eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tomaszów Lubelski › DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁOWKI SZKOLNEJ PRZY INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ NR 3 W TOMASZOWIE LUBELSKIM

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-08-03

Tomaszów Lubelski: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁOWKI SZKOLNEJ PRZY INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ NR 3 W TOMASZOWIE LUBELSKIM
Numer ogłoszenia: 196132 - 2015; data zamieszczenia: 03.08.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół nr 3 im. Macieja Rataja , ul. Hallera 5, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 084 6650505, faks 084 6650505.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsnr3.odt.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁOWKI SZKOLNEJ PRZY INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ NR 3 W TOMASZOWIE LUBELSKIM.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu Szkół nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5. Przedmiot zamówienia został podzielony na 14 CZĘŚCI od nr I do XIV . Wspólny słownik kodów CPV: 15000000-8 CZĘŚĆ I PIECZYWO Kod CPV 15612500-6 CZĘŚĆ II MLEKO I JEGO PRZETWORY Kod CPV 15500000-3 CZĘŚĆ III MIĘSO wieprzowe i wyroby wędliniarskie Kod CPV 15100000-9,15131120-2 CZĘŚĆ IV RÓŻNE PRODUKTY SPOZYWCZE Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ V RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE Kod CPV 15200000-0 CZĘŚĆ VI DRÓB Kod CPV 15112000- 6 CZĘŚĆ VII MROŻONKI Kod CPV 15331100-8 CZĘŚĆ VIII OWOCE ŚWIEŻE Kod CPV 03121000-5 CZĘŚĆ IX WARZYWA Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ X JAJA KURZE Kod CPV 03142500-3 CZĘŚĆ XI PRODUKTY MĄCZNE GOTOWE Kod CPV 15851000-8 CZĘŚĆ XII MAKARONY Kod CPV 15850000-1 CZĘŚC XIII ZIEMNIAKI Kod CPV 03212100-1 CZĘŚĆ XIV WARZYWA SEZONOWE świeże Kod CPV 0322000-9 2.Szczegółowy opis każdej części zawierają Arkusze kalkulacyjne oferty, jako załączniki nr 1.1 do 1.14 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia stanowiący integralną ich część..

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.33.11.00-8, 03.12.10.00-5, 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3, 15.85.10.00-8, 15.85.00.00-1, 03.21.21.00-1, 03.22.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 14.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania spełnienia przez wykonawcę warunku zamawiający żąda załączenia do oferty oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp- załącznik nr 3 do SIWZ. Ocena spełnienia przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na podstawie wymaganego oświadczenia, według formuły spełnia/nie spełnia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tych warunków. Ocena spełnienia przez wykonawców warunków w tym zakresie będzie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tych warunków. Ocena spełnienia przez wykonawców warunków w tym zakresie będzie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tych warunków. Ocena spełnienia przez wykonawców warunków w tym zakresie będzie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tych warunków. Ocena spełnienia przez wykonawców warunków w tym zakresie będzie dokonana na podstawie złożonego oświadczenia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Pełnomocnictwo do podpisania oferty oryginał lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem przez notariusza , względnie do podpisania również innych dokumentów złożonych wraz z ofertą, o ile prawo do ich podpisania nie wynika z innych dokumentów złożonych wraz z ofertą.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Zamawiający dopuszcza zmiany w umowie w trakcie realizacji dostawy w przypadkach niżej wymienionych. 1.1.Nie przewiduje się wzrostu cen podanych w ofercie bez względu na zaistniałą w międzyczasie sytuację za wyjątkiem zmiany stawki podatku VAT, która następuje z mocy prawa. 2.Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień umowy (art.144 ust.1 ustawy Pzp) i określa warunki tej zmiany w zakresie: 2.1. obniżenia cen towaru o procent zmiany ceny (okres promocji ) 2.2. zmiany nazwy towaru w przypadku, kiedy nowy towar spełnia wszystkie parametry towaru, który przestał być wytwarzany 3. W przypadku zwiększenia, bądź ograniczenia ilości żywionych dzieci Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia bądź zwiększenia ilości zamawianych. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe ani prawne. 4.każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, jednak Zamawiający nie dopuszcza zmiany ceny netto na wyższą od oferowanej.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zsnr3.odt.pl/ogloszenia-i-przetargi
