasadnionych przypadkach na żądanie zamawiającego również w soboty. 8. Wskazanie w opisie przedmiotu zamówienia znaków towarowych, patentów lub pochodzenia uzasadnione jest specyfiką przedmiotu zamówienia a wskazaniu takiemu towarzyszą wyrazy lub równoważny. Wykonawca, który powoła się na rozwiązania równoważne opisanym przez zamawiającego jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez zamawiają.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.81.00.00-9, 15.81.20.00-3, 03.22.23.21-9, 03.22.20.00-3, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.20.00.00-0, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 03.21.21.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art.22 ust.1 ustawy Pzp. Ocena spełniania warunków nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia wg formuły spełnia lub nie spełnia, z zastrzeżeniem art.26 ust. 3 ustawy Pzp.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art.22 ust.1 ustawy Pzp. Ocena spełniania warunków nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia wg formuły spełnia lub nie spełnia, z zastrzeżeniem art.26 ust. 3 ustawy Pzp.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art.22 ust.1 ustawy Pzp. Ocena spełniania warunków nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia wg formuły spełnia lub nie spełnia, z zastrzeżeniem art.26 ust. 3 ustawy Pzp.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art.22 ust.1 ustawy Pzp. Ocena spełniania warunków nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia wg formuły spełnia lub nie spełnia, z zastrzeżeniem art.26 ust. 3 ustawy Pzp.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art.22 ust.1 ustawy Pzp. Ocena spełniania warunków nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia wg formuły spełnia lub nie spełnia, z zastrzeżeniem art.26 ust. 3 ustawy Pzp.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1) zobowiązanie innych podmiotów do oddania do dyspozycji wykonawcy niezbędnych zasobów (według wzoru - załącznik nr 7 do siwz). - jeżeli dotyczy, 2) jeżeli wykonawcę reprezentuje pełnomocnik -pełnomocnictwo, określające zakres umocowania podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy - jeżeli dotyczy.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sp3plonsk.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa Nr 3 im. Stanisława Wyspiańskiego w Płońsku, 09-199 Płońsk ul. Płocka 60 na pisemny wniosek wykonawcy..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.11.2014 godzina 10:00, miejsce: Szkoła Podstawowa Nr 3 im. Stanisława Wyspiańskiego w Płońsku, 09-199 Płońsk ul. Płocka 60, sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: CZĘŚĆ I - MIĘSO I PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw : codziennie - nie później niż do godz. 7.30 rano. 2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. 4. Produkty należy dostarczać w pojemnikach z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością, zamkniętych i oplombowanych w sposób uniemożliwiający ich otwarcie bez uszkodzenia plomb. Każdy asortyment produktów winien być dostarczony w oddzielnym pojemniku. 5. Okres przydatności do spożycia dla mięsa winien wynosić nie mniej niż 5 dni od daty dostawy do magazynu Zamawiającego. 6. Okres przydatności do spożycia wędlin winien wynosić w dniu dostawy do magazynu zamawiającego nie mniej niż 9/10 gwarancji określonej przez producenta. 