eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla ROSZM w 2016 r.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-09-04

Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla ROSZM w 2016 r.
Numer ogłoszenia: 131477 - 2015; data zamieszczenia: 04.09.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.pomorska.ohp.pl/ http://www.pomorska.ohp.pl/

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: instytucja rynku pracy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla ROSZM w 2016 r..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Rejonowego Ośrodka Szkolenia Zawodowego Młodzieży do: -Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Tczewie, ul. Sobieskiego 10 zadania od 1 do 14. - od 01.01.2016 do 31.12.2016 r. -Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4 zadania od 15 do 31. od dnia zawarcia umowy do 31.12.2016. -Przedmiot zamówienia podzielonego na trzydzieści jeden zadań częściowych: TCZEW ZADANIA 1-14 Zadanie nr 1 - owoce świeże Zadanie nr 2 - owoce przetworzone Zadanie nr 3 - warzywa świeże Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone Zadanie nr 5 - mrożonki Zadanie nr 6 - jaja Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe Zadanie nr 9 - pieczywo Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka Zadanie nr 11 - produkty spożywcze Zadanie nr 12 - oleje i tłuszcze roślinne Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie Zadanie nr 14 - napoje CZŁUCHÓW ZADANIA 15-31 Zadanie nr 15 - owoce świeże Zadanie nr 16 - owoce przetworzone Zadanie nr 17 - warzywa świeże Zadanie nr 18 - warzywa przetworzone Zadanie nr 19 - mrożonki Zadanie nr 20 - jaja Zadanie nr 21 - mięso i produkty mięsne Zadanie nr 22 - drób Zadanie nr 23 - wędliny i prod. wędliniarskie Zadanie nr 24 - pasztety i konserwy Zadanie nr 25 - ryby i przetwory Zadanie nr 26 - pieczywo i ciasto Zadanie nr 27 - produkty skrobi Zadanie nr 28 - produkty spożywcze różne. Zadanie nr 29 - oleje i tłuszcze roślinne Zadanie nr 30 - produkty mleczarskie Zadanie nr 31 - napoje -Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do: -Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie , ul. Sobieskiego 10 (dokładne miejsce na terenie OSiW Tczew wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE OD 1 DO 14. -Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4 (dokładne miejsce na terenie OSiW Człuchów wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE OD 15 DO 31. -Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. - Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. -Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje: -Zamawiający powiadomi telefonicznie lub pisemnie lub faksem Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości. Dostawy będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 5.00 do 14.00, na podstawie zamówienia cząstkowego, złożonego pisemnie, faksem lub telefonicznie -Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. -Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. -Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do Zamawiającego na okres do następnej dostawy. -Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. -W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. -Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. -Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika. -W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie. -Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajduje się jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie rozwiązań równoważnych o parametrach techniczno/eksploatacyjno/użytkowych nie gorszych niż te, podane pod pojęciem typu. -Wykonawca ma obowiązek wystawiać faktury oddzielne na każde zamówienie cząstkowe. -Zamawiający zastrzega sobie możliwość zastosowania prawa opcji, tj. możliwość zmniejszenia ilości poszczególnych rodzajów artykułów żywnościowych w stosunku do podanych w formularzu cenowym. Maksymalny zakres przedmiotu zamówienia może zostać pomniejszony o nie więcej niż 90 % ogólnej wartości tzn. zostanie zrealizowany w co najmniej 10 % wartości zamówienia..

