eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Usługi wynajmu miejsc noclegowych wraz z usługą restauracyjną (śniadanie, kolacja) w trakcie szkoleń organizowanych w Lublinie przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej Krajowej Szkoły Sadownictwa i Prokuratury

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-04-29

Kraków: Usługi wynajmu miejsc noclegowych wraz z usługą restauracyjną (śniadanie, kolacja) w trakcie szkoleń organizowanych w Lublinie przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej Krajowej Szkoły Sadownictwa i Prokuratury
Numer ogłoszenia: 108818 - 2016; data zamieszczenia: 29.04.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 61976 - 2016r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury, ul. Przy Rondzie 5, 31-547 Kraków, woj. małopolskie, tel. 0048 12 6179655, faks 0048 12 6179653.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługi wynajmu miejsc noclegowych wraz z usługą restauracyjną (śniadanie, kolacja) w trakcie szkoleń organizowanych w Lublinie przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej Krajowej Szkoły Sadownictwa i Prokuratury.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są usługi wynajmu miejsc noclegowych wraz z usługą restauracyjną w trakcie szkoleń organizowanych w Lublinie przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury. Zamówienie składa się z następujących części: część 1; nr szkolenia: C8/A/16; termin: 6-8 czerwiec 2016 r. ilość osób: 110 doby hotelowe: 2; część 2: nr szkolenia: C21/A/16 termin: 13-15 kwiecień 2016 r.; ilość osób: 77; doby hotelowe: 2; część 3; nr szkolenia: K8/A/16, termin: 14-16 wrzesień2016 r., ilość osób: 75, doby hotelowe: 2; część 4, nr szkolenia: K15/C/16, termin: 19 - 21 październik 2016 r., ilość osób: 55, doby hotelowe: 2; część 5, nr szkolenia: C23/B/16, termin: 21-23 wrzesień 2016 r., ilość osób: 52, doby hotelowe: 2; część 6, nr szkolenia: K16/C/16, termin: 21 - 23 września 2016 r., ilość osób: 28, doby hotelowe: 2; część 7, nr szkolenia: K16/D/16, termin: 21 - 23 wrzesień 2016 r., ilość osób: 28, doby hotelowe: 2; część 8, nr szkolenia: F2/G/16, termin: 14 - 16 wrzesień 2016 r., ilość osób: 26, doby hotelowe: 2 2.Ogólne wymagania dla wszystkich zadań częściowych: 2.1. Obiekt Każdy obiekt, w którym realizowane będą usługi noclegowe wraz z usługą gastronomiczną musi spełniać następujące wymagania: a)Lokalizacja w maksymalnej odległości nie większej niż 1,5 km od siedziby Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury - Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej ul. Krakowskie Przedmieście 62 w Lublinie. Odległość należy mierzyć za pomocą aplikacji Google Maps w trybie pieszym dostępnej pod adresem www: http://maps.google.pl b)Standard obiektu powinien odpowiadać minimum 3 gwiazdkom (w rozumieniu przepisów ustawy o usługach turystycznych z dnia 29 sierpnia 1997 r., Dz. U. z 2004 r. Nr 223, poz. 2268 z późn. zm.). c)Obiekt musi zapewniać kompleksowość wykonania usługi, przez którą Zamawiający rozumie zapewnienie noclegów oraz wyżywienia. d)W obiekcie musi być zapewniona możliwość noclegu poprzez zapewnienie pokoina 2 doby hotelowe. Zamawiający potwierdzi liczbę noclegów najpóźniej w terminie 3 dni kalendarzowych przed rozpoczęciem każdej usługi. e)Zapewnienie 2 bezpłatnych miejsc parkingowych dla Zamawiającego, podczas każdego z terminów. 2.2. Wyżywienie W ramach świadczonej usługi restauracyjnej Wykonawca zapewni: a)Śniadanie (w godz. 7.00-8.30) W formie bufetu, zorganizowane w restauracji przynależnej do hotelu, w którym organizowany jest nocleg. Miejsce przeznaczone do konsumpcji musi być wyposażone w stoły i krzesła w ilości dostosowanej do liczby uczestników. Zamawiający przez jedną porcję śniadania rozumie: Danie ciepłe: np. jajecznica 30 g/os i parówki na gorąco 2 szt./os Pieczywo jasnego i ciemne- 150g/os Wędliny - 80 g/os Sery żółte - 30 g /os Ser biały twarogowy - 50 g/os Masło - 20 g /os Dżem - 25 g/os Mód - 25 g /os Płatki kukurydziane - 50 g/os Mleko o zawartości tłuszczu 3,2% - 250 ml /os Owoce - 100 g /os Warzywa (pomidory, ogórki, papryka) - 100 g /os Kawę z ekspresu - 200 ml /os Herbatę - 200 ml /os dodatków: cukier biały, cukier trzcinowy, cytryna, śmietanka do kawy o zawartości tłuszczu co najmniej 10 %, woda mineralna 0,5 l /os soki owocowe 