eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bochnia › Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-07-15

Bochnia: Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej
Numer ogłoszenia: 178184 - 2015; data zamieszczenia: 15.07.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni "Szpital Powiatowy" im. bł. Marty Wieckiej , ul. Krakowska 31, 32-700 Bochnia, woj. małopolskie, tel. 14 6153201, 6153233, 50979196, faks 14 6153202.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-bochnia.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: II.1.1) Przedmiotem zamówienia jest Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej Przedmiot zamówienia został podzielony na 9 pakietów: Pakiet 1 - Nabiał Pakiet 2 - Pieczywo Pakiet 3 - Warzywa i owoce Pakiet 4 - Artykuły spożywcze Pakiet 5 - Mięso i przetwory mięsne Pakiet 6 - Ryby Pakiet 7 - Jaja Pakiet 8 - Kleiki, kaszki i zupki Pakiet 9 - Woda mineralna.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający oceniać będzie spełnienie tego warunku, w oparciu o przedstawione przez Wykonawcę oświadczenie, o którym mowa w punkcie III.4.1). Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie formalnej spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający oceniać będzie spełnienie tego warunku, w oparciu o przedstawione przez Wykonawcę oświadczenie, o którym mowa w punkcie III.4.1). Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie formalnej spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający oceniać będzie spełnienie tego warunku, w oparciu o przedstawione przez Wykonawcę oświadczenie, o którym mowa w punkcie III.4.1). Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie formalnej spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający oceniać będzie spełnienie tego warunku, w oparciu o przedstawione przez Wykonawcę oświadczenie, o którym mowa w punkcie III.4.1). Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie formalnej spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający oceniać będzie spełnienie tego warunku, w oparciu o przedstawione przez Wykonawcę oświadczenie, o którym mowa w punkcie III.4.1). Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie formalnej spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

III.5.1) W przypadku podpisywania oferty lub poświadczania za zgodność z oryginałem kopii dokumentów przez osob(ę)y nie wymienion(ą)e w dokumencie rejestracyjnym (ewidencyjnym) Wykonawcy, należy do oferty dołączyć stosowne pełnomocnictwa. W przypadku udzielenia pełnomocnictwa, wymagana jest forma, rodzaj i zakres pełnomocnictwa właściwy do poszczególnych czynności. Kserokopia pełnomocnictwa musi być poświadczona przez notariusza. III.5.2) W przypadku gdy, Wykonawca powołuje się na wiedzę i doświadczenie, potencjał techniczny, osoby zdolne do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych lub ekonomicznych innych podmiotów - pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia wraz z określeniem zakresu udzielanych zasobów. III.5.3) Pełnomocnictwo do reprezentowania konsorcjum w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego lub do reprezentowania w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego i zawarcia umowy - w przypadku wykonawców wspólnie ubiegający się o udzielenie III.5.4) Dokumenty mogą być przedstawione w formie oryginału lub kopii poświadczonych (każda strona dokumentu) za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1) Wszelkie zmiany niniejszej umowy z zastrzeżeniem art. 144 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych mogą być dokonywane za zgodą obu Stron, wyrażoną na piśmie, pod rygorem nieważności. 2) Strony dopuszczają zmiany w umowie w następującym zakresie: a) nazwy Towaru przy zachowaniu jego parametrów, b) sposobu konfekcjonowania. 3) W przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta, strony dopuszczają zmianę ceny za zbiorcze opakowanie Towarów objętych umową z zachowaniem jednak zasady proporcjonalności w stosunku do ceny jednostkowej poszczególnych Towarów objętej umową. 4) Wykonawca zobowiązuje się do nie zwiększania cen jednostkowych określonych w ofercie przetargowej przez okres trwania umowy, z tym zastrzeżeniem, że w czasie trwania umowy ceny netto mogą ulec zmianie odpowiednio do wzrostu/spadku obowiązujących stawek podatku VAT, przy obowiązku zachowania niezwiększonej ceny brutto. 