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.00-8, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.89.80.00-9, 15.43.00.00-1, 03.21.00.00-6, 15.41.00.00-5, 15.13.10.00-5, 15.33.11.70-9, 03.22.00.00-9, 15.33.24.10-1, 15.22.00.00-6, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.13.11.10-9, 15.13.11.20-2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 31.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający odstępuje od żądania wadium w niniejszym postępowaniu.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Zamawiający zaleca dołączyć dokument określający zasady reprezentacji oraz osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, a jeżeli wykonawcę reprezentuje pełnomocnik także pełnomocnictwo określające zakres umocowania podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 95
  • 2 - termin dostawy - 5

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień zawartej umowy w zakresie: -Zmian organizacyjnych stron np. zmiana reprezentacji lub siedziby firmy. -Zmian osób wyznaczonych do uzgodnień i koordynacji przedmiotu niniejszej umowy. -W przypadku zmian unormowań prawnych powszechnie obowiązujących np. zmiana urzędowej stawki podatku VAT. Stawki ZUS. W przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku VAT, stawki ZUS Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie podatku VAT lub ZUS. Strony dokonają odpowiedniej zmiany wynagrodzenia w przypadku realizacji tej części zamówienia, której w dniu zmiany stawki podatku VAT, stawki ZUS jeszcze nie dokonano. -Zaistnienia siły wyższej (powódź, pożar, zamieszki, strajki, ataki terrorystyczne, przerwy w dostawie energii elektrycznej) mającej wpływ na realizację umowy. -Zmiany powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację umowy. -W innych sytuacjach, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia niniejszej umowy i mających charakter zmian nieistotnych tzn. takich, o których wiedza na etapie postępowania o udzielenie zamówienia nie wpłynęłaby na krąg podmiotów ubiegających się o to zamówienie lub na wynik postępowania. Dotyczy wyłącznie zadań nr 15 do 31. 21. Wynagrodzenia za poszczególne dostawy, może ulec zmianie w przypadku zmiany: a/ minimalnego wynagrodzenia za pracę ustalonego na podstawie art. 2 ust. 3-5 ustawy z dnia 10 października 2002 r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę (Dz. U. Nr 200, poz. 1679, z późn. zm.) lub b/ zasad podlegania ubezpieczeniom społecznym lub ubezpieczeniu zdrowotnemu lub wysokości stawki składki na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne jeżeli Wykonawca, w terminie 30 dni od dnia wejścia przepisów dokonujących tych zmian złoży pisemny wniosek, a jeżeli złoży po tym terminie - od chwili jego złożenia, w którym Wykonawca wykaże bezpośredni wpływ tych zmian na koszty wykonania przedmiotu umowy, a Zamawiający uzna ten wniosek za zasadny.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pomorska.ohp.pl/ http://pomorskawkohp.bip.gov.pl/
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia można uzyskać nieodpłatnie w godz. od 8oo do 15 oo w siedzibie Zamawiającego, pokój nr 610, VI piętro. ul. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.09.2015 godzina 08:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk (sekretariat pokój 605) 6 piętro.