7. Do każdego pojemnika piwinna być dołączona etykieta zawierająca co najmniej następujące dane: - nazwę produktu, - termin przydatności do spożycia, - nazwę dostawcy - producenta, adres, - warunki przechowywania, - oznaczenie partii produkcyjnej, - oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami Boczek surowy wieprz. 10kg Filet drobiowy 400 kg Karkówka b/k wieprz. 400kg Kiełbasa cienka śląska, podwawelska 100 kg Kiełbasa biała 200 kg Kiełbasa parówkowa 20 kg Korpusy ze skrzydełkami 200 kg Kości wieprz. 1300kg Schab b/k wieprz. 800 kg Mięso mielone wieprzowe 800 kg Łopatka wieprzowa b/k 700 kg Żeberka wp. 30 kg Słonina wp. 200 kg Ćwiartki z kurczaka 300 kg Pałki kurczaka 700 kg Kurczaki 200 kg Wątróbka z drobiu 50 kg Żołądki drobiowe 100 kg Szynka b/k wieprz. 300 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: CZĘŚĆ II - JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw 2 - 3 razy w miesiącu . 2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 3. Szczegóły, dotyczące ilości dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. Jaja świeże - klasa L 10 000 szt. 4. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 25 dni..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: CZĘŚĆ III - PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie: poniedziałek - piątek, nie później niż do godz. 7.30 rano. 2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. bułeczki maślane 60 g 500 szt. Bułka tarta 400 g 800 szt. Bułka świeża 400 szt bułki kajzerki 80 g 200 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: CZĘŚĆ IV - CIASTA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw: codziennie: poniedziałek - piątek nie później niż do godz. 7.30 rano. 2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw dziennych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. pączki z marmoladą 70g 400 szt drożdżówki z budyniem 80g 400 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.20.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: CZĘŚĆ V - JABŁKA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw: 2 - 3 razy w tygodniu do godz. 8.30 rano. 2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. 4. Produkty muszą być świeże, I klasy, pierwszego gatunku, zgodne z obowiązującymi normami jabłka 2200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.21-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: CZĘŚĆ VI - POZOSTAŁE OWOCE I WARZYWA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw: 2 - 3 razy w tygodniu do godz. 8.30 rano. 2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. 4. Produkty muszą być świeże, I klasy, pierwszego gatunku, zgodne z obowiązującymi normami. Arbuz 200kg Banany 600kg brokuły świeże 50szt brzoskwinie świeże 300kg Buraki 500kg Cebula 600kg Cytryny 30kg Czereśnie 50kg Czosnek główki 30szt fasolka szparagowa świeża 100kg Grejpfruty 100 kg Gruszki 200kg kalafior świeży 300szt kapusta biała 100szt. kapusta czerwona 200szt. kapusta kiszona 600kg Kapusta młoda 100 szt. kapusta pekińska 500 kg Kiwi 200kg Koperek świeży pęczki 100g 200szt. Mandarynki 500kg Marchew 1600kg Przecier ogórkowy 400gr torebki skład ; sol przyprawy naturalne, woda konserwant E -220 200szt natka pietruszki pęczki 100g 800 szt Nektarynki 300 kg ogórek świeży 300 kg ogórki kiszone 800 kg Kapusta włoska 100 kg papryka świeża 200 kg Pieczarki 400 kg pietruszka korzeń. 20 kg Pomarańcze 500 kg Pomidory 400 kg Por 400 kg rzodkiewki pęczki 200g 300 szt Sałata 300 szt sałata lodowa 100 szt Seler 400 kg szczypiorek pęczki 100g 100szt śliwki świeże 100 kg truskawki świeże 100 kg Winogrona białe 100 kg rabarbar 30 kg wiśnie 100 kg Botwina 20 kg Szczaw świeży 20 kg Cebula czerwona 5 kg Bób 10 kg Granty 30 szt Brukselka 10 kg Fasola biała 50 kg Groch łuskany 50 kg Cykoria 10 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.20.