5) Zamawiający każdorazowo dopuszcza dostawy poszczególnych Towarów objętych umową po cenach niższych niż określone w niniejszej umowie. Wystawienie faktury z ceną niższą niż wymieniona w załączniku nr 1 do niniejszej umowy jest równoznaczne z zaoferowaniem przez Wykonawcę niższej ceny. 6) Zaistnienie okoliczności wymienionych w ust 5 nie wymaga sporządzenia aneksu. 7) W razie wystąpienia istotnej zmiany okoliczności powodującej, że wykonanie umowy nie leży w interesie publicznym, czego nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy, Zamawiający może odstąpić od umowy w terminie 30 dni od daty powzięcia wiadomości o takich okolicznościach. W takim wypadku Wykonawca może żądać wyłącznie wynagrodzenia należnego z tytułu wykonania części umowy. 8) W przypadku zmiany bądź rezygnacji z podwykonawcy, na którego zasoby Wykonawca powoływał się na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo Zamówień Publicznych, w celu wykazania spełniania warunków udziału w postępowaniu, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie w formie pisemnej wykazać Zamawiającemu, iż proponowany inny podwykonawca lub wykonawca samodzielnie spełnia warunki w stopniu nie mniejszym niż wymagany w trakcie postępowania

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-bochnia.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy, im. bł. Marty Wieckiej, ul. Krakowska 31, 32-700 Bochnia.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.07.2015 godzina 13:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego w Bochni przy ul. Krakowskiej 31, na Dzienniku podawczym pokój nr 3, Pawilon A.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego J.m. wielkość opakowania oferowanego przez Wykonawcę ilość opakowań/ jednostek miary zamawiana (wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego) oferowana* po przeliczeniu - zgodnie z kol. 5) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 1. Mleko świeże pasteryzowane 2% 1 litr litr 20 300 2. Śmietana 18% 1 litr litr 1 000 3. Masło exstra kostka 200 gram szt. 6 000 4. Ser topiony bez dodatków opakowanie 100 gram szt. 1 250 5. Ser żółty półtłusty; twardy podpuszczkowy typu gouda, krojony, pakowany hermetycznie op. 1 kg opakowanie 1 kg kg 180 6. Ser biały półtłusty mielony opakowanie 1 kg kg 2 000 7. Jogurt owocowy o zawartości tłuszczu 1 - 4% pojemnik 125 g szt. 1 270 8. Serek Feta opakowanie 1 kg kg 30 9. Maślanka pojemnik 300 g szt. 800 10. Jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 0-1% pojemnik 150 g szt. 3 050.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 - Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 1. chleb pszenny krojony 700 g 7300 szt. 2. chleb razowy krojony 1500 szt. 3. chleb graham 750g krojony 1500 szt. 4. chleb pszenno-żytni krojony 700g 5000 szt. 5. chleb bezglutenowy 24 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet 3 - Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J.m. 1. 2. 3. 4. 1. Banany 60 kg 2. Brokuły 140 kg 3. Buraki czerwone 2420 kg 4. Cebula 500 kg 5. Cukinia 20 kg 6. Cytryna 130 kg 7. Grejfrut 470 kg 8. Jabłka deserowe 4800 kg 9. Kalafiory świeże 800 szt 10. Kapusta biała 2100 kg 11. Kapusta biała nowa 160 szt 12. Kapusta czerwona 230 kg 13. Kapusta kiszona 50 kg 14. Koper świeży 2800 pęk 15. Marchew 3700 kg 16. Morele 30 kg 17. Ogórek kiszony 700 kg 18. Ogórki świeże 380 kg 19. Papryka czerwona 160 kg 20. Pieczarki 200 kg 21. Pietruszka 700 kg 22. Pietruszka zielona świeża 2100 pęk 23. Pomidory 1300 kg 24. Pory 90 kg 25. Porzeczka czerwona 5 kg 26. Rzodkiewka 800 pęk 27. Sałata zielona 2500 szt 28. Seler 550 kg 29. Susz buraczany 20 kg 30. Susz warzywny 30 kg 31. Szczypiorek 180 pęk 32. Śliwki 5 kg 33. Truskawki 25 kg 34. Ziemniaki 20000 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 - Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego J.m. wielkość opakowania oferowanego przez Wykonawcę ilość jednostek miary zamawiana (wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego) oferowana* po przeliczeniu - zgodnie z kol. 5) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 1. Budyń bez cukru 1 kg kg 