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1 - owoce świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ananas owoc szt 5 arbuz kg 5 banany kg 15 brzoskwinie kg 8 cytryny kg 10 gruszki kg 10 jabłka kg 40 kiwi kg 5 mandarynki kg 15 nektaryny kg 10 pomarańcze kg 10 rabarbar kg 5 śliwka kg 5 truskawki kg 10 winogrona ciemne kg 10 winogrona jasne kg 15 wiśnie kg 5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2 - owoce przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ananas konserwowany puszka min 340 g szt 15 brzoskwinia konserwowa puszka min. 470 g szt 15 dżem słoik min. 270 g szt 25 kompot wiśniowy min 350 g szt 40 rodzynki suszone 0.5 kg szt 10 rodzynki suszone 100g szt 30 sok owocowy 1l karton szt 20 sok owocowy 2l karton szt 20 syrop owocowy 970 ml szt 25 śliwki suszone 200g szt 10 żurawina min. 270 g szt 5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3 - warzywa świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: brokuł szt 20 burak kg 45 cebula kg 40 cebula czerwona kg 5 czosnek szt 20 fasola drobna 0,5 kg szt 15 fasola jaś kg 10 fasola szparagowa kg 7 groch łuska 0,5 kg szt. 10 kalafior szt 20 kapusta kg 40 kapusta czerwona kg 10 kapusta młoda szt 15 kapusta pekińska szt 30 koper szt 60 marchew myta kg 70 ogórek świeży kg 25 papryka świeża kg 10 pieczarki kg 25 pietruszka korzeń kg 5 pomidor kg 25 por kg 20 rzodkiewka pęczki szt 25 sałata szt 80 sałata dekoracyjna szt 5 sałata lodowa szt 5 seler kg 30 szczypiorek szt 20 zielenina natka szt 60 ziemniaki kg 800.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: cebulka konserwowa min. 190 g szt 5 chrzan tarty słoik 170 g szt 3 chrzan z żurawiną 170 g szt 3 fasolka czerwona konserwowa min 240 g szt 8 groszek konserwowy min 240 g szt 20 kapusta kiszona kg 40 koncentrat pomidorowy 900 ml szt 20 kukurydza konserwowa min. 220 g szt 15 ogórki kiszone kg 40 ogórki konserwowe min 430 g szt 35 ogórki małosolne kg 10 oliwki czarne min. 60 szt 10 oliwki zielone min 85 szt 10 papryka konserwowa min. 380 g szt 15 pieczarka konserwowa min. 450 g szt 10 seler w słoiku min. 345 g szt 10 szparagi konserwowe min 300 g szt 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie nr 5 - mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: brokuły mroż. 450 g. szt 10 brukselka mroż 450 g. szt 5 marchew kostka 450 g. szt 5 pierogi z truskawkami 1 kg kg 10 pyzy z mięsem 1 kg kg 10 szpinak 450 g. szt 25 truskawki mrożone 450 g. szt 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie nr 6 - jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja szt 1500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: baleron wieprzowy kg 5 boczek świeży kg 5 boczek wędzony surowy kg 15 filet królewski z indyka kg 8 filet z piersi kurczaka kg 60 flaki wołowe 1 kg szt 7 golonka wieprz b/k kg 20 kabanosy kg 5 karkówka wieprz b/k kg 40 kiełbasa krakowska parzona lub równoważne kg 8 kiełbasa krakowska sucha lub równoważna kg 4 kiełbasa myśliwska lub równoważna kg 10 kiełbasa biała surowa kg 15 kiełbasa szynkowa drobiowa kg 15 kiełbasa śląska lub równoważna kg 20 kiełbasa toruńska lub równoważna kg 20 kiełbasa z weka lub równoważna kg 5 kiełbasa zywiecka lub równoważna kg 15 korpusy drobiowe(grzbiety) kg 60 kości wieprzowe kg 5 krakowska sucha paczkowana 100 g. szt. 10 kurczak świeży kg 15 łopatka b/k kg 80 martadela kg 5 metka inna wiejska lub równoważna kg 5 metka łososiowa kg 5 mielonka konserwowa 135 g szt 10 ogonówka kg 7 parówka w folii kg 10 pasztetowa domowa kg 5 polędwica drobiowa kg 7 polędwica sopocka lub równoważne kg 10 polędwica sopocka paczkowana 100 g. szt. 10 schab wiep b/k kg 50 serdelki kg 20 szynka gotowana paczkowana 100 g szt. 10 szynka konserwowa kg 5 szynka mielona kg 3 szynka wiep b/k kg 25 turystyczna lub równoważna minimum 250g szt 15 tyrolska lub równoważna minimum 250g szt 10 udka kg 40 wątroba drobiowa kg 20 wątroba wieprzowa kg 5 wołowina zrazowa kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.90.