eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rejowiec › Dostawę artykułów spożywczych w roku szkolnym 2015/2016

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-07-23

Rejowiec: Dostawę artykułów spożywczych w roku szkolnym 2015/2016
Numer ogłoszenia: 187870 - 2015; data zamieszczenia: 23.07.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa im. M.Reja w Rejowcu , ul. Stanisława Zwierzyńskiego 8A, 22-360 Rejowiec, woj. lubelskie, tel. 82 56 88 612.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sprejowiec.strefa.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Budżetowa Jednostki Samorządu Terytorialnego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawę artykułów spożywczych w roku szkolnym 2015/2016.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki Szkoły Podstawowej im. M. Reja w Rejowcu. Zamówienie zostało podzielone na 11 części: Część I: PIECZYWO; Część II: PRODUKTY MLECZARSKIE ; Część III: MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE; Część IV: WARZYWA, OWOCE, KISZONKI; Część V: MROŻONKI; Część VI: ARTYKUŁY GARMAŻERYJNE, Część VII: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA; Część VIII: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: JAJA; Część IX: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: PRZYPRAWY, ZUPY, SOSY; Część X: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: CUKIER I PRODUKTY POKREWNE; Część XI: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: PRZETWORZONE OWOCE, WARZYWA, OLEJE I INNE.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dn. 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dn. 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dn. 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dn. 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dn. 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1) oferta sporządzona według załączonego do SIWZ formularza nr 1, 2) wypełniony formularz asortymentowo - cenowy zgodnie ze wzorem stanowiącym rozdział IV SIWZ 3) zaakceptowany projekt umowy w sprawie zamówienia publicznego, stanowiący rozdział III SIWZ, 4) w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia - pełnomocnictwo osoby reprezentującej wspólnie działających Wykonawców, określające postępowanie, do którego się odnosi oraz określające osobę pełnomocnika i Wykonawców udzielających pełnomocnictwa. Pełnomocnictwo powinno być podpisane przez wszystkich Wykonawców. Niniejszy punkt dotyczy również wspólników spółki cywilnej. 5) informacja o ewentualnych podwykonawcach wg formularza nr 3, 6) nakaz płatniczy (dotyczy rolników), 7) oświadczenie o równoważności produktów wraz z opisem - w przypadku składania ofert równoważnych.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert:

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sprejowiec.strefa.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa im. M. Reja w Rejowcu ul. Zwierzyńskiego 8a 22-360 Rejowiec.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.08.2015 godzina 08:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. M. Reja w Rejowcu ul. Zwierzyńskiego 8a 22-360 Rejowiec.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb pszenny 0,55 kg Baltonowski lub równoważny - 2105 szt.; Chleb razowy 0,35 kg - 933 szt.; Bułka zwykła długa 0,30 kg - 175 szt.; Bułka tarta - 162 kg; Drożdżówki - 370 szt.; Pączki - 370 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Serek homogenizowany 150 g Danon lub równoważny -3144 szt.; Jogurt (smaki różne) 125g - 300 szt.; Masło roślinne 500 g RM lub równoważne - 211 szt.; Masło roślinne 250 g RM lub równoważne - 26 szt.; Margaryna zwykła 250g Kasia lub równoważna - 64 szt.; Masło śmietankowe 200g Nadbużańskie lub równoważne - 168 szt.; Mleko 2% 1L - 28 szt.; Twaróg tłusty - 153,5 kg; Śmietana 18% 1kg - 582 szt.; Śmietana 22% 1kg - 344 szt.; Śmietana 18% 500 ml - 4 szt.; Śmietana 18% 330 ml - 1172 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek wędzony -2,54 kg; Filet z kurczaka - 484 kg; Kiełbasa cienka podwawelska - 50,78 kg; Kurczak - 298,65 kg; Mięso wieprzowe b/kości - karkówka- 225,22 kg; Kości wieprzowe - schabowe - 112,65 kg; Mięso wieprzowe b/kości - łopatka 57,89 kg; Mięso wołowe b/kości - polędwica - 1,65 kg; Korpusy drobiowe ze