eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - nr AG-3211/13/14

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-08-14

Rzeszów: Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - nr AG-3211/13/14
Numer ogłoszenia: 176249 - 2014; data zamieszczenia: 14.08.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie , ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 8534097, faks 17 8534682.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcen.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - nr AG-3211/13/14.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami, w tym na potrzeby realizacji projektów współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego: - Edukacja skuteczna, przyjazna, nowoczesna - rozwój kompetencji kadry zarządzającej i pedagogicznej szkół i placówek oświatowych w województwie podkarpackim, - Technologie cyfrowe jako systemowe narzędzie wspomagające realizację programów rozwojowych oraz podnoszące jakość i atrakcyjność oferty edukacyjnej szkół Podkarpacia. Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące części: Część I Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie OENiPAS w Czudcu: Antrykot - mięso 25 kg, Baleron - wędlina 22 kg, Boczek gotowany - wędlina 3 kg, Boczek wędzony - wędlina 100 kg, Ćwiartka z kurczaka - mięso 125 kg, Filet drobiowy - mięso 275 kg, Filet wędzony z indyka - wędlina 30 kg, Filet z indyka surowy - mięso 40 kg, Flaki wołowe po wstępnej obróbce 10 kg, Golonka z kością - mięso 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 10 kg, Karkówka bez kości - mięso 75 kg, Kaszanka gryczana w jelicie naturalnym 10 kg, Kęski piwne - wyrób gotowy 10 kg, Kiełbasa typu grillowa 10 kg, Kiełbasa typu kminkowa 5 kg, Kiełbasa typu krakowska parzona 13 kg, Kiełbasa typu krakowska sucha 35 kg, Kiełbasa typu półsucha 5 kg, Kiełbasa typu szynkowa 25 kg, Kiełbasa typu wiejska 20 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 80 kg, Kości kulinarne od schabu 150 kg, Kura rosołowa świeża 45 kg, Kurczak świeży 20 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 200 kg, Mięso mielone wieprzowe 20 kg, Parówka cienka delikatesowa 80 kg, Pasztet pieczony wieprzowy 35 kg, Pieczeń wołowa udziec 80 kg, Polędwica wołowa 20 kg, Polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 75 kg, Rapetki wieprzowe 5 kg, Schab bez kości - mięso 350 kg, Słonina bez skóry 20 kg, Szynka typu karczek tradycyjny - wędlina 10 kg, Szynka typu konserwowa - wędlina 60 kg, Szynka typu myśliwska - wędlina 5 kg, Szynka typu staropolska - wędlina 10 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 30 kg, Szynka typu z liściem - wędlina 20 kg, Szynka w siatce - wędlina 20 kg, Szynka wieprzowa extra - mięso 75 kg, Szynka wieprzowa typu pieczona - wędlina 5 kg, Szynka wieprzowa wiązana - wędlina 5 kg, Udko z kurczaka świeże 200 kg, Wątróbki drobiowe świeże 80 kg, Żeberka wieprzowe (paski) - mięso 50 kg. Część II Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie Oddział w Przemyślu: Antrykot - mięso 15 kg, Baleron - wędlina 20 kg, Biodrówka wieprzowa - mięso 15 kg, Boczek gotowany - wędlina 10 kg, Boczek wędzony - wędlina 10 kg, Dramstiki z kurczaka - mięso 25 kg, Filet drobiowy - mięso 150 kg, Filet drobiowy wędzony z indyka - wędlina 15 kg, Flaki krojone gotowane wieprzowe 20 kg, Golonka bez kości zapiekana 10 kg, Golonka z kością - mięso 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 15 kg, Karkówka bez kości - mięso 150 kg, Kiełbasa typu krakowska parzona 10 kg, Kiełbasa typu krakowska podsuszana 20 kg, Kiełbasa typu krakowska sucha 10 kg, Kiełbasa typu półsucha 10 kg, Kiełbasa typu szynkowa 10 kg, Kiełbasa typu wiejska 10 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 40 kg, Kości kulinarne drobiowe 30 kg, Kura rosołowa świeża 30 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 75 kg, Mięso mielone wieprzowe 75 kg, Parówka cienka delikatesowa 20 kg, Parówka gruba 40 kg, Pasztet pieczony wieprzowy 40 kg, Podudzie drobiowe - mięso 20 kg, Polędwica typu miodowa drobiowa - wędlina 15 kg, Polędwica typu sopocka drobiowa - wędlina 15 kg, Polędwica typu sopocka wieprzowa - wędlina 80 kg, Rostbef - mięso 10 kg, Schab bez kości - mięso 150 kg, Schab faszerowany - wędlina 25 kg, Schab pieczony - wędlina 10 kg, Skrzydełko z kurczaka - mięso 15 kg, Szponder - mięso 10 kg, Szynka typu chłopska - wędlina 20 kg, Szynka typu goleniowa - wędlina 10 kg, Szynka typu konserwowa - wędlina 5 kg, Szynka typu staropolska - wędlina 75 kg, Szynka typu starowiejska - wędlina 10 kg, Szynka typu swojska - wędlina 10 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, Szynka typu z liściem - wędlina 10 kg, Szynka w siatce - wędlina 10 kg, Szynka