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet z morszczuka kg 7 karp kg 15 łosoś filet kg 5 łosoś wędzony 100 g. szt. 5 makrela wędzona kg 5 matias kg 15 panga kg 45 paprykarz 170 g szt 10 pstrąg świeży kg 3 szprot w pomidorach minimum 150 g szt 10 śledź w pomidorach 300 g szt 10 tuńczyk w sosie wł. minimum 120 g szt 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Zadanie nr 9 - pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bułka tarta kg 25 bułki 50g szt 300 chleb forma 0.5 szt 20 chleb krojony0,6kg szt 200 chleb razowy 0,5 szt 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kasza gryczana 500 g szt 6 kasza jęczm. średnia 500 g szt. 20 kasza manna 500 g szt. 10 mąka krupczatka kg 5 mąka pszenna typu 450 kg 80 mąka pszenna typu 500 kg 80 mąka ziemiaczna kg 20 płatki kukur. 500 g szt 10 płatki kukur.kakaowe 500g szt 10 ryż 1kg kg 15.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Zadanie nr 11 - produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: barszcz czerwony 300ml-koncentrat szt 20 bazylia 10 g szt 5 biały barszcz 45 g szt 10 budyń 40 g szt 30 ciastka kruche kg 30 ciastka typu wafelki kg 30 ciastka typy pierniki kg 25 ciastka w polewie kg 20 cukier kg 120 cukier puder min. 400 g szt 10 cukier waniliowy 30 g szt 25 cukierki czekoladowe kg 10 cukierki krówki kg 10 cynamon 15 g szt 8 czekolada pełnomleczna 100g szt 20 czipsy 80 g szt 10 galaretka owocowa szt 20 gałka muszkatałowa 10 g. szt 3 hebata expres owocowa min. 20 szt. szt 8 herbata expres 100 szt szt 25 herbata zielona min. 20 szt szt 15 imbir mielony 15 g szt 3 kakao rozpuszczalne min. 250 g szt 5 kakao naturalne 200 g szt 10 kawa naturalna mielona 500 g. szt 30 kawa rozpuszczalna 200 g. szt 25 kawa rozpuszczalna zboż 200g szt 4 keczup min. 450 g szt 10 kisiel minimum 35g szt 20 kminek 20 g. szt 5 krem czekoladowy 200g szt 20 kwasek cytrynowy minimum 15g szt 20 liść laurowy 6 g szt 10 magi w plynie min. 960 ml szt 10 majeranek 8 g szt 10 majonez sałatkowy 700g szt 20 majonez sałatkowy 400g szt 10 makaron gniazda 1kg szt 10 makaron muszle duże 0,5 kg szt 10 makaron nitki 0.5 kg szt 20 makaron spagetti 0,5kg szt 20 makaron świderki 1kg szt 15 musztarda 165-190g szt 15 ocet 10 % 500 ml szt 5 paluszki solone 300 g szt 100 paluszki z sezamem 200 g szt 100 papryka mielona 20g szt 10 pasztet wielkopolski 131g lub równoważny szt 10 pieprz cayenne 15 g szt 10 pieprz mielony 20g szt 50 pieprz ziolowy 20g szt 5 polewa do lodów 1 l szt 5 polewa do lodów 250g szt 5 proszek do pieczenia 30 g szt 25 przyprawa do kurczaka 25 g szt 20 przyprawa do mięsa typu Delicat minimum 25 g szt 10 przyprawa gyros 25g szt 7 przyprawa piernikowa minimum 25g szt 5 rosół drobiowy kost. minimum 60g szt 15 sos do sałatek 9 g szt 20 sos do spagetti fix 45 g szt 30 sól kg 25 śmietanka do kawy w proszku minimum 200 g. szt 25 vegeta 200g szt 20 wafelek b/polewy minimum 35g szt 250 wafelek typu grześ w polewie minimum 35g opk 6 wafelek w polewie 50g szt 250 wiórki kokosowe 200 g szt 10 wiórki kokosowe 500 g szt 5 ziele angielskie 15 g szt 10 zioła prowansalskie 15 g szt 5 zupki chińska (ostra,łagodna rosołowa itp.) 70g szt 20 żelatyna min. 40g szt 15 żurek w butelce minimum 350 ml szt 5 żurek w proszku 45 g szt 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Zadanie nr 12 - oleje i tłuszcze roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: margaryna z masłem lub równoważna 0,5 kg szt 20 margaryna 250 g szt 60 olej 1l szt 50 olej 3l szt 5 smalec 200g szt 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jogurt naturalny 150g szt 10 jogurt owocowy 150g szt 50 jogurt pitny min. 250 g szt 30 lody 1000 g szt 20 lody-rolada min. 800g szt 5 masło śmietank. 