skrzydłami i bez skrzydełek - 93,10 kg; Mięso wieprzowe b/kości - schab - 732,75 kg; Mięso wieprzowe b/kości - szynka - 724,46 kg; Smalec 200g - 89 szt.; Udka kurczaka - 276,15 kg; Podudzie kurczaka - 93,85 kg; Udziec kurczaka - 358,50 kg; Żeberka wieprzowe - paski - 197,97 kg - Konserwa wieprzowo - wołowa 525g Łuków/Sokołów lub równoważne - 8 szt.; Wołowina, udziec bez kości - 119,82 kg; Konserwa wołowa 525 g - 6 szt.; Skrzydełka drobiowe - 3,20 kg; Kiełbasa mortadela - 36,92 kg; Filet z indyka - 10 kg; Wołowina zrazowa - 20 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: WARZYWA, OWOCE, KISZONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Burak ćwikłowy - 424,20 kg; Młode liście z korzeniem buraka ćwikłowego w pęczkach - 18 szt.; Brokuł - 10 szt.; Cebula - 55 kg; Czosnek główka - 36 szt.; Fasola Jaś - 55 kg; Kalafior (średnia wielkość do 1 kg) - 5 szt.; Kapusta biała (średnia wielkość do 3 kg) - 166,40 kg; Kapusta młoda główka (średnia wielkość do 1 kg) - 40 szt.; Kapusta kiszona - 306 kg; Kapusta pekińska (średnia wielkość do 50 dkg) - 153,30 kg; Koper pęczek - 261 szt.; Marchew młoda (pęczek) - 10 szt.; Marchewka - 559 kg; Ogórek kiszony - 147,20 kg; Ogórek gruntowy lub szklarniowy - 268 kg; Pietruszka korzeń - 27 kg; Pieczarka - 69 kg; Papryka - 20,30 kg; Natka pietruszki - pęczek - 660 szt.; Pomidor - 156 kg; Rzodkiewka - pęczek - 365 szt.; Rzepa (czarna lub biała rzodkiew) - 133,50 kg; Seler, seler z naciną - 220,70 kg; Sałata - 501 szt.; Szczypior - 346 szt.; Ziemniaki jadalne - 6885 kg; Kiwi - 250 szt.; Rabarbar - 2 kg; Banan - 1624,15 kg; Gruszka - 24,10 kg; Jabłko - 598,60 kg; Mandarynka - 300 kg; Pomarańcza - 282,50 kg; Śliwka - 7 kg; Ziemniak młody - 1030 kg; Fasolka szparagowa żółta - 7 kg; Sałata lodowa - 200 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9, 15.33.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryba mrożona filet Sola - 320 kg; Fasolka szparagowa (żółta) mrożona 2,50 kg - 5 szt.; Ryba mrożona filet Mintaj bez glazury - 20 kg; Ryba mrożona filet Miruna bez glazury - 238 kg; Owoce mrożone pięcioskładnikowa mieszanka kompotowa 2,5 kg - 52,50 kg; Truskawka mrożona 2,5 kg - 50 kg; Groszek zielony mrożony 450 g - 12 szt.; Zupa pieczarkowa mrożona 450g - 24 st.; Zupa grzybowa mrożona 450g - 138 szt.; Marchewka mrożona z groszkiem 450 g - 10 szt.; Barszcz czerwony mrożony 450g - 36 szt.; Kalafior mrożony 2,5 kg - 52,50 kg; Brokuł mrożony 2,5 kg - 37,50 kg; Fasolka szparagowa mrożona (zielona) 2,5 kg - 200 kg; Marchewka z groszkiem mrożona 2,5 kg - 155 kg; Warzywa mrożone na patelni pięcioskładnikowe 2,5 kg - 15 kg; Wiśnie mrożone 450g - 16 szt.; Marchew mrożona kostka (luz) 10 kg - 20 szt.; Wiśnie mrożone 2,50 kg - 32,50 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.30.00-0, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: ARTYKUŁY GARMAŻERYJNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pierogi z ziemniakami i serem - 532 kg; Pierogi z truskawką - 62 kg; Kluski śląskie - 73 kg; Gołąbki z ryżem i mięsem - 291,80 kg; Kopytka - 136 kg; Naleśniki z serem - 447,94 kg; Pyzy z mięsem - 30 kg; Pyzy bez mięsa - 30 kg; Kotlety ziemniaczane - 61,11 kg; Pierogi z mięsem - 200 kg; Knedle ze śliwką - 100 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 0.40
    • 2. Jakość - 0.60

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Produkty przemiału ziarna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka pszenna typ 450 i 500 LUBELLA POZNAŃSKA lub równoważny - 164 kg; Mąka ziemniaczana 500 g lub 1 kg - 4 kg; Kasza jęczmienna - 134 kg; Kasza gryczana - 73 kg; Ryż KNORR lub równoważny - 179 kg; Makaron KNORR lub równoważny - 425 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.00.00-1, 15.61.