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Nr 3 w Tomaszowie lubelskim ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.08.2015 godzina 11:00, miejsce: Zespół Szkół Nr 3 w Tomaszowie lubelskim ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski sekretariat szkoły parter.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb zwykły krojony waga nie mniej jak 500g szt. 7000 Chleb razowy mieszany waga nie mniej jak 500g szt. 200 Bułka zwykła waga nie mniej jak 50 g Szt. 14 000 Bułka tarta kg 150 Drożdżówka 100 g szt. 2000 Pierożki ( z kaszą , kapusta ) waga nie mniej niż 60 g szt. 4000 Pączek waga nie mniej jak 60 g szt. 500 Makowiec 500 g szt. 20 Cebularz Szt. 1200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MLEKO I JEGO PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko spożywcze zaw.2% tł. w opak. 1 l. litr 3000 Śmietana zaw. 18 % tł. litr 100 Śmietana Kubek op.450 ml zaw.18% tł. szt. 800 Masło ex .zawartość tł. 82,5% op. 0.200 g kg 300 Twaróg półtłusty Kg. 350 Ser topiony 100 g Szt. 1800 Ser żółty półtłusty kg 250 Jogurt kubek op. nie mniej 125 ml. szt 4400 Serek wiejski op. nie mniej jak 150 g szt 1000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO i WYROBY WĘDLINIARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso mielone wieprzowo-wołowe kg. 450 Mięso wieprzowe gulaszowe II kl.kg. 450 Karkówka wieprzowa b/k kg 150 Karkówka z kością kg 200 Schab wieprzowy z kością kg. 650 Schab wieprzowy b/k kg 100 Wątroba wieprzowa kg. 100 Żeberka wieprzowe(Paski) kg. 200 Boczek wędzony parzony kg. 100 Baleron kg. 30 Kiełbasa krakowska kg. 150 Mielonka wieprzowa Smaczek w galaretce kg. 100 Kiełbasa zwyczajna kg. 50 Kiełbasa łopatkowa kg. 100 Kiełbasa wiejska kg. 300 Kiełbasa szynkowa z kminkiem kg 420 Pieczeń rzymska kg 100 Polędwica sopocka kg 320 Ogonówka kg 420 Paróweczki szynkowe wieprzowe kg 150 Szynka parzona domowa kg 500 Flaki krojone odgotowane kg 90.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.12-0, 15.13.11.20-2, 15.11.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier biały kryształ- paczkowany op.1kg 900 Kg Chrzan tarty w słoiku op. Nie mniej jak 160 g 70 Szt Kakao ciemne holenderskie sypkie op. Nie mniej jak 100 g 60 Szt Dżem wiśniowy op. nie mniej jak 280g 400 Szt Dżem truskawkowy , op. nie mniej jak 280 g 400 Szt Dżem śliwkowy - nie mniej jak 280g 100 Szt Marmolada owocowa op. 500 g 30 Szt Fasolka konserwowa czerwona op.nie mniejsze jak 400g 40 szt Fasolka konserwowa biała op. 400 g 30 Szt Groszek konserwowy op. nie mniej jak 400 g 140 Szt Gałka muszkatołowa mielona 20 g 10 Szt Herbata granulowana 100 g 120 Szt Herbata ekspresowa op. zaw. 100 saszetek 20 Op Kawa inka op. nie mniejsze jak 150 g 65 Szt Keczup pikantny op. 1000 g 150 Szt Keczup PIKANTNY op. nie mniej jak 500 g 90 Szt Koncentrat pomidorowy 30 % op. Nie mniej jak 200g 280 Szt Kukurydza konserwowa słodka -Op. nie mniejsze jak 400 g 130 Szt Kwasek cytrynowy op. Nie mniej jak 20g 80 Szt Majonez dekoracyjny nie mniej jak 700 g Firmy Winiarylub inny równoważny 110 Szt musztarda delikatesowa op. nie mniej 180g 100 Szt Majeranek torebka op. 20g 110 Szt Miód naturalny wielokwiatowy op. słoik 1300 kg 20 Szt Ocet spirytusowy 10 % op. 05 l. 10 Szt Przyprawa do zup w płynie op. - 1 l Firmy Winiar lub inny równoważny 130 Szt Pieprz naturalny czarny mielony Op. nie mniej jak 20g 300 Szt Pieprz ziołowy torebka op. 20 g 30 Szt Papryka w proszku słodka mielona Op. nie mniej jak 20 g 220 Szt Pietruszka susz- natka op nie mniej jak 20g 180 Szt Koper susz nać op. nie mniej jak 20 g 100 Szt Przyprawa do potraw typu Vegeta