40 2. Chrupki kukurydziane bez dodatków 70 g op. 260 3. Chrzan tarty 290 g op. 70 4. Cukier 1 kg kg 2020 5. Cukier puder 0,4 kg kg 12 6. Cynamon 20 g op. 200 7. Drożdże 100 g op. 60 8. Dżem 280 g op. 1660 9. Majonez 500 g op. 25 10. Groszek konserwowy 400 g op. 125 11. Herbata czarna w torebkach, ekspresowa 150 g op. 340 12. Kakao 100 g op. 140 13. Kasza jęczmienna mazurska 1 kg 1 kg 750 14. Kasza kukurydziana 1 kg 1 kg 260 15. Kasza manna 1 kg 1 kg 450 16. Kawa zbożowa 500 g op. 60 17. Ketchup 500 g op. 25 18. Kisiel bez cukru 1 kg 1 kg 40 19. Kminek 20 g op. 60 20. Koncentrat pomidorowy 1 litr 1 litr 280 21. Kukurydza konserwowa 400 g op. 130 22. Kwasek cytrynowy 50 g op. 230 23. Liście laurowe 50 g op. 1 24. Majeranek 10 g op. 10 25. Makaron - nitka, łazanka, świdry 1 kg 1 kg 680 26. Mąka pszenna typ. 500 1 kg 1 kg 1500 27. Mąka ziemniaczana 1 kg 1 kg 50 28. Miód naturalny 400 g op. 72 29. Musztarda 1 litr 1 litr 3 30. Ocet 1 litr 1 litr 64 31. Ogórek konserwowy 1 litr 1 litr 110 32. Olej roślinny 1 litr 1 litr 760 33. Papryka mielona 20 g op. 120 34. Pieprz czarny mielony 20 g op. 240 35. Płatki owsiane 1 kg 1 kg 410 36. Proszek do ciast 40 g op. 20 37. Przyprawa sypka 1 kg 1 kg 90 38. Przyprawa w płynie 1 litr 1 litr 410 39. Ryż 1 kg 1 kg 610 40. Sól 1 kg 1 kg 760 41. Sucharki 290 g op. 480 42. Wafle kwadratowe grube 200 g op. 5 43. Ziele angielskie 15 g op. 60 44. Żurek w torebkach 50 g op. 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - Mięso i przetwory mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J.m. 1. 2. 3. 4. 1. Gulasz wołowy b/k 1400 kg 2. Kiełbasa drobiowa z warzywami, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 60 kg 3. Kiełbasa drobiowa (gruba) krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 20 kg 4. Kiełbasa szynkowa (gruba), krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 600 kg 5. Kurczak cały 3050 kg 6. Łopatka wieprzowa b/k 420 kg 7. Mięso wolowe na rosół 110 kg 8. Parówki drobiowe 60 kg 9. Pasztet drobiowy 25 kg 10. Schab wieprzowy b/k 2100 kg 11. Szynka drobiowa, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 90 kg 12. Szynka wieprzowa - gotowana, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 900 kg 13. Wątróbka drobiowa 50 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6 - Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ryba wędzona (makrela) 80 kg 2. Filet do smażenia (miruna), mrożony płat filetowy, 170-230g, bez skóry, 0% glazury 100 kg 3. Filet do smażenia (mintaj), mrożony płat filetowy, 0% glazury 800 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 - Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J.m. 1. 2. 3. 4. 1. Jaja kurze M - średnie: od 53 g do 63 g 14 400 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8 - Kleiki, kaszki i zupki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Nazwa handlowa Ilość J.m. 1. 2. 3. 4. 5. 1. Kleik ryżowy a180g+/-50g, nie zawierający białka mleka krowiego, produkt bezglutenowy, zawierający łatwo przyswajalną skrobię, wzbogacony w witaminę B1 10 szt. 2. Modyfikowane mleko początkowe dla niemowląt od urodzenia op. 350 g 10 szt. 3. Mleko następne dla niemowląt po 6. miesiącu op. 350 g 10 szt. 4. Kaszka mleczno-ryżowa a230g+/-50g, bez dodatków smakowych, dopuszcza się tylko i wyłącznie smak bananowy 12 szt. 5. Zupka marchewkowa z ryżem, o gładkiej konsystencji, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych, pasteryzowany w słoiczkach a125g+/-50g 300 szt. 6. Zupka jarzynowa z kurczakiem o gładkiej konsystencji, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych, pasteryzowany w słoiczkach a125g+/-50g 400 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9 - Woda mineralna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Nazwa handlowa Ilość J.m. 1. 2. 3. 4. 5. 1. Woda mineralna, nienasycona CO2, wysokozmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, opakowanie PET -1,5 L 1 500 szt. 2. Woda mineralna, średnionasycona CO2, wysokozmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, opakowanie PET -1,5 L 3 500 szt. 3. Woda mineralna, średnionasycona CO2, wysokozmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, butelka zwrotna - 0,33l; 800 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.