eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Łódź › Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych podczas III Ogólnopolskiego Zjazdu Dużych Rodzin w Łowiczu.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-05-29

Łódź: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych podczas III Ogólnopolskiego Zjazdu Dużych Rodzin w Łowiczu.
Numer ogłoszenia: 129322 - 2015; data zamieszczenia: 29.05.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Regionalne Centrum Polityki Społecznej w Łodzi , ul. Snycerska 8, 91-302 Łódź, woj. łódzkie, tel. 0-42 203 48 00, faks 0-42 203 48 17.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.rcpslodz.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych podczas III Ogólnopolskiego Zjazdu Dużych Rodzin w Łowiczu..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych podczas III Ogólnopolskiego Zjazdu Dużych Rodzin w Łowiczu. Szczegółowy opis przedmiotu zamowienia stanowią załączniki od nr 5 do 13 do SIWZ odpowiednio dla cześci od I do IX..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-4, 55.30.00.00-3, 60.14.00.00-1, 66.51.21.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w dniach: 3.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca załączy do oferty oświadczenie o spełnieniu warunku udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca załączy do oferty oświadczenie o spełnieniu warunku udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca załączy do oferty oświadczenie o spełnieniu warunku udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca załączy do oferty oświadczenie o spełnieniu warunku udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca załączy do oferty oświadczenie o spełnieniu warunku udziału w postępowaniu zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Formularz ofertowy podpisany przez Wykonawcę stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ. Wykonawcy ubiegając się wspólnie o zamówienie (konsorcja) zobowiązani są do złożenia wraz z ofertą pełnomocnictwa umocowującego wskazanie jednego z nich do reprezentowania wszystkich wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - standard hotelu/ośrodka - 10

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip-rcpslodz.pl/Zamowienia_publiczne_RCPS/16/0/
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Regionalne Centrum Polityki Społecznej w Łodzi ul. Snycerska 8 91-302 Łódź pok nr 35.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.06.2015 godzina 10:00, miejsce: Regionalne Centrum Polityki Społecznej w Łodzi ul. Snycerska 8 91-302 Łódź sekretariat pok. nr 17 , I piętro.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 55 osób na terenie powiatu łowickiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 55 osób na terenie powiatu łowickiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 5 do SIWZ.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-4, 55.30.00.00-3, 60.14.00.00-1, 66.51.21.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Standard hotelu/ośrodka - 10

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 38 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 38 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 6 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-4, 55.30.00.00-3, 60.14.00.00-1, 66.51.21.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Standard hotelu/ośrodka - 10

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 35 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 35 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku. Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 7 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-4, 55.30.00.00-3, 60.14.00.00-1, 66.51.21.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Standard hotelu/ośrodka - 10

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 50 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 50 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku. Szczególowy opis porzedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 8 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-4, 55.30.00.00-3, 60.14.00.00-1, 66.51.21.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. standard hotelu/ośrodka - 10

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 43 osób na terenie powiatu łowickiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 43 osób na terenie powiatu łowickiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zmaówienia stanowi załącznik nr nr 9 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-4, 55.30.00.00-3, 60.14.00.00-1, 66.51.21.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Standard hotelu/ośrodka - 10

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 114 osób na terenie powiatu łowickiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 114 osób na terenie powiatu łowickiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku. Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 10 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-4, 55.30.00.00-3, 60.14.00.00-1, 66.51.21.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 3.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 40 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 40 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 11 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-4, 55.30.00.00-3, 60.14.00.00-1, 66.51.21.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. standard hotelu/ośrodka - 10

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 45 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 45 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku. Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 12 do SIWZ ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-4, 55.30.00.00-3, 60.14.00.00-1, 66.51.21.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Standard hotelu/ośrodka - 10

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 55 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 55 osób na terenie powiatu łowieckiego i powiatów sąsiednich w terminie 19-21.06.2015 roku. Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 13 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.11.00.00-4, 55.30.00.00-3, 60.14.00.00-1, 66.51.21.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. standard hotelu/ośrodka - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.