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: CZĘŚĆ VII - PRODUKTY MLECZARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przewidywana częstotliwości dostaw: codziennie od poniedziałku do piątku najpóźniej do godz. 7.30 rano. 2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. 4. Produkty winne być świeże, zgodne z obowiązującymi normami jogurt owocowy 150g wart.odżywcza w 100g: wart.energet .400kJ/95kcl, białko 3,5g, węglowodany 14,6g, tłuszcz 2,5g. 1000 szt. Jogurt naturalny 340g 1000 szt. Mleko spożywcze w folii 3,2% 1l, mleko pasteryzowane w wysokiej temp., wartość odżywcza w 100g, wartość energetyczna 58 kcal(243 kJ), białko 3g, węglowodany 4,3g, tłuszcz3,2 g. 300 l. ser biały twaróg półtłusty (200g)3,5% tłuszczu 50 kg Ser feta /0,3/ 3 kg ser twardy żółty salami pełnotłusty, gouda 50kg Serek homogenizowany 150g 600 szt. serek topiony w bloczku bez dodatków 100g 20szt Śmietana 18% 0,5 l 300 szt. Twarożek owocowy wzbogacony w wapń i witaminę D- waniliowy 4x50g-200g Wartość odżywcza w 100g, wartość energetyczna: 454kJ/108kcal Białko: 6,4g Węglowodany: 13,4g Tłuszcz: 2,9g Błonnik: 1,2g Sód: 0,03g Witaminy i składniki mineralne: wapń:100mgWitamina D:1,25mg 1000szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: CZĘŚĆ VIII - MROŻONE WARZYWA, OWOCE, POTRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw 1 - 2 razy w miesiącu do godz. 8.30 rano; 2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. 4. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do spożycia nie krótszy niż ? terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez producenta na dostarczonym artykule. Brokuły op. 2,5kg 5 kg Brukselka op. 0,5kg 3 kg Filety z morszczuka płaty 100kg Groszek mrożony op. 0,5kg 3 kg Kalafior op. 0,5kg 5 kg Szpinak mrożony 2,5 kg 5 kg Warzywa na patelnie 2,5 kg 5 kg Kopytka 2,5 kg 5kg Kluski śląskie 2,5 kg 5 kg Mieszanka chińska op. 1 kg 10kg Mieszanka kompotowa (wiśnia, czarna porzeczka, śliwka, truskawka, aronia) op. 2,5kg 20kg Włoszczyzna w paski 4 składnikowa op. 2,5kg 5 kg Fasolka Szparagowa op. 2,5 kg 10kg Truskawki mrożone całe owoce 2500g 5 kg Wiśnie mrożone 2500 g 5 kg Pierogi z serem 2,5 kg 200 szt Pierogi z owocami 2,5 kg 200 szt Pierogi z mięsem 2,5 kg 200 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: CZĘŚĆ IX - RÓŻNE ARTYKUŁY ŻYWNOŚCIOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw 1 - 2 razy w tygodniu nie później niż do godz. 8.30 rano 2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. 4. Produkty winne być świeże, w pierwszym gatunku, zgodne z obowiązującymi normami. 5. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3/4 terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez producenta na dostarczonym artykule. ananasy w puszce plastry 565 g 15szt Cukier waniliowy 20g 100 szt Proszek do pieczenia 30g 100 szt baton czekoladowy 45g. Skład: nugatowe nadzienie oblane mleczną czekoladą 400szt Baton czekoladowy 43g, Skład: nadziewany wafel z karmelem w polewie czekoladowej 400szt Batonik czekoladowy - wafel pokryty czarną czekoladą wypełniony nadzieniem mleczno-orzechowym. 