eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tomaszów Lubelski › Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim ul. Hallera 5

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-07-26

Tomaszów Lubelski: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim ul. Hallera 5
Numer ogłoszenia: 157881 - 2016; data zamieszczenia: 26.07.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół nr 3 im. Macieja Rataja , ul. Hallera 5, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 084 6650505, faks 084 6650505.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zs3tl.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: http://www.zs3tl.pl/przetarg

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna powiatu.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim ul. Hallera 5.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół nr 3 w Tomaszowie Lubelskim ,ul. Hallera 5. Przedmiot zamówienia został podzielony na 12 CZĘŚCI od nr 1 do 12 . Wspólny słownik kodów CPV: 15000000-8 CZĘŚĆ I pieczywo Kod CPV 15612500-6 CZĘŚĆ II Produkty Mleczarskie Kod CPV 15500000-3 CZĘŚĆ III Produkty zwierzęce, mięso i produkty wędliniarskie Kod CPV 15100000-9 Kod CPV 15131120-2 CZĘŚĆ IV różne produkty spożywcze Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ V ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV 15200000-0 CZĘŚĆ VI drób Kod CPV 15112000- 6 CZĘŚĆ VII mrożonki Kod CPV 15331100-8 CZĘŚĆ VIII owoce świeże Kod CPV 03121000-5 CZĘŚĆ IX warzywa Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ X jaja kurze Kod CPV 03142500-3 CZĘŚĆ XI produkty mączne gotowe Kod CPV 15851000-8 CZĘŚĆ XII ziemniaki Kod CPV 03212100-1 Szczegółowy wykaz każdej części zawierają Arkusze kalkulacyjne oferty, jako załączniki nr 1.1 do 1.12 do Specyfikacji istotnych warunków zamówienia, stanowiący integralną ich część..

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 03.21.21.00-1, 15.11.21.00-7, 03.14.25.00-3, 15.61.25.00-6, 15.33.11.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2017.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tego warunku nastąpi przez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia zostanie dokonana na zasadzie formuły spełnia nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w wymaganych dokumentach i oświadczeniach, których wykaz znajduje się w pkt. 6 niniejszej SIWZ.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tego warunku nastąpi przez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia zostanie dokonana na zasadzie formuły spełnia nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w wymaganych dokumentach i oświadczeniach, których wykaz znajduje się w pkt. 6 niniejszej SIWZ.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tego warunku nastąpi przez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia zostanie dokonana na zasadzie formuły spełnia nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w wymaganych dokumentach i oświadczeniach, których wykaz znajduje się w pkt. 6 niniejszej SIWZ.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tego warunku nastąpi przez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia zostanie dokonana na zasadzie formuły spełnia nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w wymaganych dokumentach i oświadczeniach, których wykaz znajduje się w pkt. 6 niniejszej SIWZ.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tego warunku nastąpi przez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia zostanie dokonana na zasadzie formuły spełnia nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w wymaganych dokumentach i oświadczeniach, których wykaz znajduje się w pkt. 6 niniejszej SIWZ.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

. Pełnomocnictwo, jeżeli oferta i załączniki nie będą podpisane przez osobę/y/wskazane w rejestrze sądowym lub innym dokumencie właściwym dla formy organizacyjnej wykonawcy. Z pełnomocnictwa musi jednoznacznie wynikać do jakich czynności prawnych dana osoba/y/ zostały umocowana/e/.Pełnomocnictwo powinno być złożone w oryginale lub kopii poświadczonej przez notariusza za zgodność z oryginałem.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 97
  • 2 - termin płatności - 3

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

15.2. Istotne postanowienia i warunki umowy zawiera projekt umowy. Zał. nr 6 2. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany postanowień niniejszej umowy w niżej wymienionych przypadkach : 2.1.Nie przewiduje się wzrostu cen netto , 2.2. zmiany przepisów prawnych, w tym zmiany stawki podatku VAT. 2.3. zmiany nazwy towaru w przypadku, kiedy nowy towar spełnia wszystkie parametry towaru, który przestał być wytwarzany. a/ wystąpienia okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawierania umowy, b/ wprowadzenia zmian korzystnych dla Zamawiającego, d/ wystąpienia sytuacji niezależnych od stron umowy i działania siły wyższej. (powódź, pożar, zamieszki, strajki, ataki terrorystyczne, przerwy w dostawie energii elektrycznej) mającej wpływ na realizację umowy; 3. W sprawach nieuregulowanych niniejszą umową zastosowanie mają przepisy Kodeksu Cywilnego. 4. Powiadomienie każdej ze Stron umowy jest ważne wyłącznie, gdy dokonane zostało pisemnie i skutecznie doręczone adresatowi. 5. Strony zobowiązane są do wzajemnego pisemnego powiadamiania o zmianie siedziby, adresu, zmiany formy prawnej w terminie do 14 dni od dnia wystąpienia zdarzenia. 6. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zs3tl.pl/przetarg
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim ul. Hallera 5 22-600 Tomaszów Lubelski.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.08.2016 godzina 12:00, miejsce: Zespół Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim ul. Hallera 5 22-600 Tomaszów Lubelski.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb zwykły krojony waga nie mniej jak 500 g szt. 6000 2 Chleb razowy mieszany waga nie mniej jak 500 g szt. 300 3 Bułka zwykła waga nie mniej jak 50 g Szt. 11 000 4 Bułka tarta kg 150 5 Drożdżówka 100 g szt. 1100 6 Pierożki ( z kaszą , kapustą ) waga nie mniej niż 60 g szt. 2000 7 Pączek waga nie mniej jak 60 g szt. 300 8 Makowiec 500 g szt. 20 9 Cebularz waga nie mniej niż 100 g Szt. 1200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin platności - 3

