eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Baranów › Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Baranowie w 2016 roku

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-11-19

Baranów: Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Baranowie w 2016 roku
Numer ogłoszenia: 169407 - 2015; data zamieszczenia: 19.11.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Baranowie , ul. Szkolna 2, 24-105 Baranów, woj. lubelskie, tel. 81 883 49 65, faks 81 883 49 65.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: zsp.gminabaranow.pl, gmina@gminabaranow.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Baranowie w 2016 roku.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 2. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje dostawę artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Baranowie z siedzibą: 24-105 Baranów, ul. Szkolna 2. 1.Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do siedziby Zamawiającego znajdującej się w Baranowie przy ul. Szkolnej 2 2.Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. 3. Cykliczne dostawy będą realizowane w następujący sposób: Dostawa dla poszczególnych części asortymentowych w ustalony dzień w godz. 7.30 - 14.30 dla: 1) jaja - raz w tygodniu, 2) warzywa - dwa razy w tygodniu, 3) mięso i wędliny - dwa razy w tygodniu, 4) drób - raz w tygodniu, 5) ryby - 2 razy w miesiącu 6) różne artykuły spożywcze - raz w tygodniu, zioła, przyprawy korzenne, zupy i buliony, cukier i produkty pokrewne - dwa razy w miesiącu, 7) oleje i tłuszcze- dwa razy w miesiącu, 8) produkty mleczarskie - raz w tygodniu, 9) pieczywo i wyroby piekarskie - codziennie od poniedziałku do piątku w godz.5.30 do 7.00. 10). miód - dwa razy w miesiącu, 11) soki z tłoczni - raz w tygodniu 4. Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane produkty z podaniem ilości. 5. Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. 6. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. 7. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 8. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. 9.Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. 10. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. 11. Dopuszcza się możliwość zamiany ilości poszczególnego asortymentu w ramach każdej z części. 12. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. Przedmiot zamówienia obejmuje 11 zadań ( 11 części), które należy wykonać zgodnie z zapisami niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia i załącznikami do SIWZ. Zadanie Nr 1 Dostawa jaj kurzych - dużych Zadanie Nr 2 Dostawa warzyw Zadanie Nr 3 Dostawa mięsa i wędlin Zadanie Nr 4 Dostawa mięsa drobiowego Zadanie Nr 5 Dostawa ryb Zadanie Nr 6 Dostawa różnych artykułów spożywczych, produktów z przemiału ziarna i skrobi, cukru i produktów pokrewnych, warzyw przetworzonych, makaronów i ziół, przypraw i przypraw korzennych, zup i bulionów. Zadanie Nr 7 Dostawa olejów i tłuszczy Zadanie Nr 8 Dostawa produktów mleczarskich Zadanie Nr 9 Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich Zadanie Nr 10 dostawa miodu Zadanie Nr 11 dostawa soków.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5, 01.12.13.00-1, 15.33.10.00-7, 15.11.30.00-5, 15.13.11.20-2, 15.11.20.00-6, 15.20.00.00-0, 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4, 15.83.00.00-5, 15.33.10.00-7, 15.87.20.00-1, 15.89.10.00-0, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 15.83.16.00-8, 15.32.00.00-7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wypełniony i podpisany Formularz ofertowy - w przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie należy podać nazwy (firmy) oraz dokładne adresy wszystkich wykonawców składających ofertę wspólną (wg załącznika nr 1);Informacja o części zamówienia, której wykonanie Wykonawca zamierza powierzyć do wykonania podwykonawcy (wg załącznika nr 5). Uwaga! Umowa o podwykonawstwo musi mieć zapisy zgodne ze sposobem realizacji przedmiotu zamówienia określonym w niniejszej SIWZ, w przeciwnym razie zamawiający zgłosi zastrzeżenia lub sprzeciw; Pisemne zobowiązanie (lub inny dokument) podmiotów opisanych w pkt. V.3 SIWZ do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia - o ile dotyczy. Pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy, w przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, zgodnie z art. 23 ustawy Prawo zamówień publicznych (dotyczy również wspólników spółki cywilnej). Treść pełnomocnictwa musi rozstrzygać, czy ustanowiony pełnomocnik jest uprawniony do reprezentowania wykonawców w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, czy również do zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Treść pełnomocnictwa powinna także identyfikować wszystkich wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, jak również wskazywać ustanowionego pełnomocnika. Pełnomocnictwo do występowania w imieniu wykonawcy, w przypadku gdy dokumenty składające się na ofertę podpisuje osoba nieuprawniona do reprezentowania wykonawcy (zgodnie z odpisem z Krajowego Rejestru Sądowego lub z zaświadczeniem o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej). Pełnomocnictwa, o których mowa powyżej powinny być przedstawione w formie oryginału lub poświadczonej za zgodność z oryginałem kopii przez osoby wystawiające pełnomocnictwo, notariusza lub osoby, których uprawnienie do reprezentacji wynika z dokumentu rejestracyjnego (ewidencyjnego) wykonawcy, zgodnie ze sposobem reprezentacji określonym w tych dokumentach. Tajemnica przedsiębiorstwa: - jeżeli według Wykonawcy oferta będzie zawierała informacje objęte tajemnicą jego przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 roku o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, muszą być oznaczone klauzula NIE UDOSTĘPNIAĆ - TAJEMNICA PRZEDSIĘBIORSTWA. Zaleca się umieścić takie dokumenty na końcu oferty (ostatnie strony w ofercie lub osobno), - zastrzeżenie informacji, danych, dokumentów lub oświadczeń nie stanowiących tajemnicy przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów o nieuczciwej konkurencji spowoduje ich odtajnienie. Jeżeli w kraju miejsca zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w III.4.3), zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie, w którym określa się także osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, złożone przed właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, lub przed notariuszem - wystawionym nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Tajemnica przedsiębiorstwa: - jeżeli według Wykonawcy oferta będzie zawierała informacje objęte tajemnicą jego przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 roku o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, muszą być oznaczone klauzula NIE UDOSTĘPNIAĆ - TAJEMNICA PRZEDSIEBIORSTWA. Zaleca się umieścić takie dokumenty na końcu oferty (ostatnie strony w ofercie lub osobno), - zastrzeżenie informacji, danych, dokumentów lub oświadczeń nie stanowiących tajemnicy przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów o nieuczciwej konkurencji spowoduje ich odtajnienie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - Kryterium smaku - 10