43g, wartości odżywcze w 100 g: wartość energetyczna 570,00 kcal,Białko:9,80 g,Węglowodany:48,20g,Tłuszcz:37,50 g 400szt Bułka tarta 600 szt Bułka swieża /10 dkg/ 200 szt Bazylia 10g 30szt Tymianek 10 g 30 szt Papryka słodka/10g/ 30 szt Przyprawa do kurczaka/20g/ 30 szt Cukierki czekoladowe 5 kg Sezamki 600 szt Biszkopty z galaretką w polewie czekoladowej 147g 400szt brzoskwinie w puszce połówki 820g 10szt Kwasek cytrynowy 20g 700 szt Kisiel bez cukru 58g 1000 szt Koncentrat pomidorowy 200g 600 szt Kasza gryczana 0,50 kg 200 kg Mąka pszenna 1 kg 2000 kg Makarony różne / 0,5 kg/ 900 szt Makaron spaghetti / 0,5 kg/ 30 kg Sos spaghetti słoik / 350 g/ 30 szt Sosy do sałatek / 10 g / 30 szt Chrzan tarty /350g/ 10 szt Drożdże /100g/ 20 szt Tuńczyk w sosie własnym/170g/ 10 szt Mąka ziemniaczana 0,5 kg 5 kg Groszek konserwowy /350g/ 30 szt cukier 1kg 1100kg cukier puder 400g 10 kg cukier waniliowy 32g 100szt Masło roślinne - /0,5 kg/ 300 szt Majeranek /10g/ 600 szt Czekolada mleczna truskawkowa 100g, wartości odżywcze w 100 g: wartość energetyczna w 100 g:501,00 kcal, Białko w 100 g:4,60 g, Węglowodany 0,00 g, Tłuszcz 26,40 g 600szt Olej jadalny 1 l 300 szt Przyprawa do mięs /75g/ 200 szt Smalec wieprzowy kostka 200 g 1600 szt Sól jadalna jodowana 1 kg 500 kg czosnek granulowany 20g 30szt Warzywko przyprawa/ 200 g / 300 szt Żelatyna 50g 5 szt dżem niskosłodzony różne smaki 280g. Sporządzony z 40g owoców na 100g produktu 900szt fasola 400g 100szt galaretki różne smaki 79g 50szt groch 400g 80szt groszek konserwowy puszka z otwarciem 400g 30szt herbata expresowa 100sztx2g Skład :herbata czarna, delikatnie wzbogacona aromatem 10 szt Ryż kg. 100 kg Batony czekoladowe / 50 g/ 1000 szt Lizak /10 g/ 1000 szt Pieprz naturalny/20g/ 300 szt Wafle w polewie czekoladowej /50g/ 1000 szt Liście laurowe /10g/ 100 szt Ryba filet do smażenia np. Mintaj 100 kg Ser biały twaróg tłusty /1 kg / 200 kg Śmietana 18 % / 0,5 l / 800 szt Mleko 3,2 % /1 l./ 300 l. kakao 100g, wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 1276kJ/307kcl, białko 20,4g, węglowodany 15,6g, tłuszcz 11g 5szt kasza jęczmienna średnia 1kg 50 szt kasza manna 1kg 10 kg Musztarda 180g 10 szt ketczup 500g, (łagodny/pikantny)skład: koncentrat pomidorowy 30%, cukier, cebula 7%, skrobia kukurydziana, substancja zagęszczająca, ocet, kwasek cytrynowy - regulator kwasowości, sól, przyprawy. Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 429kJ/101kcl, białko 1,9g, węglowodany 22,5g, tłuszcz 0,4g 10 szt Ogórki konserwowe /0,9/ l 10 szt Czosnek główka 10 szt Czosnek granulowany /10g/ 30 szt kukurydza w puszce z otwarciem 400g 30 szt Fasolka konserwowa czerwona /450g/ 30 szt Majonez stołowy 900ml zawartości tł. 70%, wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 2715kJ/648kcl, białko 0,9g, węglowodany 3,5g, tłuszcz 70,0g 10szt pieprz czarny mielony / 20 g / 300 zt Pieprz ziarnisty / 20 g / 20 szt Rodzynki 100g 10szt Szczaw konserwowy 900g słoik 50 szt Wafle suche 5 szt ziele ang. w ziarnach 14g 30szt Zioła prowansalskie 10g 30szt Groszek ptysiowy opak. 150 g 50 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: CZĘŚĆ X - ZIEMNIAKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przewidywana częstotliwość dostaw: 2 - 3 razy w tygodniu do godz. 8.30 rano. 2. Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 3. Szczegóły dotyczące ilości i asortymentu dostaw jednostkowych, ustalane będą na podstawie jadłospisów tygodniowych, tworzonych na bieżąco, według potrzeb Zamawiającego. 4. Produkty muszą być świeże, I klasy, pierwszego gatunku, zgodne z obowiązującymi normami. Ziemniaki 12 000kg Ziemniaki młode 600 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.