200G szt 80 mleko UHT 2% 1l szt 10 mleko UHT 3,2% 1l szt 40 ser brie 125 g szt 10 ser cammembert 120 g szt 10 ser lazur niebieski 100 g szt 10 ser salami kg 5 ser top. krążek 140g szt 20 ser twarogowy 200g szt 60 ser twarogowy półtłusty kg 40 ser typu feta minimum 180g szt 10 ser wędzony kg 5 ser żółty edamski kg 5 ser żółty królewski kg 5 ser żółty morski kg 5 ser żółty plastry min. 100 g. szt. 20 serek homogenizowany 200 g szt 20 serek kanapk. twarożk. minimum 125 g szt 20 serek twaroż. w kubeczku minimum 120g szt 20 set topiony 100g szt 80 śmietana 12% UHT 0,5 l. szt 10 śmietana 18% 400 ml. zakw. szt 40 śmietana 30% 0,5 l szt 30 śmietana w sprayu szt 5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Zadanie nr 14 - napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda mineral. 0,5 gaz szt 200 woda mineral. n/g 1,5 l szt 150 Woda mineralna 0,5 n/g szt 200 Woda mineralna g 1,5 l szt 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.90.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Zadanie nr 15 - owoce świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ananas owoc szt 15 arbuz kg 400 banany kg 250 brzoskwinie kg 100 cytryny kg 40 gruszki kg 20 jabłka kg 150 kiwi kg 5 mandarynki kg 50 nektaryny kg 50 pomarancza kg 50 winogrona ciemne kg 50 winogrona jasne kg 49.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Zadanie nr 16 - owoce przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ananas konserwowany puszka 565g szt 30 brzoskwinia konserwowa puszka820g szt 30 Dżem słoik 270g szt 250 marmolada owocowa 600g szt 20 rodzynki suszone 100g szt 10 sok owocowy 1l karton szt 9 sok owocowy 2l karton szt 5 syrop owocowy 0,5l szt 100 sok warzywno-owocowy (różne smaki marchew-banan-jabłko itp.) 300ml szt 300 śliwki suszone 250g szt 4 żurawina 250g szt 4.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Zadanie nr 17 - warzywa świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: brokuł szt 5 burak kg 100 cebula kg 100 cebula czerwona kg 1 czosnek kg 10 fasola drobna 0,5 kg szt 10 fasola jaś kg 10 fasola jaś 0,5kg szt 10 groch łuska kg 30 kalafior szt 50 kapusta kg 150 kapusta czerwona kg 20 kapusta młoda szt 100 kapusta pekińska szt 100 koper szt 100 marchew myta kg 150 ogórek świeży kg 150 papryka świeża kg 50 pietruszka korzeń kg 50 pomidor kg 150 por kg 50 rzodkiewka pęczki szt 50 sałata szt 100 sałata dekoracyjna szt 100 sałata lodowa szt 20 seler kg 50 szczypiorek szt 50 zielenina natka szt 50 ziemniaki kg 2000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Zadanie nr 18 - warzywa przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: cebulka konserwowa 300g szt 5 chrzan tarty słoik 190 szt 30 chrzan z żurawiną szt 30 fasolka czerwona konserwowa 460 szt 10 groszek konserwowy 400g szt 30 groszek z marchewką 0,9l szt 5 kapusta kiszona kg 40 koncentrat pomidorowy 0,9l szt 20 kukurydza konserwowa 400g szt 40 ogórki kiszone kg 30 ogórki konserwowe 0,9l szt 30 ogórki małosolne kg 10 oliwki czarne 200 l szt 10 oliwki zielone 200ml szt 10 papryka konserwowa 0,9l szt 30 pieczarka kg 30 pieczarka konserwowa 0,9l szt 10 seler w słoiku 270 szt 10 szczaw konserwowy 0,9 szt 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Zadanie nr 19 - mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: