To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-07-25
Drawno: usługi przygotowania i podawania posiłków
Numer ogłoszenia: 154309 - 2016; data zamieszczenia: 25.07.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 132095 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Nadleśnictwo Drawno, ul. Kaliska 5, 73-220 Drawno, woj. , tel. 095 7682041; 0606328270, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługi przygotowania i podawania posiłków.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Rozmiar wszystkich rodzajów usług przedstawia się następująco: a) Usługa polega na przygotowywaniu i podawaniu posiłków takich jak: śniadanie, serwis kawowy, obiad, obiadokolacja, kolacja, posiłek w terenie, pieczony prosiak, posiłek na imprezach plenerowych b) Ilość podanych posiłków będzie zależna od długości pobytu gości oraz godzin ich przyjazdu lub wyjazdu. c) Pakiet obejmuje zarówno wyżywienie myśliwych jak i wyżywienie na spotkaniach okolicznościowych organizowanych przez Nadleśnictwo Drawno (szkolenia, narady, imprezy plenerowe itp.) d) Śniadania, serwisy kawowe, obiady, obiadokolacje i kolacje podawane będą w jadalni zlokalizowanej w kwaterze myśliwskiej w Ośrodku Hodowli Zwierzyny Nadleśnictwa Drawno w miejscowości Borowiec. e) Śniadania i kolacje będą podawane w formie bufetu. f) Sposób podawania kawy i herbaty: zaparzoną kawę należy podać w termosach zapewniających odpowiednią temperaturę napoju. Herbata podawana będzie w postaci torebek ekspresowych oraz wrzątku do samodzielnego przygotowania napoju. Mleko podawane będzie w dzbanku lub kartoniku, cytryna pokrojona w plastry na talerzykach. g) W czasie pobytu myśliwych na polowaniach indywidualnych serwowane będą następujące posiłki: śniadanie, obiad, kolacja h) W czasie pobytu myśliwych na polowaniach zbiorowych serwowane będą następujące posiłki: śniadanie, posiłek w terenie, obiadokolacja. Posiłek w terenie dostarczy Wykonawca (własnym kosztem) we wskazane przez Zamawiającego miejsce. Wykonawca zapewni jednorazowe naczynia do podania posiłków w terenie. i) W czasie spotkań okolicznościowych odbywających się w kwaterze myśliwskiej w Borowcu (narady, szkolenia) serwowane będą następujące posiłki: śniadanie, serwis kawowy, obiad (bez deseru), kolacja j) Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić wyżywienie na imprezach plenerowych, w których Nadleśnictwo będzie uczestniczyć. Na imprezach plenerowych Wykonawca zapewni posiłek w postaci dań z grilla. Wykonawca będzie uczestniczył w imprezie razem z pracownikami Nadleśnictwa. Usługa obejmować będzie: wydawanie porcji, uprzątnięcie stanowiska. Wykonawca zapewni naczynia jednorazowe (talerze, sztućce) k) W przypadku zamówienia na pieczonego prosiaka usługa obejmować będzie: dowóz pieczonego prosiaka we wskazane przez Zamawiającego miejsce (teren Nadleśnictwa Drawno), wydawanie porcji, uprzątnięcie stanowiska. l) Zawartość przygotowywanych posiłków: śniadanie: pieczywo (bułki + chleb) bez ograniczeń, masło, jedno danie na ciepło: jajecznica lub naleśniki lub parówki lub kiełbaski itp. (co najmniej 200 g na osobę), 3 rodzaje wędlin (łącznie co najmniej 50 g na osobę), sery: żółty, twaróg, topiony, (łącznie co najmniej 50 g na osobę), ogórki, pomidory (łącznie co najmniej 50g na osobę), dżem, miód ( łącznie co najmniej 50 g na osobę), jogurt (co najmniej 100 g na osobę), kawa, herbata (łącznie co najmniej 300 ml na osobę), cukier, cytryna, mleko do kawy, serwis kawowy: 2 rodzaje ciasta (łącznie co najmniej 100 g na osobę), 2 rodzaje owoców (łącznie co najmniej 100 g na osobę), kawa, herbata (łącznie co najmniej 300 ml na osobę), woda mineralna gazowana i niegazowana w butelkach plastikowych (500 ml na osobę) cukier, cytryna, mleko