wiązana - wędlina 10 kg, Szynka wieprzowa extra blok - wędlina 10 kg, Szynka z piersi indyka w siatce - wędlina 15 kg, Udko z kurczaka świeże 250 kg, Żeberka wieprzowe (paski) - mięso 30 kg. Część III Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie Oddział w Tarnobrzegu: Antrykot - mięso 5 kg, Boczek wędzony - wędlina 30 kg, Filet drobiowy - mięso 100 kg, Flaki wołowe po wstępnej obróbce 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 2 kg, Karkówka bez kości - mięso 100 kg, Kaszanka gryczana w jelicie naturalnym 2,5 kg, Kiełbasa salami 3 kg, Kiełbasa typu krakowska półsucha 10 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 45 kg, Kiełbasa typy żywiecka sucha 7,5 kg, Kości kulinarne od schabu 60 kg, Kura rosołowa świeża 50 kg, Ligawa wołowa - mięso 4 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 10 kg, Parówka cienka delikatesowa 40 kg, Podgardle wędzone 5 kg, Polędwica typu sopocka - wędlina 45 kg, Polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 5 kg, Schab bez kości - mięso 100 kg, Słonina bez skóry 5 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, Szynka w siatce - wędlina 25 kg, Szynka wieprzowa extra - mięso 5 kg, Udko z kurczaka świeże 75 kg, Wątróbki drobiowe świeże 1,5 kg.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.11.00-6, 15.13.12.00-7, 15.13.13.10-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 6.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • nie dotyczy

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest złożyć: a. Wypełniony druk Oferta - załącznik nr 2 do SIWZ wraz z formularzem cenowym/formularzami cenowymi odpowiednimi dla części zamówienia, na którą składana jest oferta - odpowiednie załączniki nr 1a - 1c do SIWZ. Dla uznania ważności, oferta musi zawierać także wszystkie wymagane w niniejszym rozdziale SIWZ oświadczenia i dokumenty. b. Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy (w przypadku gdy nie wynika ono z załączonych dokumentów) - np. według załącznika nr 5 do SIWZ - jeżeli dotyczy. c. W przypadku składania oferty przez Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia musi być załączone pełnomocnictwo zgodnie z art. 23 ust. 2 ustawy. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie (w formie oryginału) tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w zakresie: a. zmiany wynagrodzenia Wykonawcy za wykonanie zamówienia, w przypadku zmiany powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu zamówienia, w tym ustawowej stawki podatku od towarów i usług, b. zmiany terminu wykonania zamówienia w przypadku wystąpienia: - siły wyższej. Siła wyższa - oznacza wydarzenie nieprzewidywalne i poza kontrolą stron umowy występujące po podpisaniu umowy, a powodujące niemożliwość wywiązywania się z umowy w jej obecnym brzmieniu, - innych uzasadnionych przyczyn pod warunkiem, że zaszły okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Jeżeli Zamawiający uzna, że zaistniałe okoliczności stanowiące podstawę do zmiany w umowie nie są zasadne, Wykonawca zobowiązany jest do realizacji zadania zgodnie z zawartą umową.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pcen.pl/zamowienia-publiczne/postepowania-powyzej-30-tys.html
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie, ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów, pokój nr 202.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.08.2014 godzina 10:00, miejsce: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie, ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów, pokój nr 1 (sekretariat).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Zamówienie jest udzielane dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami, w tym na potrzeby realizacji projektów współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego: - Edukacja skuteczna, przyjazna, nowoczesna - rozwój kompetencji kadry zarządzającej i pedagogicznej szkół i placówek oświatowych w województwie podkarpackim, - Technologie cyfrowe jako systemowe narzędzie wspomagające realizację programów rozwojowych oraz podnoszące jakość i atrakcyjność oferty edukacyjnej szkół Podkarpacia.