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty Mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mleko spożywcze zaw. 2% tł. w opak. 1 litr. litr 3500 2 Śmietana zaw. 18 % tł. litr 400 3 Śmietana Kubek op.450 ml zaw.18% tł. szt. 100 3 Masło ex .zawartość tł. 82,5% op. 0.200 g kg 700 4 Twaróg półtłusty Kg. 350 5 Ser topiony 100 g Szt. 1900 6 Ser żółty półtłusty kg 300 7 Jogurt kubek op. nie mniej jak 125 ml. Szt. 1400 8 Serek wiejski op. nie mniej jak 150 g szt 1200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 15.54.21.00-0, 15.54.40.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin platności - 3

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Produkty mięsne i wędliniarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. 1 Mięso mielone wieprzowo-wołowe kg 350 2. 2 Mięso wieprzowe gulaszowe II kl. kg 450 3. 4 Karkówka wieprzowa b/k kg 150 4. Karkówka z kością kg 200 5. 5 Schab wieprzowy z kością kg 450 6. 6 Schab wieprzowy b/k kg 50 7. 7 Wątroba wieprzowa kg 100 8. 8 Żeberka wieprzowe (Paski) kg 150 9. 10 Boczek wędzony parzony kg. 60 10. 12 Kiełbasa krakowska kg 200 11. 13 Mielonka wieprzowa Smaczek w galaretce kg 100 12. 14 Kiełbasa zwyczajna kg 70 13. 16 Kiełbasa wiejska kg. 200 14. 17 Kiełbasa szynkowa z kminkiem kg 300 15. 18 Pieczeń rzymska kg 150 16. 1 Polędwica sopocka kg 320 17. Ogonówka kg 220 18. 21 Paróweczki szynkowe wieprzowe kg 200 19. 22 Szynka parzona domowa kg 400 20. 24 Flaki krojone odgotowane kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.13.11.20-2, 15.13.12.10-0, 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin - 3