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zmiany postanowień umowy zawarte są w załączonym do SIWZ projekcie umowy. Zamawiający przewiduje następujące rodzaje i warunki zmiany treści umowy: 1) zmniejszenie zakresu przedmiotu zamówienia, gdy jego wykonanie w pierwotnym zakresie nie leży w interesie Zamawiającego, 2) zmiana terminu realizacji przedmiotu zamówienia, w przypadku: a) działania siły wyższej, uniemożliwiającego wykonanie umowy w określonym pierwotnie terminie, b) gdy zachowanie pierwotnie określonego terminu nie leży w interesie Zamawiającego, c) zaistnienia niesprzyjających warunków atmosferycznych, uniemożliwiających wykonywanie dostaw artykułów żywnościowych; d) przerwy w dostawie prądu, wody, trwającej ponad 7 dni, e) wydłużenia terminów dostaw z przyczyn niezależnych od Wykonawcy, f) konieczności wykonania dodatkowych badań i ekspertyz, 4) zmiana stawki i kwoty podatku VAT oraz wynagrodzenia brutto w przypadku zaistnienia okoliczności określonych w § 4 ust.6 niniejszej umowy, 5) zmiany obowiązujących przepisów ustawowych oraz rozporządzeń wykonawczych regulujących zasady przygotowywania posiłków w stołówkach szkolnych.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: gmina@gminabaranow.pl; bip.gminabaranow.pl; zsp.gminabaranow.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkolno - Przedszkolny w Baranowie, ul. Szkolna 2, 24-105 Baranów - sekretariat; tel: 81 8834027 w. 18, e-mail: zsp@gminabaranow.pl; fax 81 8834159.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.12.2015 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkolno - Przedszkolny w Baranowie, ul. Szkolna 2, 24-105 Baranów - sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa jaj kurzych - dużych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa jaj kurzych - dużych - 5000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. kryterium smaku - 10

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa warzyw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Ziemniaki (dobra odmiana jadalna ) Ziemniaki młode Pietruszka Seler Burak ćwikłowy Marchew Cebula Papryka czerwona Papryka czerwona Papryka żółta Papryka żółta Papryka zielona Papryka zielona Pomidor czerwony Pomidor czerwony Pomidor żółty Pomidor żółty Pieczarki Ogórki szklarniowe węże Ogórki szklarniowe węże Sałata Por Kapusta biała Kapusta pekińska Kapusta czerwona Cebula czerwona Jabłka słodkie Szczypior Kapusta kiszona Kiszony ogórek Cytryna Rzodkiewka Mandarynka Banany Dynia Cukinia Pietruszka -natka Koper-natka Kiełki: rzodkiewki, lucerny, rzeżuchy Zioła w doniczkach: bazylia, oregano, tymianek, mięta, estragon Czosnek główka Gruszka Pomarańcza Śliwki Borówka Kiwi Arbuz Winogrona- różne Truskawki Ananas.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.13.00-1, 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Kryterium smaku - 10