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie OENiPAS w Czudcu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Antrykot - mięso 25 kg, Baleron - wędlina 22 kg, Boczek gotowany - wędlina 3 kg, Boczek wędzony - wędlina 100 kg, Ćwiartka z kurczaka - mięso 125 kg, Filet drobiowy - mięso 275 kg, Filet wędzony z indyka - wędlina 30 kg, Filet z indyka surowy - mięso 40 kg, Flaki wołowe po wstępnej obróbce 10 kg, Golonka z kością - mięso 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 10 kg, Karkówka bez kości - mięso 75 kg, Kaszanka gryczana w jelicie naturalnym 10 kg, Kęski piwne - wyrób gotowy 10 kg, Kiełbasa typu grillowa 10 kg, Kiełbasa typu kminkowa 5 kg, Kiełbasa typu krakowska parzona 13 kg, Kiełbasa typu krakowska sucha 35 kg, Kiełbasa typu półsucha 5 kg, Kiełbasa typu szynkowa 25 kg, Kiełbasa typu wiejska 20 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 80 kg, Kości kulinarne od schabu 150 kg, Kura rosołowa świeża 45 kg, Kurczak świeży 20 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 200 kg, Mięso mielone wieprzowe 20 kg, Parówka cienka delikatesowa 80 kg, Pasztet pieczony wieprzowy 35 kg, Pieczeń wołowa udziec 80 kg, Polędwica wołowa 20 kg, Polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 75 kg, Rapetki wieprzowe 5 kg, Schab bez kości - mięso 350 kg, Słonina bez skóry 20 kg, Szynka typu karczek tradycyjny - wędlina 10 kg, Szynka typu konserwowa - wędlina 60 kg, Szynka typu myśliwska - wędlina 5 kg, Szynka typu staropolska - wędlina 10 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 30 kg, Szynka typu z liściem - wędlina 20 kg, Szynka w siatce - wędlina 20 kg, Szynka wieprzowa extra - mięso 75 kg, Szynka wieprzowa typu pieczona - wędlina 5 kg, Szynka wieprzowa wiązana - wędlina 5 kg, Udko z kurczaka świeże 200 kg, Wątróbki drobiowe świeże 80 kg, Żeberka wieprzowe (paski) - mięso 50 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.11.00-6, 15.13.12.00-7, 15.13.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie Oddział w Przemyślu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Antrykot - mięso 15 kg, Baleron - wędlina 20 kg, Biodrówka wieprzowa - mięso 15 kg, Boczek gotowany - wędlina 10 kg, Boczek wędzony - wędlina 10 kg, Dramstiki z kurczaka - mięso 25 kg, Filet drobiowy - mięso 150 kg, Filet drobiowy wędzony z indyka - wędlina 15 kg, Flaki krojone gotowane wieprzowe 20 kg, Golonka bez kości zapiekana 10 kg, Golonka z kością - mięso 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 15 kg, Karkówka bez kości - mięso 150 kg, Kiełbasa typu krakowska parzona 10 kg, Kiełbasa typu krakowska podsuszana 20 kg, Kiełbasa typu krakowska sucha 10 kg, Kiełbasa typu półsucha 10 kg, Kiełbasa typu szynkowa 10 kg, Kiełbasa typu wiejska 10 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 40 kg, Kości kulinarne drobiowe 30 kg, Kura rosołowa świeża 30 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 75 kg, Mięso mielone wieprzowe 75 kg, Parówka cienka delikatesowa 20 kg, Parówka gruba 40 kg, Pasztet pieczony wieprzowy 40 kg, Podudzie drobiowe - mięso 20 kg, Polędwica typu miodowa drobiowa - wędlina 15 kg, Polędwica typu sopocka drobiowa - wędlina 15 kg, Polędwica typu sopocka wieprzowa - wędlina 80 kg, Rostbef - mięso 10 kg, Schab bez kości - mięso 150 kg, Schab faszerowany - wędlina 25 kg, Schab pieczony - wędlina 10 kg, Skrzydełko z kurczaka - mięso 15 kg, Szponder - mięso 10 kg, Szynka typu chłopska - wędlina 20 kg, Szynka typu goleniowa - wędlina 10 kg, Szynka typu konserwowa - wędlina 5 kg, Szynka typu staropolska - wędlina 75 kg, Szynka typu starowiejska - wędlina 10 kg, Szynka typu swojska - wędlina 10 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, Szynka typu z liściem - wędlina 10 kg, Szynka w siatce - wędlina 10 kg, Szynka wiązana - wędlina 10 kg, Szynka wieprzowa extra blok - wędlina 10 kg, Szynka z piersi indyka w siatce - wędlina 15 kg, Udko z kurczaka świeże 250 kg, Żeberka wieprzowe (paski) - mięso 30 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.11.00-6, 15.13.12.00-7, 15.13.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie Oddział w Tarnobrzegu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Antrykot - mięso 5 kg, Boczek wędzony - wędlina 30 kg, Filet drobiowy - mięso 100 kg, Flaki wołowe po wstępnej obróbce 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 2 kg, Karkówka bez kości - mięso 100 kg, Kaszanka gryczana w jelicie naturalnym 2,5 kg, Kiełbasa salami 3 kg, Kiełbasa typu krakowska półsucha 10 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 45 kg, Kiełbasa typy żywiecka sucha 7,5 kg, Kości kulinarne od schabu 60 kg, Kura rosołowa świeża 50 kg, Ligawa wołowa - mięso 4 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 10 kg, Parówka cienka delikatesowa 40 kg, Podgardle wędzone 5 kg, Polędwica typu sopocka - wędlina 45 kg, Polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 5 kg, Schab bez kości - mięso 100 kg, Słonina bez skóry 5 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, Szynka w siatce - wędlina 25 kg, Szynka wieprzowa extra - mięso 5 kg, Udko z kurczaka świeże 75 kg, Wątróbki drobiowe świeże 1,5 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.11.00-6, 15.13.12.00-7, 15.13.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.