eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-05-18

Warszawa: Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Numer ogłoszenia: 126428 - 2016; data zamieszczenia: 18.05.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 91458 - 2016r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warszawski, Krakowskie Przedmieście 26/28, 00-927 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 55 32 403, faks 22 55 32 213.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej podczas uroczystości pn. Dzień Fizyka, organizowanej na Wydziale Fizyki UW w dniu 06.05.2016 r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 1) Termin wykonania zamówienia: 06.05.2016r. w godzinach: 13:00 - 17:00. 2) Miejsce wykonania usługi: okolice Wydziału Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego - w bliskości ul. Witolda Pogorzelskiego, naprzeciwko Środowiskowego Laboratorium Ciężkich Jonów. 3) Przewidywalna liczba uczestników imprezy: 600 osób. 4) Zamawiający zastrzega sobie zmianę terminu świadczenia usługi. W przypadku zmiany terminu realizacji usługi Zamawiający poinformuje Wykonawcę z trzydniowym wyprzedzeniem drogą elektroniczną (fax, email). 5) Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany godziny (+/- 1 godzina) serwowania posiłku, o czym Zamawiający powiadomi Wykonawcę z wyprzedzeniem 1,5 godziny. 6) Wymagane menu: 1. Dania z grilla: a) karkówka (min. 180 g/ porcja), 300 porcji b) pierś z drobiu (min. 180g/ porcja), 250 porcji c) kiełbasa, typu śląska, min. 80% mięsa (min. 120g/porcja), 500 porcji d) kaszanka (min. 120 g/ porcja), 200 porcji e) łosoś (min. 130 g/ porcja), 250 porcji f) warzywa grillowane (min. 150 g/ porcja), 350 porcji 2. Dodatki (bez ograniczeń): a) ogórek kiszony lub małosolny b) keczup (łagodny i pikantny) c) musztarda d) pieczywo 3. Napoje: soki owocowe min. 3 smaki (min. 0,3l/os.) - łącznie 600 butelek 7) Obsługa i wyposażenie pozwalające na wykonanie usługi: a) jednorazowe sztućce i naczynia: talerzyki, kubeczki i serwetki b) porządek i czystość w trakcie posiłku, c) zapewnienie i rozstawienie stołów, ławek, parasoli (miejsca siedzące dla min. 200 osób), d) profesjonalna obsługa kelnerska i kucharska, e) wszelkie pozostałe sprzęty niezbędne do wykonania usługi, f) zabezpieczenie podłoża przed ewentualnym zabrudzeniem podczas przygotowania posiłku g) uporządkowanie i sprzątnięcie miejsca, w którym będzie wykonywana usługa, po zakończeniu imprezy. h) Wykonawca zapewnieni odpowiednią ilości koszy na śmieci oraz sprzątnie naczynia oraz resztki pokonsumpcyjne najpóźniej do 100 min. po zakończeniu imprezy. i) Zamawiający wymaga, aby produkty żywnościowe, z których będą przyrządzone dania w dniu świadczenia usług, były świeże i najwyższej jakości. j) wykonawca w ofercie określi typ stosowanych urządzeń (rodzaj grilla) i przedstawi ewentualne zapotrzebowanie na zasilanie prądem podając parametry zasilania urządzenia. k) Zamawiający zastrzega sobie prawo do kontroli sposobu realizacji usługi na każdym jej etapie. W związku z powyższym Wykonawca zapewni opiekę osoby odpowiedzialnej za całość przedsięwzięcia realizowanego na terenie Zamawiającego lub przez niego wskazanym. Wykonawca wskaże osobę, która będzie obecna w miejscu wykonywania usługi oraz dostępna pod numerem telefonu oraz e-mailem w trakcie wykonywania usługi oraz na dwie godziny przed i po zakończeniu wykonywania usługi.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.05.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gastro Irena Dzwonnik, ul. Mieszka I-go 5/35, 97-300 Piotrków Trybunalski, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14227,64 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10897,02

  • Oferta z najniższą ceną: 10897,02 / Oferta z najwyższą ceną: 25924,00

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.