brukselka mroż kg 5 brokuły mroż. kg 5 fasolka szparagowa kg 12 groszek mrozony kg 3 kalafior mroż kg 12 marchew mini kg 6 marchew kostka kg 30 marchew z groszkiem450 szt 3 pizza mała 300 szt 40 pyzy z mięsem kg 20 szpinak kg 8 truskawki mrozone kg 5 warzywa na patelnię kg 4 warzywa na pat.chinskie kg 4 zapiekanka 250 g szt 40 zupa wiosenna kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Zadanie nr 20 - jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja L szt 5000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Zadanie nr 21 - mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: boczek świeży kg 15 flaki wołowe kg 2 golonka wieprz b/k kg 3 golonka wiep z kością kg 3 karkówka wieprz b/k kg 80 kości wieprzowe kg 15 łopatka b/k kg 200 łopatka z kością kg 5 mięso gulaszowe kg 20 ozory wieprzowe kg 3 polędwica wieprzowa (Mięso) kg 2 schab wiep b/k kg 30 schab wiep z/k kg 5 słonina kg 3 szynka wiep b/k kg 10 wątroba wieprzowa kg 5 wołowina gulaszowa kg 2 wołowina zrazowa kg 6 żeberka wiep kg 25.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.90.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Zadanie nr 22 - drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ćwiartki tylne drobiowe kg 10 filet drobiowy kg 10 filet z piersi kurczaka kg 150 korpusy drobiowe(grzbiety) kg 150 kurczak świe. kg 10 serca drobiowe kg 10 skrzydełka z kurczaka kg 10 udka kg 300 wątroba drobiowa kg 10 żołądki drobiowe kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Zadanie nr 23 - wędliny i prod. wędliniarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: baleron wieprzowy kg 70 boczek wędzony gotowany kg 5 boczek wędzony surowy kg 5 boczek rolada kg 2 kabanosy leśne lub równoważne kg 10 kiełbasa biała parzona kg 5 kiełbasa biała surowa kg 5 kiełbasa codzienna lub równoważna kg 10 kiełbasa golonkowa kg 5 kiełbasa śląska lub równoważna kg 10 kiełbasa toruńska lub równoważna kg 20 kiełbasa typu mysliwska lub równoważna kg 3 kiełbasa typu ogniskowa lub równoważna kg 15 kiełbasda piwna kg 20 kiełbasa szynkowa kg 5 kiełbasa zwyczajna kg 20 kiełbasa z weka lub równoważna kg 10 kiełbasa typu krakowska lub kg 10 kiełbasa typu krakowska parzona lub równoważne kg 10 kiełbasa typu zywiecka lub równoważna kg 10 królewiecka lub równoważna kg 5 metka cebulowa 200g szt 10 metka łososiowa kg 10 metka inna typu wiejska lub równoważna kg 5 mielonka wędlina kg 5 mielonk a z warzywami kg 5 mortadela kg 1 ogonówka kg 80 parówka drobiowa kg 80 parówka w folii kg 80 parówka wieprzowa kg 80 pasztetowa kg 20 pasztetowa śmietankowa lub równoważne kg 20 pasztet drobiowy kg 20 pierś z kurczaka wędlina kg 50 polędwica drobiowa kg 10 polędwica drobiowa lux kg 10 polędwica sopocka drobiowa lub równoważne kg 60 polędwica indyk kg 30 polędwica wieprz.(wędlina) kg 30 przysmak w konserwie kg 3 przysmak śniadaniowy kg 5 salami kg 20 salceson biały typu włoski lub równoważny kg 2 salceson czarny ozorkowy kg 2 serdelki kg 10 smaczek konserwowy kg 10 szynka drobiowa kg 20 szynka mielona kg 4 szynka konserwowa kg 4 szynkowa kg 20 szynka typu szynka żołniers lub równoważna kg 5 szynka z warzywami kg 5 szynkówka kiełbasa kg 5 tyrolska lub równoważna kg 5 wędlina z warzywami kg 5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Zadanie nr 24 - pasztety i konserwy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: gulasz angielski 120g szt 24 pasztet 131 g koperek/majer./papryka/pieczar/pomid szt 150 przysmak śniadaniowy 130g szt 25 przysmak śniadaniowy 300g szt 15 turystyczna 135g szt 25 turystyczna 300g szt 15 tyrolska 135g szt 25 tyrolska 300g szt 15.