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier biały kryształ- paczkowany op.1kg 600 Kg 2. Chrzan tarty w słoiku op. Nie mniej jak 160 g 50 Szt 3. Kakao ciemne holenderskie sypkie op. Nie mniej jak 100 g 60 Szt 4. Dżem wiśniowy op. nie mniej jak 280g 400 Szt 5. Dżem truskawkowy , op. nie mniej jak 280 g 400 Szt 6. Dżem śliwkowy - nie mniej jak 280g 100 Szt 7. Fasolka konserwowa czerwona op. nie mniejsze jak 400g 25 szt 8. Fasolka konserwowa biała op. 400 g 30 Szt 9. Groszek konserwowy op. nie mniej jak 400 g 120 Szt 10. Gałka muszkatołowa mielona 20 g 10 Szt 11. Herbata granulowana 100 g 90 Szt 12. Kawa inka op. nie mniejsze jak 150 g 60 Szt 13. Keczup PIKANTNY op. nie mniej jak 500 g 220 Szt 14. Koncentrat pomidorowy 30 % op. Nie mniej jak 200g 230 Szt 15. Kukurydza konserwowa słodka - op. nie mniejsze jak 400 g 120 Szt 16. Kwasek cytrynowy op. Nie mniej jak 20g 100 Szt 17. Majonez dekoracyjny nie mniej jak 700 g Firmy Winiary lub równoważny 100 Szt 18. Musztarda delikatesowa op. nie mniej 180g 100 Szt 19. Majeranek torebka op. 20g 110 Szt 20. Ocet spirytusowy 10 % op. 05 l. 10 Szt 21. Przyprawa do zup w płynie op. - 1 l Firmy Winiar lub równoważny 120 Szt 22. Pieprz naturalny czarny mielony Op. nie mniej jak 20g 220 Szt 23. Pieprz ziołowy torebka op. 20 g 50 Szt 24. Papryka w proszku słodka mielona Op. nie mniej jak 20 g 160 Szt 25. Pietruszka susz- natka op. nie mniej jak 20g 130 Szt. 26. Koper susz nać op. nie mniej jak 20 g 100 Szt. 27. Przyprawa do potraw typu Vegeta lub równoważny op.200 g 140 Szt. 28. Ryż biały op. 1 kg 100 Kg 29. Rosołki drobiowe 120 g Firmy Winiar lub równoważny 140 Szt. 30. Sól sodowo-potasowa op. 350 g 130 Szt. 31. Ziele angielskie torebka 15g 10 Szt. 32. Liść laurowy torebka 15 g 10 Szt. 33. Mąka ziemniaczana op. 1000 g 20 Kg 34. Mąka pszenna luksusowa typ 550 200 Kg 35. Olej jadalny rzepakowy op. 1 litr 400 Szt. 36. Olej jadalny rzepakowy op. Nie mniej jak 3 l. 20 Szt. 37. Margaryna śniadaniowa z zaw. olejów roślinnych op. 500 g 400 Szt. 38. Kasza jęczmienna wiejska op.1000g 60 Kg 39. Kasza gryczana op. 1000 g 60 Kg 40. Płatki kukurydziane zwykłe op. nie mniej jak 425 g. 70 Szt. 41. Ogórek konserwowy op. poj. 0.9 l 220 Szt 42. Papryka konserwowa op. poj. 0,9 l 200 Szt 43. Serek top. Krążek op. 140 g 320 op 44. Serek top. plastry op. 150g 500 op 45. Konserwa turystyczna nie mniej jak op. 135g 700 Szt 46. Pasztet drobiowy nie mniej jak op.135g 1200 Szt 47. Delikat do mięs Knor Lub równoważny op. 700 g 15 Szt 48. Delikat do ryb op. 700g 2 Szt 49. Delikat do drobiu op. 700 g 6 Szt. 50. Sos ogrodowy sałatkowy op.900 g 10 Szt. 51. Cukier puder op.500g 20 Szt. 52. Cukier waniliowy 20 Szt. 53. Czekolada Wedell op. 100 g lub równoważny 300 Szt. 54. Makaron świderki op. Nie mniej jak 1000 g 100 Szt. 55. Makaron krajanka do rosołu 4- jajeczny op. 250 g. 100 Szt. 56. Makaron zacierka op. 250 g. 50 Szt. 57. Makaron spaghetti Lubella lub równoważny op. 400 g 450 Szt. 58. Makaron łazanki Lubella lub równoważny op. 400g 100 Szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.83.12.00-4, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 15.40.00.00-2, 15.87.10.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin platności - 3

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Ryby przetworzone i konserwowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filet z ryby morszczuk mrożony SHP Kg 300 2 Filet śledziowy b/skóry w zalewie octowo-olejowej kg 150 3 Makrela wędzona Kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6, 15.23.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin platności - 3

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filet drobiowy / świeży / kg 430 2 Porcje rosołowe Kg 200 3 Udka z kurczaka świeża Kg 500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin platności - 3

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mieszanka mrożona wielowarzywna 7 składnikowa Op.2,5 kg Op. 35 2 Kalafior mrożony Op.2.50 kg op. 30 3 Szpinak mrożony - liść op.2.50 kg op. 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin platności - 3

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Owoce świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Jabłka gat. I kg 2700.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.12.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin - 3

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Burak ćwikła kg. 350 2 Cebula biała kg. 300 3 marchew kg. 500 4 seler ( korzeń ) kg. 30 5 por kg. 100 6 Pietruszka korzeń kg. 20 7 Kapusta czerwona kg. 100 8 Kapusta biała kg. 500 9 Kapusta włoska kg. 100 10 Kapusta pekińska kg. 260 11 Kapusta kiszona kg. 150 12 Ogórek kwaszony kg. 150 13 Fasola biała kg. 120 14 Groch łupany kg. 20 15 Czosnek kg. 22 16 Pieczarka kg. 80 17 Szczypior Peczk. 100 18 Papryka świeżą Kg 30 19 pomidor kg 350 20 Ogórek zielony kg 350 21 Sałata szt 300 22 Szczypiorek p. 80.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 03.22.11.10-0, 03.22.14.00-0, 03.22.12.40-0, 03.22.12.30-0, 03.22.12.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin - 3

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: jaja kurze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze świeże kl. A wielkość M Szt. 7000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin platności - 3

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Produkty garmażeryjne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Pierogi ruskie domowe Kg. 40 2 Pierogi z kapustą i pieczarkami kg 40 3 Krokiety z kapustą i pieczarkami kg 60 4 Kopytka świeże Kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.42.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin platności - 3

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Ziemniaki jadalne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Ziemniaki jadalne późne op. worek nie mniej jak 30 kg Polska Norma - PN-R-74450:1975 kg 6500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 97
    • 2. termin platności - 3

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.