Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-02-05
Opole: Usługa cateringowa dla Sejmiku Województwa Opolskiego w 2016 roku. Post. nr DOA-IV.272.2.2016
Numer ogłoszenia: 12811 - 2016; data zamieszczenia: 05.02.2016
OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY - Usługi
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Województwo Opolskie, ul. Piastowska 14, 45-082 Opole, woj. opolskie, tel. 77 5416400, faks 77 5416403 , strona internetowa http://opolskie.pl/serwis/
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa dla Sejmiku Województwa Opolskiego w 2016 roku. Post. nr DOA-IV.272.2.2016.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Usługa cateringowa dla Sejmiku Województwa Opolskiego w 2016 roku CPV: 55321000-6, 55520000-1, 55320000-9.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 55.32.00.00-9.
II.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy.
SEKCJA III: PROCEDURA
Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie z wolnej ręki
1. Podstawa prawna
Postępowanie wszczęte zostało na podstawie art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienie wyboru trybu
Zgodnie z art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy PZP zamawiający może udzielić zamówienia z wolnej ręki w przypadku udzielenia, w okresie 3 lat od udzielenia zamówienia podstawowego, dotychczasowemu wykonawcy usług lub robót budowlanych zamówień uzupełniających, stanowiących nie więcej niż 50% wartości zamówienia podstawowego i polegających na powtórzeniu tego samego rodzaju zamówień, jeżeli zamówienie podstawowe zostało udzielone w trybie przetargu nieograniczonego lub ograniczonego, a zamówienie uzupełniające było przewidziane w ogłoszeniu o zamówieniu dla zamówienia podstawowego i jest zgodne z przedmiotem zamówienia podstawowego; Wszystkie ww przesłanki przepisu art. 66 ust. 1 pkt 6) PZP zostały spełnione, tj.: a)- zamówienie ma zostać udzielone dotychczasowemu wykonawcy: Olak Anna PHU ANFRA S.C. - Opole,ul. Oświęcimska 136, 45 - 641, b)- nie minął jeszcze 3 - letni okres od udzielenia zamówienia podstawowego - umowa Nr RU: DOA-IV.273.2.2015 została zawarta w dniu 26 stycznia 2015 r., c) - zamówienie uzupełniające stanowi powtórzenie tego samego rodzaju zamówienia co zamówienie podstawowe, e) - zamówienie podstawowe zostało udzielone w trybie przetargu nieograniczonego - nr postępowania DOA.-IV.272.1.2015, f) - zamówienie uzupełniające zostało przewidziane w ogłoszeniu o zamówieniu dla zamówienia podstawowego i jest zgodne z przedmiotem zamówienia podstawowego (Numer ogłoszenia: 2695 - 2015; data zamieszczenia: 08.01.2015)
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA
Anna Olak, Franciszek Flak, PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE ANFRA s.c., ul. Oświęcimska 136,, 45-641 Opole, kraj/woj. opolskie.
INNE PRZETARGI Z OPOLA
- Zakup wyposażenia Domu Pomocy Społecznej w sprzęt audiowizualny
- Świadczenie usług warsztatowych w zakresie serwisu i napraw samochodów służbowych należących do GDDKiA Oddział w Opolu Rejon w Nysie w okresie 24 miesięcy
- PN/02/2024 Zakup smyczków na potrzeby Filharmonii Opolskiej im. Józefa Elsnera w Opolu
- Pełnienie nadzoru inwestorskiego dla zadania: "Budowa ścieżki pieszo- rowerowej w ciągu drogi wojewódzkiej nr 454 w m. Świerczów" - z podziałem na zadania
- "Rewitalizacja wnętrza podwórzowego wraz z montażem zestawu półpodziemnych pojemników na odpady komunalne przy ul. Szpitalnej w Opolu"
- "dostawa urządzeń warsztatowych na wyposażenia stacjonarnych warsztatów naprawczych"
więcej: przetargi w Opolu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług cateringowych w ramach projektu "Zawodowa Małopolska"
- Usługi cateringowe dla uczestników demonstracji, organizatorów i wykładowców w ramach operacji "Nowoczesne technologie chowu i hodowli bydła ras mięsnych" etap 2
- Przygotowanie oraz dostawa posiłków i napojów dla mieszkańców DPS
- Świadczenie usługi organizacji bankietu oraz lunchu dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim
- "Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - obiadu jednodaniowego dla dzieci uczęszczających do Szkół Podstawowych na terenie Gminy Wielkie Oczy"
- Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.