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Mięso wieprzowe II Łopatka b/k wieprz. Szynka b/k wieprz Schab b/k wieprz Karkówka b/k wieprz Boczek wieprz surowy Podgardle bez skóry Szynka wieprzowa gotowana Kiełbasa szynkowa, Kiełbasa krakowska Parówki z szynki typu Sokołów lub Tarczyński Kiełbasa zwyczajna Szynka drobiowa typu złocista Boczek wędzony wieprz Żeberka wołowe Polędwica typu sopocka.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.13.11.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Kryterium smaku - 10

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa mięsa drobiowego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Udko(nóżka z kurczaka) bez kości Kurczak Filet kurczaka Filet z indyka Udko kurczaka (udziec-nóżka) Porcje rosołowe(korpusy ze skrzydłami).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Kryterium smaku - 10

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa ryb.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Sola filet(25% glazury) Dorsz filet bez skóry SHP, max 5% glazury Miruna filet bez skóry SHP, max 5% glazury Tilapia filet bez skóry SHP, max 20% glazury.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Kryterium smaku - 10

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa różnych artykułów spożywczych, produktów z przemiału ziarna i skrobi, cukru i produktów pokrewnych, warzyw przetworzonych, makaronów, ziół, przypraw i przypraw korzennych, zup i bulionów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Groch łuskany Fasola Piękny Jaś Szczaw konserwowy Koncentrat pomidorowy 30% typu Łowicz, Pudliszki lub równoważny Mąka pszenna typ 500 Mąka ziemniaczana Kasza manna Kasza jęczmienna mazurska, wiejska Kasza gryczana palona Kasza jaglana Kasza kusks Ryż długoziarnisty Ryż długoziarniasty preparowany termicznie (parboiled) Płatki kukurydziane Płatki owsiane błyskawiczne typu kupiec Sól sodowo potasowa typu Sante Cukier 1kg Kakao naturalne ciemne Herbata ekspresowa typu Lipton lub równoważna Herbata owocowa Konserwa rybna makrela w oleju Papryka słodka Majeranek Liść laurowy, liście Ziele angielskie Koper suszony Natka pietruszki suszona Żurek koncentrat Cynamon Makaron polski typu Lubella Makaron pełne ziarno polski typu Lubella Kalafior mrożony Groszek zielony mrożony Fasolka szparagowa mrożona ;żółta, zielona Brukselka mrożona Brokuł mrożony Bazylia Cebula suszona mielona Curry Czosnek granulowany Gałka muszkatołowa mieszanka Jałowiec Kardamon Kolendra mielona Kurkuma Oregano Papryka ostra mielona Pieprz biały mielony Tymianek Pieprz cayenne Zioła prowansalskie Imbir Estragon Rozmaryn Pieprz cytrynowy Lubczyk suszony Pestki dyni Pestki słoneczka Budyń bez dodatku cukru Morele suszone Żurawina suszona Śliwki suszone Rodzynki Ocet winny biały Ocet balsamiczny Truskawka mrożona Szpinak mrożony Porzeczka czarna mrożona Wiśnia mrożona Agrest mrożony.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4, 15.83.00.00-5, 15.33.10.00-7, 15.87.20.00-1, 15.89.10.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Kryterium smaku - 10

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa olejów i tłuszczy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Olej rzepakowy Masło roślinne Olej do sałatek z bazylią.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Kryterium smaku - 10

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Dostawa produktów mleczarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Mleko 2% UHT Śmietana 18% Twaróg półtłusty Ser żółty edamski Masło 82% tłuszczu Jogurt naturalny typu zott Maślanka naturalna Kefir naturalny.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Kryterium smaku - 10

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Dostawa pieczywa i wyroby piekarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Chleb pszenno-żytni razowy z lnem Bułeczki Bułeczki kukurydziane Bułka tarta Bułka grahamka Chleb żytni na zakwasie Chleb żytni na zakwasie ze słonecznikiem Chleb żytni na zakwasie z żurawiną.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Kryterium smaku - 10

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: dostawa miodu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Miód wielokwiatowy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.16.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Kryterium smaku - 10

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: dostawa soków 100% z tłoczni.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Sok 100% naturalny z tłoczni typu sadowit, pawłowski szt. 200 Opakowanie 5l Smaki owocowe, owocowo-warzywne np. jabłkowy - jabłkowo-marchwiowy - jabłkowo-gruszkowy - jabłkowo-wiśniowy - jabłkowo-aroniowy - jabłkowo-porzeczkowy - jabłkowo-selerowy - jabłkowo-pietruszkowy - jabłkowo-buraczany - jabłkowo-marchwiowo-buraczany czarna porzeczka, aronia, jabłko rabarbar, jabłko truskawka, jabłko malina.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.32.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Kryterium smaku - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.