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jajka kurze klasa wagowa L - 4830 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Przyprawy, zupy, sosy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawa do ryb 700 g DELICAT lub równoważna - 4 szt.; Przyprawa do drobiu 700 g DELICAT lub równoważna - 6 szt.; Przyprawa do mięsa 1000g DELICAT lub równoważna - 6 szt.; Przyprawa warzywna do potraw 75 g VEGETA, ZIARENKA SMAKU lub równoważna - 539 szt.; Przyprawa warzywna do potraw 200 g JARZYNKA - 40 szt.; Przyprawa do karkówki 30g Prymat lub równoważna - 10 szt.; Przyprawa do gyrosa 30g Prymat lub równoważna - 10 szt.; Zioła prowansalskie 10g Prymat lub równoważne - 19 szt.; Przyprawa ziarenka smaku 200 g lub równoważna - 10 szt.; Pietruszka suszona 400g - 5 szt.; Koper suszony 200g - 8 szt.; Przyprawa magi 200g - 12 szt.; Majeranek 100g - 25 szt.; Liść laurowy 7g - 51 szt.; Ziele angielskie całe 500g - 2 szt.; Bazylia suszona 10g - 11 szt.; Kminek mielony, ziarnka 20 g - 4 szt.; Papryka słodka 22g - 4 szt.; Goździki 20g - 10 szt.; Lubczyk 10g - 15 szt.; Cynamon 20g - 11 szt.; Pieprz mielony czarny 20g - 175 szt.; Pieprz ziołowy 20g - 15 szt.; Sól jodowana ważona 1 kg - 166 kg; Rosół drobiowy w kostce 700 g KNORR lub równoważny - 4 szt.; Zupa w proszku 900-1000g: biały barszcz WINIARY lub równoważna - 21 szt.; Musztarda 180g Sarebska, Kremska lub równoważna - 4 szt.; Zupa w proszku 900-1000g: czerwony barszcz WINIARY lub równoważna - 17 szt.; Zupa w proszku 50g: ogonowa WINIARY lub równoważna - 60 szt.; Zupa w proszku 900-1000g: pieczarkowa WINIARY lub równoważna - 14 szt.; Tymianek 7 g - 9 szt.; Zupa w proszku 800g: grzybowa - 10 szt.; Zupa w proszku 1 kg: grzybowa - 4 szt.; Przyprawa do drobiu 80 g delicat lub równoważny - 10 szt.; Sos w proszku 1400g: pieczeniowy KNORR lub równoważny - 2 szt.; Przyprawa do mięsa 700 g delicat lub równoważny - 7 szt.; Pieprz mielony czarny 15g - 10 szt.; Przyprawa do drobiu delicat lub równoważny 20g - 8 szt.; Ziele angielskie 15g - 14 szt.; Pietruszka suszona 120g - 1 szt.; Pietruszka suszona 150g - 2 szt.; Maggi 1000g - 1 szt.; Koncentrat barszcz czerwony 300ml Krakus lub równoważny - 10 szt.; Barszcz czerwony instant 60g Winiary lub równoważny - 10 szt. Przyprawa do potraw Jarzynka lub równoważna 200g - 5 szt.; Przyprawa do mięs Knorr lub równoważny 75g - 10 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7, 15.89.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Cukier i produkty pokrewne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier 1 kg - 346 kg; Napój w proszku 1 kg (smak: cytryna, pomarańcza, brzoskwinia, malina, jabłko, wiśnia) ALSA KNORR lub równoważny - 199 kg; Galaretka w proszku 850g (smak: ananas) UBENA lub równoważna - 42 szt.; Galaretka w proszku 1000g (smak: cytrynowa, pomarańczowa, truskawkowa, wiśniowa, agrestowa) WINIARY lub równoważna - 146 szt.; Syrop sok 430 ml - 105 szt.; Cukier waniliowy 32g - 45 szt.; Syrop sok o ekstracie ogólnym nie mniejszym niż 65% 420 ml (smak: kiwi, pomarańcza, brzoskwinia, wiśnia, malina, truskawka, cytryna) Herbapol lub syrop sok (smak: pomarańcza, brzoskwinia, wiśnia, malina, truskawka, cytryna) Cymes lub równoważny - 186 szt.; Syrop 500 ml Herbapol lub równoważny - 12 szt.; Syrop 560 ml Herbapol lub równoważny - 221 szt.; Galaretka w proszku 75 g winiary lub równoważny 42 szt.; Sok owocowy (jabłkowy, z czarnej pożeczki) w kartoniku 200 ml - 2000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.82.00.00-2, 15.83.00.00-5, 15.84.00.00-8, 15.32.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Przetworzone owoce, warzywa, oleje i inne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Koncentrat pomidorowy 800g KNORR lub równoważny - 15 szt.; Koncentrat pomidorowy 900g PUDLISZKI lub równoważny - 26 szt.; Koncentrat pomidorowy 200g PUDLISZKI lub równoważny - 36 szt.; Chrzan w słoiczku 300g RĘBEK lub równoważny - 19 szt.; Chrzan w słoiczku 200g RĘBEK lub równoważny - 12 szt.; Szczaw w słoiczku 300g RĘBEK lub równoważny - 10 szt.; Majonez 2800 g WINIARY lub równoważny - 9 szt.; Majonez 700 ml WINIARY lub równoważny - 98 szt.; Majonez 400 ml WINIARY lub równoważny - 70 szt.; Ogórek konserwowy 2650 g - 57 szt.; Ogórek konserwowy 0,9 l 15 szt.; Kukurydza konserwowa 2650g PUDLISZKI lub równoważna - 14 szt.; Kukurydza konserwowa 850g PUDLISZKI lub równoważna - 33 szt.; Koncentrat pomidorowy 880 g - 2 szt.; Kwasek cytrynowy 20g - 27 szt.; Koncentrat pomidorowy 1000 g - 13 szt.; Oliwa z oliwek 250 ml - 1 szt.; Oliwa z oliwek 1l - 17 szt.; Olej rzepakowy 5 l - 58 szt.; Olej rzepakowy 1 l - 61 szt.; Kapusta czerwona 710 g - 25 szt. Kapusta czerwona w słoiku 900g - 135 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.33.20.00-4, 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.