do kawy, obiad: I danie - zupa (co najmniej 250 ml na osobę), II danie - jeden rodzaj mięsa, ziemniaki lub kasza lub ryż (łącznie co najmniej 400 g na osobę w tym ok. 200 g mięsa), 2 rodzaje surówek (łącznie co najmniej 100 g na osobę), deser: drożdżówki lub pączki itp. (co najmniej 70 g na osobę), napój zimny: sok lub kompot (ok. 250 ml na osobę), obiadokolacja: I danie - zupa (co najmniej 250 ml na osobę), II danie - jeden rodzaj mięsa, ziemniaki lub kasza lub ryż (łącznie co najmniej 400 g na osobę w tym ok. 200 g mięsa), 2 rodzaje surówek (łącznie co najmniej 100 g na osobę), deser: drożdżówki lub pączki itp. (co najmniej 70 g na osobę), jeden rodzaj sałatki: jarzynowa lub makaronowa itp. (co najmniej 60 g na osobę), 3 rodzaje wędlin (łącznie co najmniej 50 g na osobę), ogórki, pomidory (łącznie co najmniej 50 g na osobę), pieczywo (bułki + chleb) - bez ograniczeń, masło, napój zimny: sok lub kompot (ok. 250 ml na osobę), kawa, herbata (łącznie co najmniej 300 ml na osobę), cukier, cytryna, mleko do kawy, kolacja: jedno danie na ciepło (ok. 200 g na osobę), pieczywo (bułki + chleb) - bez ograniczeń, masło, 3 rodzaje wędlin (łącznie co najmniej 50 g na osobę), ogórki, pomidory (łącznie co najmniej 50 g na osobę), jeden rodzaj sałatki: jarzynowa lub makaronowa itp. (co najmniej 60 g na osobę), 1 danie rybne: śledź w oleju lub ryba po grecku itp. (co najmniej 60 g na osobę), kawa, herbata (łącznie co najmniej 300 ml na osobę), cukier, cytryna, mleko do kawy, posiłek w terenie podczas polowań: ciepłe danie jednogarnkowe: zupa gulaszowa lub żurek z kiełbasą lub pulpety w sosie itp. (co najmniej 350 ml na osobę), pieczywo - bez ograniczeń), kawa, herbata (łącznie co najmniej 300 ml na osobę), cukier, mleko do kawy, woda mineralna gazowana i niegazowana w butelkach plastikowych (500 ml na osobę), posiłek w terenie na imprezach plenerowych: dania z grilla: kiełbaski lub karkówka lub szaszłyki drobiowe lub wieprzowe itp. (co najmniej 80 g na osobę), pieczywo (co najmniej 25 g na osobę), ketchup, musztarda = 1 porcja, pieczony prosiak (prosiak o wadze ok. 60 kg) + pieczywo (co najmniej 25 g na osobę) + naczynia jednorazowe (talerze, sztućce), musztarda, ketchup, chrzan.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.07.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPHU TOMEL, Podegrodzie 15/3, 73-220 Drawno, kraj/woj. zachodniopomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 123646,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 85072,68
Oferta z najniższą ceną: 85072,68 / Oferta z najwyższą ceną: 95580,00
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI DRAWNO
- "Roboty budowlane i porządkowe na terenie dawnego cmentarza ewangelickiego - część zachodnia w formule zaprojektuj i wybuduj"
- Zakup przyczep ze sprzętem przeciwpożarowym i modułem gaśniczym.
więcej: przetargi DRAWNO »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringową polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg określonych przez Zamawiającego diet , odbioru odpadów pokonsumpcyjnych
- Świadczenie usług cateringowych dla osób przebywających na pobytach wypoczynkowych w OSW "Koszarka" w Przebrnie k. Krynicy Morskiej, w okresie od 17.06.2024 r. do 08.09.2024 r.
- usługa cateringu w projekcie pn. "Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się przez całe (...)
- DZP.261.10.2024 Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Fundacji Rozwoju Systemu Edukacji.
- Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu
- Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie całodziennego wyżywienia podczas turnusów grup sportowych przebywających w Ośrodku Sportu i Rekreacji w Człuchowie
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.