To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-05-18
Warszawa: Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Numer ogłoszenia: 126428 - 2016; data zamieszczenia: 18.05.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 91458 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warszawski, Krakowskie Przedmieście 26/28, 00-927 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 55 32 403, faks 22 55 32 213.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej podczas uroczystości pn. Dzień Fizyka, organizowanej na Wydziale Fizyki UW w dniu 06.05.2016 r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 1) Termin wykonania zamówienia: 06.05.2016r. w godzinach: 13:00 - 17:00. 2) Miejsce wykonania usługi: okolice Wydziału Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego - w bliskości ul. Witolda Pogorzelskiego, naprzeciwko Środowiskowego Laboratorium Ciężkich Jonów. 3) Przewidywalna liczba uczestników imprezy: 600 osób. 4) Zamawiający zastrzega sobie zmianę terminu świadczenia usługi. W przypadku zmiany terminu realizacji usługi Zamawiający poinformuje Wykonawcę z trzydniowym wyprzedzeniem drogą elektroniczną (fax, email). 5) Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany godziny (+/- 1 godzina) serwowania posiłku, o czym Zamawiający powiadomi Wykonawcę z wyprzedzeniem 1,5 godziny. 6) Wymagane menu: 1. Dania z grilla: a) karkówka (min. 180 g/ porcja), 300 porcji b) pierś z drobiu (min. 180g/ porcja), 250 porcji c) kiełbasa, typu śląska, min. 80% mięsa (min. 120g/porcja), 500 porcji d) kaszanka (min. 120 g/ porcja), 200 porcji e) łosoś (min. 130 g/ porcja), 250 porcji f) warzywa grillowane (min. 150 g/ porcja), 350 porcji 2. Dodatki (bez ograniczeń): a) ogórek kiszony lub małosolny b) keczup (łagodny i pikantny) c) musztarda d) pieczywo 3. Napoje: soki owocowe min. 3 smaki (min. 0,3l/os.) - łącznie 600 butelek 7) Obsługa i wyposażenie pozwalające na wykonanie usługi: a) jednorazowe sztućce i naczynia: talerzyki, kubeczki i serwetki b) porządek i czystość w trakcie posiłku, c) zapewnienie i rozstawienie stołów, ławek, parasoli (miejsca siedzące dla min. 200 osób), d) profesjonalna obsługa kelnerska i kucharska, e) wszelkie pozostałe sprzęty niezbędne do wykonania usługi, f) zabezpieczenie podłoża przed ewentualnym zabrudzeniem podczas przygotowania posiłku g) uporządkowanie i sprzątnięcie miejsca, w którym będzie wykonywana usługa, po zakończeniu imprezy. h) Wykonawca zapewnieni odpowiednią ilości koszy na śmieci oraz sprzątnie naczynia oraz resztki pokonsumpcyjne najpóźniej do 100 min. po zakończeniu imprezy. i) Zamawiający wymaga, aby produkty żywnościowe, z których będą przyrządzone dania w dniu świadczenia usług, były świeże i najwyższej jakości. j) wykonawca w ofercie określi typ stosowanych urządzeń (rodzaj grilla) i przedstawi ewentualne zapotrzebowanie na zasilanie prądem podając parametry zasilania urządzenia. k) Zamawiający zastrzega sobie prawo do kontroli sposobu realizacji usługi na każdym jej etapie. W związku z powyższym Wykonawca zapewni opiekę osoby odpowiedzialnej za całość przedsięwzięcia realizowanego na terenie Zamawiającego lub przez niego wskazanym. Wykonawca wskaże osobę, która będzie obecna w miejscu wykonywania usługi oraz dostępna pod numerem telefonu oraz e-mailem w trakcie wykonywania usługi oraz na dwie godziny przed i po zakończeniu wykonywania usługi.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.05.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Gastro Irena Dzwonnik, ul. Mieszka I-go 5/35, 97-300 Piotrków Trybunalski, kraj/woj. Polska.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14227,64 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 10897,02
Oferta z najniższą ceną: 10897,02 / Oferta z najwyższą ceną: 25924,00
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Obsługa obiektów hydrotechnicznych RZGW Gliwice w zakresie automatyki (diagnostyka oraz usuwanie bieżących usterek automatyki i elektryki), w podziałem na 2 części
- Sukcesywna dostawa oraz montaż foteli biurowych obrotowych na potrzeby wyposażenia pomieszczeń biurowych Ministerstwa Klimatu i Środowiska.
- Dostawa elektrod, papierów EKG, USG, żeli, akcesorii RTG, w podziale na 4 pakiety (II postępowanie)
- Zakup usługi polegającej na zapewnieniu dostępu do obiektów sportowo-rekreacyjnych dla pracowników SGGW oraz ich osób towarzyszących
- Dostawa materiałów medycznych jednorazowych, w podziale na 5 (pięć) pakietów, w tym prześcieradła, szpatułki, lusterka, wzierniki ginekologiczne, pojemniki na odpady
- "Przebudowa i dostosowanie budynku służbowego, Sieniawa, ul. Słoneczna 28/30".
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa kompleksowej organizacji trzech konferencji dla Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Lublinie w ramach projektu pn. "Efektywna Polityka Społeczna w województwie lubelskim"
- Usługa kompleksowej organizacji dwóch konferencji dotyczących podmiotów ekonomii społecznej w ramach projektu pn. "Efektywna Polityka Społeczna w województwie lubelskim" z podziałem na części
- Wykonanie kompleksowej usługi edukacyjnej w formie wizyt studyjnych w podziale na części
- Sukcesywna usługa cateringowa z zakresu przygotowania, dostarczania i podawania posiłków na spotkania oraz różne eventy organizowane przez komórki organizacyjne Ministerstwa Cyfryzacji
- "Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników demonstracji - ZBOŻA , WARZYWA podczas realizacji operacji pn. "Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych"
- Usługi hotelarsko-gastronomiczne oraz usługi dodatkowe w ramach konferencji wyjazdowej pracowników Kolegium Nauk o Przedsiębiorstwie w dniach 26-27 września 2024 r.
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.