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Zadanie nr 25 - ryby i przetwory.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet z mintaja kg 40 łosoś sałatkowy 200g szt 15 matijas kg 15 makrela wędzona kg 1 paluszki rybne kg 15 panga kg 40 paprykarz 156g szt 5 szprot w pomidorach 175g szt 5 śledż św. Filet kg 5 śledź w pomidorach 175g szt 5 tuńczyk w sosie wł. 120G szt 5 tunczyk w oleju 120g szt 5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Zadanie nr 26 - pieczywo i ciasto.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: chleb krojony 0,6kg szt 550 chleb forma 0.5 szt 300 chleb forma 1kg szt 3 chleb słonecznikowy 0,5 szt 20 chleb Z ZIARNAMI 0,5 szt 50 chleb razowy 0,5 szt 5 chleb wiejski 1kg szt 2 ciastka drożdżowe 100g szt 200 ciasta różne kg 5 bułki 100g szt 200 bułki 50g szt 1800 bułki hamburger 100G szt 60 rogal 100g szt 120 pączki 70g szt 200 ciastka francuskie 60G szt 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Zadanie nr 27 - produkty skrobi.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kasza manna kg 5 kasza gryczana 4x100g szt 5 kasza gryczana 1kg szt 2 kasza jęczm. drobna kg 2 kasza jęczm. Średnia kg 20 kasza pęczak kg 3 mąka krupczatka kg 10 mąka pszenna kg 80 mąka ziemiaczna kg 20 płatki owsiane 0,5KG szt 15 płatki kukurydz. 250G szt 50 platki kukur. 500 g szt 50 platki kuku.kakaowe 250g szt 50 platki kukur.kulki 500g szt 50 płatki typu chocapic 250g szt 25 płatki 500g typu kangus szt 25 ryż w woreczkach 0,4kg szt 15 ryż 1kg kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: Zadanie nr 28 - produkty spożywcze różne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: baton zbożowy musli 45 g szt 200 baton 20 g szt 220 bato typu lion 40 g szt 200 baton typu snikers 50 g szt 200 barszcz czerwony 220ml szt 100 bialy barszcz 45 g szt 30 budyń 35 g szt 100 bułka tarta 0,5kg szt 200 ciastka w polewie kg 10 ciastka kruche kg 10 ciastka typy pierniki kg 10 ciastka typu wafelki kg 10 Ciastka-rolada 300g szt 10 cukier kg 250 cukier puder 0,5 kg szt 20 cukier waniliowy 30 g szt 20 cukier kostka kg 4 cukierki czekoladowe kg 12 cukierki typu krówki kg 8 cukierki typu szklaki kg 12 cukierki owocowe kg 12 cynamon 0,20g szt 10 czekolada z orzechami 100g szt 80 czekolada nadziewana 100g szt 80 chipsy 80 g szt 40 draże mleczne 40g szt 40 drożdże 100g szt 10 galaretka owocowa 90 g szt 50 herbata expres 100 szt szt 20 herbata 100szt 150g (100 x 1,5g) szt 20 herbata 50 szt (50 x 1,5g) szt 10 herbata zielona expre25szt szt 10 jarzynka 200g szt 60 Jarzynka 0,5 kg szt 5 Kawa zboż-expr. szt 10 kawa rozpuszczalna zboż 200 g szt 10 kawa rozpusz. 200g szt 5 kawa rozpuszcz. 100g szt 20 kawa - napój kawowy wanilia, z magnezem, czekoladowe itp. 110g szt 5 kawa naturalna mielona 250g szt 10 kawa naturalna mielona 500g szt 30 kawa typu 250g szt 10 kawa typu 500g szt 45 kakao rozpuszczalne 300g szt 50 kakao naturalne 200 g szt 10 keczup 500g szt 25 keczup pikantny 0.5 szt 25 kminek 20g szt 10 kotlety sojowe 150g szt 10 krem czekoladowy 200g szt 200 krem czekolad 400 g szt 150 kurkuma 20 g szt 10 kwasek cytrynowy 20g szt 20 liść laurowy 20g szt 20 lizak typu chupa-chups lub równoważny 11g szt 40 lizak 11 g szt 40 lizak typu serduszko 7 g szt 80 magi w plynie 1 l szt 5 mak -puszka 500g szt 2 makaron nitki 0.5 kg szt 20 makaron gniazda 1kg szt 30 makar. gniaz. 