100% - 200 ml /os. b)Kolacja (w godz. 18.00-20.00) Kolacja podawana w restauracji przynależnej do obiektu. Miejsce przeznaczone dla celów konsumpcyjnych musi być wyposażone w krzesła i stoły w ilości dostosowanej do liczby uczestników. Zamawiający przez jedną porcję kolacji rozumie: Danie mięsne na gorąco: (120 g/os) z dodatkiem skrobi -(200 g) i warzyw (160 g/os ) i bezmięsne (np. ryba) na gorąco: (120 g/os) z dodatkiem skrobi -(200 g) i warzyw (160 g/os ) Na zimno: Wędliny - 100 g/os Sałatka - 100 g/os Pieczywo białe i ciemne - 150 g/os Masło - 20 g /os Warzywa (pomidory, ogórki, papryka) - 100 g /os Kawa z ekspresu - 200 ml/os Herbata - 200 ml/os Dodatki : cukier biały, cukier trzcinowy, cytryna, śmietanka do kawy o zawartości tłuszczu co najmniej 10 %, Woda mineralna 0,5l/os Sok owocowy 100% -200 ml/os. 2.3.Wyżywienie - Uwagi ogólne: a)Wszystkie naczynia do posiłków powinny być szklane lub ceramiczne (z wyłączeniem plastiku). b)Wykonawca zapewni wyposażenie do organizacji wszystkich posiłków (między innymi: stoły, obrusy - tkanina, krzesła, naczynia, sztućce itp.). c)Wykonawca zapewni obsługę gastronomiczno - kelnerską wszystkich posiłków w liczbie zapewniającej sprawną organizację w tym między innymi sprzątanie. d)Wykonawca zobowiązany jest do zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowaniu posiłków. e)Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego wyżywienia, urozmaiconych, z pełnowartościowych świeżych produktów z ważnym terminem przydatności do spożycia. 2.4. Noclegi: a)Wykonawca zapewni nocleg dla w pokojach jednoosobowych lub dwuosobowych do pojedynczego wykorzystania. b)Wykonawca zapewni bezpłatną rezerwację w pokojach jednoosobowych lub dwuosobowych do pojedynczego wykorzystania. c)Wykonawca zapewni dostępność pokoi od godz. 11.00 pierwszego dnia do minimum godz. 10.00 trzeciego dnia. d)W cenę noclegu wliczone będzie śniadanie. 2.5. Parking Wykonawca w każdym z terminów w ramach usługi zapewni, na potrzeby Zamawiającego 2 bezpłatne miejsca parkingowe. 2.6. Dodatkowe informacje: a)Zamawiający zapłaci tylko za usługę wg. cen jednostkowych określonych w formularzu cenowym i liczby uczestników zadeklarowanych w formie pisemnej lub mailowej na 3 dni przed rozpoczęciem każdej usługi. b)Zamawiający poinformuje Wykonawcę o ostatecznej liczbie uczestników najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem każdej usługi. W przypadku mniejszej liczby osób niż została zgłoszona Zamawiający zastrzega, że zapłaci wyłącznie za pierwszą niewykorzystaną dobę hotelową, w skład której wchodzi: kolacja i nocleg ze śniadaniem. c)W przypadku konieczności zmiany terminu usługi z przyczyn niezależnych od Zamawiającego, zakłada się możliwość uzgodnienia innego terminu dogodnego zarówno dla Zamawiającego jak i Wykonawcy. O konieczności zmiany terminu Zamawiający poinformuje Wykonawcę na min. 20 dni przed terminem realizacji usługi. d)Zamawiający uprawniony jest do anulowania rezerwacji w całości bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów, o ile zgłosi ten fakt nie później niż 30 dni przed planowaną rezerwacją. e)Zamawiający w porozumieniu z Wykonawcą dopuszcza możliwość zwiększenia liczby uczestników pojedynczego w ramach limitu osób określonych w pkt.1 - w ramach każdego zadania częściowego. f)Zamawiający nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów wygenerowanych w trakcie całego pobytu w obiekcie (np. kosztów połączeń telefonicznych, korzystania z pełnego barku itp.). g)Wszystkie elementy usługi muszą być świadczone w tym samym obiekcie. 3.Sposób wykonywania przedmiotu zamówienia został szczegółowo określony we wzorze umowy, stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 8   

Nazwa: Usługi wynajmu miejsc noclegowych wraz z usługą restauracyjną (śniadanie, kolacja) w trakcie szkoleń organizowanych w Lublinie przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.04.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • UpHotel Spółka Cywilna Monika Dewerenda - Opałka Tomasz Madela, ul. Długa 13/1, 58-500 Jelenia Góra, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10528,44 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10248,68

  • Oferta z najniższą ceną: 10248,68 / Oferta z najwyższą ceną: 14300,00

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.