eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Postępowanie na sukcesywną dostawę WARZYW I OWOCÓW do obiektu Centrum Usług Logistycznych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-02-02

Warszawa: Postępowanie na sukcesywną dostawę WARZYW I OWOCÓW do obiektu Centrum Usług Logistycznych
Numer ogłoszenia: 23110 - 2016; data zamieszczenia: 02.02.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Usług Logistycznych , ul. Słoneczna 37, 00-789 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 601 33 29, faks 22 601 50 11.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cul.com.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: www.cul.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytucja gospodarki budżetowej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie na sukcesywną dostawę WARZYW I OWOCÓW do obiektu Centrum Usług Logistycznych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i owoców do obiektu Centrum Usług Logistycznych Zespół Ośrodków Szkoleniowo Wypoczynkowych OLIMP w Szklarskiej Porębie, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba. Asortyment szczegółowo określono w załącznikach od nr 1a do SIWZ Formularz kalkulacji cenowej. Wykonawca nie może dostarczać Zamawiającemu produktów innych niż zaoferowane w zestawieniu FORMULARZA CENOWEGO. Zamawiający w asortymencie PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA określonego w specyfikacjach stanowiących załączniki nr 1a do SIWZ, wymaga aby: dostarczane produkty były dopuszczone do sprzedaży, wszystkie dostarczane produkty nosiły nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz opakowaniach jednostkowych, dostarczane produkty były pierwszego gatunku, dostarczane produkty posiadały certyfikat - handlowy dokument identyfikacyjny (HDI). l.p. Nazwa artykułu J.m. Ilość 1. Arbuz kg 592 2. Banany (waga 1 szt. 200 do 220 g) kg 138 3. Brzoskwinie kg 59 4. Burak czerwony kg 959 5. Cebula kg 850 6. Cebula czerwona kg 96 7. Cukinia krajowa kg 30 8. Cytryny kg 472 9. Czosnek polski świeży sztuka 300 10. Fasola szparagowa świeża, żółta kg 30 11. Grapefruit czerwony kg 250 12. Gruszki krajowe kg 66 13. Jabłka (krajowe, waga 1 szt. 150 do 200g) kg 996 14. Kalafior świeży (waga 1szt. 500 do 600 g) sztuka 39 15. Kapusta biała kg 784 16. Kapusta młoda główka 276 17. Kapusta czerwona kg 583 18. Kapusta kiszona kg 680 19. Kapusta pekińska główka 169 20. Kiwi, duże owoce kg 30 21. Koperek zielony (pęczek) waga 1szt. 100 do 120g pęczek 1 191 22. Mandarynki (waga 1 szt. 50 do 80g) kg 50 23. Marchew kg 1 460 24. Mięta świeża doniczka szt. 19 25. Melon kg 7 26. Natka pietruszki w pęczkach (waga 1 szt. = 50 - 80 g) pęczek 1 065 27. Nektarynka kg 5 28. Ogórek długi kg 1 281 29. Ogórek gruntowy kg 33 30. Ogórki kwaszone kg 458 31. Papryka świeża krajowa kg 386 32. Pieczarki świeże kg 224 33. Pietruszka korzeń kg 303 34. Pomarańcze deserowe (waga 1szt. 200 do 250 g) kg 272 35. Pomidor I gatunek poch. PL kg 2 213 36. Por krajowy sztuka 942 37. Rzodkiewka czerwona (pęczek) waga 1 szt. = 100 - 120 g pęczek 198 38. sałata karbowana w głowach szt 91 39. Sałata lodowa szt 445 40. Sałata zielona w główkach szt 1 456 41. Seler korzeń kg 336 42. Seler naciowy pęczek 34 43. Szczypior świeży (pęczek) waga 1 szt. 100 do 120 g szt 947 44. Śliwki świeże krajowe kg 47 45. Truskawki kg 10 46. Winogrona białe kg 88 47. Winogrona ciemne kg 48 48. Ziemniaki kg 8 595 49. Ziemniaki młode kg 5 215.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty .

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia lub nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia lub nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia lub nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia lub nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia lub nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cul.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Olimp, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.02.2016 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Olimp, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba, punkt Recepcja.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.