0,4kg szt 20 makaron kokardy 400 g kg 20 makaron łazanki 400 g szt 20 makaron rurki 1 kg szt 20 makaron paczka 400 g szt 20 makaron świderki 1kg szt 20 makaron spagetti 0,5kg szt 15 makaron zacierka 250 szt 20 majeranek 20g szt 20 majeranek 150g szt 5 majonez sałatkowy 700g szt 40 majonez sałatkowy 900g szt 10 miód sztuczny słoik min 400g kg 5 Miód naturalny słoik 250 g szt 10 musztarda 190 g szt 30 Ocet 10% szt 20 paluszki solone/z sezamem80 g szt 80 papryka mielona 20g szt 80 papryka miel pikantna 20 g szt 40 pieprz mielony 20g szt 60 pieprz w ziarnkach 20g szt 10 pieprz ziolowy 20g szt 10 polewa do lodów 250g szt 25 proszek do pieczenia 30 g szt 40 przyprawa gyros 20 g szt 20 przyprawa do bigosu 30 g szt 20 przyprawa do grilla 20g szt 20 przyprawa do kurczaka 20 g szt 40 przyprwa do ryb 20g szt 20 rosół drobiowy słoik 120 g szt 25 rosół drobiowy kost. 135 g szt 15 soda spożywcza 80 g szt 5 sos słodko -kwaśny/do spagetti0,9 l szt 15 sos chili 200 g szt 5 sos czosnkowy 200 g szt 5 sos do deserów 240 g szt 10 sos mix koper-zioł, włoski itp 100 g szt 50 sos sojowy 250 ml szt 5 sos sojowo-grzybowy 250 ml szt 10 sól kg 30 sól peklowa 60g szt 100 wafelek duży(wafel z kremem typu murzynek) 40 g szt 240 wafelek mały(wafel z kremem typu murzynek) 36 g szt 240 wafelek w polewie 36 g szt 240 wafelek b/polewy typu grzesiek lub równoważny 36 g szt 240 wiórki kokosowe 0,25 szt 3 ziele angielskie 15 g szt 50 zupki typu chińska(ostra,łagodna rosołowa itp.) 70 g szt 40 zupki typu chiska(rosołowa-ostra/lagodna,krabowa itp.) 70 g szt 40 zupki typu chińska(pomidorowa, barszcz,itp) 70 g szt 40 żelatyna 50g szt 50 żurek w butelce 500 ml szt 10 żurek w proszku 45 g szt 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: Zadanie nr 29 - oleje i tłuszcze roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: margaryna z masłem 500 g szt 150 margaryna 0,5 kg szt 30 masło roślinne 200g szt 5 oliwa z oliwek 1 l szt 50 olej 1l szt 140 smalec kg 1 smalec 200g szt 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: Zadanie nr 30 - produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: deser mleczno owocowy 150g szt 500 deser 6x55g opk 100 jogurt pitny 150 szt 500 jogurt ze zbożami/musli 150 szt 500 jogurt 150g szt 500 jogurt 120g szt 500 jogurt typu serduszko lub równoważny 150 g szt 500 Lody-rolada 1l szt 30 Kefir 0,25l szt 15 Masło 200G szt 150 maślanka owocowa 0,3l l 10 Mleko UHT 2% 1l szt 15 Mleko UHT 3,2% 1l szt 150 ser feta 200 g szt 50 serek grani 0,2 szt 150 serek homogenizowany 150g szt 150 serek kanapk. Twarożk. 220g szt 150 serek twaroż.150g szt 50 ser twarogowy 200g szt 50 set topiony kostka 100g szt 50 ser topiony -kielbaski 100 szt 50 ser top. Krążek 200 szt 50 ser topiony zegar 160g kg 50 ser salami kg 15 ser wędzony kg 15 ser żółty typu edamski kg 15 ser żółty typu królewski kg 15 ser żółty typu morski kg 10 ser żółty typu szwajcar kg 10 śmietanka jednoraz. 10Szt szt 10 śmietana w spray 30ml szt 15 Śmietankaa 18% 0,2 l szt 50 Śmietanka 30% 0,2 l szt 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.

CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: Zadanie nr 31 - napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: napoje gazowane 1,5 l szt 30 napoje niegazowane 1,5 l szt 30 napój gazowany 2l szt 20 napój n/g 2 l szt 20 napój owocowy 0,3 l szt 30 napój minimum 0,2 l szt 40 mnapój energet. typu tiger lub równoważny 0,3l szt 40 Woda mineral. 0,5 gaz szt 400 Woda mineralna 0,5 n/g szt 400 woda mineral. n/g 1,5 l szt 200 Woda mineralna g 1,5 l szt 200 Woda n/g 5l szt 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.90.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. termin dostawy - 5

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.