lub inny równoważny op.200 g 150 Szt Ryż biały op. 1 kg 100 Kg Rosołki drobiowe 120 g Firmy Winiar lub inny równoważny 180 szt Sól kuchenna spożywcza 150 Kg Ziele angielskie torebka 15g 10 Szt Liść laurowy torebka 15 g 20 Szt Mąka ziemniaczana op. 1000 g 30 Kg Mąka pszenna luksusowa typ 550 370 Kg Olej jadalny rzepakowy op. 1 litr 90 Szt Olej jadalny rzepakowy op. Nie mniej jak 3 l. 110 szt Margaryna śniadaniowa z zaw. Olejów roślinnych op. 500 g 700 szt Kasza jęczmienna wiejska op.1000g 40 Kg Kasza gryczana op. 1000 g 100 Kg Płatki kukurydziane zwykłe op. nie mniej jak 425 g 100 Szt. Ogórek konserwowy poj. 0.9 l 300 Szt Papryka konserwowa poj. 0,9 l 250 Szt Serek top. Krążki op. 140 g 600 op Serek top. plastry op. 150g 900 op Konserwa turystyczna nie mniejjak op. 135g 900 Szt Pasztet drobiowy nie mniej jak op.135g 1200 Szt Delikat do mięs Knor lub równoważny op. 700 g 10 Szt Delikat do ryb op. 700g 2 Szt Delikat do drobiu op. 700 g 9 Szt Sos ogrodowy sałatkowy op.900 g 18 Szt Ptasie mleczko op. Nie mniej jak 500g 200 Op Ciastka pierniczki lukrowane op luz 40 Kg Cukierki czekoladowe Wedell luz lub inny równoważny 35 Kg Czekolada Wedel op. 100 g lub równoważny 400 Szt Ciastka pierniczki korzenne luz 10 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.00.00-3, 15.87.00.00-7, 15.83.12.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z ryby morszczuk mrożony SHP Kg 300 Filet śledziowy b/skóry w zalewie octowo-olejowej kg 150 Makrela wędzona Kg 100 Konserwa rybna śledz w pomidorach op. nie mniej jak 170 g Szt. 250 Konserwa rybna szprot w oleju op. nie mniej jak 170 g Szt. 100 Paprykarz szczeciński op. 300 g Szt. 350.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.24.00.00-2, 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: DRÓB.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet drobiowy świeży Kg 450 Porcje rosołowe Kg 100 Udka z kurczaka świeża Kg 600.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mieszanka mrożona wielowarzywna 7 składnikowa Op.2,5 kg op 50 Kalafior mrożony Op.2.50 kg op. 30 Szpinak mrożony - liśćop.2.50 kg op 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8, 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: OWOCE ŚWIEŻE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jabłka gat. I kg 1600 Gruszka Kg 200 Śliwka kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: WARZYWA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Burak ćwikła kg. 350 Cebula biała kg. 300 marchew kg. 400 seler (korzeń ) kg. 30 por kg. 50 Pietruszka korzeń kg. 15 Kapusta czerwona kg. 60 Kapusta biała kg. 600 Kapusta włoska kg. 100 Kapusta pekińska kg. 200 Kapusta kiszona kg. 150 Ogórek kwaszony kg. 200 Fasola biała kg. 100 Groch łupany kg. 20 Czosnek kg. 22 Pieczarka kg. 80 Szczypior Peczk. 220.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.33.11.10-1, 15.33.11.40-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: JAJA KURZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze świeże kl. I Szt 8000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: WYROBY MĄCZNE GOTOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pierogi ruskie domowe Kg. 400 Pierogi z kapustą i pieczarkami kg. 180 Naleśniki z serem kg 200 Kopytka świeże Kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8, 15.85.12.20-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: MAKARON.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Makaron świderki op. Nie mniej jak 1000 g szt 150 Makaron gniazda wstążkiop. Nie mniej jak 500g Szt . 100 Makaron spaghetti op. 400 g Szt. 400 Makaron łazanki Lubella lub równoważny op. Nie mniej jak 400g Szt.150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: ZIEMNIAKI JADALNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne późne op. worek nie mniej jak 30 kg Polska Norma - PN-R-74450:1975 Kg 6500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: WARZYWA ŚWIEŻE SEZONOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: POMIDOR ŚWIEŻY kg 550 OGÓREK ŚWIEZY Kg 350 SAŁATA Szt 250 PAPRYKA ŚWIEŻA kg 30 KALAFIOR ŚWIEŻY szt 40 Rzodkiewka p. 80.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.